2009 Mayıs Anneleri

Bizde kızımla kahvaltımızı yaptık, bulaşık makinamı boşalttım, ortalığı toparladım, Defdef'in lekeli çamaşırlarını leke çözücüye bastım birazdan makinaya atıcam, şimdi yerde debeleniyoruz kızımla. Artık bi yere tutunup rahatlıkla ayağa kalkıyor aşkım benim ya. Koltuğun diğer ucunda gözüne bişey kestirdiyse tutuna tutuna sıralıyor almaya gidiyor. Bazende ayağı takılıp küt diye düşüyor kendi haline gülüyor cadı kaydirigubbakcemile3

Biraz ütüm var bugün. Birde yemek yapmam lazım. Ondan sonra rahatım ama ne yapsam karar veremedim CADIARZU Bi et sote, pilav ve çoban salata iyi olur heralde CADIARZU

Kızlar geçmişe şöyle bir bakındım çünkü Defdef sağolsun laptop'ın klavyesinin üzerinde geziniyor kaydirigubbakcemile3

Herkes aynı konudan şikayetçi sanırım Ceren hariç CADIARZU Ceren'cim Alah bozmasın eşin ile aranı a.s.

Ama sorun hepimizde aynı kızlar. Bende bazen kesnlikle anlaşılmadığımı, yaptığımın görülmediğini düşünüyorum. Hele de evde olup çlışmadığım için bazen kendimi eksik hissediyorum. Ama sonra diyorum ki sen zaten 10 senedir aralıksız çalışıp paranı kazanıyordun. Çocuk olunca bıraktın. Eeeee babamın evinden getirmedim ya ben bu çocuğu. Hadi o meseleyi takmayayım diyorum bu sefer başka bişey takıyorum kafama. Artık dert etmemeyi öğrendim galiba. Arada bir patlıyorum iyi oluyo kaydirigubbakcemile3

Esen'cim kuzucuğa geçmiş olsun valla bi atlatamadı gitti a.s. Arkadaşın içinde üzülsem mi sevinsem mi bilemedim ama Allah vermiş ne yapalım sağlıkla kucağına alır inşallah a.s.

Birsom sende sıkıntıdasın gerçi dün telde konuştuk ama azcık kafanı dinle bakalım iyi gelicek sana inşallah a.s.

Kıvılcım eşinle konuşup birbirinizi anlamanıza sevindim canım a.s.

Esra'cım yeni halı almışsın güle güle kullan canım a.s.

spapatya sana da geçmiş olsun canım üşütmüşsün a.s.

Gülhan'cım misafirlerin gelmiştir Allah kolaylık versin canım a.s.

Burcu canım güzel bi sabah olmuş senin için sevindim a.s.

Bengi'cim Allah sağlıkla gidip gelmeyi nasip etsin eşine a.s.

Diğer tüm arkadaşlarıma da günaydınlar olsun, güzel günler olsun inşallah a.s.

pınarcım tunaydın tatlımopuyorumnanaktan
bısey sorucam tatlım defnosun gıysılerınden cıkmayan lekelerı leke cıkarıcıda bekletıyosun herhalde zararlı falan degılmı
bızımde agız mendıllerımız cok lekelı cıkmıyor aslında bende kullanmak ıstıyorum markasını ogrenebılırmıyım

Bengicimmm eşin askeremi gidiyo cnm benim, Alla kavuştursun inş., nereye gidicek

Bizde kızımla kahvaltımızı yaptık, bulaşık makinamı boşalttım, ortalığı toparladım, Defdef'in lekeli çamaşırlarını leke çözücüye bastım birazdan makinaya atıcam, şimdi yerde debeleniyoruz kızımla. Artık bi yere tutunup rahatlıkla ayağa kalkıyor aşkım benim ya. Koltuğun diğer ucunda gözüne bişey kestirdiyse tutuna tutuna sıralıyor almaya gidiyor. Bazende ayağı takılıp küt diye düşüyor kendi haline gülüyor cadı kaydirigubbakcemile3

Biraz ütüm var bugün. Birde yemek yapmam lazım. Ondan sonra rahatım ama ne yapsam karar veremedim CADIARZU Bi et sote, pilav ve çoban salata iyi olur heralde CADIARZU

Kızlar geçmişe şöyle bir bakındım çünkü Defdef sağolsun laptop'ın klavyesinin üzerinde geziniyor kaydirigubbakcemile3

Herkes aynı konudan şikayetçi sanırım Ceren hariç CADIARZU Ceren'cim Alah bozmasın eşin ile aranı a.s.

