2009 Mayıs Anneleri

ankakuşu, biz seninle aynı tarihte hamile kaldık galiba
son adet günüm 2 ağustostu
9 mayıs çıkıyor doğum tarihi inşallah
1 hafta sonra kalp atışlarını dinleyeceğiz ama vakit geçmiyor ki
senin nasıl? gittinmi doktora

evet canım benim de 2 ağustos. biz geçen hafta keseyi gördük, doktor bayramdan sonraki hafta gel dedi bekliyom bakalım. feci mide bulantım var bir de sizler nasılsınız?

ben haftaya pazartesi gideceğim kalp atışlarını dinlemek için
heyecanlıyım, inşallah her şey iyi geçer
bulantım falan yok, ilk başta 1-2 gün hafif olmuştu

ben haftaya pazartesi gideceğim kalp atışlarını dinlemek için
heyecanlıyım, inşallah her şey iyi geçer
bulantım falan yok, ilk başta 1-2 gün hafif olmuştu

hadi bakalım hayırlısı... benim doktor beni niye o kadar geç çağırdı bilmem. her ay tek bir muayene parası alıyolar ya. önümüzdeki aya kalsın die öyle geç çağırdı gibime geliyo ya neyse günahını almıyım şimdi

bence de o yüzden çağırdı
benimki de dedi bir ay sonra gel yoksa tekrar para vermek zorunda kalacaksın
sonra direk yanıma gel para vermeden dedi
sağolsun

bende bugün kan testi yaptırdım çok şükür. 14 ağustos s.a.t., bhcg değerim ise 703 çıktı. iyi dedi doktor. çok mutluyum. işte bugün inandım hamile olduğumakaydirigubbakcemile5

bu arada şu bebek takvimini yapamıyorum yaa! baby-gaga'dan. hazırlıyorum. 3 adres çıkıyo. üçünüde denedim ama olamıyor-tatlicadiarzu-

kıslar beni de alın aranıza ben de 6+3 hamişim.allah izin verirse mayısa doğcak.hepimize hayırlı olsun.allahın izniyle sağlıklı doğumlar inşallah isteyen herkese versin .çok güzel bir duygu.benim de keseyi gördük .kalp atışı için beklioz bakalım hayaırlısı.kanamam ya da leke yok arada ağrım var karınım doktor çok normal ilk 3 ay dedi.hayırlısı bakalm

canım neden seni bayramdan sonra çağırdı. 7 haftalıkken kalp atımına bakmak gerek. seninki biraz sallamış sanki:kızgın::kızgın:

valla bilmiyorum kızlar sizin dr lar kalp atışı için kaçıncı haftaya randevu veriyor. bir de benim dr da vajinal ultrason yok normal karından bakıyo. ondan mı geç çağırdı ki??:uhm:

kızlaaaar bende bugün öğrendim hamileyim.11 ağustos sat. heralde bebek 3 haftalık falan oluyor..çok heyecanlıyım birazda endişeliyim..ilk bebeğim 7 haftalıkken karnımda ölmüştü...allahım herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar büyütmeyi nasip etsin.

ya bebek takvimi yapıyorsunuz ya burada isimlerinizin altında onu nasıl yapacağım ben de istiyorum

kızlaaaar bende bugün öğrendim hamileyim.11 ağustos sat. heralde bebek 3 haftalık falan oluyor..çok heyecanlıyım birazda endişeliyim..ilk bebeğim 7 haftalıkken karnımda ölmüştü...allahım herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar büyütmeyi nasip etsin.

hayırlı olsun. bu kez allah tamamına erdirsin inşallah.:nazar::nazar:

Benim doktorda bayramdan sonra gel dedi. hemde daha biz keseyi bile görmedik:KK43: tahlilleri istedi sadece. o kadar.:1no2:

X