- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
iyi akşamlar kızlar çıkacağız birazdan :)))
ohh pınarcım işler hallolmuş.evetya bu bıdıklar alem selinde genelde örtüyü çekip halının iplerini aslır ağza sokmaya çalışır yada boş bulduğu yerleri yalar yasak olan herşey ilginç gelir diye boşa dememişler:))
canımya işte o çok bilmişler olmasa herşey daha iyi olacak.
benimki gibi kaynana varmı yer yüzünde dün geldiler görümcemle bi ofultu pufultu noluyoruz dedim kendi kendime dur bakalım çıkar kokusu sen niye benle güne gelmedin herkezin gelini geklmiş sen yoktun niye beni rezil ediyosun diyo o günde üst komşumun kızının doğum günü var mevlütlü oraya gidicem demiştim vay hediyesini verip niye onla güne gelmemişim gün önümüzdeki ay bidaha var o zaman gideriz dedim çıktım gittim mutfağa ama çokn bozuldum dedim sabır valla allah tarafından tutum kendimi eşim kızmış ve hiiiç konuşmamış klendi kendilerine 10 dk oturup gittiler eşim geçirmedi bile ne giderim ne gelsinler dedim eşime bundan sonra çok bozuldum ama çok söylendim çocuk kalabakta sıkılıyo ağlıyo ne yiyo ne uyuyo evimde benim huzurum üst katım da mevlüt oğlan durmadı hemen ordanda indim zaten yani bişey bulamadı kavga edecek o sorun oldu işte işlin özü siz yinede şükredin kadın evde hazırlanıyo ne bahane edip huzurlarını bozsam diye
slm güzel hatunlar keyifler nsıl diyecegim filiz ve sema patlatmış birer birer..
filiz senin görümcen hiç çocuk sahibi olmamışki nerden bilecek sende sırası geldi anne olan bilir de atla geç boşversene seni eşin biliyor çabalarını ayyy ben bile sinir oldum.. aynı şekilde sema kaynanalar böyle şeyleri takıyorlar malesef, sonrdan unutur boşver... malesef benim kaynanamda gelin gezdirmeyi ve pofpoflanmayı sevenlerden..
iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar. aman kimsenin kuzusu hastalanmasın. artık uykusuzluktan gözlerimin altı morarmış eşim daha fazla dayanamayacağımı anlayınca izin aldı. kayınvalidemde ordan bugün nasıl diye sorsun başka bişey yapmasın. eşim çağırdı gelmem dedi. annem çalıştığı halde çok kötüysen geleyim kızım diyor. Allah kimseye muhtaç etmesin. tam yardımcı kadın arıyoduk kızım biraz daha iyileşti. gece uykusu düzeldi. gündüzde uyuyor azda olsa.
Tülay'cım Selin'in incileri çıkmış hayırlı olsun. senin kızda tam anneci olmuş benimki eğer hasta değilse kucakta olsunda kimde olsun farketmez. hemen satıyor beni anlayacağın.
Pınar'cım akrabanın kızına üzüldüm gerçekten. iyiki senle karşılaşmışlar. ay hiçmi büyükleri yokmuş akıl verecekde bu hale getirmişler çocuğu. umarım biran önce sağlığına kavuşur.
Filiz'cim ne güzel Doruk kahvaltısını yemiş yutmuş bile. seni fazla uğraştırmmış. ama gece huysuzlanmış galiba. demek babayı görünce aba diyor. bizimkide bilinçli olarak sadece baabsını görünce baba diyor. banada "dede baba ebe aba da da" diye bağırıp duruyor.
İncihan Bora'nın mama sandalyesi hayırlı olsun canm. umarım bütün yemeklerini iştahla yer sandalyesinde. şimdilik sadece umuyorumm.
