bende de aşırı uyama isteği,yorgunluk var
miğdem çok hassas hiç çıkarmadım ama
sanki eli kulağında gibi.karın ağrımda wc yw gideceğim zaman oluyor
c.tesi dr gidiyorum sanırım 6 hftalık olacağım
şimdi 5 küsür olmalı.kıslaaarrr endişeliğim aslında çok hemde
nasıl yaparım,nasıl ederim diye kara kara düşünmekteyim
oğlum 2 yaşında ve çok yaramaz.kerdeşi olunca napcaz bilmiyorum
kreşe veririm diye düşünüyorum ama oğlumun kendini dışlanmış hissetmesinden korkuyorum
kardeşim geldi beni annem istemiyor diye bir düşünce oluşursa diye endişeliğim.
ne biliim çok kararsızım kreşe vermesem mi yoksa.ama ölede çok zor olacak benim için çok hareketli bir çocuk çok yoruyor beni.bilmiyorum allahım doğru olanı göster bana
herşeyin hayırlısını ver.hepimizin bebişlerini sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip et yarabbim
arkadaşlar merhaba bende mayıs annesı olacagım ıns. ama daha yenı ogrendım en son adetım 5 agustos tu pazar gunu beta hcg yaptırdım sonucu 128 cıktı doktor en son adetıne gore kese gozukmesı gerekıyor sende gozukmuyor kese dedı ve cok dusuk dedı bı kac gun bekleyıp tekrar yapılacak dıs gebelık yada bebek ölmüş olabilirmiş çok korkıuyorum deneyımlerı olan varsaa paslasmanızı rıca edıyorum
Benim kusma olayım yok ama sanki kusacakmıişım gibi zorluyo bırakıyoo...
Yiyeceklerin kokusundan tiksiniyorum.İştahsızlık başladı..(şkr meyve yiyorum ama..)gece sıkıntı basıyoo.
halsizlik,yorgunluk var sürekli...
Bu belirtiler bir süre daha devam edecek gibi görünüyoolsun minik meleklerimiz için değer...İnş sağlıkla hamişliklerimiizi tamamlarız hep beraber...
selam kızlar.bende nasibse mayıs annesiyim.5 hafta 4 günlük hamileyim.ancak benim bi sorunum var.çok korkuyorum bu yüzden.bana moral verin.4 gün önce eşimle beraberlikte kan geldiğini gördüm.açık kırmızı renkte az az bir miktar.yarınsı gün dr.henüz erken kese görünüyor ama çocuk ne şekilde ekilenmiş bilemem dedi.progestan ve folik asid verdi.on gün sonra tekrar gidicem.ya öldüyse..