2009 Mayıs Anneleri

pınar ve ceylin benim kızda her yere gidiyor oda direk ayaklanma çabasında.şimdi el çırmayı öğrenmiş alkış diyince el çırpıor çok komikya

semra canımm benim eşimde aynen öylee bişey beyenmez artık aşçılık dalında yarışcam eşim sayesinde:))

hoşgeldin canım nasılsın hergün ne pişirsem derdi var birde dediğin gibi kışın çamaşırlar zor kuruyor biz bu kış soba kurduk askıyla birlikte yatmadan seriyorum sabaha kadar kuruyor canım yoksa imkanı yok kurumazdı

Kağan uyudu oyyyyy salla salla dizim koptu

burcu nasılsın tatlım ohhhhhhhhh güzel bir sabah olmuş senin için sevindim:))

:))) evet cnm güne çok güzel başladık bugün

papatya güzelmiş yürüteciniz :) güle güle kullansın bebişin

akşama misafirim var şimdi aradılar cumartesi akşamıda üç arkadaşım gelecek ailecek bu hafta yoğun olacağım misafir konusunda

Kız ben tek tek alıyorum misafiri üç aile yorucu olur cnm iki kız bir ev bir koca ve 3 aile bi yandan iş Allah kolaylık versin

burcu canım rica ederim. ayy yağmurlu havada evde olmak süper olsa gerek

evet ya bende evdeyken seviyorum bu havaları, dışarsı yağmur çamur,kağandan önce battaniye neskafe tv keyfi yapardım bu havalarda :))) yağmurda cama tık tık vururken tam süper olurdu, şimdi böyle havalarda oğlşla yerde yuvarlanıyoruz bu yeni favorimiz

di cnm :)))
ŞenizŞeniz

oy maşallah kuzucuğa

bende bayılıyorummm ya çalışırkende eğitim için gittiğimiz otellerden küçük hediye şampuanlardan alırdım renkli renkli :)))

benimde geçen hafta hep yağmurlu geçince birikti bu hafta hergün 2 makşna yıkadım hala evde beni bekleyen beyazlar ve havlular var((

kolay gelsin cnm çamasır heç bitmez, helede kağanınkiler
akannehir
cnm bende hele ındırımdeyse hıc dayanamam alırım bayagı bır stogum var evde

aynı ben :))) indirimi kaçırmam

ayy herkes ben gibiymiş sorun yok almaya devam:)) bende öyle pınarcım herşeyi ütülüyorum ama en zoruda nevresim ütülemek(((

cnm nevresimi ütüleme, bak ben şöye yapıyrum, ıslakken 2 kişi önce 2 ye katlayıp köşelerden ve ortadan iyice çekiyoruz, sonra 4 e katlayıp çekiyoruz, yani iyice geriyoruz, sonra o şekilde kurutuyorum telde, kuuyunca ütülü gibi oluyo, banada annem öğretmişti cnm

kağanda geri geri gidiyo o ka
kaydirigubbakcemile3

slm cnm

ayy yerim ben onuuuu, pınarcm sende tülaya nevresimle ilgili yazdığıma bi bak cnm

hee o da var , benimkide herşeyi beğenmez , belli yemekleri var onları yapıyorum sırayla

Kızlar bide kurutacak yer demişsiniz, telde asacak yer kalmamışsa ben nevresimleri dediğim gibi katladıktan sonra kapı üstündede kurutuyorumyerimseniben

Sanırım daldı kıpırdamıyor ben hemen şu ütülerimi halledeyim gelirim a.s.

kolay gelsn cnm :)))

pınar ve ceylin benim kızda her yere gidiyor oda direk ayaklanma çabasında.şimdi el çırmayı öğrenmiş alkış diyince el çırpıor çok komikya

efferim prensese yiyim onu ben

evet burcum zor oluyor ama şöyle bir durum var benim akşam gelecek arkadaşım biraz resmi yani çok samimi değiliz diğer ailerle çağırsam hepsini rahat edemez yoksa hepisini birden ağırlamak mantıklı aslında birde böyle bir sorun var bende ayrı günlerde gelsinler istedim cumartesi gelecek arkadaşlarımızla çok samimiyiz bana iş yaptırmazlar yardım ederler

kızlar az önce patronumun misafiri geldi tanıştık falan sohbete başladık bebeğim var dedim şok oldu hatta onun birde ablası var dedim kadın iyice şaşırdı hihi beni bekar zannetmiş :))) hoşuma gitti eşimlede dalga geçerim akşama bak beni hala bekar sanıyorlar diye :)))

burcucum iyi fikir deniyeyim ama ben yine sonunda ütülerim ya kendime iş çıkarcam ya bol olan vaktimde:)))

semra canımm benim eşimde aynen öylee bişey beyenmez artık aşçılık dalında yarışcam eşim sayesinde:))

valla bende benımkıne hep et yemeklerı yapcan off off

ıyıyım tatlım sen nasılsın kış zor ya cook ozledım yazı valla

hee o da var , benimkide herşeyi beğenmez , belli yemekleri var onları yapıyorum sırayla
[/QUOTE]

valla sinir oluyorum yemek secenlere ya okadar yap et sonrada begenmesın benım eşim ılk yemegın şeklıne bakar rengıne bakar en sevdıgı yemek bıle olsa guzel gorunmuyorsa yemez :)) uyuzdur bıraz bıde kendı cok iyi yemek yapar hatta pasta falanda hulya bılır bır kere kek yaptı cok begenmıştı hulya

selam kızlarrrr a.s.

