2009 Mayıs Anneleri

Günaydınlar kızlar, yorumlarında bana ve kağana yer veren herkese teşekkür ederim, okumuştum ama aklımda hiç bişi kalmadı bunun içinde kusura bakmayın, kagancm bugün kahvaltıdan itibaren az azda olsa yemeye başladı, ya dönemsel bişi yda dişten bilemiyorum, dr a götürücektim ark.ım aradı konuşma arasında götürme anaokulunada sıçramış d.gribi onlar gidiyomuş bu ara dr a dedi, bizimde aşımızın ilk 10 günü dolmadığı için götürmedim

canım gecmış olsun benımde oglumun burnu hep tıkanıyor hem genız etı var hemde kemık tıkanınca emzık bıle ememmıyor cok huysuzlaşıyor gece yatarken bır kavanozun ıcıne kaynar su ve vıcks koyup petegın uzerıne koyuyorum cok ıyı gelıyor burnu akmaya başlıyor ozamnada rahatlıyor yoksa o serum fızyolıjık falan hıc işe yaramıyor cocukların burnu tıkalı olunca cok huysuzlaşıyorlar cunku
bıde oyle zamanlarda yastıkla yatırıyorum daha rahat nefes alıyor sende bır dene ıstersen

gunaydın canım sanada bebeişlerde bazen oluyor o yememe huyu bıraz sabretmek lazım ama bız anneler dayanamıyoruz dun telefondada konustukya benımkılerde yemeyınce sinir oluyorum
bencede mecbur kalmadıkca drlara gıtmemek lazım bu donemde hem sen aşı yaptırdın 10 gunun gecsın sonra rahatlarsın canım

esencim geçmiş olsun tatlım burnu tıkanık olunca bebekler çok huysuz oluyor seherimin dediğini yapabilirsin iyi gelir

burcu tatlım kağan nasıl sen nasılsın

mayıs bebişleri anlaşmalı birlikte hastalanıyorlar birlikte iyileşiyorlar Allah hepsini korusun yavrularımız bizlere bağışlasın inşallah

ayyyyyyyyyy nasıl uykum var masada uyuya kalacağım şimdi annemi aradım duru hanım uyuyormuş tabi gece uyumadı cimcime

burcu hosgeldın tatlımopuyorumnanaktan
kagan basladı demek az azda olsa yemeye
cnm sızınkıde dıstendır kesın
bu arada dun konusurken hat kesıldı sanırım cnm gerı aradım aradım calmadı

Günaydın cnm, evet yemeyince üzülüyorum elimde değil, helede emmeyince baya üzüldüm neyseki düzeliyo sanırım çok şükür

esencim geçmiş olsun tatlım burnu tıkanık olunca bebekler çok huysuz oluyor seherimin dediğini yapabilirsin iyi gelir

burcu tatlım kağan nasıl sen nasılsın

iyiyim cnm birazdan bende aşımı olmaya gidicem d.gribi, annem babam bende annem kağana bakacak , bende işlerimi halledicem , sen nasılsın prensesler nasıl

cnm gunaydın
bızımde 2. aydan berı aynı problem var
serum fızyolojıkı cnm kac damla damlatıyorsun cunku 2-3 damlayla ıse yaramıyomus oyle dıyor drlar 10 damla falan damlatmak gerekıyomus
bıde soguk buhar calıstırabılırsın odada

Ayni durumdayim bende Aysun'cugum...

Bende cok fena oldum sabah haberleri izlerken. Kuzenimde Cuma askere gidecek, icim öyle kötü oluyor ki!

Benim oglum gündüz 1,5-2 saat kadar uyuyor genelde canim.

cnm ıns gecıcek bugunlerde:1hug:
kuzenınde hayırlısıyla gıder gelır ıns cnm
benım oglanda 3-4 saat uyur

burcu hosgeldın tatlımopuyorumnanaktan
kagan basladı demek az azda olsa yemeye
cnm sızınkıde dıstendır kesın
bu arada dun konusurken hat kesıldı sanırım cnm gerı aradım aradım calmadı

mrb cnm, bende arkasından seni aradım hatlarda problem var heralde santral bağlanmıyo dedi, ama anladım hat kesildiğini dıt dıt dıt yaptı , recebimin dişide kağanımın dişide çıksalar artık bu huzursuzluk gitse tam süper olucak, senin dediğin ballı irmikliyi aldım yemedi aysun yine, meyveliyide yemedi, irmikli sütlüde almıştım ondan biraz yedi sanki akşam ama kuklayla yedi tabi, kukla olmasaydı onuda yemezdi eminim

Eeee cadı bunlar cadıııı kaydirigubbakcemile3

İnşallah en kısa sürede iyileşirsin canım. Gazel'imde afiyetle yer yemeklerini inşallah ya :çok üzgünüm:

Sağolasın canım a.s. Aynen dediğin gibi o kuzucuğu görünce nasıl üzüldüm. Hemde halimize binere şükrettim. Birazcık olsun yardımcı olursam o kuzucuk azda olsa sayemde düzelirse inan çok mutlu olurum zemuszemus

Ay canım Allah kolaylık versin ya. Hem diş hem iki kuzuda fena valla :çok üzgünüm:

kız sporda napıyorsun

Yarım saat kardio, 1 saat fitness, 1 saatte taebo yapıyorum canım a.s.

a.s.

Ah ahhhhbizim kuzularda ilk zamanlar öyleydi dimi yer içer uyurlardı kaydirigubbakcemile3

Oooo misafir he hadi bakalım çok bişeyler yapıpta insancıkları şişirme kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Sizin işiniz iki kat daha zor bacım ama geçecek ve gülerek anıcaz bu günleri a.s.

