2009 Mayıs Anneleri

ayy kızlar haberlerı takıp edıyorumda bır taraftan aglıyorum
sehıtlerımızın aılesıne rabbım sabır versın turkbayragiturkbayragiturkbayragi
bende bır asker esı olarak cok duygulandım

günaydin hatunlar a.s.

acilmiş burasi :) hadi hayirli olsunn :)

dün bütüngün temizlik yaptim..sizin cocuklar yaramazlaşirda serros uslu kalirmi :) fittirtti beni :) 2 saatte evi süpürdüm ya..diğer işleri siz tahmin edin artik ne kadar sürdü..aksam 19gibi ancak oturdum..sürekli bi vizilti halinde..işin kötü tarafi aliştim bu sese artik D sessiz kalinca acaba hastami oldu diye meraklanmaya basliyorum

gülhancim valla Allah sabir versin,boracigima usluluk versin inşaAllah a.s. ben hala ayni tezi savunuyorum..bu cocuk enerjisini harcayamiyor o yuzden huysuzlugu..ne yapilir kisminda tikaniyorum bende..yerde beraber oynayabilirsiniz..yürüteci hiç tavsiye etmesemde enazindan hareket ettirir cocugu..emekletmeye,yürütmeye felan caliş..ay valla insan ne tavsiye edecegini şaşiriyor..ama bu enerji fazlaligina kesinlikle inaniyorum..dün serra okadar vizildadiki erken uyudu 5 gibi..sonra muhallebi yedi..uykusu oldugu halde uyuyamadi bi türlü..yürütmeye caliştim,eşim oynadi felan..11 gibi sizdi sonunda..

burcucum canim yemek yememe olayi hepimizde zaman zaman oluyor..öyle zamanlar zaten önceden sinyal veriyor..az az sıksık yedir ozamanlarda..ve en sevdigi şeyi yedir sadece..ben öyle zamanlarda bazen sadece tümgün muhallebi yediriyorum..hangi kitapta okudugumu hatirlamiyorum ama cocuklar monotonlugu severmiş..tanidik bildik şeyleri yeni şeylerden daha cok severlermiş..acaba cok çeşit çeşit yemek derken cocugun kafasimi bulandi..serrada da gözlemliyorum..mesela bayramda ilik corbasi yaptik ona..4 günlük cikti..ilkgün cok mirin kirin etti yerken..ikinci daha iyi yedi..3.4.gün resmen yuttu..ama ertesi gün baska cesit corbaya gecince gene mirin kirin etti..3-4 günde bir değiştirmek daha iyi bu zamanlarda sanirim..tabi her cocuk değişiyor :S yogurdu oldum olasi hiç sevmedi..hala daha ögüre ögüre yiyor :S yaslandik be bu cocuklari çözene kadar :)

esencim handecim sizde 6.hastalik gecirmişsin..geçmiş olsun sizede a.s.

birsencim canim Allah kolaylik versin..inşaAllah biran önce cikarir kuzular a.s.

tutkuncum hosgeldin tekrar canim a.s. koreli kizimin yeni resimlerini bekliyoruzzz face'de :)

pinarcim cok üzüldüm o cocuga yaa anacim hiç tv'de mi izlemiyorlar ya :S neyseki Allah seni cikarmiş karşilarina..sende dua aldin ne güzel anneciginede cok cok gecmis olsun..verilmiş sadakasi varmiş Allah korusun tüm sevdiklerimizi kazalardan belalardan..

nurtencim,aslicim,sibelcim,gülşahcim,semrosum,hülyacim,banucum,tülaycim,bengicim,meltemcim,aysecim,filizcim,cerencim,ferdacim,özlemcim sizleride kuzularida öptüm kizlar a.s.

bugunde annecigimle attaa gidicez inşaAllah :) keyif yapcaz :) nişantaşina gitmeyi cok istiyordum ama hava kötü şansima :S artik bi avm'ne sigincaz :)))

hadi öptüm hepinizi kocaman kocamannn a.s.

