2009 Mayıs Anneleri

ayy ne guzel..senınle aynıyız bılıyosun.Ben zaten kabızlık çekiyorum..Bende bugun gıdıyorum doktora çok heyecanlıyım.İnşallah bi problem yoktur..Sağlıklı bır şekilde hamılelığımızı geçırırız :nazar:

amin canim inşaAllah :) şimdiye kadar gidip gelmişindir muhtemelen ama neler oldu muhakkak yaz :)

Gözünaydın arkadaşım , darısı inşallah bizim başımıza, bu arada doktorunda maşallah çok hoşmuş hiç bu kadar ayrıntılı bilgi veren dr karşılaşmadım. Bizde bilgilenmiş olduk bu arada teşekkürler....

saolasin canim :) rica ederim bilgiler için..valla doktorumdan bende cok memnun kaldim..ben biraz fazla soru sorarim normalde..ama kadina malum oldu herhalde ben sormadan herşeyi patir patir anlatti :) inşaAllah sende sag salim bebisi görürsün :KK66:

Mutahhara gözün aydın arkadaşım...

Ne güsel bir duygu dime bu :emir_bebek:

Beraber doğum heyecanımızı da paylaşırız inş:1rolleyes:

saolasin canimcim :) evet gercekten güzel bir duygu ya :) felaket heycanladindim ultrasondyken :) inşaAllah dogum heycanlarimizda böyle güzel olur :)

yeni gelenlere kocaman hoşgeldin diyorum kizlar a.s. a.s. inşaAllah güzel saglikli keyifli mutlu huzurlu bir hamilelik gecirirsiniz a.s.

kızlar bende az kanama var adet gibi değil nasıl desem bilmem sizlerde oldumu hiç?düşme tehlikesi var diyo doktor hep yatıyorum zaten belki gecer.hastanede bi bayan vardı 8buçuk aylık hamileyidi ve dedi ki o her ay kanama oluyo onda ama az.offf canim sıkın ilk defa hamile kaldım..başka bebeğim yok bunu çok istiyorum:KK43:

arkadaşlar doktorunuz şimdiye kadar hangi testleri istedi sizden? birbirimizi bilgilendirelim de bir şey atlamayalım diyorum, ne dersiniz?

kızlar bende az kanama var adet gibi değil nasıl desem bilmem sizlerde oldumu hiç?düşme tehlikesi var diyo doktor hep yatıyorum zaten belki gecer.hastanede bi bayan vardı 8buçuk aylık hamileyidi ve dedi ki o her ay kanama oluyo onda ama az.offf canim sıkın ilk defa hamile kaldım..başka bebeğim yok bunu çok istiyorum:KK43:

canım yorma madem kendini. hayırlısı olsun, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.:nazar::nazar::nazar:

Evet bulantilar bende de var tek çarem tuzlu ayran o zaman biraz iyi oluyor ama yorgunluk halsizlik diz boyu inşallah geçecek bunlar arkadaşlar.

canım bulantıda tuzlu ayran işe yarar,bastırır biraz mideni ama dikkat et de tansiyonunu yükseltme. ödem de olabilir biliyorsun. gebelikte yüksek tansiyon tehlikeli olabiliyor. dikkat et canım.

kızlaaaar bende bugün öğrendim hamileyim.11 ağustos sat. heralde bebek 3 haftalık falan oluyor..çok heyecanlıyım birazda endişeliyim..ilk bebeğim 7 haftalıkken karnımda ölmüştü...allahım herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar büyütmeyi nasip etsin.

canım gözünaydın. hamileliğin 5 hafta 2 günlük:) haftaya rahat rahat keseyi görürsün inşallah

