2009 Mayıs Anneleri

neiçin ya

kolay gelsin tatlım ya

canım bora biraz ilgi isteyen bebek türkiz gibi hep ben diyor ondan yoruluyoruz sen yardımcı almamışmıydın aslında arada bırakıp yalnız biyere gitsen biraz rahatlarsın ben bazen iyiyki işe başlamışım diyorum pişmanlıkta duyduğum çok oluyor ama sen en azından arada nefes almalısın bi kaç saatte olsa yoruldun çünkü.ailede bakıcak yokmu seni idare edicek

dentinoxu bşizde kullandık bişraz cnm diş çıkarırıken biraz ağrısını alsın diye sürüyorsun
pek işe yaramadı bizde

iyi akşamlart canlarr
ben okuldan geldim az önce misafirim gelecek birazdan yemeğe ben kalkıp sofra hazırlayayım
gelirim yine ben kaçtım bye

Kolay gelsin canım a.s.

Selam Kızlar,

Sabahtan berı pc acık ne okuyabıldım nede yazabıldım ya.Arkadaslar napıcam ben bu çoçukla ya.Bunaldım artık ıyıce.Robot gıbı yasıyorum.Uyanık olduğu saatler benı bır sanıye bırakmıyor.Hep farklı seyler yapmam gerekıyor oyalamak için.Zevk degıl görev gıbı gelıyor bazen tum gun yasadıklarım.Allahım yardım et nolur bıraz duzelsın ya.Hep şükredıyorum teselli arıyorum sağlığı yerınde dıye.Bazen de boyle sıtem edıyorum.Nolur kusura bakmayın.Canım sıkıldı yıne.

Gunduz 1 de uyanmuştı şımdı sallıyorum duşunun ya oda yarım saat uyursa.

Ve Carsamba görumcem ve kayınvalıdemler gelıyormuş.Bir hafta kalırlar heralde.Hazırlık yapmam lazım ama ne zaman hıç bılmıyorum.

Ay canım ya Allah kolaylık versin valla. Defne bikaç saat öyle huysuz oluyorda ben çıldııryorum. Sen sürekli aynı durumdasın çok zor. Hepimiz zamanla aynı şeyleri yaşıyoruz tatlım. Anne de olsak netice de insanız bizde bi sınırımız var ama bu küçük canavarlar sınırlarımızı daha çok zorlayacaklar heralde yerimseniben

Doguramaz canim. Hem yasi müsait degil, hem evli degil. Bizden cocuk istiyordu gecen yilkaydirigubbakcemile3

Güle güle kirlet evini Pinar'cigim. Ayrica ne güzel, tarif kitapciginin olmasi, bende bir sürü kitap siparisi verdim internetten bakalim ne zaman yollayacaklar. Ayrica benim sipa bugün 17:00'da uyudu tüm gün uyumayip, gecedende uykusu kaldigi icin. Gece yandik sanirim.

Ay Dorukta kitapligin altina giriyor koca odada, kitaplari yerinden cikartmaya calisiyor. Gecen kafasini tosladi, cok agladi bebisimsenağlama

Biliyorum canım ondan diyorum ya doğursun becerebiliyosa gıcık :eek:klava:

Evet canım çok güzel kitapçık. Zamannı geldikçe deneyeceğim hepsini yerimseniben

merhaba canlar! ben memleketimdeyim. ohhh iyiki de gelmişim:)) oğlumla otobüs yolculuğu hiç de zor olmadı "uslu" kuzum sesini bile çıkarmadı.(incihan'a ithafen:)) biraz uyudu, biraz yolları seyretti, bir kere mama içti. tek sorun nerdeyse 6 saat kucağımda oturdu o kadar.
annemlerle de rahat rahat hasret giderdik. gezdik, alışveriş yaptık kardeşimle. insan kendi alıştığı yerlerde alışveriş yapmaktan daha çok zevk alıyor yaa, çok güzel ciciler aldım evime,kendime, oğluma! çok mutlu oldum:))
şimdi kayınvalidemlerdeyim. melih kaan'ı onlar da görmek istiyolar. yoksa annemlerde tabiki daha mutluyuz:)))
kocacım ne yapıyor, ne yiyor onu düşünüyorum birtek. yoksa keyfim yerinde de:)) cuma ya da cumartesi evimize dönüyoruz bir arkadaşla beraber. onun arabası ile.
iyi akşamlar hepinize.