Ceylinim kucak olayı çok fena canım ya. insanlara anlatamıyosun iki üç günlük hevesleri için senin düzenini altüst ediyorlar. söyleyincede kıskanıyor oluyosun. inşallah eski düzenine oturtursun.
senin görümce çocuk yetiştimediğinden çok bilmişlik yapıyor. sanki ömür boyu emerek yaşayacak çocuklar. elbette başlayacaksın. sen bu topikte emzirme konusunda en ısrarcı annelerden birisin. etrafındakileride taktıkça insan daha çok yıpranıyor.
benim kaynanın bi benzer modeli senin anlattıkların. kadın sırf hava atma meraklısı. Elalem ne der mantığı. Geçen sene Kurbanda kaynanamlara görümcesi ve eltisi geldiler bana başınsağolsuna. onlar gelmeden önce aman çayı sen koy aman servisi sen yap şimdi laf ederler deyip durdu. acayip sinirlenmiştim ben iki ay olmuş canımı kaybetmişim yanından gelmişim hiç halim yok, bide 4 aylık hamileim kadının dediğine bak. çok fazla tiksindim kadından ağzıyla kuş tutsa ona ısınamam artık. seni çok iyi anlıyorum canım.
nekadar cok bılıyomus o bilmiş görümcen tersle canım bıdaha sana akıl vermeye kalkarsa ben artık susamıyorum yapıstırıyorum cevabı hakedene sende ölee yap benceee:lepi:
İnşallah canım a.s.
Canım hoşgeldin eğlennişsiniz ne güzel sevindim. Kızını da özlemişsindir tabi ya yerimseniben
Ay canım ya :çok üzgünüm:
Hepsi kesin anlaşıyor bunların tatlım biz karar verdik a.s
Valla canım ben bebeği görünce öyle üzüldüm ki elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım. Akşam Defne'nin mamasından bırakmıştım. Biz gidince iki kere yemiş kuzum. Babasıda gece gitmiş almış. Sabahta yemiş nasıl sevindim. Defnoş'un beşiğinde de mışıl mışıl uyumuş yavrum hihoyyyt
Çok biliyosa evlensinde kendi doğursun sinir şeyklava:
Anam bunların hepsi aynı dayaklıkklava:
Güle güle canım a.s.
Valla canım büyükleri var ama onlarda bilgisiz. İnşallah düzelir kuzucuk ya. Öylede güzel ki. Adı Ceylin. Ceylin baban nerde diyoruz hemen babasına bakıyor. Fena akıllı alkisalkisalkis
Dentinox kullanıyorum canım. Eşimin kuzeni Caljel kullanıyor. Oda memnunmuş yerimseniben
Anneciğim şimdi gitti kızlar. O Defnoş'la oynarken bende evimi sildim süpürdüm. Sonra annişle öğle yemeği yedik. Ütülerimin yarısını yaptım. Yolcu ettim annemi. Baktım kızımın uykusu gelmiş. Onu salladım uyuttum. Şİmdi o uyurken bi duş alayım diyorum. Kalan ütülerimi de uyumaya devam ederse yaparım hemen. Olmadı yarın hallederim artık. Evim temizlendi ya benden keyiflisi yok zemuszemus
Aaaa akşam sporum var ya. Acaba ben mi kayınvalideme giderim o mu gelir hiç konuşmadık. Du bi arayayım bakayım CADIARZU
Bu arada bana Milupa'dan kargo göndermişler eylül ayında ama başka birine teslim etmişler. Cuma günü konuşmuştum yetkili ile sağolsun cumartesi yeniden yollamış. Bugün geldi. Bayağı numune yollamış. Bide bebeğim diye bir kitapçıkla, Bebek yemekleri menüsü diye bi kitap yollamışlar. Ne güzel tarfiler var bayıldım ya hihoyyyt
kıvılcım ayy görümce deme bana zaten çok kızgınım evliliğim gidiyordu elimden( karıştırma tersle çok bilmiş ne olacak sen onun annesisin tabiki en iyisini sen bilirsin canım
Ütülediklerimi yerleştirdim, Defnoş'un salona yaydığı oyuncakları ortaya topladım. Zaten herşey hanımefendiye göre düzenlendi. Orta sehpa salonun bi köşesine kaldırıldı. Halı için özel örtü alındı. Bizim halı tüy çıkarıyor Defne'de onları yemesin diye kaydirigubbakcemile3 Oyun halısı ve oyuncakları koca alana yayıldı. Ama hâlâ memnun edemedik zilliyi. Koca alanı bırakıp parke yalamaya gidiyor kaydirigubbakcemile3
Evim derli toplu mis gibi oh be. Kayınvalidem yola çıkmış geliyormuş. Bende spora gideceğim 6:30 gibi.
