kızlar ben bakıyorum kendime bırakmadım hiç zaten iş yerinde bakımlı olmam gerekiyor mecburen evdede giyinirim eşimi öyle karşılarım ben bırakmadım kendimi ozaman kötü hissederim
BANUCUMMalkisalkisalkis ben valla eskisi gibi değilim tamam iyi giyiniyorum saçım kaşım gözüm iyi ama takıntı olan kilolarım var o yüzden hergün kuaförlerede gitsem kendimi iyi hissetmem. anca 5 kilo verdim ama daha avr offffffffffffffffffff offffffffffffff.
ayyy banucum teşekkür ederimm canım arkadaşım.sende öyleee bakımlı güzell hoş:)
mesela tuğba canm ben yıllardır hep sarı röfle kullanırım bayramda tenk renk yaptırıp karamel rengine döndüm eşimin mesela çok hoşuna gitti hatta eskisinden daha güzel olmuşssun dedi bende yok canım o senin güzelliğin senin bakış açın diyerek mütevazilik gösterdim:))))) ya aslında onlarda dile getirmek istiyorlar duygularını ama konuşamıyorlar ayy bugün çenemmmi düştü ne benimya:)))
iyi canim gene eşin fark etmişDD bende hep sari röfle yapiyorum ne zaman dip yaptirsam hepten sarişinlaşinca eşim 2-3 gün sonra "sen güneştemi kaldin?yanmişsin sanki CADIARZU" der DD bi keresinde de röfleyi cok kullanmiştim..sacimin ön kismi epey bi sarardi..hatta beyazladi :)))) bende hemen findik kabugu boyadim okadar büyük renk farkindan sonra eşimin tepkisi ne oldu dersin :))) " yüzün kireç gibi olmus nolduu" akannehir akannehir akannehir ölürmüsün öldürürmüsün DD
Kızım uyurken ütülerimi yaptım çok şükür. En son nevresim takımına geldim uyandı kuzum. Aldım yanıma. O babasının ütülü gömleklerini çekiştirmeye çalışırken bende nevresimi ütüledim bitti kaydirigubbakcemile3
Sonra kızıma mama yaptım.Onu yerken bende cornflakes yedim ama kesmedi beni ya :kedi:
Kızımın çamaşırlarını da astım. Şimdi kendi çamaşırlarımızı atayım. Çamaşırlıkta Defdef'inkiler var. Dışarıya balkona assam is oluyor pöffff:umursamaz:
Semoş ya bende düşünüyorum kurutma makinası ama benimde çamaşır makinam banyoda dolabın içinde. Kurutma makinasını ortaya koysam hem sevimsiz durucak hemde yer kaplıcak. Aslında arkada küçük bi balkonum var. Yangın merdivenine açılıyor. Orayı camla kapattırıp oraya mı alsam CADIARZU Dur akşam kocişe söyleyeyim bakalım ne diyecek CADIARZU Yine bi masraf çıkardım ahaha kaydirigubbakcemile3
Tubi hoşgeldin canım a.s. Ay şu naz olayına koptum valla. Tülay'ın dediği gibi ben doğumdan bir gün önce bile otobüslerde fellik fellik gezdiğim için adam benim yorulduğuma inanmaz anam kaydirigubbakcemile3 Hasta olsam bile kolay kolay yatmayacağımı bilir. Dur ama bi yolunu bulup deneyeceğim bakalım CADIARZU Aslında arada ayrı kalmak fikrine kesinlikle katılıyorum ama adam bensiz iş dışında adım atmıyor be. Hafta sonu onsuz bi yere gidicem diye şimdiden bunalıma girdi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Burcu canım annemde bana hep söyler öyle yap diye ben her seferinde yaparım ama yinede bi üstünden ütü geçerim kaydirigubbakcemile3 Ay yapmayayım bundan sonra beee canımdan kıymetlimi offf dimi :umursamaz:
Banu'cum çalıştığın için devamlı bakımlı olmaz zorundasın. Evde olunca insanın yapası gelmiyor ama 2 ay önce annemden fena bir fırça yiyince artık Halit'in gelmesine yakın üstüme adam gibi bişeyler giyip (en azından pijamalarımı çıkarıyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3) , saçımı başımı düzeltip karşılıyorum a.s
iyi canim gene eşin fark etmişDD bende hep sari röfle yapiyorum ne zaman dip yaptirsam hepten sarişinlaşinca eşim 2-3 gün sonra "sen güneştemi kaldin?yanmişsin sanki CADIARZU" der DD bi keresinde de röfleyi cok kullanmiştim..sacimin ön kismi epey bi sarardi..hatta beyazladi :)))) bende hemen findik kabugu boyadim okadar büyük renk farkindan sonra eşimin tepkisi ne oldu dersin :))) " yüzün kireç gibi olmus nolduu" akannehir akannehir akannehir ölürmüsün öldürürmüsün DD
tubacım tülay çok minyon çok güzel bir anne biz görüşüyoruz ben çok seviyorum tülayı :))))
pınarcım evet tatlım çalışınca öyle olmak zorundayız herzaman ben doğum yaptığımda bile eşim eve gelmeden elbisemi giyer makyajımı hafif yapardım insan kendini daha iyi hissediyor tatlım eşimiz için değil önce kendimiz için yapmalıyız herşeyi fıstığım