Ohhh ne güzel canım ya iyi vakit geçir a.s.

canım sabır diycem ama zor anlıyorum benim türkoda öyle ama ben işe gidince biraz nefes alıyorum aslında sabır canım ya

oh sevindim keyfine bak tatlım boşver kocişide onlar yer içerler
kızlar naber nasılsınız ben iyiyim biiraz yorgunum türkom gece pek uyumadı komiği sabahtı işe gidiyorum benimki uyandı daha 3 saat olmuş uyuyalı bana şirinlik yapıyor sabahın 6 sı bu arada derken artık annemi çağırdım yoksa geç kalıcam gidiyorum anladı bi mızmızlık inanamazsınız dedim benim kız büyümüş çok zor oluyor be

Allah kolaylık versin canım a.s.

pöfff yaa bugun kaç defa alıntı yaptım tam yazıcam bişi çıkıyor misafir geliyoo gazel uyanıyo vs...anlıcagınız yoğun bir gundu sözde dün butun işimi bitirmiştim:KK43:(

nese herkez iyi şükürr okudugum kadarıyla tekrar başa dönemiyom malesef eşim gelcek şimdi :KK43:(

Atlatmışsın neyse canım ya nasıl oldun daha iyisin dimi CADIARZU

Ayakta pasayı sallıyorum.Kas yaptım valla.

Aysecım esım istemıyor testı yaptırmamı.Ona kalırsa Bora normal.Her bebek ağlayıp,yaramazlık yaparmış.Ben de bılıyorum öyle olduğunu ama.Sizler yazınca anormal gelıyor benımkının hareketlerı.Tabı kendısı gunun bır kaç saatı goruyor.Kuzguna yavrusu mısalı işte....

Dunur yardımcı var canım.Ama bırakırken gonlum elvelmıyor işte.Duran bı cocuk olsa cıkarım ama bılıyorum kı ağlıyor ve huzursuz ben de rahat edemıyorum cıkınca.Ama sağolsun o olmasa ben bakırköy de olurdum şimdi.Annemler ver canım ama cok yakın oturmuyoruz kı çat kapı gıdelım.Ve annemede kıyamıyorum doğrusu Kac yasında kadın zaten ağır benımkısı.Offff yazınca farkettım galıba ben herseyı kendım yapıcam dıye daha cok yıpratıyorum kendımı.Rahat bı tıp olmak cok isterdım.

Kesinlikle haklısın tatlım biraz rahat olmak şart a.s Ben bazen kayınvalideme bırakıp kaçıyorum dışarıya biliyosun. Arada yapmak lazım a.s.

dentinoxu bşizde kullandık bişraz cnm diş çıkarırıken biraz ağrısını alsın diye sürüyorsun
pek işe yaramadı bizde

Caljel var canım bide onu dene a.s.

oh misafirler gitti bende bittim ama
Ahseni uyutmaya çalışıyorum tam 1 saattir bu ne yaaa mız mız mız deli etti beni daha soru hazırlıycam ama vakit kalmadı
gülhancım az daha sabır canım yürümeye başlayınca ister istemez sosyalleşecek çevresindekilere ilgi duyup seni rahat bırakıcak çok zor ya yine iyi dayanıyorsun maşallah

ıyi geceler bacılar a.s.

Bende 10 gibi spordan geldim. Kayınvalidemler gitti şimdi. Ben gelince Defnoş uyanmıştı eşim onu uyutuyor. O uyusun bende yatıcam hemen.

Sabah görüşürüz a.s.

Ay kızlar ya benim kıza inanamıyom ben yemek yediremezken kızım öğle çorbasını karşı komşuda, akşam muhallebisini de üst komşuda yediakannehir bu kız bana mı inat yapıyo galiba ben komşulara taşıncam zilli yakaydirigubbakcemile3

Cadı uyudu şimdi bende yatayım gece belki yine beni uyutmaz :eek:lmaz:

Güzel annişlere ve tatlı bebelere iyi uykularrrrrrra.s.

gülhan cnm bencede test e gerek yok bora bence çok aktif bi çocukk zamanla düzeleceğine inanıyorum..Allah yardımcın olsun gerçekten işin zor sadece biraz zaman ve sabıra ihtiyacın var...