Ay canım ya Allah kolaylık versin valla. Defne bikaç saat öyle huysuz oluyorda ben çıldııryorum. Sen sürekli aynı durumdasın çok zor. Hepimiz zamanla aynı şeyleri yaşıyoruz tatlım. Anne de olsak netice de insanız bizde bi sınırımız var ama bu küçük canavarlar sınırlarımızı daha çok zorlayacaklar heralde yerimseniben

Kesinlikle haklısın tatlım biraz rahat olmak şart a.s Ben bazen kayınvalideme bırakıp kaçıyorum dışarıya biliyosun. Arada yapmak lazım a.s.

Sağol canım benım inşallah düzelicek bir süre sonra.Ama bıraz daha rahat olmaya calışıcam yoksa ıyıce bunalıyorum.

Ah Esenım ah o gunleri öyle bı beklıyorum kı.Bazende dıyorum bu zamanları aramam inşallah.

günaydın kızlar nasılsınız? banucum aynen bende senin durumundayım selin gece sürekli uyandı saat 11 de hala ayakta uyutuyorum uyanıyor sabaha akdar aynısı başım resmen kzan yorgunluk uykusuzluk. gülhancım ya valla anlıyorum seni ben nerdeyse uzun bir süredir lavaboya bile giderken selinide kucağımda götürüyorum yada eşim kapıda bekliyor odadan çay almaya bile çıkamıyorum. öyle ağlıyorki resmen çocuk yere kapanıyor morarıncaya kadar ağlıyor(( annem bile bugünlerde zor bakıyor noldu bu çocuğa da bu kadar huysuz oldu diye( ne yapalım sağlıkları yerinde olsunda.tuğbacım sen nasılsın?

ay noldu bu kuzulara böyle..dolunay vaktide gecti..gelde o ilk günleri özleme :) tek dertleri mama yada memeydi :) Rabbim saglik afiyet versinde gerisi boş napalim :)

iyiyim tülaycim cok sukur..sen nasilsin? selincik yaramazlaşmiş :) yerim onu ben yaa :) tez zamanda düzelir umarim..

gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
şu çoklu alıntı yapmayı beceremıyorum bacılar ben bölede becerıksızım ısteekaydirigubbakcemile3
toplu selamı kabul edın bacılarr napayımsositososito

gecmısı okudumdaa bırsen fenalardaymıs allah kuvvet verrsın valla hepımıze annenden yardım almaya devam et canım sıkma canını gececek bu gunlerr
pınar masallahın var spora devam pesetmedın yorgunluktan baya verdın galıba kaça düştün?
tubaaaaaaaaa benıde gotur nısantasınaaaaaasenağlama annede cok slm söle buaradaaa
tulay nasıl geldı jel sürdünmü aksam?
ya buarada benım kız corbadan baska bısey yemıyo sız neler yedırmeye basladınız bıberonun baslıgı 3 aylık ıcın olanlardan hala yutamıyo onu ılla 1aylıkken kullandıgım bıberon baslıgını ıstıyo dıgerınden hep akıtıyo ustune alıssın dıye zorluyorum ama bakalım

canım sımdı aklıma geldı gece cayları var mılupanın ıcınde rezene papatya falan karısıımı bı cay bıberondan bıraz ıcırsene belkı ıyı gelırr ıyı uyumasına ben arada ıcırıyorum bıtkı cayıyerimseniben

gülşahcım günaydın. sabah sürdük jeli bakalım inşallah iyi gelir. canım bide onu deniyeyim.bıraksam sabaha kadar oyun oynucak gündüzde zaten az uyuyor.siizn bebilerin gündüz uykusu nasıl kızlar?

tuğbacım iyiyim canım işte yorgunluk dışında:) selinde iyi ama yaramaz dediğin gibi allah sağlık versinde biz dayanırız bizlerde öyle büyümüşüzdür.