Ama sorun hepimizde aynı kızlar. Bende bazen kesnlikle anlaşılmadığımı, yaptığımın görülmediğini düşünüyorum. Hele de evde olup çlışmadığım için bazen kendimi eksik hissediyorum. Ama sonra diyorum ki sen zaten 10 senedir aralıksız çalışıp paranı kazanıyordun. Çocuk olunca bıraktın. Eeeee babamın evinden getirmedim ya ben bu çocuğu. Hadi o meseleyi takmayayım diyorum bu sefer başka bişey takıyorum kafama. Artık dert etmemeyi öğrendim galiba. Arada bir patlıyorum iyi oluyo kaydirigubbakcemile3

Esen'cim kuzucuğa geçmiş olsun valla bi atlatamadı gitti a.s. Arkadaşın içinde üzülsem mi sevinsem mi bilemedim ama Allah vermiş ne yapalım sağlıkla kucağına alır inşallah a.s.

Birsom sende sıkıntıdasın gerçi dün telde konuştuk ama azcık kafanı dinle bakalım iyi gelicek sana inşallah a.s.

Kıvılcım eşinle konuşup birbirinizi anlamanıza sevindim canım a.s.

Esra'cım yeni halı almışsın güle güle kullan canım a.s.

spapatya sana da geçmiş olsun canım üşütmüşsün a.s.

Gülhan'cım misafirlerin gelmiştir Allah kolaylık versin canım a.s.

Burcu canım güzel bi sabah olmuş senin için sevindim a.s.

Bengi'cim Allah sağlıkla gidip gelmeyi nasip etsin eşine a.s.

Diğer tüm arkadaşlarıma da günaydınlar olsun, güzel günler olsun inşallah a.s.

he he he defdef bayııldım pınarcm süper bulmuşsun :))) öncelikle defnoşa kocaman bi efferimmm öp onu annişi benim için, seninde eline sağlık, ve yazdığında içimi okumuşsun resmennn[/B]opuyorumnanaktan

pınarcım tunaydın tatlımopuyorumnanaktan
bısey sorucam tatlım defnosun gıysılerınden cıkmayan lekelerı leke cıkarıcıda bekletıyosun herhalde zararlı falan degılmı
bızımde agız mendıllerımız cok lekelı cıkmıyor aslında bende kullanmak ıstıyorum markasını ogrenebılırmıyım

Tünaydın canım a.s.

Tatlım ben Ariel'in leke çözücüsünde yarım saat kadar bekletiyorum sulandırarak. Sonra da makinaya uzun programa atıp ekstra durulama yaptırıyorum şimdiye kadar bi sorun olmadı. Doktorumuza da sordum ekstra durulama yaptırırsan sorun olmaz dedi. Ağız mendillerindende meyve lekesi çıkmadığı için onları da bekletiyorum leke çözücüde. Valla Defdef'in kakasının lekesi başka türlü çıkmıyor. Lekelediği anda hemen yıkayabilsem çıkar ama bazen fırsatım olmuyor yada bi yerdeyken lekelemiş oluyor eve gelene kadar kuruyor tabi yerimseniben

papatya güzelmiş yürüteciniz :) güle güle kullansın bebişin

akşama misafirim var şimdi aradılar cumartesi akşamıda üç arkadaşım gelecek ailecek bu hafta yoğun olacağım misafir konusunda

Pınar canım sağol a.s.evet kötü üşütmüştüm bitki çayları falan iyiceyim şimdi

Defne'ye de maşallah yakında yürür bu gidişleŞeniz:nazar:

he he he defdef bayııldım pınarcm süper bulmuşsun :))) öncelikle defnoşa kocaman bi efferimmm öp onu annişi benim için, seninde eline sağlık, ve yazdığında içimi okumuşsun resmennnopuyorumnanaktan

Defdef babanesinin lafı bacım doğduğundan beri Defdef diyor kuzuma benimde hoşuma gidiyor bu aralar kaydirigubbakcemile3

Öperim öperim hemde en sulusundan kaydirigubbakcemile3

Seninde benim gibi düşündüğünü tahmin etmiştim tatlım. İnsan koca eline bakınca ister istemez hesap verecek şekilde hissediyor kendini ama dediğim gibi babamızın evinden getirmedik bu çocukları. Biz oturup onlara bakıyorsak onlarda bize bakmak zorundalar. Gün gelir bizde çalışınca paylaşırız herşeyi dimi ama a.s.

kızlar yağmurum yedi aylıkken tutunarak sıralıyordu 11 ayda yürüdü maşallah 15 aylıkkende bezi bıraktık biz çünkü bezi çıkarmadan yapmıyordu bekliyordu kızarıyordu bakalım durucum nasıl olacak

aysuncum bende arielle yıkıyorum durulama yaptırıyorum bişey olmadı. pınarcım evet aynen en iyisi takmamak değişen eşler değilki bizlerde öyleyiz.kadınlar zaten herşey iyi olsada takacak bişi buluyorlar.
arkadaşım yıllardır çalışıyordu şimdi işten ayrıldı evde oğluyla vakit geçiriyor.ama varya mutlaka heergün kendini sıkacak bişiler buluyor:)))

Tünaydın canım a.s.

