2009 Mayıs Anneleri

burcu bitanem sen hiç eşinle konuşmadınmı bu sorunlarını?
bu kadarmı duyarsız eşin anlamadımki?

tabi kavun değil zaten kavun olmadığı için bizde bu kadar hassas yaklaşıyoruz olaylara ilgi değer görmek ve bunu hissetmek kadın için en güzel hediye Allah bozmasın canım sizi benimde eşim bana çok değer verir hatta hayatımdaki en büyük mucizemsin der biz monotonluk konusunda dertleşiyoruz boşanma falan değil canım ben hiç değişmedim eşimle ilk tanıştığımda nasılsam şimdide öyleyim kendimede güveniyorum canım

canım kağanın iyi olmasına sevindim maşallah yiyenime prensesler iyi tatlım evdeler beni bekliyorlardır şimdi

canım ya üzüldüm.. zaten annene gidecektin erken gitmiş oldun..

ceren canım allaha şükür benim eşimle ilgili bir sorunum yok öyle saygısızlık olayı zaten yok.sanırım biz kadınlar olarak biraz duygusalız hep sevgili iken el bebek gül bebek günlerimizi arıyoruz ondan böyle sitemli konuşuyoruz.yoksa allaha şükür ne maddi ne manevi şimdiye kadar bişey yaşamadım.eminim burcuda öyle banuda öyle diğerleride öyle.dediğim gibi tek şey sürekli el bebek gül bebek durumlarını beklemek:)) aman kızlar ya annelerimiz bir sürü çocuk ev işi bilmem ne yapmışlar bizlerde pek nazlıyız ya...

nurtencim iyiyim canımya. selin iyi ama hala huysuzluk ediyor ben varken sorun yok ben ortadan kaybolunca terkedildiğini sanıyor heralde annemde sabah git artık seni gördükçe huysuzlaşıyor diyip benii postaladı:))))

çok haklısın bitanem sana katılıyorumkaydirigubbakcemile5a.s.

nurten'cim haklı olabilirsin kızıma nazar değdi galiba. bayramda kayınvalidemlere gitmiştik ya her gelene çok uslu bir bebek sabaha kadar hiç uyanmıyor, deliksiz uyuyor diye anlattı durdu. gerçi ben çok okurum kızıma ama nazar olabilir :uhm:

banuuu kıskandımm benim eşimdeee aynını diyor banabazende hayattaki tek servetimm diyordu ama şimdi onu kızım için diyor:)))))))..accukda temizlikte yemekten anlasa süper olcakdı ama sadece mercimek çorbası yapıyor onada şükür.

Selamlar kızımla markete gitik geldik kuzum arabasında uyumuşopuyorumnanaktan

Kızlar ya benim eşimde evlilikden önce böyle değildi ben ona artık beni sevmiyosun diyorum hayır diyo ya ben çok ilgi bekleyen biriyim galiba diye düşünüyorum hayır değilim

Bazen laptop olmak istiyorum eşim benden çok onunla vakit geçiriyo ya işten gelir yemek yer doğru pc kucağına çeker hiç sormaz bugün naptın bebek durdumu yaramazlık yaptımı offf offffmafoldumben

o zaman herhalde bende bi sorun var size birşey diyim mi valla ben hiç o günleri aramıyorum.zaten onu kastettiğinizi bile ne kadar aramıyorsam o günleri anlamadım. kaydirigubbakcemile3
ama arkadaşlar zaten çocuk olduktan sonra sanki hayat mecburen monotonlaşıyor gibi mesela canın biryere gitmek istese hava soğuksa çocukla çıkmak istemiyorsun evde kalıyorsun yada başbaşa çıkamıyorsun çocuk evdeyken. birde şimdi küçükler sürekli bizle olmak zorundalar ....sadece siz değilsiniz canınızı sıkmayın küçük çocuğu olanların çoğu böyledir pek fazla kafanıza takmayın bence herşey zamanla eski haline döner inşallah...

burcu cnm tablo için çok sağoll azı dişi derken yanlış söylemişimm

yan dişlerr 9 ay diyor bizim 8 ay bitti belki ondandır baya kabarık ağzı zaten ağzına dokundurtmuyor

