Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burcucum gerçekten çok şükür allahıma hamd olsun daha eşimle birbirimize karşı olan saygımızı asla bozmadık ben ona oda bana karşı çok değer veriyoruz dedimya çocuk olduktan sonra biz daha çok bağlandık hatta geçenlerde eşimle konuşurken eşim dediki hani bazıları çocuktan sonra boşanıyorlar filan daha çok tartışıyorlar acaba nasıl olurki valla ben sana çocuktan sonra daha çok bağlandım dedi...inşallah allah sizin kocalarınızıda sizin gönlünüzüe göre çevirsin yarabbim ne diyim herşey gönlümüzce olsun çünkü sürekli sorun kafanda takıntı gerçekten nereye kadar.....
iyide yaw ne yapcazki adamlar kavun değilki koklayalım dimi ...bizlerin değişmediği ne malum bakalım onlar sizin hakkınızda ne düşünüyor belkide onlar sizin değiştinizi düşünüyordur evlendikten sonra kimin döneceğini bilmiyoruzki?
iyilik cnm annemler gitti, hava kapalı olunca yarına kalmak istemediler, kağancım biraz biraz yemeye başladı , yine ağzına tıkıyorum gerçi ama lsun en azından yutuyo, evet zaten hep şükrediyorum Allah sağlık versin diyorum ben üzülsemde evimede ğlumada yeterim diyorum, bi çogumuzda böyle düşünüyo sanırım, benim bulduğuö çözüm çalışmak cnm, bakalım ne zaman düzelecek durumlarımız,sen nasılsın prensesler nasıl
canım ya üzüldüm.. zaten annene gidecektin erken gitmiş oldun..günaydın benden baska kimse yok moırelim çok bozuk
ömerim durmadan ağlıyor uyumuyor gecee 1 de yattı
sabah 5 de kalktı o da hep bölüm pörçük
sabah kocamla tartıştım
artık saygısızlaştık .....ağlamaktan başka bişe yapmıyorum
eşyalarımı toplamadım anneme gidiyorum....
kardeşim yok onun odasına yerleşeceğim
opuyorumnanaktancanım çok ama çokkkkkkkkkkk teşekkür ederim eline sağlık çok güzel olmuşş...
aman allahım allah yazdıysa bozsun çok kötü ya....
allah yardımcınız olsun bol bol sabır versin size canım
canım hapa adetinin 2. yada 5.günü başlıyorsun.
gözünaydın canım..
aman birsencim ne oldu canım ya sabah sabah okuyunca üzüldüm. neden tartıştın eşinle canım ya görüyormusun...:1no2:
opuyorumnanaktanSağol canım ya içim rahatladı biraz a.s.
Canım inş sorununuzu atlatırsınız üzüldüm
Teşekkürler tatlıma.s.
opuyorumnanaktannurtencim gözün aydın canım çok sevindim için rahatlamıştır:))))
kolay gelsin cnmopuyorumnanaktanGunaydın Kızlar,
Bora için yaptığınız tum yorumlara cok tesekkür ederim.Dun cenenız düşmüş.Gecmıse bakamıycam galıba.Malum kayınvalıdem ve görümcem geliyor bugun 1 hafta bendeler.Giremem siteye heralde.
Ben yemeğe giriseyim.Annem gelicek Pasayı oyalamaya bırazdan.Kuzulara ve kendinize cok iyi bakın.Öpüldünüz canlarım.
Birsen noldu kuzum ya.Çoçuklar huysuz olunca evde tartışma bitmez canım.İkinizde yorgunluktan geerilmişsinizdir.Atlatırsınız inşallah.
Hastalara gecmiş olsun.Tez zamanda düzelirsiniz inşallah.
Öpüldünüz.
hakkaten anneler varken nasıl rahatlaşıyo insan dimi beni bırak benim annem varken eşim bile rahat ediyormuşşş:roflol:Kızlar güaydınlarrr hepinize, annemler bende bugün yarın gidiceklermiş yağmur geliyomuş sel olcakmış haberlerde izledik, ben daha fazla kalsınlar isterdim ne güzel rahatlamıştım ohhh her işimi annem devralmıştı bi kaç günlüğüne tatil yaptım, neyse sonuçta herkesin kend evi var ve herkes en fazla kendi evinde rahat ediyo...