Arkadaşlar merhaba. Henüz 5 haftalık evliyim ve 2 haftalık hamileyim. Kısmetse 2009 Mayıs'ta anne olacağım :) Benim gibi mayıs annesi olacak arkadaşlarla duygularımızı, yavaş oluşan değişiklikleri herşeyi paylaşalım :)

slm ben nisan annesiyim

bende 3 aylık evliyim

2 aylık hamileyim

kızlar dun ılk defa doktora gıdecektımya gıttım
Allahıma şükür keseyi gördük
hemen bayram ertesıne çağırdı ozaman kalp atışlarını dınlıycez
ama kalbi gormedik siz gormusmuydunuz 6 haftalıkken
3 hafta hemen gecsede gıtsem
şimdilik hersey yolunda dedi maşallaaah diyim

merhaba arkadaşlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için,bizi bizden başka daha iyi kim anlar:)))ne güzel bi site burası yaa:)))yanlız bişey sormak istiyorum sat.11 agusts ama yumurtlama günüm 24 agustos sanırım bu zamanlarda hamile kaldım mantıklı olarak gelişimine göre geçerli olan bu değilmi?bu tarihe göre de 3 haftalık falan olması gerekmiyormu..

geçer inşallah hayırlısıyla.ama gerçekten çok acaib birşey.içinde bir kalp atıyor varya.insan çok tuhaf oluyor.doktor böyle sesini açtı iyice.nasıl atıyor maşallah görsen bir.bugün keşke yine gitsemde yine dinlesem...5 hafta sonra gitcem ama bir daha.:nazar::nazar::nazar:

Süper ya. benimde 10 günüm kaldı :) 8 haftalıkken görmüş olucam kısmetse bebişimi :)

merhaba hanimlar a.s.

bugun doktora gittim şükür :) önce kesey gördük sonrada bebişi gördük :) kalp atişlarinida gördü doktor..ilk resmini aldik bebişimin :emir_bebek:

geleyim doktorun söylediklerine..

-doktorum fazla kilo alimina kesinlikle karşi bir hanim..enfazla 12 kilo alicaksin dedi..buna göre kendini ayarla dedi..öyle cikolatalar gitsin börekler gelsin yapmak yok dedi..bunun bebege bi faydasi yok dedi..

-kalsiyum,protein ve vitamin içeren şeylere agirlik ver dedi..

-kahve ve kola 1 bardaktan fazlasi yasak dedi..

-oruc tutabilirsin dedi..eger kendini cok yorgun hissetmiyorsan,acikmiyorsan tutabilrsin dedi..cünkü bebek daha cok kücük dedi..

-iftardan sahura kadar bolbol su iç dedi..

-bol meyve ye dedi..

-folikasitle vitamin verdi..ben solgarin folik asitini almiştim..onu sonra icersin diyip baska bi folik asit verdi..

-kabizlik cekebilirsin dedi..cünkü mtabolizman yavasliyor dedi..kabizlik için en iyi çözüm yemekten önce salata yemek dedi..salata bagirsaklarini acar dedi..salatadan sonra yedigin herşey daha cabuk dişari atilirmiş..

işte testler mestler verdi..haftaya carsamba gene gidicem..testleride ozaman alicam inşaAllah..

cok ilginç bir duygu gerçekten o minicik şeyi görmek :ecrin_bebek: hala bulutlarda gibiyim :) Rabbim saglikla herkese nasip etsin inşaAllahhhh a.s.

canım hayırlı uğurlu olsun. Bneim doktorumda aynen bunları söyledi. Dikkat etmekte fayda var...

kızlar dun ılk defa doktora gıdecektımya gıttım
Allahıma şükür keseyi gördük
hemen bayram ertesıne çağırdı ozaman kalp atışlarını dınlıycez
ama kalbi gormedik siz gormusmuydunuz 6 haftalıkken
3 hafta hemen gecsede gıtsem
şimdilik hersey yolunda dedi maşallaaah diyim

Canım çok sevindim. Hadi gözün aydın gördün keseciğini :)Bende gittiğimde 5 haftalıktı keseyi gördük ama kalp atışları 3 hafta sonra geldiğinde dedi. Kısmetse 27 Eylüldedinlicem bende :)

