selam kızlar nasılsınız
Dün akşam öle selam vermeden direk konuya girmişim birden aynı belirtileri görünce heyecanlandım, diğerlerini de okur öle yazarım dedim ama bi daha giremedim, Masal uyanmıştı kusura bakmayın.
Kızarıklık azalmış gibiydi bugün çok şükür, bende sebze yedirmekte çok zorlanıyorum, halbuki yeni başladık sayılır şimdiden böyle olursa napcam bilmiyorum.
Pınarcım bebişe bende üzüldüm, inşallah yazdıkların işe yarar kilo alır kuzucuk, anne olunca tüm bebekler kendi bebeğin gibi oluyo çok etkileniyosun di mi, mama sandalyenizi güle güle kullanın bol bol mamalar yiyin inşallah
Tutkun nasılsın, nerelerdeydin sen taşındın ondan giremiyodun galiba, Türkiz nasıl yeni resimleri yok mu?Çalışıyosun sen galiba, bazen bende işten ayrılmasaydım diyorum keşke çok bunaldığım zamanlarda
Filizcim kaynana görümceden bende dertliyim hepsi aynı galiba bizi sinir etmek için varlar, bizimkide aynı şehirde yaşamamıza rağmen bi gelip ilgilenmezki bende işimi gücümü yapayım anca hafta sonları plansız programsız eşimi arıyıp yarın gelcez deyip beni sinir eder, annemde hasta zaten yalnız başına çocuk büyütmeye çalışanlardanım bende
Knk defne çok tatlı maşallah bayram resimlerinizdi galiba pembe elbiseside pek yakışmış kuzuya
İncihan seni çok ii anlıyorum canım bizimki o kadar yaramaz değil ama çok çabuk sıkılıyo sürekli değişik bişeylerle oyalamam gerekiyo, resimleriniz çok güzel çok tatlı bir oğlun var. Bazen bende çok bunalıyorum ama senin gibi sağlıklı çok şükür diyip avunuyorum, hele hasta olduğu zaman bunun kıymetini daha çok anlıyorum, aman hasta olmasında kuzucuklarımız napalım büyütcez bi şekilde
Civciv Hülya galiba adın canım kusura bakma, senin kızında çok tatalı maşallah gözleri renkli mi?hele profil resminize bayılıyorum insanın yiyesi geliyo cimcimeyi
tlyonl2009 kıyamam canım anlıyo demekki senin gittiğini,
bozon çok geçmiş olsun iyileşir inşallah bir an önce, iyki başka dr a gitmişsiniz
Burcucum Kağan nasıl oldu, gitiniz mi dr a?