Herkese günaydınlarrra.s.

İnş yavrularımızın sağlıklı , uslu ve yemeklerini bizi üzmeden yedikleri bir gün olursüprizzzzz

Günaydın canım harika bir dilek valla a.s.

Diş jeli sürüyomusun atlım yada fitil falan atsan azcık rahatlasa çocuk CADIARZU

günaydın seherim nasılsın tatlım

herkese günaydınlar durucuk gece sürekli uyandı şuanda çok uykusuzum

Günaydın canım hepsi aynı bu kzuucukların bu aralar a.s.

ayy kızlar haberlerı takıp edıyorumda bır taraftan aglıyorum
sehıtlerımızın aılesıne rabbım sabır versın turkbayragiturkbayragiturkbayragi
bende bır asker esı olarak cok duygulandım

Amin canım a.s.

Günaydın canım sağolasın güzel dileklerin için a.s.

Oooo bugün geziyosun he hadi bakalım keyfini çıkar anneciğinle a.s.

Sağol canım benım inşallah düzelicek bir süre sonra.Ama bıraz daha rahat olmaya calışıcam yoksa ıyıce bunalıyorum.

Aynen canım biraz daha rahat ol stres yapma. Neticede sen kendini ne kadar üzersen üz bu Bora paşanın umrunda değil yerimseniben

Günaydın canım a.s. Defne'de aynı durumda yanından ayrıldığım an basıyor çığlığı :çok üzgünüm:

Günaydın canım a.s. Vala ayın 13'ünde 2.ayım doluyor tatlım. İlk ay 4,5 kilo vermiştim ama bu ay pek gidemedim ya Defnoş'un hastalığı yüzünden fazla verdiğimi sanmıyorum. Bakalım 13'ünde belli olucak CADIARZU

gülşahcım günaydın. sabah sürdük jeli bakalım inşallah iyi gelir. canım bide onu deniyeyim.bıraksam sabaha kadar oyun oynucak gündüzde zaten az uyuyor.siizn bebilerin gündüz uykusu nasıl kızlar?

VAlla bazen kesintisiz 2,5 - 3 saat uyuyor bazende yarım saat bacım hiç belli olmuyor :1no2:

Çok geçmiş olsun canım ya buhar makinası alsan acaip işe yaradı Defnoş'ta a.s

Günaydın canım a.s. Yeniden yemeğe başlamasına sevindim. Dönemsel oluyor demek ki böyle a.s.

Pınarcm sağol cnm, dönemsel olabilir , ilk defa hiçbişi yemedi, bu durumda anne kendini gerçekten kötü hissediyo, hiç yenmemiş birsürü yemeği geri götürüp boşaltırken ve zorla emzirmeye çalışırken... sen nasılsın defnş nasıl

Günaydınlar bacılar a.s.

Bizde 9:30'da kalktık kızımla. Fiksledi zaten bu saati. Balkondaki çamaşırlarımı topladım. Yatak odamı topladım. Zar zor biberonla kahvaltısını yedirdim. Bende o arada bi sandviç yaptım kendime yedim hemen ayak üstü. Şimdi de al beni diye kollarını açmış suratı buruşturmuş bana bakıyor Defnoş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Gece yine fazlasıyla uyanınca uykumun arasında alıp yanımıza yatırmışım. Hatırlamıyorum bile kaydirigubbakcemile3 En azından yanımda yatınca memeyi dayayınca ağzına uyuyor hemen ama fena alışacak diye de korkuyorum beee :1no2:

burcu canım merhaba.. düzelmesine sevndim kağanın.ama bebişlerde bizler gbi bizde zaman zaman iştahımız kesiliyor sonra yine açılıyor.

esencm geçmiş olsun cnm, kağanında burnu tıkanıyo ,basınçlı deniz suyu spreyi var onu sıkıyorum bide nem verdiriyorum açılıyo cnm, yatağının yanına sıcak su içine azcık viks koyarsan o da açar eczecı söylemişti

Seni anlıyorum canım. Defne'ye hergün çorba yapıyorum ama hergün yemiyor ve yallah çöpe. Çok üzülüyorum vitamin alamıyor diye :çok üzgünüm:

Bende koşturmaca işte tatlım. Ev işleri , Defne, spor arasında gidip geliyorum. Defnoş da bi öyle bi böyle tatlım idare ediyoruz çok şükür a.s.

ay saat 11 olmuş öğleden sonra gideyim bari aşıya,

pınarcm ne güzel 9buçuk çk iyi bi saat biz saat 7de kalkıyoruz
:1no2:
burcu canım merhaba.. düzelmesine sevndim kağanın.ama bebişlerde bizler gbi bizde zaman zaman iştahımız kesiliyor sonra yine açılıyor.

tülaycm mrb cnm, nasılsın,evet bebişlerde bize benziyo sanırım, ay kağanla annem çk komik şu an ya bi görsen annem kağanın bacağına bebek yastığı koymuş benim tacımı sallatıyo ayagında aaaaayy çk komik ya gülüp duruyorum demindenberi

maş. sana spora aynen devam , azmine nazar değmesin birazda ben özensem ne güsel olcakta ben güçten düşerim giibi geliyo, akşam erken yatamıyorum sabahta erken kalkıyorum kimii zaman 4e kadar ağzıma lokma girmediği oluyo ama yeiklerimden kısmadığım ve hareketi kısıtlı yaptığım için deil vermek alıyorum bile

burcucum iyiyim ya nolsun hep aynı şeyler. evet canımya annelerimiz sanırım bebeklerle oynamayı daha iyi beceriyorlar.benim annemde yazık onu mennun edebilmek için saklambaçta dahil tüm oyunları oynuyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…