bugün annemler gitmeden bi temizlik yapayım annem kağana bakarken işim bari bitmiş olsun,
kağancım yemeye başladı, ama kahvaltıyı zorla tıktım gibi bişi oldu ağzına, olsun buunada şükür en azından ağzını kitlemedi bunun için memnunum
aynen burcum ya bende buaralar taktım bi çalışma merakına annem bana yakın ama çokta sayılmaz vesaitle gidip geliyoruz, sabah erkenden onu sıcak yatagından yollara taşımak bana çokk zor gelir... biraz büyüsün bende kafama göre bişiler bulursam kesin çalışacagım evde durunca kendi kendine bile yetmiyosun ama çalışırken erşeye fırsat buluyosun nasıl oluyosa??bide kızlar aslında gönlüm bi kız bebek daha istiyo ama kararlıyım, eşim tam olarak bana anlayış gösterip yardımcı olana kadar bu hayalimi gerçekleştirmicem, çünkü hep üzülen biz oluyoruz sonra tüm sorumluluğu üstümüze yıkıpta sen annesin yapmak zorundasın deyip aradan çıkıvermeleri yokmu işte o insanı çok üzüyo, bide yeniden çalışma hayatına dönmek istiyorum kısmetse kağanı biraz büyüteyim kreşe vericem inş.
katılıyorum..böyle evde çok zor oluyo, en azından o zaman eşimde yardım etmek zrunda kalıcak bende işte olduğum saatlerde biraz kafamı dinleyip başka şeylere yğunlaşıp deşarj olurum, bu şekil çk zr oluyo, sabahtan akşama kadar eşek gibi iş yapıyorum evde ucu ucuna yetişiyo herşey yinede, sonuçta sorumluluk hep tek kişinin, benim üstünde olunca yıpranıyrum, bide üstüne hizmetçi muamelesi görmek var, adam yerine konmamak vs... çalışınca insan kıymete biner en azından, para kazanıyosun, sözün geçer, bu şekilde sadece kendini yıprattığınla kalıysun...
canım ya ne olduki kuzuzya annesi nazar olmuştur belki güzelce bi okusan..a.s.ya kızlar bu mayıs bebekleri telepati kuruyorlar aralarında. artık eminim buna :))
benim sabaha kadar deliksiz uyuyan kuzum iki gecedir saat başı çığlık çığlığa uyanıyor. sizinkiler diş çıkarıyor diyorsunuz ama benimki iki ay önce çıkardı dişlerini. acaba şimdi de üstler mi geliyor? haftaya doktor kontrolümüz var eğer böyle devam ederse daha erken götürcem. alışkın değilim gece uyanmalara sersem gibi oldum. gündüz de kucaktan inmek istemiyor. şimdi uyudu da öyle yazabiliyorum.
ahhh bu erkekleeerrr ahhhhklava:bende çalışırken değerliydim hem daha sosyal ve ekonomik olarak ona çok yakındım
eğer çocuk sahibi olmasaydım onunla aynı parayı alacaktım şimdi konumumda iyi olacaktı
şimdi ise ben gece kalk desem erken yattım burnumdan getirmeye çalışıyorsun diyo
yani bütüngün çocuklar ev işi yapmış olmam gece kalkamam için sebep değil....
bu sabah çocuk kucağımda çığlık çılığa ağlıyor bana diyorki masus çocuğumu dinletiyorsun
ben bu kadar basit birimiyim ...yada çocuğumu böyle şeylere alet edecek birimiyim ben yaa
beni tanımamış....
şimdi otursun boş evde hazırlanıyorum gideceğim isterse gelir peşimden
istemezse oturur evinde
ya bu tipler heryerde var.. benim tanıdıgım bi ark. var aynen senin anlattıgın gibi kocası arkasını topluyor resmen, eve gelince adam ilk evi topluyo sonra oturuyo,yemegi bile kendi yapıyo yaaaakannehir ama kadın beceriksşiz gibi davranıyo bişi bilmiyomuş havalara giriryo halbuki herşeyi biliyo böyle oluncada adam herşeyi üstleniyo ama biz öylemi yapıyoruz herşeyi kendimiz üstleniyoruz hayatım...ceylinim iyiyiz canım sağol sende ne var ne yok nasılsın
birsencim haklısın çalışırken belli bir statün oluyor kendini daha güçlü hissediyorsun eşimin arkadaşı var eşi evde çalışmıyor iki çocuğu var ne iş yapıyor ne yemek ne temizlik hiçbirşey ama eşi etrafında dört dönüyor evin işini bile adam yapıyor düşün yani kadında güzellikte yok ama şans var tatlım
tülaycım iyiyim tatlım sen nasılsın??selin nasıl uslndımı biraz??kızlar merhaba nasılsınız? ben anca ofise geldim.birsencim ya üzüldüm eşinle tartışmanıza. bozon06 hülya birsen hatis nurten merhabalar...
