2009 Mayıs Anneleri

tesekkurler cnmkaydirigubbakcemile
bızımde agız mendıllerındekı meyve lekesı ve cıcılerını kırletınce cıkmıyor lekeler
bende arıel alayımda deneyeyım o zaman
ben kendımızınkıne kosla oxi kullanıyorum pek ıse yaramıyor

aysun canım kosla gerçekten öyle.ama ariel çıkarıyor.selin bady sini meyve lekesi yapmış çıkarmadı.daha sonra arielle yıkadım hiç lekeden eser kalmadı.

vereliniortakopuyorumnanaktan

Kosla'yı bende çok denedim ama bi fayda göremedim canım. Ariel'in leke çözücüsü en güzeli a.s

Defdef'i emzirdim uyudu. Şimdi salıncağında sallıyorum iyice dalsın da kalkıp ütülerimi halledeyim. Kuzumun çamaşırları yıkansın da bi postada bizimkileri yıkayayım. Anam hiç bitmiyor yakafamçokkarıştı

ya kızlar bide bende deterjan hastalığı var markete gidicne dayanamıyorum çeşit çeşit deterjan sıvı sabun ne bulursam topluyorum:)) allahtan eşim pek deterjandan anlamadığı için bişey demiyor anlasana marketmi açccaksın der galiba:)) gerçi şu aralar işyerim uzak çarşıya markete yada alışverişe gitmek hayal oldu((((

pınarcım bitmez bitmez zaten bebilşerin sabah hepsini yıka akşama bir sürü çıkıyor yine kış olunca daha çok çıkıyor

benimde geçen hafta hep yağmurlu geçince birikti bu hafta hergün 2 makşna yıkadım hala evde beni bekleyen beyazlar ve havlular var((

Bende çok seviyorum ya hele şampuanlar duş jelleri renk renk alıyorum kaydirigubbakcemile3

pınarcım bitmez bitmez zaten bebilşerin sabah hepsini yıka akşama bir sürü çıkıyor yine kış olunca daha çok çıkıyor

benimde geçen hafta hep yağmurlu geçince birikti bu hafta hergün 2 makşna yıkadım hala evde beni bekleyen beyazlar ve havlular var((

Valla haklısın canım ya yıkamak sorun değilde bu havalarda kurutmak ayrı bir dert hadi kurutmak da neyse ütü ayrı bir dert. Ben atletlere kadar herşeyi tek tek ütülerim. Yoksa yıkamak bişey değil valla :1no2:

cnm bende hele ındırımdeyse hıc dayanamam alırım bayagı bır stogum var evde

Anam bi dalamadı benim kuzu ya sıçrayıp duruyor bende başında oturup sallıyorum. Bi sıkıntısı var galiba :uhm:

ayy herkes ben gibiymiş sorun yok almaya devam:)) bende öyle pınarcım herşeyi ütülüyorum ama en zoruda nevresim ütülemek(((

kızlar yemek yedim geldim bende :)

tülaycım benimde banyom öyle sanki deterjan sabun fabrikası :)

pınarcım bazen uykuya geçemiyor cimcimeler duruda dün uyuyana kadar sesler çıkardı sıkıntılı gibiydi

pınar maşallah defnoşa sıralamaya başlamış

benim tembel kızım hala sürünerek santim santim ilerliyor. ama bir kaç gündür tel sarar yapıyor, şarkı söyleyince el çalıyor. bir de müzik sesi duyar duymaz oturduğu yerde ileri geri tempolu bir şekilde sallanıyor. kendince dans ediyor zilli. çok şeker ama ya. büyüdükçe kızıma olan aşkım da büyüyor sanki. allah hepimizin yavrularını korusun

ayy herkes ben gibiymiş sorun yok almaya devam:)) bende öyle pınarcım herşeyi ütülüyorum ama en zoruda nevresim ütülemek(((

Evet canım herkes meraklıdır sanırım bu deterjanlara falan a.s.

Evet ya nevresim çok zor. Ben artık yastık kılıfları hariç çarşaf ve nevresimi 4'e katlayıp ütülüyorum valla. Nasıl olsa seriyorum sabaha yine buruş buruş kaydirigubbakcemile3

Evet canım sıkıntılı. Belki üst dişleri geliyordur kuzumun :uhm:

Sağolasın canım a.s. Defne'de emekleme hiç yok. Sürünerek istediği yere anında gidiyordu uzun zamandır. Artık sıkıldı heralde. Şimdi otururken dizlerinin üzerine kalkıp direk tutunarak kalkıyor ve sıralamaya çalışıyor. Sanırım emeklemeden yürüyecek alkisalkisalkis

Nay nay kızıma diyince başlıyor hemen hoplamaya zıplamaya. Gel babası gel diyince de del del del diyerek ellerini açıp kapatıyor alkisalkisalkis Valla Allah yokluklarını göstermesin ya :Saruboceq:

Sanırım daldı kıpırdamıyor ben hemen şu ütülerimi halledeyim gelirim a.s.

selam bacılar camasır leke utu ortak dertler acılmış bugun yemek konusunu unutmayın yaw bıde hergun ne yapsa derdı var :))) hele benımkı gıbı herseyı yemeyen bır eşiniz varsa yandınız ben su camasır kurutma makınelrıonden almayı dusunuyorum ama banyomda yerde yok ben banyoyu yaptırırken heryerı dolap seklınde yaptırdım camasır makınemde dolap ıcınde kalıyor kurutmayı alırsam banyoda bır yere koymak gerekcek oylede sevmıyorum ama kısın camasır kurutmak cok zor gelıyor banada yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…