Bi yıkadığım nevresimlerim toplanacak ama onlarda kurumadı henüz yerimseniben
Defnoş'umun da maşallahı var hâlâ uyuyor kuzum
Selam Kızlar,
Sabahtan berı pc acık ne okuyabıldım nede yazabıldım ya.Arkadaslar napıcam ben bu çoçukla ya.Bunaldım artık ıyıce.Robot gıbı yasıyorum.Uyanık olduğu saatler benı bır sanıye bırakmıyor.Hep farklı seyler yapmam gerekıyor oyalamak için.Zevk degıl görev gıbı gelıyor bazen tum gun yasadıklarım.Allahım yardım et nolur bıraz duzelsın ya.Hep şükredıyorum teselli arıyorum sağlığı yerınde dıye.Bazen de boyle sıtem edıyorum.Nolur kusura bakmayın.Canım sıkıldı yıne.
Gunduz 1 de uyanmuştı şımdı sallıyorum duşunun ya oda yarım saat uyursa.
Ve Carsamba görumcem ve kayınvalıdemler gelıyormuş.Bir hafta kalırlar heralde.Hazırlık yapmam lazım ama ne zaman hıç bılmıyorum.
Selam Kızlar,
Sabahtan berı pc acık ne okuyabıldım nede yazabıldım ya.Arkadaslar napıcam ben bu çoçukla ya.Bunaldım artık ıyıce.Robot gıbı yasıyorum.Uyanık olduğu saatler benı bır sanıye bırakmıyor.Hep farklı seyler yapmam gerekıyor oyalamak için.Zevk degıl görev gıbı gelıyor bazen tum gun yasadıklarım.Allahım yardım et nolur bıraz duzelsın ya.Hep şükredıyorum teselli arıyorum sağlığı yerınde dıye.Bazen de boyle sıtem edıyorum.Nolur kusura bakmayın.Canım sıkıldı yıne.
Ve Carsamba görumcem ve kayınvalıdemler gelıyormuş.Bir hafta kalırlar heralde.Hazırlık yapmam lazım ama ne zaman hıç bılmıyorum.
canım sabır diycem ama zor anlıyorum benim türkoda öyle ama ben işe gidince biraz nefes alıyorum aslında sabır canım yaselam kızlar,
sabahtan berı pc acık ne okuyabıldım nede yazabıldım ya.arkadaslar napıcam ben bu çoçukla ya.bunaldım artık ıyıce.robot gıbı yasıyorum.uyanık olduğu saatler benı bır sanıye bırakmıyor.hep farklı seyler yapmam gerekıyor oyalamak için.zevk degıl görev gıbı gelıyor bazen tum gun yasadıklarım.allahım yardım et nolur bıraz duzelsın ya.hep şükredıyorum teselli arıyorum sağlığı yerınde dıye.bazen de boyle sıtem edıyorum.nolur kusura bakmayın.canım sıkıldı yıne.
Ve carsamba görumcem ve kayınvalıdemler gelıyormuş.bir hafta kalırlar heralde.hazırlık yapmam lazım ama ne zaman hıç bılmıyorum.
oh sevindim keyfine bak tatlım boşver kocişide onlar yer içerlermerhaba canlar! Ben memleketimdeyim. Ohhh iyiki de gelmişim:)) oğlumla otobüs yolculuğu hiç de zor olmadı "uslu" kuzum sesini bile çıkarmadı.(incihan'a ithafen:)) biraz uyudu, biraz yolları seyretti, bir kere mama içti. Tek sorun nerdeyse 6 saat kucağımda oturdu o kadar.
