2009 Mayıs Anneleri

kızlar benim son adet tarihim 15 ağustos hcg 1258 çıktı.normalmi biraz yüksek mi?:1no2::CüvCüv:

ne tuhaf bı sey ya senın 15.08 hcg 1258 benım 5.08 hcg 128 kafa karıstırıcı dımı ya...

hcg nin normal değer aralığı okadar farklıki. önemli olan 2 ye katlanarak gitmesin. bence ikinizinkide normal. bu arada mayıs anneleri bulantı kusmalarınız başladımı?? karın ağrılarınıoz devammı:)

Benim kusma olayım yok ama sanki kusacakmıişım gibi zorluyo bırakıyoo...
Yiyeceklerin kokusundan tiksiniyorum.İştahsızlık başladı..(şkr meyve yiyorum ama..)gece sıkıntı basıyoo.
halsizlik,yorgunluk var sürekli...

Bu belirtiler bir süre daha devam edecek gibi görünüyoolsun minik meleklerimiz için değer...İnş sağlıkla hamişliklerimiizi tamamlarız hep beraber...

Mutahhara gözün aydın arkadaşım...

Ne güsel bir duygu dime bu

Beraber doğum heyecanımızı da paylaşırız inş:1rolleyes:

Evet bulantilar bende de var tek çarem tuzlu ayran o zaman biraz iyi oluyor ama yorgunluk halsizlik diz boyu inşallah geçecek bunlar arkadaşlar.

bende de aşırı uyama isteği,yorgunluk var
miğdem çok hassas hiç çıkarmadım ama
sanki eli kulağında gibi.karın ağrımda wc yw gideceğim zaman oluyor
c.tesi dr gidiyorum sanırım 6 hftalık olacağım
şimdi 5 küsür olmalı.kıslaaarrr endişeliğim aslında çok hemde
nasıl yaparım,nasıl ederim diye kara kara düşünmekteyim
oğlum 2 yaşında ve çok yaramaz.kerdeşi olunca napcaz bilmiyorum
kreşe veririm diye düşünüyorum ama oğlumun kendini dışlanmış hissetmesinden korkuyorum
kardeşim geldi beni annem istemiyor diye bir düşünce oluşursa diye endişeliğim.
ne biliim çok kararsızım kreşe vermesem mi yoksa.ama ölede çok zor olacak benim için çok hareketli bir çocuk çok yoruyor beni.bilmiyorum allahım doğru olanı göster bana
herşeyin hayırlısını ver.hepimizin bebişlerini sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip et yarabbim

cnm belki bir kardeş gereklidir oğlunun bu durumu aşması için hı:)

Bir kardeşin gelmesi ona ufak tefek sorumluluklar yükler...Paylaşmayı öğrenir...

Bencil olmaz...Bence birsürü artısı olur bu bebişn oğluşunakaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile

Belki zor olur evet bir dönem ama ne güsel 2 tane evlada kavuşmuş olursun böylece..

Yıllardır evlat sevgisine hasret kapı kapı dolaşan o kadar insan var kii:::Bence şükredilmesi gereken bir şey yaşıyorsun şu anda.

Allah sağlık versin inş.Anneler neyin üstesinden gelmediler ki...Hem de daha zor şartlar altında..Senin de üstesinden geleceğine eminim...

Allah ta kolaylığını verir yardım eder inş.....

canım kardeşini kıskanmayan milyonda bir. ama sen sevgini dengeli vereceksin. bebişi sen alınca eşin büyüğü alacak kucağına. birde kreş iyi bir fikir am bebiş doğunca değil. bebek doğmadan en az 3-4 ay önce başlarsa kreşe bebekle ilgi kuramaz.

canım benımde son adetım 5 ağustos.2 gun kala öğrenmiştim yani 3 eylülde beta değerim o gun 229 du.
Canım korkma yoktur bısey dua et

bende de hiç bulantı yoktu son ıkı gundur sabahtan say 12ye kadar oluyor.
çıkarmıyorum ama çok ıştahsızım ıkı gundur
en sevdiğim yemekleri düşünüyorum onları bıle canım cekmıyo
dün ne pişireyim kendıme dıye aksama kadar dusundum canımın ıstediği hiç bişey yok
evet ya banada gece boyle ates sıkıntı basıyo

ama bebişlerimiz için herseyı cekmeye değer
:CüvCüv:

arkadaşlar genelde herkes kan testi yaptırmış ben yaptırmadım doktorum 7.haftada gel kalp atışlarına bakalım ve testler var onları yaptıralım dedi.

selam kızlar.bende nasibse mayıs annesiyim.5 hafta 4 günlük hamileyim.ancak benim bi sorunum var.çok korkuyorum bu yüzden.bana moral verin.4 gün önce eşimle beraberlikte kan geldiğini gördüm.açık kırmızı renkte az az bir miktar.yarınsı gün dr.henüz erken kese görünüyor ama çocuk ne şekilde ekilenmiş bilemem dedi.progestan ve folik asid verdi.on gün sonra tekrar gidicem.ya öldüyse..

ayrıca bulantım henüz yok bu normalmi.göğüslerim hafif ağrıyor ve kaşınıyor.kasıklarımda yada belimde dce ağrı falan yok.sizde varmı.ne gibi belirtiler var

canım zaten b,işey olsaydı kanamalr bildiğim kadarıyla devam ediyor çünkü arkadaşımda aynı durumu yaşadı ama onun kanamaları ve değişik renkte akıntıları oldu.ama sende olammış galiba daha sonra o yüzden dikkat et.kendine olumsuz düşünme.ama epey bir süre doktor izin verinceye kadar birlikte olmasanız iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…