evet kızlar çalışan kadın olmak zor herşey sana bakıyor ekonomik özgürlğün olması güzel bir yana.banucum sana katılıyorum sabır en önemli etken ben artık eşimle olsun başkalarıyla olsun hiçbirşeyi takmıyorum üzülen biz oluyoruz karşıdakinin keyfi yerinde oluyor.
hakkaten takmamak önemli çünki adamlarada takmıyor ve rahatlar...kaydirigubbakcemileburcu tatlım evlilik ilişkiyi monotonlaştırıyor bu bir gerçek hangimizin kocası duygusal düşünceliki erkekler değer verdiklerini belli edemiyorlar çocukta olunca herşey sıradanlaşıyor araya biraz mesafa giriyor anne kendini çocuğuna adıyor falan filan ben artık hiç takmıyorum duygusallık ikinci planda yedi yılımız bitiyor ilk zamanlar bende öyleydim neden böyle diye kendimi çok üzüyordum ama artık hiç takmıyorum ilgilensede olur ilgilenmesede kendime bakıyorum işim var çocuklarımlada ilgileniyorum yeterince bundan daha güzel ne olabilir ki evde bunalıyor insan tatlım inşallah kalbine göre olur herşey
bende katılıyorum aynı evde yaşamadan kimseyi tanıyamıyosun... evlilik kumar gibi ya kazanıyosun ya kaybediyosun ortası yok hakkaten...BURCU CANIM MERHABA...ya canım zaten sevgiliyken herşey tozpembe çünkü farklı evleri paylaşıyorsun.ama evlenince herşey değişiyor ben ama hala neden böyle olduğunu zömiş değilim.çevremdeki birçok insan aynı tezi savunuyor.hatta yeni evlenen bir arkadaşım var evlenmeden önce değişmez benim nişanlım herşey daha güzel olcak bana öyle söylüyor demişti.bende umarım ama hiçde öyle değil demiştim.bana 1 hafta sonra ne kadar haklıymışssın 360 derece döndü şuan bana sadece hizmetçi muamlesei yapıyor dedi(( ayy ne çok yazmışımya :)))))))))))))
kızlar pc açık sabahberi anca fırat buldum..
işlerim var ama takipteyimkaydirigubbakcemile5
ceren canım allaha şükür benim eşimle ilgili bir sorunum yok öyle saygısızlık olayı zaten yok.sanırım biz kadınlar olarak biraz duygusalız hep sevgili iken el bebek gül bebek günlerimizi arıyoruz ondan böyle sitemli konuşuyoruz.yoksa allaha şükür ne maddi ne manevi şimdiye kadar bişey yaşamadım.eminim burcuda öyle banuda öyle diğerleride öyle.dediğim gibi tek şey sürekli el bebek gül bebek durumlarını beklemek:)) aman kızlar ya annelerimiz bir sürü çocuk ev işi bilmem ne yapmışlar bizlerde pek nazlıyız ya...
anlaşılan hepimizin derdi aynı canım. ama senin bunalınca gidecek anne evin var yakında. benim ailem çoook uzakta. ha deyince gidemiyorum. bunaldığımla kalıyorum senağlama
tabi kavun değil zaten kavun olmadığı için bizde bu kadar hassas yaklaşıyoruz olaylara ilgi değer görmek ve bunu hissetmek kadın için en güzel hediye Allah bozmasın canım sizi benimde eşim bana çok değer verir hatta hayatımdaki en büyük mucizemsin der biz monotonluk konusunda dertleşiyoruz boşanma falan değil canım ben hiç değişmedim eşimle ilk tanıştığımda nasılsam şimdide öyleyim kendimede güveniyorum canım
ceren canım allaha şükür benim eşimle ilgili bir sorunum yok öyle saygısızlık olayı zaten yok.sanırım biz kadınlar olarak biraz duygusalız hep sevgili iken el bebek gül bebek günlerimizi arıyoruz ondan böyle sitemli konuşuyoruz.yoksa allaha şükür ne maddi ne manevi şimdiye kadar bişey yaşamadım.eminim burcuda öyle banuda öyle diğerleride öyle.dediğim gibi tek şey sürekli el bebek gül bebek durumlarını beklemek:)) aman kızlar ya annelerimiz bir sürü çocuk ev işi bilmem ne yapmışlar bizlerde pek nazlıyız ya...
