2009 Mayıs Anneleri

kızlar günaydın nasılsınız?? esencim geçmiş olsun canım.filizcim matematik denklemi doğru zaten istatistiklerde de kadınlar genelde herşeyin fazlasını isterlermiş:))) ayrıca hayat sineması diye bişey izledim ordada kadın eşinin evlenmeden önce daha canayakın daha ilgili olduğunu özellikle çocuk olduktan sonra çokd eğiştiğini söylüyor. eşide çalışması gerektiğini onlardan gelecek bekleyen bir ailesi olduğunu eşini hala sevdiğini ama geçim derdi yüzünden bunu hissetitiremediğini söylüyordu..sanırım erkekler daha mantıklı:))) kadınlarda farklı düşünüyor.banucummmmmmmm günaydınn

Herkese günaydınlar kızlar a.s.

Kızımla az önce uyandık bizde. Dün sabah erkenden anneme gittim. Akşamda ordan kayınvalideme gidip Defnoş'u bırakıp spora gittim. 11 falandı eve geldiğimizde bakamadım hiç size.

Şimdi de Defdef'im sakin dururken kahvaltımı yapayım , onun kahvaltısını hazırlayayım dünki geçmişi okurum. Öptüm sizi a.s.

tülaycım iyiyim tatlım sen nasılsın selinim nasıl hava kapalı yağacak sanırım durucukta dün biraz mızmızdı gece teyzesi uyandı durdu sürekli dişleri çıksada rahatlasalar

banucum iyiyim canım bende.ya selin de huysuz hatta eşim akşam ben yemek yaparken 1 saat baktı en sonunda kızım sana noluyor böyle 1 saatte bezdirdin beni diye söyleniyor:)) dişlerden dolayı canım böyleler.durumda yakında çıkarırda inşallah rahata kavuşur. evet şu an biraz çiseliyor..

kızlar dünde emniyet müdürlüğünden kapıya kağıt bırakmışlar bende şaşırdım eşime yarın hemen ara dedim aramış yağmurun okulundaki adresi doğrumu diye teyit ediyorlar bu uygulama başlamış yanlış adres verenlere ceza uygulanıyormuş teyit etmişler telefonda öyle yani eşimde beni korkutuyor bankaya geçmişe dönük borç varmışta falan filan :))

herkese günaydın a.s.

bugün hava berbat. yağmur, fırtına felaket kasvetli bir gün.sabahın yedisinden beri koşturuyorum. eşimi işe gönderdim, kızımın kahvaltısını yedirdim,baktım ki meleğim bugün uslu evi süpürdüm sildim, yemeğimi ayarladım ocağa koydum. az önce de kızım uyudu şimdi kalkıp banyoyu da temizledim mi uzun bir aradan sonra rahat rahat oturup keyif yapacağım :teytey:

günaydınnnnn
kızlar kötü bir gece geçirdim 1 de yattım 5 ten beri ayaktayım Allahtan 5 e kadar eşim baktı Ahsene
burnu çok tıkalı hiç uyuyamıyor nefes alamıyor napıcaz bilmem
şu okyanus suyundan aldık sprey şeklinde otribebe aldık çekiyoruz ama fenalarda kızım ya üzülüyorum

esencim geçmiş olsun. eğer hiçbir şey fayda etmediyse cold mix damlayı dene. mutlaka faydasını görürsün. rahatlatır kuzunu. yastığına bir kaç damla damlat açar nefesini. bu ara domuz gribi yüzünden pek bulunmuyor eczanelerde ama birinden rica etsen depodan getirtirler sana a.s.

Günaydin Kizlar,

Ben bugün yine az uyumama ragmen, daha enerjik ve mutluyum. Iki hafta icinde ailemin yanina gidecegim, 10 gün falan kalacagiz. Esimin 2 haftalik tatili vardi, ailesiyle gecirmek istiyordu aslinda. Ama ben pek sicak bakmadim, o da yalniz gitmek istemedi. Nasil olsa yazin gidecegiz. Sonra epeydir ihtiyacimiz varmis, uzun uzun konusmaya ve dertlesmeye. Gece 01:00'e kadar oturduk, sohbet ettik. Kah güldük, kah agladik. Birbirimize acildik, sorunlarimizi masaya yatardik. Son zamanlarda ona cok kiziyordum, kizginligim gecti. Umarim böyle gider...

Aslinda bizim ideallerimizdeki gibi yasam yok. Ona ulasmaya calismak beyhude. Yasama dört elle sarilip kararlilikla mücadele ettigimizde, bu bize mutluluk olarak dönüyor. Ne kadar icimize atarsak, ödün verirsek bu da mutsuzluk katsayimizi arttiriyor. Evlilik üzerine sohbetlerinizi okudum kizlar. Öncelikle, ben suna inaniyorum. Basit bir matematikle erkekler kadinlari mutsuz ediyor.

Matematikleri su: "Ben disarida calisiyorum, sende evde. Annelikten ve ev isinden ne diye dert yaniyorsun, Annelerimiz eskiden..." diye gidiyor bu hesap. Oysa, bir kadin denklemi böyle kurmuyor. Kadin dogasi geregi daha duyarli ve hassas. Onun matematiginde derinlik var. Erkegi bu derinligi görmeyince catisma basliyor. Ezberleri bozmak öyle zor ki! Islerine de gelmiyor aslinda. Uzun uzun yazilabilir, bir sürü kelam edilebilir ama konu rafa kalkmis sanirim. Dilerim bu kisir döngüler asilir kizlar, yasaminiz isikli ve huzurlu olsun.

Bengi'cigim, esine bir an önce kavusman dilegiyle canim. Allah sabir versin ve zaman su gibi akip gecsin.

Esen'cigim, cimcimene acil sifalar dilerim, bir an önce normale dönsün kuzum.

ALLAH BOZMASIN CANIM SORUNLARI HALLETTIGINIZE SEVINDIMkaydirigubbakcemile5

X