Tatlım ben Ariel'in leke çözücüsünde yarım saat kadar bekletiyorum sulandırarak. Sonra da makinaya uzun programa atıp ekstra durulama yaptırıyorum şimdiye kadar bi sorun olmadı. Doktorumuza da sordum ekstra durulama yaptırırsan sorun olmaz dedi. Ağız mendillerindende meyve lekesi çıkmadığı için onları da bekletiyorum leke çözücüde. Valla Defdef'in kakasının lekesi başka türlü çıkmıyor. Lekelediği anda hemen yıkayabilsem çıkar ama bazen fırsatım olmuyor yada bi yerdeyken lekelemiş oluyor eve gelene kadar kuruyor tabi yerimseniben

Canım bende senin gibi yapıyom lekeler için ben kosla vanish kullanıyorum ama yine de leke kalıyo ariel de kalıyo mu acaba ondan kullanayımCADIARZU

papatya güzelmiş yürüteciniz :) güle güle kullansın bebişin

akşama misafirim var şimdi aradılar cumartesi akşamıda üç arkadaşım gelecek ailecek bu hafta yoğun olacağım misafir konusunda

Sağol teyzesiopuyorumnanaktan

Misafirlerin içinde kolay gelsin canım hayırlısıyla atlatırsın inş..a.s.

inşallah papatyacım evimden misafirim eksik olmuyor sağolsunlar:)) benimde hoşuma gidiyor sevdiklerimle vakit geçirmek

canım papatya yürütecin markası pilsan mı internette baktım da güzelmiş duruya bendemi alsam kullanışlımı

kağanişim acuktu zebzesini hazırlıyım görüşürüss

Afiyet olsun Kağan'ıma a.s.

Pınar canım sağol a.s.evet kötü üşütmüştüm bitki çayları falan iyiceyim şimdi

Defne'ye de maşallah yakında yürür bu gidişleŞeniz:nazar:

İç canım iç ilerlemesin a.s.

Maşallahı var kuzumun hareketlilik konusunda teyzesi a.s.

kızlar yağmurum yedi aylıkken tutunarak sıralıyordu 11 ayda yürüdü maşallah 15 aylıkkende bezi bıraktık biz çünkü bezi çıkarmadan yapmıyordu bekliyordu kızarıyordu bakalım durucum nasıl olacak

Maşallah Yağmur'a :nazar:

aysuncum bende arielle yıkıyorum durulama yaptırıyorum bişey olmadı. pınarcım evet aynen en iyisi takmamak değişen eşler değilki bizlerde öyleyiz.kadınlar zaten herşey iyi olsada takacak bişi buluyorlar.
arkadaşım yıllardır çalışıyordu şimdi işten ayrıldı evde oğluyla vakit geçiriyor.ama varya mutlaka heergün kendini sıkacak bişiler buluyor:)))

Aynen canım biraz da eşlerimizi anlamak gerek ne yapalım onların da karakterleri böyle a.s

Canım bende senin gibi yapıyom lekeler için ben kosla vanish kullanıyorum ama yine de leke kalıyo ariel de kalıyo mu acaba ondan kullanayımCADIARZU

Sağol teyzesiopuyorumnanaktan

Misafirlerin içinde kolay gelsin canım hayırlısıyla atlatırsın inş..a.s.

Çıkarıyo canım çok bekleyen bi lekeyse lekenin üzerine döküp 1 saat kadar bekletiyorum hemen çıkıyor a.s.

ılgin canım bende severim misafir arkadaş ama kimse yokmafoldumben

Eşime arada yemeğe okuldan öğrenci getir de iki adam göreyim diyorum oda projesinde çalışan öğrencileri getiriyo iyi oluyo tabi bunlar üniversite öğrencisi kaydirigubbakcemile3

canım papatya yürütecin markası pilsan mı internette baktım da güzelmiş duruya bendemi alsam kullanışlımı

Evet canım pilsan bizde yeni aldık dün geldi önünde ışıklı düğmeleri var hayvan sesleri çıkarıyo kızım çok eğleniyo ama tek dezavantajı biraz boyu kısa yani fazla eğilince düşebilir gözetim altında oynarsa daha iyi olur ..

X