pınarcım çok saol cnm benim öksürük hala dvm ediyor malesef :KK43:
gazel desen hala huysuz gece saat başı ağlıyarak uyanıyor zor yemek yiyiyor...
saat 9.30 da fitil verdim sallamaya başladım yan etki yaptı galiba acayip enerjik oldu :)
hala uyanık babası evin içinde arabasıyla dolaştıyor belki uyur diye bakalım ne zaman başaracak :))

esencim aynı sorun bizdede var allah size yardımcı olsun ben çalıştığımı düşünemiyorum bu yorgunlukla :KK43:

selam kızlar nasılsınız
Dün akşam öle selam vermeden direk konuya girmişim birden aynı belirtileri görünce heyecanlandım, diğerlerini de okur öle yazarım dedim ama bi daha giremedim, Masal uyanmıştı kusura bakmayın.
Kızarıklık azalmış gibiydi bugün çok şükür, bende sebze yedirmekte çok zorlanıyorum, halbuki yeni başladık sayılır şimdiden böyle olursa napcam bilmiyorum.

Pınarcım bebişe bende üzüldüm, inşallah yazdıkların işe yarar kilo alır kuzucuk, anne olunca tüm bebekler kendi bebeğin gibi oluyo çok etkileniyosun di mi, mama sandalyenizi güle güle kullanın bol bol mamalar yiyin inşallah

Tutkun nasılsın, nerelerdeydin sen taşındın ondan giremiyodun galiba, Türkiz nasıl yeni resimleri yok mu?Çalışıyosun sen galiba, bazen bende işten ayrılmasaydım diyorum keşke çok bunaldığım zamanlarda

Filizcim kaynana görümceden bende dertliyim hepsi aynı galiba bizi sinir etmek için varlar, bizimkide aynı şehirde yaşamamıza rağmen bi gelip ilgilenmezki bende işimi gücümü yapayım anca hafta sonları plansız programsız eşimi arıyıp yarın gelcez deyip beni sinir eder, annemde hasta zaten yalnız başına çocuk büyütmeye çalışanlardanım bende

Knk defne çok tatlı maşallah bayram resimlerinizdi galiba pembe elbiseside pek yakışmış kuzuya

ıncihan seni çok ii anlıyorum canım bizimki o kadar yaramaz değil ama çok çabuk sıkılıyo sürekli değişik bişeylerle oyalamam gerekiyo, resimleriniz çok güzel çok tatlı bir oğlun var. Bazen bende çok bunalıyorum ama senin gibi sağlıklı çok şükür diyip avunuyorum, hele hasta olduğu zaman bunun kıymetini daha çok anlıyorum, aman hasta olmasında kuzucuklarımız napalım büyütcez bi şekilde

Civciv Hülya galiba adın canım kusura bakma, senin kızında çok tatalı maşallah gözleri renkli mi?hele profil resminize bayılıyorum insanın yiyesi geliyo cimcimeyi

tlyonl2009 kıyamam canım anlıyo demekki senin gittiğini,

bozon çok geçmiş olsun iyileşir inşallah bir an önce, iyki başka dr a gitmişsiniz

Burcucum Kağan nasıl oldu, gitiniz mi dr a?

kızlar ömer ve ali diş çıkarıyor ömrümden ömür gidiyor
çok fenalardayımmm..........
ondan nete çok sık giremeyebilriim tek ilkgünümde berbat geçti saat 4 de halam geldi
yarın sabah annem gelecek bu hafta bende kalacak sonrada ben anneme geçeceğim diş işi rahata erene kadarda orada kalacam kafam ambela oldu valla

Ayakta pasayı sallıyorum.Kas yaptım valla.

Aysecım esım istemıyor testı yaptırmamı.Ona kalırsa Bora normal.Her bebek ağlayıp,yaramazlık yaparmış.Ben de bılıyorum öyle olduğunu ama.Sizler yazınca anormal gelıyor benımkının hareketlerı.Tabı kendısı gunun bır kaç saatı goruyor.Kuzguna yavrusu mısalı işte....