anacim dünden beri yazip yazip siliyorum bi yollamak nasip olmadi be :)))

herkesler nasil? burdan iyi gibi duruyor :) odun kocalar dişinda :) bunlarda mayis bebeleri gibi telepati kurup odunluk yapiyorlar sanirim :) bizimkininde ayari kacti

yanliz bu odunluklarin calişmakla evde durmakla bi alakasi oldugunu sanmiyorum :S ne kadinlar calişmayan hatta hiç bi işi beceremeyen,mizmiz..ama kocalari tapiyor resmen..camdan yapilmiş gibi el üstünde tutuyor :)) mizac meselesi sanirim..yada o kadinlarin bildigi bişi var

evlilik öncesiyle sonrasi arasinda "özlem" farki var bence..özlem oldugunda insan kusurlari göremiyor..siz anlatmiştim eşimin 2 sene önce 6 ay yanliz basina katar'da kaldigini..inanin ozaman zarfinda eşimden duyduklarimi ben evlilik öncesinde duymadim :) okadar romantik,ilgili,hassastiki..upuzun mailler yazardi gece..sabahin köründe arardi hemen..zirt pirt msg atardi..orda cuma günleri tatildi..ben oraya gidicem diye hayatta market gezmeyen adam marketten cikmiyordu,eve iviz zivirlar aliyordu..mum bile almişti siz düşünün gerisini :)))) velhasil-i kelam..geldik ist.a..bi süre gecti..ve aslina döndü adamcagizim :))) benim içinde güzel bi ani olarak kaldi gercekten özlem tahminimizden büyük bi faktor :) aslinda evlilikte 6 ayda 1 felan tek basina bi yerlere gidiceksin :)

bide bugunlerde bişi keşfettim kizlar :) gerci henuz denemeyi beceremedim ama belki içinizden deneyen olur..bu adamlar nazli hatunlara bayiliyor ya..sürekli şikayet ediceksin ay suram agriyor biraz masaj yaparmisin..ay sunu yapamadim bunu yaparmisin..yani böyle beceriksiz,kabiliyetsiz,nazli,mizmiz biri olunca 180derece dönüveriyorlar becerikli,kendi işini kendi yapanin kiymeti yok :) ama şu ayrinti çok önemli..sitem yok,kızgınlık yok,inat yok,bagirmak yok..sadece naz naz naz :))) Allahim hiç beceremedigim şey ama denicem

sanirim böyle kanatlarinin altina aldigini felan saniyorlar..yada kendini daha güclü bişimi saniyorlar nedir..ama gercekten bunu cok fazla gözlemledim..bi şekilde becermek lazim bu naz işve işini

gördügünüz gibi bende hiçç dertli diilmişim bu konuda neyse konuyu kapatalim

bugun keyif günüm :) gerci hastayim birazcik..bogazlarim şiş,burnum akiyor..sesim travestiler gibi cikiyor :S bide üstüne regl oldum :) kalkamiyorum yerimden :)

kizcemde iyi cok sukur..mizmizlik hepsi gibi serrostada var..onunda burnu tikali biraz..bugun okaliptus yagi koycam odasina..bakalim işe yaricakmi :)

kime ne yazcagimida unuttum valla hepinizi ve bebişleri öpeyim en iyisi alinti yapip yazayim sonra :)))

tubacımmmmmmmm nasılsın hayatım keyfinin iyi olmasına çok sevindim cnm
benim eşimin arkadaşının eşi ailecek görüşürüz evde oturur hiç iş yapmaz evini pokkk götürür resmen hatta eşimle ben oraya gidince hiçbirşey içmeyiz bile o kadar yani ama eşi ona rağmen evin işini yapar yemek bile yapar ne kadınlar var tatlım ben anlamadım ama eşimde eve gelince hep der ki yok benim eşim gibisi yok bunu anlıyorsa ne mutlu

ayy tuğbacım güldürdünn beni..o dediğini ben valla yaptımm eşime ama adam artık masaj yapmaktan yoruldu sanırım bana dediki istersen tam teşekküllü hastaneye gidip check-up yaptıralım belki doğumdan sonra vücudunda seni rahatsız eden bişeyler vardır dedi:))) aslında ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol diye boşa dememişler..

ya banucum eşlerimiz bizden mennun valla kaç gündür adamları yerden yere vurduk:))) zaten memnun olmasalr bir şekilde gözleri dışarda olur evlerine vakitlice gelip gitmezler..sonuç evlilik hayatı monotonlaştırıyor bizide mesela kuaförden çıkmayan ben eskileri şimdi arada bir uğruyorum kilo desen hala accuk var birazda hatayı kendimizde arayalımm:))

cok sukur canim :) iyi diyelim iyi olalim :) ay dün sana msg atamadim canim ya kntrum yoktu..aksama dogru aldim..sonra kayinvalidemler geldi,gec gittiler..cevap yazamadim bi türlü oturdu içime :))

sen nasilsin? prensesler nasil? misafirlerin geliyormus..Allah kolaylik versin canim ya..maşaAllah diyorum anca sana

:)))))))) check-up fikri güzelmiş he :))))) kız benimki örnekti naz yapican naz ay benim çok gülesin geliyor öyle kadinlari görünce..kendim nasil yaparim bilemiyorum dandik hissederim kendimi gibi geliyor içimde yok cünkü zaten eşim yapana kadar bana fenalik gelir kesin pöff napalim sıkıcaz dişimizi artik olduğumuz gibi görününce olmuyor işte kiymet bilmiyorlar :)

bu konuda da haklisin aslinda :) eskiden süslenip püslenirdik şimdi eşofmanlar,kotlar 1.sirada yer aliyorlar giyimde

aynen tuğbacım ya o naz oalyı işve olayı doğuştan gelen yetenek yada rol yağma yeteneği olanlara ait:))) zaten bu saatten sonra yapsamda benimki inandırıcı bulmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…