Tünaydın canım a.s.
Tatlım ben Ariel'in leke çözücüsünde yarım saat kadar bekletiyorum sulandırarak. Sonra da makinaya uzun programa atıp ekstra durulama yaptırıyorum şimdiye kadar bi sorun olmadı. Doktorumuza da sordum ekstra durulama yaptırırsan sorun olmaz dedi. Ağız mendillerindende meyve lekesi çıkmadığı için onları da bekletiyorum leke çözücüde. Valla Defdef'in kakasının lekesi başka türlü çıkmıyor. Lekelediği anda hemen yıkayabilsem çıkar ama bazen fırsatım olmuyor yada bi yerdeyken lekelemiş oluyor eve gelene kadar kuruyor tabi yerimseniben
aysuncum bende arielle yıkıyorum durulama yaptırıyorum bişey olmadı. pınarcım evet aynen en iyisi takmamak değişen eşler değilki bizlerde öyleyiz.kadınlar zaten herşey iyi olsada takacak bişi buluyorlar.
arkadaşım yıllardır çalışıyordu şimdi işten ayrıldı evde oğluyla vakit geçiriyor.ama varya mutlaka heergün kendini sıkacak bişiler buluyor:)))
tesekkurler cnmkaydirigubbakcemile
bızımde agız mendıllerındekı meyve lekesı ve cıcılerını kırletınce cıkmıyor lekeler
bende arıel alayımda deneyeyım o zaman
ben kendımızınkıne kosla oxi kullanıyorum pek ıse yaramıyor
ya kızlar bide bende deterjan hastalığı var markete gidicne dayanamıyorum çeşit çeşit deterjan sıvı sabun ne bulursam topluyorum:)) allahtan eşim pek deterjandan anlamadığı için bişey demiyor anlasana marketmi açccaksın der galiba:)) gerçi şu aralar işyerim uzak çarşıya markete yada alışverişe gitmek hayal oldu((((
pınarcım bitmez bitmez zaten bebilşerin sabah hepsini yıka akşama bir sürü çıkıyor yine kış olunca daha çok çıkıyor
benimde geçen hafta hep yağmurlu geçince birikti bu hafta hergün 2 makşna yıkadım hala evde beni bekleyen beyazlar ve havlular var((
aysun canım kosla gerçekten öyle.ama ariel çıkarıyor.selin bady sini meyve lekesi yapmış çıkarmadı.daha sonra arielle yıkadım hiç lekeden eser kalmadı.
ya kızlar bide bende deterjan hastalığı var markete gidicne dayanamıyorum çeşit çeşit deterjan sıvı sabun ne bulursam topluyorum:)) allahtan eşim pek deterjandan anlamadığı için bişey demiyor anlasana marketmi açccaksın der galiba:)) gerçi şu aralar işyerim uzak çarşıya markete yada alışverişe gitmek hayal oldu((((
ayy herkes ben gibiymiş sorun yok almaya devam:)) bende öyle pınarcım herşeyi ütülüyorum ama en zoruda nevresim ütülemek(((
kızlar yemek yedim geldim bende :)
tülaycım benimde banyom öyle sanki deterjan sabun fabrikası :)
pınarcım bazen uykuya geçemiyor cimcimeler duruda dün uyuyana kadar sesler çıkardı sıkıntılı gibiydi
pınar maşallah defnoşa sıralamaya başlamış
benim tembel kızım hala sürünerek santim santim ilerliyor. ama bir kaç gündür tel sarar yapıyor, şarkı söyleyince el çalıyor. bir de müzik sesi duyar duymaz oturduğu yerde ileri geri tempolu bir şekilde sallanıyor. kendince dans ediyor zilli. çok şeker ama ya. büyüdükçe kızıma olan aşkım da büyüyor sanki. allah hepimizin yavrularını korusun