Dunur yardımcı var canım.Ama bırakırken gonlum elvelmıyor işte.Duran bı cocuk olsa cıkarım ama bılıyorum kı ağlıyor ve huzursuz ben de rahat edemıyorum cıkınca.Ama sağolsun o olmasa ben bakırköy de olurdum şimdi.Annemler ver canım ama cok yakın oturmuyoruz kı çat kapı gıdelım.Ve annemede kıyamıyorum doğrusu Kac yasında kadın zaten ağır benımkısı.Offff yazınca farkettım galıba ben herseyı kendım yapıcam dıye daha cok yıpratıyorum kendımı.Rahat bı tıp olmak cok isterdım.
CANIM BAZI ÇOCUKLAR DAHA HUYSUZ BÜYÜR BAZILARI SAKİN BURDA SEN TABİ YIPRANIYORSUN GALİBA ANnE OLMAK BÖYLE İŞTE HEM ZOR HEM VAZGEÇİLMEZ.BORA BENCE SADECE AKTİF BUNU PROBLEM ETMEMELİSİN.BÜYÜDÜĞÜNDE BAK ÇOK ZEKİ AKLI BAŞINDA AMA FARKLI Bİ ÇOCUK OLACAK İLGİ İSTEYEN Bİ ÇOCUK VE ŞİMDİ SENDEN SONRA ÖĞRETMENİNDEN BİRAZ DAHA BÜYÜYÜNCEDE TABİKİ SEVGİLİSİ VE EŞİNDEN BU İLGİYİ İSTEYECEK.BELKİ BU SEBEPLE BÜYÜYÜNCE CADI Bİ KAYNANA OLUCAN İLGİYİ BAŞKA YERLERDEN İSTEYİNCE.mafoldumbenBU BENİM DÜŞÜNCEM TABİ ANNESİ BAK AZ KALDI BÜYÜYCEK BELKİDE SENİN SAĞ KOLUN OLCAK SONRA PAYLAŞMAK ZOR OLCAK BAK.RAHAT OL

cnm dıs kasıntısı ıcın
sağol tatlım bizde diş miş yok ondan tabi
pek işe yaramadı bizde
ya benim kız niye çıkarmadı ya

Kolay gelsin canım a.s.

Ay canım ya Allah kolaylık versin valla. Defne bikaç saat öyle huysuz oluyorda ben çıldııryorum. Sen sürekli aynı durumdasın çok zor. Hepimiz zamanla aynı şeyleri yaşıyoruz tatlım. Anne de olsak netice de insanız bizde bi sınırımız var ama bu küçük canavarlar sınırlarımızı daha çok zorlayacaklar heralde yerimseniben

Biliyorum canım ondan diyorum ya doğursun becerebiliyosa gıcık :eek:klava:

Evet canım çok güzel kitapçık. Zamannı geldikçe deneyeceğim hepsini yerimseniben

Ohhh ne güzel canım ya iyi vakit geçir a.s.

Allah kolaylık versin canım a.s.

Atlatmışsın neyse canım ya nasıl oldun daha iyisin dimi CADIARZU

Kesinlikle haklısın tatlım biraz rahat olmak şart a.s Ben bazen kayınvalideme bırakıp kaçıyorum dışarıya biliyosun. Arada yapmak lazım a.s.

Caljel var canım bide onu dene a.s.
kız sporda napıyorsun
oh misafirler gitti bende bittim ama
Ahseni uyutmaya çalışıyorum tam 1 saattir bu ne yaaa mız mız mız deli etti beni daha soru hazırlıycam ama vakit kalmadı
gülhancım az daha sabır canım yürümeye başlayınca ister istemez sosyalleşecek çevresindekilere ilgi duyup seni rahat bırakıcak çok zor ya yine iyi dayanıyorsun maşallah
sana katılıyorum bak bide Ahsene sen tabi uyttun şimdi Türko kucağımda çılgınlar gibi şu anda oyyyyyyyyyyyyyyyyy

İyi geceler bacılar a.s.

Bende 10 gibi spordan geldim. Kayınvalidemler gitti şimdi. Ben gelince Defnoş uyanmıştı eşim onu uyutuyor. O uyusun bende yatıcam hemen.

