Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam bacılar camasır leke utu ortak dertler acılmış bugun yemek konusunu unutmayın yaw bıde hergun ne yapsa derdı var :))) hele benımkı gıbı herseyı yemeyen bır eşiniz varsa yandınız ben su camasır kurutma makınelrıonden almayı dusunuyorum ama banyomda yerde yok ben banyoyu yaptırırken heryerı dolap seklınde yaptırdım camasır makınemde dolap ıcınde kalıyor kurutmayı alırsam banyoda bır yere koymak gerekcek oylede sevmıyorum ama kısın camasır kurutmak cok zor gelıyor banada yaw
burcu nasılsın tatlım ohhhhhhhhh güzel bir sabah olmuş senin için sevindim:))
papatya güzelmiş yürüteciniz :) güle güle kullansın bebişin
akşama misafirim var şimdi aradılar cumartesi akşamıda üç arkadaşım gelecek ailecek bu hafta yoğun olacağım misafir konusunda
burcu canım rica ederim. ayy yağmurlu havada evde olmak süper olsa gerek
Defdef babanesinin lafı bacım doğduğundan beri Defdef diyor kuzuma benimde hoşuma gidiyor bu aralar kaydirigubbakcemile3
Öperim öperim hemde en sulusundan kaydirigubbakcemile3
Seninde benim gibi düşündüğünü tahmin etmiştim tatlım. İnsan koca eline bakınca ister istemez hesap verecek şekilde hissediyor kendini ama dediğim gibi babamızın evinden getirmedik bu çocukları. Biz oturup onlara bakıyorsak onlarda bize bakmak zorundalar. Gün gelir bizde çalışınca paylaşırız herşeyi dimi ama a.s.
kızlar yağmurum yedi aylıkken tutunarak sıralıyordu 11 ayda yürüdü maşallah 15 aylıkkende bezi bıraktık biz çünkü bezi çıkarmadan yapmıyordu bekliyordu kızarıyordu bakalım durucum nasıl olacak
ya kızlar bide bende deterjan hastalığı var markete gidicne dayanamıyorum çeşit çeşit deterjan sıvı sabun ne bulursam topluyorum:)) allahtan eşim pek deterjandan anlamadığı için bişey demiyor anlasana marketmi açccaksın der galiba:)) gerçi şu aralar işyerim uzak çarşıya markete yada alışverişe gitmek hayal oldu((((
benimde geçen hafta hep yağmurlu geçince birikti bu hafta hergün 2 makşna yıkadım hala evde beni bekleyen beyazlar ve havlular var((
cnm bende hele ındırımdeyse hıc dayanamam alırım bayagı bır stogum var evde
ayy herkes ben gibiymiş sorun yok almaya devam:)) bende öyle pınarcım herşeyi ütülüyorum ama en zoruda nevresim ütülemek(((
pınar maşallah defnoşa sıralamaya başlamış
benim tembel kızım hala sürünerek santim santim ilerliyor. ama bir kaç gündür tel sarar yapıyor, şarkı söyleyince el çalıyor. bir de müzik sesi duyar duymaz oturduğu yerde ileri geri tempolu bir şekilde sallanıyor. kendince dans ediyor zilli. çok şeker ama ya. büyüdükçe kızıma olan aşkım da büyüyor sanki. allah hepimizin yavrularını korusun
Evet canım herkes meraklıdır sanırım bu deterjanlara falan a.s.
Evet ya nevresim çok zor. Ben artık yastık kılıfları hariç çarşaf ve nevresimi 4'e katlayıp ütülüyorum valla. Nasıl olsa seriyorum sabaha yine buruş buruş kaydirigubbakcemile3
Evet canım sıkıntılı. Belki üst dişleri geliyordur kuzumun :uhm:
Sağolasın canım a.s. Defne'de emekleme hiç yok. Sürünerek istediği yere anında gidiyordu uzun zamandır. Artık sıkıldı heralde. Şimdi otururken dizlerinin üzerine kalkıp direk tutunarak kalkıyor ve sıralamaya çalışıyor. Sanırım emeklemeden yürüyecek alkisalkisalkis
Nay nay kızıma diyince başlıyor hemen hoplamaya zıplamaya. Gel babası gel diyince de del del del diyerek ellerini açıp kapatıyor alkisalkisalkis Valla Allah yokluklarını göstermesin ya :Saruboceq:
selam bacılar camasır leke utu ortak dertler acılmış bugun yemek konusunu unutmayın yaw bıde hergun ne yapsa derdı var :))) hele benımkı gıbı herseyı yemeyen bır eşiniz varsa yandınız ben su camasır kurutma makınelrıonden almayı dusunuyorum ama banyomda yerde yok ben banyoyu yaptırırken heryerı dolap seklınde yaptırdım camasır makınemde dolap ıcınde kalıyor kurutmayı alırsam banyoda bır yere koymak gerekcek oylede sevmıyorum ama kısın camasır kurutmak cok zor gelıyor banada yaw
Sanırım daldı kıpırdamıyor ben hemen şu ütülerimi halledeyim gelirim a.s.
pınar ve ceylin benim kızda her yere gidiyor oda direk ayaklanma çabasında.şimdi el çırmayı öğrenmiş alkış diyince el çırpıor çok komikya
semra canımm benim eşimde aynen öylee bişey beyenmez artık aşçılık dalında yarışcam eşim sayesinde:))
hoşgeldin canım nasılsın hergün ne pişirsem derdi var birde dediğin gibi kışın çamaşırlar zor kuruyor biz bu kış soba kurduk askıyla birlikte yatmadan seriyorum sabaha kadar kuruyor canım yoksa imkanı yok kurumazdı
tubacımmmmmmmm nasılsın hayatım keyfinin iyi olmasına çok sevindim cnm
benim eşimin arkadaşının eşi ailecek görüşürüz evde oturur hiç iş yapmaz evini pokkk götürür resmen hatta eşimle ben oraya gidince hiçbirşey içmeyiz bile o kadar yani ama eşi ona rağmen evin işini yapar yemek bile yapar ne kadınlar var tatlım ben anlamadım ama eşimde eve gelince hep der ki yok benim eşim gibisi yok bunu anlıyorsa ne mutlu
ayy tuğbacım güldürdünn beni..o dediğini ben valla yaptımm eşime ama adam artık masaj yapmaktan yoruldu sanırım bana dediki istersen tam teşekküllü hastaneye gidip check-up yaptıralım belki doğumdan sonra vücudunda seni rahatsız eden bişeyler vardır dedi:))) aslında ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol diye boşa dememişler..
ya banucum eşlerimiz bizden mennun valla kaç gündür adamları yerden yere vurduk:))) zaten memnun olmasalr bir şekilde gözleri dışarda olur evlerine vakitlice gelip gitmezler..sonuç evlilik hayatı monotonlaştırıyor bizide mesela kuaförden çıkmayan ben eskileri şimdi arada bir uğruyorum kilo desen hala accuk var birazda hatayı kendimizde arayalımm:))