2009 Mayıs Anneleri

selam kızlar sonunda açılmış burası herkes nasıl
bebişler nasıl ???
eşim askere gidecek onunla vakit geçirmeye çalışıyorum nasıl olacak bilmiyorum sanırım çok zor gelecek bana ((

ayyy Allah kolaylık versin tez zamanda bitsin inşallah ben beklemiştim sözlüyken zordu evliyken düşünemiyorum

bebişler nasıl ???
eşim askere gidecek onunla vakit geçirmeye çalışıyorum nasıl olacak bilmiyorum sanırım çok zor gelecek bana ((

Ay canım ya hayırlısıyla gider gelir ve kavuşursunuz inşa.s.

Bu arada benim eşimde henüz gitmedi:çok üzgünüm:

ay bugün hakkaten fena dertli hatunlarımız.. ve gerçek sıkıntılar, inanın taaa içimde hissediyorum sıkıntılarınızı vee çokkk iyi anlıyorum..
allah hemize sabır ve güç versin,bol bol dua kızlar,songünlerde hoşuma giden bi söz var demişki;

çok büyük sıkıntım var demiyecekmişiz, çok büyük rabbim var diyecekmişiz..

bengi canım inş. zaman çabucak gecer senin için tatlım...

esen81, nuryav, spapatya kızlar iyi geceler benim zilli hala uyanık ve benim duş almam lazım..

İyi geceler canım a.s.

Kuzum uyudu bende yatar

Herkese iyi gecelerrra.s.

bebişler nasıl ???

cnm tez zamanda gıdıp gelır ınsallah
evlı olunca bıraz zor gelır gun saymak

günaydınnnnn
kızlar kötü bir gece geçirdim 1 de yattım 5 ten beri ayaktayım Allahtan 5 e kadar eşim baktı Ahsene
burnu çok tıkalı hiç uyuyamıyor nefes alamıyor napıcaz bilmem
şu okyanus suyundan aldık sprey şeklinde otribebe aldık çekiyoruz ama fenalarda kızım ya üzülüyorum

canım çok geçmiş olsun tatlım ahsenime buhar makinası varsa çalıştır tatlım rahatlatır biraz çok zor oluyor valla bebişler hastalanınca

kızlar herkese günaydın nasılsınız opuyorumnanaktan

gunaydın kızlara.s.
ohhhh sonunda oglusum dun gece rahattı gece 12de muhallebısını yedırdım uyudu sabah 8de uyandı agladı bı baktık uyuyakalmısız o uyanmasaydı babamız ıse gec kalıyodu:roflol:

oh maşallah aysun ne güzel hep böyle olur inşallah uykuları recebin,,
bizimde uykular bozuldu 5 ten beri ayaktayım ve okula gidicem tabi önce Ahseni dr a götürmeliyim gözleri bile akmış açamadı çapaktan ben temizledimde açtı

Günaydınlarrrra.s.

Esen canım Ahsen'in yatağının yakınlarına sıcak suya az viks koy rahatlatıyo burnunu da açıyo ben kuzuma yapmıştım sanırım Burcu da sölemişti..

sıcak suya viks ?tamam canım şimdi dr dan gelirken alayımda koyayım bakalım o işe yarayacak mı

cnm saol ıns ahsenınkıde duzelıropuyorumnanaktan
duzenlerı devamlı degısyor su ara hıc bellı olmuyolar
bu sabah rahat olunca dısı cıkdımı dıye dusunduk baktık bısey yok hala
cnm ahsenede gecmıs olsun soguk buhar calıstırıyomusun odasında

bebişler nasıl ???

allah kavuştursun tez zamanda inşallah.
inşallah kısa dönem sansı vardırda 5 ayda yapar gelır çok şükür bız nişanlıyken hallettık askerlık olayını allah yardımcın olsun canım zor bı dönem

gunaydın kızlara.s.
ohhhh sonunda oglusum dun gece rahattı gece 12de muhallebısını yedırdım uyudu sabah 8de uyandı agladı bı baktık uyuyakalmısız o uyanmasaydı babamız ıse gec kalıyodu:roflol:

maşallah recebe bızımkıde muhallebı yıyo 12de 3de ve 5de tekrar acıkıyo inşallah böle gıder receptee sende delıksız uyursunyerimseniben

Günaydin Kizlar,

Ben bugün yine az uyumama ragmen, daha enerjik ve mutluyum. Iki hafta icinde ailemin yanina gidecegim, 10 gün falan kalacagiz. Esimin 2 haftalik tatili vardi, ailesiyle gecirmek istiyordu aslinda. Ama ben pek sicak bakmadim, o da yalniz gitmek istemedi. Nasil olsa yazin gidecegiz. Sonra epeydir ihtiyacimiz varmis, uzun uzun konusmaya ve dertlesmeye. Gece 01:00'e kadar oturduk, sohbet ettik. Kah güldük, kah agladik. Birbirimize acildik, sorunlarimizi masaya yatardik. Son zamanlarda ona cok kiziyordum, kizginligim gecti. Umarim böyle gider...

Aslinda bizim ideallerimizdeki gibi yasam yok. Ona ulasmaya calismak beyhude. Yasama dört elle sarilip kararlilikla mücadele ettigimizde, bu bize mutluluk olarak dönüyor. Ne kadar icimize atarsak, ödün verirsek bu da mutsuzluk katsayimizi arttiriyor. Evlilik üzerine sohbetlerinizi okudum kizlar. Öncelikle, ben suna inaniyorum. Basit bir matematikle erkekler kadinlari mutsuz ediyor.

Matematikleri su: "Ben disarida calisiyorum, sende evde. Annelikten ve ev isinden ne diye dert yaniyorsun, Annelerimiz eskiden..." diye gidiyor bu hesap. Oysa, bir kadin denklemi böyle kurmuyor. Kadin dogasi geregi daha duyarli ve hassas. Onun matematiginde derinlik var. Erkegi bu derinligi görmeyince catisma basliyor. Ezberleri bozmak öyle zor ki! Islerine de gelmiyor aslinda. Uzun uzun yazilabilir, bir sürü kelam edilebilir ama konu rafa kalkmis sanirim. Dilerim bu kisir döngüler asilir kizlar, yasaminiz isikli ve huzurlu olsun.

Bengi'cigim, esine bir an önce kavusman dilegiyle canim. Allah sabir versin ve zaman su gibi akip gecsin.

Esen'cigim, cimcimene acil sifalar dilerim, bir an önce normale dönsün kuzum.

maşallah recebe bızımkıde muhallebı yıyo 12de 3de ve 5de tekrar acıkıyo inşallah böle gıder receptee sende delıksız uyursunyerimseniben

saol cnmopuyorumnanaktan
darısı sızınde basınıza:1hug:
benımkıde bırkac haftadır cok huzursuzdu ıns boyle gıder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…