Annemlerle de rahat rahat hasret giderdik. Gezdik, alışveriş yaptık kardeşimle. Insan kendi alıştığı yerlerde alışveriş yapmaktan daha çok zevk alıyor yaa, çok güzel ciciler aldım evime,kendime, oğluma! çok mutlu oldum:))
şimdi kayınvalidemlerdeyim. Melih kaan'ı onlar da görmek istiyolar. Yoksa annemlerde tabiki daha mutluyuz:)))
kocacım ne yapıyor, ne yiyor onu düşünüyorum birtek. Yoksa keyfim yerinde de:)) cuma ya da cumartesi evimize dönüyoruz bir arkadaşla beraber. Onun arabası ile.
Iyi akşamlar hepinize.
NE KIZDIRDIM SENİ PEH KIHHHH KIHHHHH KIHHHH GÜLME EFEKTİM NASILDI AMA.AŞKOLSUN TATLIM YA SEN GÖTÜR TEREYAĞLILARI CANIMIZI ÇEKTİR SONRA 1-2 KİLO FAZLAM VAR DE EEEEEEE NAPALIM BIRAK BİZDE BÖYLE AVUNALIM BU ARADA ÇOKMU GÜZELDİ KIZ TEREYAĞLI AKLIM HALA ONDAAnam söyleyene bak ben anayım da sen nesın yaws.55 kıloluk anemı olurmuş hıç.Benım ideal kılom 57 cıcım o kıloya gelmek bana farz valla.Cevremde herkes cop gıbı olunca bana kımse zayıfsın demıyor zaten.60 kılo olmuşum hala acele etme zamanla gıder diyorlar ve ben deli oluyorum.Bı aferın yok be.
İyi geceler öptük sizi...
AMAN KIZLAR YARANIZI DEŞMİŞİM YA BIRAKIN GİTSİN NASILSA ZAMANLA VERİLİR BEN İSTEMEDEN YANLIŞLIKLA GİTTİ ZATENıyı geceler hatunlar
herkecıkler ıyıdır ıns gecmıse bakamadım amaopuyorumnanaktan
dıkkatımı cektı mevzu kılolar sanırım nurtencım ıncıhancım sız zaten cok ıyı kılo verdınız masallah yemeyıde ıhmal etmeyın
bakın ben hala 69 kılodayım gr zayıflayamıyorum gercı hala emzırıyorum pek dıkkat etmemde oyle elımde degıl
mesela sımdı canım kestane cektı azcık kestane yapıyorum kendıme
YA NE HASTALIĞI ANLAMADIM YA GEÇMİŞ OLSUN.BİDE NİYE BU AY NE TAHLİLİ VAR BEN UZAK KALDIM KAÇIRDIMAy Esencım sızede gecmış olsun.Sizde atlattınız.Sıra bızde heralde.Bırde Ahsenın tahlıl sonuçları vardı.Bu hastalıkla mı ilgiliymiş.