banuuu kıskandımm benim eşimdeee aynını diyor banabazende hayattaki tek servetimm diyordu ama şimdi onu kızım için diyor:)))))))..accukda temizlikte yemekten anlasa süper olcakdı ama sadece mercimek çorbası yapıyor onada şükür.
burcu cnm tablo için çok sağoll azı dişi derken yanlış söylemişimm
yan dişlerr 9 ay diyor bizim 8 ay bitti belki ondandır baya kabarık ağzı zaten ağzına dokundurtmuyor
cerennn cnm .......ben sadece çalışmış olsaydım olacakları söyledim
ve benim eşimde çocuklar gelene kadar çok anlayışlıydı biz 8 senemizi doldurduk
herşeyi dişimize tırnağımıza kattık....hee bakarsan şimdide çok anlayışlı benmim kocam
ama hayatımızda bazı dengeler bozuldu ve tahammül sınırlarımızın ucundayız
çok açık yazacağım....
eşimin bebeklerimiz olmadan önce şirketteki konumu ve patronunun yaklaşımı çok farklıydı
eşime çok değer ve önem veriyordu....eşimin konumunu çalışanlarına hissettirirdi
ama nedense doğumdan sonra eşimin konumunu değiştirmiş ve eşimin diğer arkadaşına
prim vermeye başlamış....yani eşim haksızlığa uğradığını düşünüyor ve huzuru olmadığını belirtiğiyor
ve normalde bukadar sık seyhate çıkmazsan artık bir aynın 15 günü yok eşim hatta bazen 3 hafta yok .
bu ayrılıklar heleki ona çok ihtiyacım olduğu dönemde bizi yıpratıyor...
ve bu dahada büyük bir etken ki maddi olarak yetmiyor şuan
eskiden iki gelir tek gider varken şimdi üç gider tek gelir var...
herkes maddi sıkıntı yaşıyordur ,ama benim eşim bu konuyu çok takıyor
sonra ben iki bebeğe bakarken çok yoruluyorum...çocuklar hareketlendikce
daha yorucu oluyor ,,,biri uyuyor biri uyanıyor
o arada uyuyan uyanıyor....biri hastayken kucak isterken diğeri oyun istiyor kucağıma atlıyor....
anneme gitmemin sebebi bu tartışmalar evde tek başıma yetmemem eşimin beynin yorgun olması
ben evimi bırakarak kaçmıyorum......sadece sancılı süreci destek alarak geçireceğim
offffffffffff offffffff çook sıkılıyorum tek başınalık yetti artık canıma burda hiç akrabam yok eş dostta çıkmayınca olmuyor otur otur evde kafayı yiyecem mehmet durmuyo o oyalansa ben kendime evde çok iş bulurum ama fırsat yok işlerimi bile yapamıyorum biriyle oturum çay kahfe içmek dertleşmek istiyorum annemleri çok özledim kütahyayı özledim yaa bu gurbet hakkaten çok zor kız anaları kızlarınızı sakın uzaklara vermeyin istersem seviyorum diye ölsünler bizde seviyoduk noldu al işte böyle mal gibi tek başına kalırsın adam vardiyalı çalışıyo sabah 11de kalkıyo 2 de işe gidiyo 1 de geliyo yüzünü gördün gördün 3 saatte kocamla bile sohbeti özlüyorum valla çok bunaldım kızlar paylaşmak istedim sizlesenağlama
Cnm kararı verecek olan sensin iyice düşün derim eşininde ne düşündüğü önemli, bizim kararımız bu yönde oldu, açıkçası ben hastalığın öldürücü etkisinden korktuğum için aşıya sıcak baktım, 6 aylık bebemin bağışıkığı ne ki dedim kendi kendime Allah korusun
Sağl cnm, diş buğdayı güzel olur aslında ama grip olayı var, bence bir iki arkadaşını çağırıp evde yap gün havasında olsun mesela, bizde daha diş yok ama olunca öyle yapmayı düşünüyorum artık ne zaman çıkarsa
sağol cnm, kız seninkilerin domuz gribi geçirdiğini duymamıştım ben onu normal grip sanıyodum, çok çok geçmiş olsun, bi kere domuz gribi geçirince dğal olarak aşılı gibi oluyosun cnm merak etme
kız sadece burnu akıyosa problem değil o kadar ateşi fln olmasında, sen dediğimi dene bence açılır