- 22 Ekim 2008
- 1.722
- 0
Bizde kızımla kahvaltımızı yaptık, bulaşık makinamı boşalttım, ortalığı toparladım, Defdef'in lekeli çamaşırlarını leke çözücüye bastım birazdan makinaya atıcam, şimdi yerde debeleniyoruz kızımla. Artık bi yere tutunup rahatlıkla ayağa kalkıyor aşkım benim ya. Koltuğun diğer ucunda gözüne bişey kestirdiyse tutuna tutuna sıralıyor almaya gidiyor. Bazende ayağı takılıp küt diye düşüyor kendi haline gülüyor cadı kaydirigubbakcemile3
Biraz ütüm var bugün. Birde yemek yapmam lazım. Ondan sonra rahatım ama ne yapsam karar veremedim CADIARZU Bi et sote, pilav ve çoban salata iyi olur heralde CADIARZU
Kızlar geçmişe şöyle bir bakındım çünkü Defdef sağolsun laptop'ın klavyesinin üzerinde geziniyor kaydirigubbakcemile3
Herkes aynı konudan şikayetçi sanırım Ceren hariç CADIARZU Ceren'cim Alah bozmasın eşin ile aranı a.s.
Ama sorun hepimizde aynı kızlar. Bende bazen kesnlikle anlaşılmadığımı, yaptığımın görülmediğini düşünüyorum. Hele de evde olup çlışmadığım için bazen kendimi eksik hissediyorum. Ama sonra diyorum ki sen zaten 10 senedir aralıksız çalışıp paranı kazanıyordun. Çocuk olunca bıraktın. Eeeee babamın evinden getirmedim ya ben bu çocuğu. Hadi o meseleyi takmayayım diyorum bu sefer başka bişey takıyorum kafama. Artık dert etmemeyi öğrendim galiba. Arada bir patlıyorum iyi oluyo kaydirigubbakcemile3
Esen'cim kuzucuğa geçmiş olsun valla bi atlatamadı gitti a.s. Arkadaşın içinde üzülsem mi sevinsem mi bilemedim ama Allah vermiş ne yapalım sağlıkla kucağına alır inşallah a.s.
Birsom sende sıkıntıdasın gerçi dün telde konuştuk ama azcık kafanı dinle bakalım iyi gelicek sana inşallah a.s.
Kıvılcım eşinle konuşup birbirinizi anlamanıza sevindim canım a.s.
Esra'cım yeni halı almışsın güle güle kullan canım a.s.
spapatya sana da geçmiş olsun canım üşütmüşsün a.s.
Gülhan'cım misafirlerin gelmiştir Allah kolaylık versin canım a.s.
Burcu canım güzel bi sabah olmuş senin için sevindim a.s.
Bengi'cim Allah sağlıkla gidip gelmeyi nasip etsin eşine a.s.
Diğer tüm arkadaşlarıma da günaydınlar olsun, güzel günler olsun inşallah a.s.
pınarcım tunaydın tatlımopuyorumnanaktan
bısey sorucam tatlım defnosun gıysılerınden cıkmayan lekelerı leke cıkarıcıda bekletıyosun herhalde zararlı falan degılmı
bızımde agız mendıllerımız cok lekelı cıkmıyor aslında bende kullanmak ıstıyorum markasını ogrenebılırmıyım