İYİYİZ TATLIM YA MENÜYE BAYILDIM BEN BİLE YERİMgünaydın herkese nasılsınız kızlar iyi haftalar
esencim sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim :)))
kilolar konuşulmuş kızlar ben şuan 60 kiloyum üç kilo fazlam var boyum uzun olduğu için göstermiyorsun deselerde ben biraz rahatsızım
kızlarımla dolu dolu iki gün geçirdik dün soba kurduk klima kurutuyordu odayı buhar makinamız vardı ama duru klimayı açtık mı öksürmeye başlıyordu
duruya kahvaltıda yarı yarıya sulandırılmış keçi sütü içine kıvam vermesi için biraz kahvaltılık mama bir ceviz üç dört bebe bisküvisi peynir ekliyorum yumurta sarısınıda iki günde bir veriyorum bizim cimcime pekmezi çaykaşığıyla içiyor hergün bir çay kaşığı yoğurdunu kendim mayalıyorum iki günde bir balkabağınıda kaynatıyorum püresini veriyorum dün muzu hafif çatalla ezdim zorlanır sandım ama yedi maşallah bizim beslenme düzenimiz böyle sabah bir kere gecede iki kere devam maması içiyor
sibelcim yağız nasıl oldu merak ettim
aysuncum tubacım hülyacım birsencim pınarcım tülaycım nurtencim incihancım tutkuncum atladığım varsa kusura bakmayın sizler nasılsınız bebişler nasıl
CANIM ZOR BEBİŞLER HUYSUZ OLUNCA DİŞMİ ÇIKARIYOR SENİNKİDE BU ARADA İYİYİZ SEN NASILSINGünaydin Kizlar,
Geceden beri uyanigim ve sersem gibiyim resmen. Iki haftadir Doruk cok güzel uyuyordu, dün gece yine tozuttu ve ne beni ne de babasini uyuttu. Babasi gece 03:00'de ise gidecekti, 1 saat uykuyla gitti zavallim. Biz uyumak istedikce o katila katila gülüyor sipa. Birde ögrenmis, yatagina koydugumda "Aba, aba" diye bagiriyor. Bu arada babasina "aba" diyor, acayip bozuluyor bizimki. En sonunda salona göctü ama orada da uyku tutmamis...
Esra'cigim hosgeldin. Seni yeniden görmek gercekten güzel. Türkiz nasil?
Gülhan'cigim gece gece insan o muhabbeti acar mi hic? Gerci ben hayatimda 1 kez, Datca'ya giderken, Bursa'da verdigimiz molada yemistim Iskender. Ama tadi damagimda kaldi resmen.
Bu arada Burcu hic aktif olmamissin canim. Ama aklima ne geldi. Kendi deneyimlerime dayanarak yaziyorum. Simdi Kagan'da Doruk gibi 5. ayina kadar sadece emerek beslendi ya, memeyle arasinda muhakkak duygusal bir bag olusmus olmali! Doruk ara ara emerken memeye pas vermez, mizikcilik yapardi. Ama ek gidaya gectigimizden beri, meme delisi oldu resmen. 1 saat versem, birakmiyor bir türlü. Sen yogunluguna ek gidaya yüklenmissen, sana karsi tepki olarak yemeyi redediyor olabilir. Bence su icirmeyi azalt, bir süre yogunluguna emzir ve ek gidayi azar azar vermeyi dene bu süreci atlatana kadar. Belki ise yarar. Cekincende olmasin, sonucta 6. aydan sonra Anne sütü bebegin vitamin ve mineral ihtiyacinin hala %70'ini karsiliyormus.
MAŞALLAH DİZİYOSUNUZ HADİ RAHAT ÇIKARIR İNŞALLAH DİĞERLERİNİDEkızlar günaydın nasılsınız? pınarcım teyzene ve annene çok geçmiş olsun. bebeğede çok üzüldüm gerçekten bilgili olmak yada yol gösteren biri olması gerekli.iyi yapmışssın bildiklerini yazmakla.inşallah en kısa zamanda düzelir. bu arada kızlar kızımın ilk incisi geldiiiiiiiiiiiiiiiiiii. şimdi ağzına ne verirsem ısırarak yemeye çalışıyor:))
HOŞGELDİN SENDE TATLIMherkese günaydın a.s.
epey zamandır giremiyordum. bayram dönüşü kızımın huyu yine değişti. babaanne, dede ve hala üçgeninde kucaktan kucağa gezdi. şimdi evde de aynısını istiyor. kucağımdan inmiyor yalnız başına oynamıyor. o kadar da dedim alıştırmayın cezasını ben çekicem diye dinletemedim.
pınar, esen 6. hastalık geçirmiş kuzular. geçmiş olsun. hepimizin başından geçecek galiba bu hastalık. siz atlattınız.
iştahsız bebeklerin de inşallah bir an önce dişleri çıkar da rahat ederler yavrular, yeniden yemeye başlarlar.
kızım müsade ettikçe buralarda olucam artık. öpüyorum hepinizi ve tabii ki meleklerinizi...
GEÇMİŞ OLSUN TATLIM YA İNŞALLAH ÇABUK TOPARLARgünaydın kızlar!