Sabah görüşürüz a.s.
ohhhhh iyi geceler valla iyi düzen sağladın sen
evet kızlar tuşları Türkize bırakıyorum çıldırmış durumda jjjbbbmmıuu8uuuuuuuuuklg hzzzzzzz u bıiıııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmm9ımmiv g gtfbjnn bvn h byu bu
bunlar sizeydi iyi geceler

handecim eve taşındım ondan giremedim artık daha rahatım sen nasılsın gerçi gidiyorum yakında yeni fotolar
Dırım çok zor işin geçmiş olsun ve sabır

papatya cnm zaten bu cocuklar bayılırlar bizi yalancı çıkartmaya nese yesinde kuzum komşu falan fark etmez :)) arada değişiklik istiyolar demekki :)

handecim evet adım hülya saol cnm güzel sölerin için :)
sizede geçmiş olsun hadi inş en kısa zamanda tamamen gecer ...

birsen cnm hayırlı olsun dişleriniz ve Allah kolaylık versin gerçekten çokk zor çokk :KK43:(

pınarcım iyi geceler tatlı uykular sana ve güzel kızına :))

esracım Gazel uyannıksa bende pc ye geçemiyorum malesef illaki o yazacak bazen beni çıldırtıyorr :)) hatta gecen nasıl yaptı anlamadım ama resmen dosya açmıştı isim bile koymuştu yaw :))

mevzu yaramaz bebeler olmuş gülhanım allah sna sabır ve güç versin cnm elden bişi gelmiyor...

arkadaşımdan 11de kalktık annemlere yakın,hadi dedik defneyi sevsinler orayada ugradık ve busaat oldu defne uyudu bende işlerimi hallettim yatıcam..

ark.kızı 4 aylık ve maşşşşşş.... sürekli mama yiyor ve uyuyor çokta iştahlı hiiiççç annesini üzmüyor canım yaaa inanamadım çok mutlu bi bebek.. yani böyleleride var...:nazar::nazar:

çok çenem düşmeden yatayım hafta sonuna misafirlerim gelicek hazırlıklarım vaaaaaarrrrr hihoyyyt hihoyyyt

gunaydın kızlar
bugun acılışı yapayım dedım saat 6 dan berı benım yaramazlar mızırdanıp durdu bır uyutmadılar benı ya en ıyısı kalkayım dedım ben kalktım ıkısıde yattı uyuyor sımdı :))) ee benımde uykum kactı fırsat bulmuşken sızlere bakayım dedım
benım kuzular cok yaramaz oldular ozellıkle oglum ıkıncı bora vakası anlıycanız o yuzden hıc gıremez oldum bunalıma gırmek uzereyım bu gunlerde gecıcek dıye avutuyorum kendımı :))
kalkıp bır kahve ıceyım hepınızı optum

papatya cnm zaten bu cocuklar bayılırlar bizi yalancı çıkartmaya nese yesinde kuzum komşu falan fark etmez :)) arada değişiklik istiyolar demekki :)

handecim evet adım hülya saol cnm güzel sölerin için :)
sizede geçmiş olsun hadi inş en kısa zamanda tamamen gecer ...

birsen cnm hayırlı olsun dişleriniz ve Allah kolaylık versin gerçekten çokk zor çokk :KK43:(

pınarcım iyi geceler tatlı uykular sana ve güzel kızına :))

esracım Gazel uyannıksa bende pc ye geçemiyorum malesef illaki o yazacak bazen beni çıldırtıyorr :)) hatta gecen nasıl yaptı anlamadım ama resmen dosya açmıştı isim bile koymuştu yaw :))

Walla canım ya komşuya diyorum yemiyo oda bak yiyo işte diyoakannehir

gunaydın kızlar
bugun acılışı yapayım dedım saat 6 dan berı benım yaramazlar mızırdanıp durdu bır uyutmadılar benı ya en ıyısı kalkayım dedım ben kalktım ıkısıde yattı uyuyor sımdı :))) ee benımde uykum kactı fırsat bulmuşken sızlere bakayım dedım
benım kuzular cok yaramaz oldular ozellıkle oglum ıkıncı bora vakası anlıycanız o yuzden hıc gıremez oldum bunalıma gırmek uzereyım bu gunlerde gecıcek dıye avutuyorum kendımı :))
kalkıp bır kahve ıceyım hepınızı optum

Günaydın canıma.s.

Herkese günaydınlarrra.s.

ınş yavrularımızın sağlıklı , uslu ve yemeklerini bizi üzmeden yedikleri bir gün olursüprizzzzz

gunaydın mayıs annelerı ve tatlı bebıslerı
oglum dun gece o kadar huzursuzdukı kafayı yedım sınırlendım
oglum bır basladı aglamaya canı yanıyomuscasına susturamadım atesı falanda yoktu offf hadı cık artık dıste oglumda rahatlasın

günaydın seherim nasılsın tatlım

herkese günaydınlar durucuk gece sürekli uyandı şuanda çok uykusuzum

X