Yeni katılan arkadaşlarım. Hepinize hayırlı uğurlu olsun. Allah sağ salim hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin :)

merhaba arkadaşlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için,bizi bizden başka daha iyi kim anlar:)))ne güzel bi site burası yaa:)))yanlız bişey sormak istiyorum sat.11 agusts ama yumurtlama günüm 24 agustos sanırım bu zamanlarda hamile kaldım mantıklı olarak gelişimine göre geçerli olan bu değilmi?bu tarihe göre de 3 haftalık falan olması gerekmiyormu..

Evet normalde bu ama doktorlar her zaman son regli tarihinin başlangıç gününden sayıyorlar. 40 hafta öyle tamamlanıyor...

kızlar ben kafayı yemek üzereyim şu karın ağrısndan. 1 gün geçiyor. 2 gün yine ağrıyor. sersoy'unda ağrıları vardı aynoı ben gibi. hatta idrarınızı yaparken gerginlik var mı diye sorduğunda benden biri var demiştim. malesef onunki çok üzücü son oldu. bende kafayı yiycem nerdeyse. karın ağrısı olanlar ltf cevap. ağrı ayrı. birde sanki karnında pinpon topu var:KK43:

kızlar ben kafayı yemek üzereyim şu karın ağrısndan. 1 gün geçiyor. 2 gün yine ağrıyor. sersoy'unda ağrıları vardı aynoı ben gibi. hatta idrarınızı yaparken gerginlik var mı diye sorduğunda benden biri var demiştim. malesef onunki çok üzücü son oldu. bende kafayı yiycem nerdeyse. karın ağrısı olanlar ltf cevap. ağrı ayrı. birde sanki karnında pinpon topu var:KK43:

canım benimde karın ağrılarım var bazen akşamları keskin keskin oluyor ama bunlar normalmiş bide ben artık kendimi dinlemiyorum ne zaman dinlesem sanki bir sürü şikayetim var hep bişeylerle uğraşıyorum o yüzden.bu arada sersoyda koyu lekeler vardı kendini kıyaslama bence seninkiler normal:nazar:

canım adetının ılk gunu yumurtan olusmaya baslıyo dollendiğindede 2 haftalık falan oluyor muhtemelen yanı boyle baslıyormus
anlaşılır oldumu bıraz bozuk oldu galıba -tatlicadiarzu-

selam kızlar nsılsınız herkese rahat bı hamılelık dılıyorum sıze bısey sorcaktım bende oldu da sızdede ole bı hıs var mı bebegın cınsıyetıne daır bebegı ogrendıgımden berı sankı oglum olcakmıs gıbı gelıyo sızede oldumu bole bısey?

selam kızlar nsılsınız herkese rahat bı hamılelık dılıyorum sıze bısey sorcaktım bende oldu da sızdede ole bı hıs var mı bebegın cınsıyetıne daır bebegı ogrendıgımden berı sankı oglum olcakmıs gıbı gelıyo sızede oldumu bole bısey?

selam
bana cok eskılerden beri kızım olacakmıs gıbı gelır simdide oyle gelıyor ama tabı bılemem
yanı dr bana erkek dese cok sok yasarım alışmam uzun sure alır
cunku hayalımdekı bebek hep kız gıbı canlanıyor gozumde herkeste kıxın olsun dıyınce dahada oyle hıssedeıyorum hayırlısı olsun heralde daha2,5 ay falan beklemem gerekıyor bunun ıçın :ecrin_bebek: :nazar:

evet aynen bende de oldu.banada kesin kız gibi geliyor.diyorumki kızım olucak.böyle o kadar eminimki.nerden çıktıysa anlamadım valla.halbuki hamile değilken ben hep erkek çocuk isterdim.hep oğlum olsa derdim.şimdi de kıza döndüm.

X