2009 Mayıs Anneleri

ceylinim2009, KK Pro Üyeilgin0707+, mutahhara+, pnrhlt+, spapatya, tlyonl2009+ günaydın kızlar

oğluşla 7buçukta kalktık, kahvaltı meyve uyku etraf toplamaca alt üst değiştirme derken yeni geldik, sizlr nasılsınız

ay bu sabah nasıl güzel uyandık anlatamam ya, kağan uyanmış , eşim almış yatağa getirdi, oğluşta beni uyandırdı eller kollar bacaklar fln, baya bi oynadık beraber, uzun zamandan beri ilk defa bu kadar güzel uyandık :)))) arada gerekiyo :)))

Günaydın canım a.s.afiyet olsun

İGünaydın canım İşin çoğu bitmiş ne güzel kolay gelsin a.s.

arkadaşlar nasılsınız

Sağol canım iyidir sende iyisin inş..a.s.

ay sabahtan beri giremedim yeni girenler hoşgeldiniz kızlar...
işim çıktı birden...

Kolay gelsin canıma.s.

ceylinim2009, KK Pro Üyeilgin0707+, mutahhara+, pnrhlt+, spapatya, tlyonl2009+ günaydın kızlar

Sana da günaydın canım a.s.

Nasılsın ?Kağan yemeğe devam ediyodur inş..

iyiyiz cnm sağol :))) kağancım itekaka yiyiyo , aman yiyiyo ya önemli olan o, bakalm bi şişlik geliyo elime damaklarından sıkıntısı heralde, ama çok baktırmadı elimi emiyo yavruş :))) ağzını açayım diyrum o cuk cuk emiyo :))) yayamassss , sen nasılsın bebişin nasılopuyorumnanaktan

HoŞgeldİn burcucumm İyİyİmm ben yaĞmurlu bİr havada rehavet İÇİnde ÇalıŞıyorum

cnm burdada hava aynı, şıp şıp cama vuruyo, kağanda farkedince noluyo diye bakıyo henüz çözemedi olayı :))) tülaycm dünkü yorumunu okudum, beni gerçekten çok iyi anlıyosun bu beni çk mutlu etti cnm, anlaşılmak güzel bişi çk teşekkürler
Şeniz
herkese merhaba burcu nasılsın canım

merhaba cnm, iyilik laptopu yere aldım kağanla poların üstünde uzanıp oyun oynuyoruz, ben onu oturtuyorum azcık durup devriliyo, bu konuda biraz yeteneksizis sanırım
kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın oğluş nasılopuyorumnanaktan

Sevindim canım yesinde düzelir inş..opuyorumnanaktanİnş dişide çıkar kuzunun rahat eder.

Bizde iyiyiz sağol ama dört gözle regl olmayı bekliyomakannehirAh bi olsaydım rahatlicam ya..

Sevindim canım yesinde düzelir inş..opuyorumnanaktanİnş dişide çıkar kuzunun rahat eder.

Bizde iyiyiz sağol ama dört gözle regl olmayı bekliyomakannehirAh bi olsaydım rahatlicam ya..

inş. hemencik olursun cnm ya, stresi kötü valla, ben ayın kaçında olmuştum onu bile unuttum, düzene girsin anca öyle hatırlarım heralde
kaydirigubbakcemile3

aysuncum günaydınn
tunaydın cnmopuyorumnanaktan
tunaydınlar cnmopuyorumnanaktan
masallah kucukhanım uslu durmus annesıde ıslerını bıtırmıs

arkadaşlar nasılsınız
mrh cnm bız ıyıyız saol tatlım
tunaydınnn canım benımmmkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
oooo bugun gune cook guzel baslanmıss:1hug:
cnm bende recepı her sabah yataga alıyorum babasıyla bır oynasıyor gercekten ınsan cok mutlu oluyor

aysunnnnnn cnmmm nbr, kağana sebzesini yedirip uyuttuktan sonra arıcam seni :)))

tamam tatlım beklıyorum senıopuyorumnanaktan

Bizde kızımla kahvaltımızı yaptık, bulaşık makinamı boşalttım, ortalığı toparladım, Defdef'in lekeli çamaşırlarını leke çözücüye bastım birazdan makinaya atıcam, şimdi yerde debeleniyoruz kızımla. Artık bi yere tutunup rahatlıkla ayağa kalkıyor aşkım benim ya. Koltuğun diğer ucunda gözüne bişey kestirdiyse tutuna tutuna sıralıyor almaya gidiyor. Bazende ayağı takılıp küt diye düşüyor kendi haline gülüyor cadı kaydirigubbakcemile3

Biraz ütüm var bugün. Birde yemek yapmam lazım. Ondan sonra rahatım ama ne yapsam karar veremedim CADIARZU Bi et sote, pilav ve çoban salata iyi olur heralde CADIARZU

Kızlar geçmişe şöyle bir bakındım çünkü Defdef sağolsun laptop'ın klavyesinin üzerinde geziniyor kaydirigubbakcemile3

Herkes aynı konudan şikayetçi sanırım Ceren hariç CADIARZU Ceren'cim Alah bozmasın eşin ile aranı a.s.

Ama sorun hepimizde aynı kızlar. Bende bazen kesnlikle anlaşılmadığımı, yaptığımın görülmediğini düşünüyorum. Hele de evde olup çlışmadığım için bazen kendimi eksik hissediyorum. Ama sonra diyorum ki sen zaten 10 senedir aralıksız çalışıp paranı kazanıyordun. Çocuk olunca bıraktın. Eeeee babamın evinden getirmedim ya ben bu çocuğu. Hadi o meseleyi takmayayım diyorum bu sefer başka bişey takıyorum kafama. Artık dert etmemeyi öğrendim galiba. Arada bir patlıyorum iyi oluyo kaydirigubbakcemile3

Esen'cim kuzucuğa geçmiş olsun valla bi atlatamadı gitti a.s. Arkadaşın içinde üzülsem mi sevinsem mi bilemedim ama Allah vermiş ne yapalım sağlıkla kucağına alır inşallah a.s.

Birsom sende sıkıntıdasın gerçi dün telde konuştuk ama azcık kafanı dinle bakalım iyi gelicek sana inşallah a.s.

Kıvılcım eşinle konuşup birbirinizi anlamanıza sevindim canım a.s.

Esra'cım yeni halı almışsın güle güle kullan canım a.s.

spapatya sana da geçmiş olsun canım üşütmüşsün a.s.

Gülhan'cım misafirlerin gelmiştir Allah kolaylık versin canım a.s.

Burcu canım güzel bi sabah olmuş senin için sevindim a.s.

Bengi'cim Allah sağlıkla gidip gelmeyi nasip etsin eşine a.s.

Diğer tüm arkadaşlarıma da günaydınlar olsun, güzel günler olsun inşallah a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…