cerennn cnm .......ben sadece çalışmış olsaydım olacakları söyledim
ve benim eşimde çocuklar gelene kadar çok anlayışlıydı biz 8 senemizi doldurduk
herşeyi dişimize tırnağımıza kattık....hee bakarsan şimdide çok anlayışlı benmim kocam
ama hayatımızda bazı dengeler bozuldu ve tahammül sınırlarımızın ucundayız
çok açık yazacağım....
eşimin bebeklerimiz olmadan önce şirketteki konumu ve patronunun yaklaşımı çok farklıydı
eşime çok değer ve önem veriyordu....eşimin konumunu çalışanlarına hissettirirdi
ama nedense doğumdan sonra eşimin konumunu değiştirmiş ve eşimin diğer arkadaşına
prim vermeye başlamış....yani eşim haksızlığa uğradığını düşünüyor ve huzuru olmadığını belirtiğiyor
ve normalde bukadar sık seyhate çıkmazsan artık bir aynın 15 günü yok eşim hatta bazen 3 hafta yok .
bu ayrılıklar heleki ona çok ihtiyacım olduğu dönemde bizi yıpratıyor...
ve bu dahada büyük bir etken ki maddi olarak yetmiyor şuan
eskiden iki gelir tek gider varken şimdi üç gider tek gelir var...
herkes maddi sıkıntı yaşıyordur ,ama benim eşim bu konuyu çok takıyor
sonra ben iki bebeğe bakarken çok yoruluyorum...çocuklar hareketlendikce
daha yorucu oluyor ,,,biri uyuyor biri uyanıyor
o arada uyuyan uyanıyor....biri hastayken kucak isterken diğeri oyun istiyor kucağıma atlıyor....
anneme gitmemin sebebi bu tartışmalar evde tek başıma yetmemem eşimin beynin yorgun olması
ben evimi bırakarak kaçmıyorum......sadece sancılı süreci destek alarak geçireceğim

ayy canım benim ya gerçekten haklısın senin gerçekten desteğe ihtiyacın var git o zaman canım biraz kafan dağılsın yoksa iyice bunalıma gircen...
neyse bizim mesaimiz bitti kalmak isterdim ama gitmem lazım canım kendine iyi bak çok öpüyorum seni....

offffffffffff offffffff çook sıkılıyorum tek başınalık yetti artık canıma burda hiç akrabam yok eş dostta çıkmayınca olmuyor otur otur evde kafayı yiyecem mehmet durmuyo o oyalansa ben kendime evde çok iş bulurum ama fırsat yok işlerimi bile yapamıyorum biriyle oturum çay kahfe içmek dertleşmek istiyorum annemleri çok özledim kütahyayı özledim yaa bu gurbet hakkaten çok zor kız anaları kızlarınızı sakın uzaklara vermeyin istersem seviyorum diye ölsünler bizde seviyoduk noldu al işte böyle mal gibi tek başına kalırsın adam vardiyalı çalışıyo sabah 11de kalkıyo 2 de işe gidiyo 1 de geliyo yüzünü gördün gördün 3 saatte kocamla bile sohbeti özlüyorum valla çok bunaldım kızlar paylaşmak istedim sizlesenağlama

oyy kızlar ne oluyosunuz yaaaa gececek bu gunler sıkmayın canınızı gececek bu gunler deyın yaa düşündükçe daha kotu hıssedıyo ınsan kendını kocalarınızıda takmayın farkındaysaanız hepımız kocalarımıızn bıze sevgılıykenkı gıbı ılgı gostermedıklerınden yakınıyorus aynı dertlerı paylasıyorus bıde maglum hayat sartları derken sıkıntılı bı donemdeyıs cok şükürkı evlatlarımız var hepımızın bırbırınden tatlı aaaaa karamsar olmayın yaa
pompa gogsumde dızımle tutmaya calıısyorum bı yandanda sıze laf yetıstırmeye içim karardı valla okuyunca
bırsencım annene gıtmeyı dusunmekle en ıyısı yapmıssın
evde oturan kızlar sızde gıdın annenıze hem sıze hem eslerınıze degısıklık olsun emınım hepınıze ıyı gelıcek çalısan annelerede allah kolaylık versın kelın ılacı olsa dıcem bu duruma bız calısmaya devam kuzumu doyurayım gelırım yıneee

canım bende aynıyım sen gibi kimseye gittigimyok bide yenievtaşınık 6 snedir hep evde oturuyorum dışırı çıkınca kendimi degişik hissediyorum hep evde olmaktan benim koccamda öyle sabah çıkıyo akşam onda geliyo sabah yin erken çıkıyo düşün işte

canım ya kaçırmışım ne demiştin yapayım hemen canıma tak dedi nefes alamıyor kuzum yaaa

nurten gözün aydın bacım sevindim senin adına
valla ben korunmuyorum olursa olsun hemen çok sevinirim bi daha tüple uğraşmam gerekmez

birsencim çok yorgunsun ruhen belli cicim annene gidince iyi gelir inşallahh
ama geçici bir durum düzelirsiniz yaa kafana çok takma

burcu canım inan çalışmakta zor ama sabahtan akşama evde oturmakta zor eminim insan kendini çok boşlukta hissediyor
erkeklere gelince çoğu öyle güzelim fıtratları bu bunların

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…