Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aysuncum nasılsın bitanem bebişine maşallah :))))[/QUOTE
cok ıyıyım tatlım recepte sukur ıyı
saol cnm
günaydınnnnn
kızlar kötü bir gece geçirdim 1 de yattım 5 ten beri ayaktayım Allahtan 5 e kadar eşim baktı Ahsene
burnu çok tıkalı hiç uyuyamıyor nefes alamıyor napıcaz bilmem
şu okyanus suyundan aldık sprey şeklinde otribebe aldık çekiyoruz ama fenalarda kızım ya üzülüyorum
Ceylİnİm gÜnaydın
ohh gÜle gÜle kİrlet canım darısı bana bende yarın yapıcam temİzlİk
Günaydin Kizlar,
Ben bugün yine az uyumama ragmen, daha enerjik ve mutluyum. Iki hafta icinde ailemin yanina gidecegim, 10 gün falan kalacagiz. Esimin 2 haftalik tatili vardi, ailesiyle gecirmek istiyordu aslinda. Ama ben pek sicak bakmadim, o da yalniz gitmek istemedi. Nasil olsa yazin gidecegiz. Sonra epeydir ihtiyacimiz varmis, uzun uzun konusmaya ve dertlesmeye. Gece 01:00'e kadar oturduk, sohbet ettik. Kah güldük, kah agladik. Birbirimize acildik, sorunlarimizi masaya yatardik. Son zamanlarda ona cok kiziyordum, kizginligim gecti. Umarim böyle gider...
Aslinda bizim ideallerimizdeki gibi yasam yok. Ona ulasmaya calismak beyhude. Yasama dört elle sarilip kararlilikla mücadele ettigimizde, bu bize mutluluk olarak dönüyor. Ne kadar icimize atarsak, ödün verirsek bu da mutsuzluk katsayimizi arttiriyor. Evlilik üzerine sohbetlerinizi okudum kizlar. Öncelikle, ben suna inaniyorum. Basit bir matematikle erkekler kadinlari mutsuz ediyor.
Matematikleri su: "Ben disarida calisiyorum, sende evde. Annelikten ve ev isinden ne diye dert yaniyorsun, Annelerimiz eskiden..." diye gidiyor bu hesap. Oysa, bir kadin denklemi böyle kurmuyor. Kadin dogasi geregi daha duyarli ve hassas. Onun matematiginde derinlik var. Erkegi bu derinligi görmeyince catisma basliyor. Ezberleri bozmak öyle zor ki! Islerine de gelmiyor aslinda. Uzun uzun yazilabilir, bir sürü kelam edilebilir ama konu rafa kalkmis sanirim. Dilerim bu kisir döngüler asilir kizlar, yasaminiz isikli ve huzurlu olsun.
Bengi'cigim, esine bir an önce kavusman dilegiyle canim. Allah sabir versin ve zaman su gibi akip gecsin.
Esen'cigim, cimcimene acil sifalar dilerim, bir an önce normale dönsün kuzum.
arkadaşlar nasılsınız