burcucum iyiyim ya nolsun hep aynı şeyler. evet canımya annelerimiz sanırım bebeklerle oynamayı daha iyi beceriyorlar.benim annemde yazık onu mennun edebilmek için saklambaçta dahil tüm oyunları oynuyor:))
mrb cnm, bende arkasından seni aradım hatlarda problem var heralde santral bağlanmıyo dedi, ama anladım hat kesildiğini dıt dıt dıt yaptı , recebimin dişide kağanımın dişide çıksalar artık bu huzursuzluk gitse tam süper olucak, senin dediğin ballı irmikliyi aldım yemedi aysun yine, meyveliyide yemedi, irmikli sütlüde almıştım ondan biraz yedi sanki akşam ama kuklayla yedi tabi, kukla olmasaydı onuda yemezdi eminim
cnm anladım neyse bugun konusuruz yıne opuyorumnanaktan
cnm yemedı demek ballı ırmıklıyı ama cnm genel bır huzursuzluk problemı oldugu ıcın yememıs olabılır
ahhh bu dısler bır cıksa dedıgın gıbıkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
cnm asıya gıtcekmıssın sımdıden gecmıs olsun benımde annem babam ve kardsım olmuslar gecen cuma yenı haberım oldu cok sevındım
ay saat 11 olmuş öğleden sonra gideyim bari aşıya,
pınarcm ne güzel 9buçuk çk iyi bi saat biz saat 7de kalkıyoruz:1no2:
tülaycm mrb cnm, nasılsın,evet bebişlerde bize benziyo sanırım, ay kağanla annem çk komik şu an ya bi görsen annem kağanın bacağına bebek yastığı koymuş benim tacımı sallatıyo ayagında aaaaayy çk komik ya gülüp duruyorum demindenberi
günaydın pınarcım. demeki tüm bebişler gündüz fazla uyumuyor sorun yok o zaman.
maş. sana spora aynen devam , azmine nazar değmesin birazda ben özensem ne güsel olcakta ben güçten düşerim giibi geliyo, akşam erken yatamıyorum sabahta erken kalkıyorum kimii zaman 4e kadar ağzıma lokma girmediği oluyo ama yeiklerimden kısmadığım ve hareketi kısıtlı yaptığım için deil vermek alıyorum bile
slmmm kızlarrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz
yagız mızmızzz gene bugunn ben ewdeyımmmm aama yagıxzan tek bi iş yapamıorummm pöffffffff......
şu dişler cıksada rahatlasakkk yaaaaaa(((
yagız mızmızzz gene bugunn ben ewdeyımmmm aama yagıxzan tek bi iş yapamıorummm pöffffffff......
banucum ben şimdiye kadar sadece haftada bir yada 15 te bir kullanıyorum allaha şükür hiç pişik olmadı.
pınarcım duruda öyle beni görmeden yapamıyor babasında olsa bile gözü bende yağmurda öyle ikiside düşkün bana Allahtan babası ile oynamayı seviyor yağmur dönüşümlü ilgileniyoruz kızlarla
kızlar pişik kremi kullanıyormusunuz hala merak ettim
gunaydın mayıs annelerı ve tatlı bebıslerı
oglum dun gece o kadar huzursuzdukı kafayı yedım sınırlendım
oglum bır basladı aglamaya canı yanıyomuscasına susturamadım atesı falanda yoktu offf hadı cık artık dıste oglumda rahatlasın
günaydın seherim nasılsın tatlım
herkese günaydınlar durucuk gece sürekli uyandı şuanda çok uykusuzum
günaydın kızlar nasılsınız? banucum aynen bende senin durumundayım selin gece sürekli uyandı saat 11 de hala ayakta uyutuyorum uyanıyor sabaha akdar aynısı başım resmen kzan yorgunluk uykusuzluk. gülhancım ya valla anlıyorum seni ben nerdeyse uzun bir süredir lavaboya bile giderken selinide kucağımda götürüyorum yada eşim kapıda bekliyor odadan çay almaya bile çıkamıyorum. öyle ağlıyorki resmen çocuk yere kapanıyor morarıncaya kadar ağlıyor(( annem bile bugünlerde zor bakıyor noldu bu çocuğa da bu kadar huysuz oldu diye ( ne yapalım sağlıkları yerinde olsunda.tuğbacım sen nasılsın?
gulşahcım tulaycım sızede gunaydın bu mayıs bebeklerı anlaşıp aynı zamanlarda huysuzlaşıyolar toplanıp hepsıne aynı yerdemı baksak acaba :)))
günaydın berbat bir gece geçirdim kızlar yaa
beni kızın burnu tıkanmış gece nefes alamayınca sürekli ağlaı emmek istedi emerken nefes alamadı
açmaya çalıştı açılmadı serum fizyolojikte işe yaramadı
anam çıldırıyordum yaaaa
sabah erkende kalkmam gerekti soru hazırladım şimdi kahvaltı zamanı görüşürüz yine
Defnoş yerde oynarken bende yanında yatarsam hiç sesi çıkmıyor oynuyor kendi kendine ama arkasındaki koltuğa oturursam basıyor çığlığı zilli kaydirigubbakcemile3
Gideyim de azcık oynayayım kuzumla. Yorulurda öğlen uykusunu güzelce uyur inşallah zemuszemus
ewett pınarcımmm yaaaa azı dişler daha zormuşşşş(((((((((((ole dıo arkadaslarrrrr baya bı uzun surcek anlsılannnnn
pınarcım duruda öyle beni görmeden yapamıyor babasında olsa bile gözü bende yağmurda öyle ikiside düşkün bana Allahtan babası ile oynamayı seviyor yağmur dönüşümlü ilgileniyoruz kızlarla
kızlar pişik kremi kullanıyormusunuz hala merak ettim