canım dişler cok zorluyor bebklerı ozellıkle erkek cocukları daha zor cıkarırmış benım oglum 2 tane cıkardı ama 10 gun boyunca gece 3 de kalkar sabah 7 ye kadar ayagımın ustunde sallardım ve durmadan aglardı sonra agrı kesıcı surup v aynı zamanda fıtıl kullandım 4 saatte bır donusumlu olarak ondan sonra bıraz rahatladı dıgrlerı cıkarken ne yapıcam bılmıyorum
sende bır fıtıl verseydın keşke agrısı oluyordur kuzucun

günaydın seherim nasılsın tatlım

herkese günaydınlar durucuk gece sürekli uyandı şuanda çok uykusuzum

sagol canım ıyı olmaya calışıyorum yaramazlardan fırsat bulursam
sızınde sorununuz diş sanırım ınsallah bıran once cıkarırlarda onlarda bızlerde rahat ederız canım

sabah sabah kalkmış dökturmuşsun meger bugun gezmeye gıdıcekmışsın ondan kalktın sen :)))
hadı bakalım gezın serroşumu cok optum emıne teyzemede cook selam soyle

tülaycım günaydın nasılsın hayatım valla onlar iyi olsunlarda biz uykusuzda kalırız dişleri çıksada rahatlasalar :))

tubacım meme mama diş yürüme derken bir bakmışız ki büyümüşler Allahın izniyle inşallah:)))

gulşahcım tulaycım sızede gunaydın bu mayıs bebeklerı anlaşıp aynı zamanlarda huysuzlaşıyolar toplanıp hepsıne aynı yerdemı baksak acaba :)))

gulhancım ıyı olur goruselım sıkıldım zaten evde bu hafta rgl oldum seansa gelseydım ordanda sana ugruycaktım ama kaldı gıbı gorunuyor
bu yaramazları evde bırakıp carsımı yapsak yıne :))

günaydın berbat bir gece geçirdim kızlar yaa
beni kızın burnu tıkanmış gece nefes alamayınca sürekli ağlaı emmek istedi emerken nefes alamadı
açmaya çalıştı açılmadı serum fizyolojikte işe yaramadı
anam çıldırıyordum yaaaa
sabah erkende kalkmam gerekti soru hazırladım şimdi kahvaltı zamanı görüşürüz yine

Canim yanlis birsey yapmamissindir. Her bebegin farkli bir mizaci var. Doruk mesela cani yansa bile aglamiyor kolay kolay. Gecen babasi tirnagini keserken, etinide kesip kanatmis, sadece suratini eksitti ve dik dik bakti babasina. Baska bebek olsa, cingari koparirdi. Ama cok hassas, ona kizarak bakarsan ve ilgi istediginde göstermezsen, saatlerce hickirarak agliyor. Bora büyüdükce düzelecek bence, alistigi ortam disina cikmayi sevmiyor ve senden ayrilmayi belki tehdit olarak görüyor. Kendini büyüdükce kendini güvende hissedecek ve disariyla daha cok ilgilenecektir eminim.

CANIM ZOR BEBİŞLER HUYSUZ OLUNCA DİŞMİ ÇIKARIYOR SENİNKİDE BU ARADA İYİYİZ SEN NASILSIN

Galiba dis cikartiyor canim, agzini sürekli kilitledigi icin dogru dürüstte bakamiyorum ki!

Cok zor Hande'cigim yalniz cocuk büyütmek, insanin bir omuza ve destege cok ihtiyaci oluyor. Bu olmadigi gibi birde huzur kaciranlar olunca, geriliyoruz iste böyle.benneyaptımki

Ah canim, Allah kolaylik versin. Umarim yaramazligi gecicidir kuzucuklarin.

Ayni durumdayim bende Aysun'cugum...

ayy kızlar haberlerı takıp edıyorumda bır taraftan aglıyorum
sehıtlerımızın aılesıne rabbım sabır versın turkbayragiturkbayragiturkbayragi
bende bır asker esı olarak cok duygulandım

Bende cok fena oldum sabah haberleri izlerken. Kuzenimde Cuma askere gidecek, icim öyle kötü oluyor ki!

gülşahcım günaydın. sabah sürdük jeli bakalım inşallah iyi gelir. canım bide onu deniyeyim.bıraksam sabaha kadar oyun oynucak gündüzde zaten az uyuyor.siizn bebilerin gündüz uykusu nasıl kızlar?

Benim oglum gündüz 1,5-2 saat kadar uyuyor genelde canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…