Özgü birtrlü hastalığını atamadı. bayramdan beri rahat uyku uyumadı yavrum. öksürük nöbeti bi geldimi hali kalmıyor. ama uyutmuyorda. cuma gecesi yarım saat bile uyumayınca ccumartesi kendi druna götürdük. dr öncesini bildiği için sadece sırtını dinledi ve bronşit (yani 2 yaş altındakilere bonşiyolıit deniyomurmuş) olmuş ciğerleere bulaşmış dedi. antibiyotik verdi çok üzüldüm daha 6 aylıkken antibiyotiğe başlıyacağımıza. eşim netten ilacı araştırırken bronşit olan bebeklerde antibiyotik kullanımına yer olmadığını birkaç yerde okuyunca hcttp çocuk bölümüne götürelim dedik. orda birsürü ölçüm yapıp ciğerlerini dinlediler temiz görünüyor dediler. bronşit olan çocuk bu kadar hareketli ve neşeli olmaz dedi dr bide. zaten öksürük nöbeti gelince çok kötü oluyor. balgamlı öksürdüğü için dışarı attamıyor. ve ardından kusuyor tıkanıyordu. ben sırtındaki hırıltıyı sorunca burnu çok tıkalı olduğu için hırıltı sırtında hissediliyor dedi. burnunu temizleyip bide öyle dinledi. serum fizyolojikle temizledi ama ne temizleme. büyük bir şırıngaya doldurdu serumu sonra burnuna kısa aralıklarla boşalttı hepsini. tabi Özgü bu arada çok ağladı ama sonunda rahatladı. eşimle birbirimize baktık bu işlem yapılırken. çünkü evde 7-8 damla dökünce acaba fazlamı oldu diye endişeleniyorduk. yaptıklarını görünce rahatladık. eve geldik kızım rahatça beni emdi sonrada güzelce uyudu. dünde kontrole çağırdı yine temizledi. hiçbişey kullanmayın sadece burnunu temiz tutun dedi.balgamıda kusaarak atacak endişelenmeyin dedi. ateş ve morarma olursa hemen getirin dedi. 6. ay aşımızı biraz daha erteledik daha tam iyileşmediği için.
kendi drumuzu antibiyotik olayından sonra artık bıraktık. çocuk hastalanınca iyi dr olup olmadığı anaşılıyor. 6 aylık bebeğe nasılda emin bronşit deyip antibiyotiği yazdı.
bütün bebişleri öpüyorusss.
MAAAAAŞALLAHcanım boyun 1.74 benim kaydirigubbakcemile5 sağola.s.
OH SPOR MU SÜPER BENDE BUGÜN YEDİREMEDİM YA NE BİBERON NE KAŞIK DİŞMİ DEDİM ODA YOK NEDEN ANLAMADIM DİYORUM BANAMI NAZ YAPTI.Kızlar günaydın a.s.
Bizde 8:30'da kalktık bugün. Annem gelmeden evimi toparladım, kahvaltı hazırladım. Defnoş'umda mama sandalyesinde yedi kahvaltısını. Gerçi yine kaşıkla yemeyi reddetti. Bende biberonla verdim. Neyse yedi en azından.
Şimdi de Defnoş'um emerken uyudu. Bende hazır annem burdayken evmi bi silip süpüreyim. Akşama sporum var malum. Gelirim yine a.s.
Teşekkürler kızlara.s.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
HADİ BAKALIM SEVER İNŞALLAHBende 1 kuşbaşı dana eti koydum ilk kez bakalım sevicek mi kızım. Tabi yemeğe başlarsa:çok üzgünüm:
Ay inşallah eski düzenine döner a.s.Benim kızda bugünlerde bana yapışık geziyokaydirigubbakcemile3
Çok geçmiş olsun a.s.Ya bu daktorlar her biri bi çeşit hemen antibiyotik ha ..
Dişiniz hayırlı olsun canıma.s.
Günaydın
Kolay gelsina.s.
Bende yaptıramadım :çok üzgünüm:
İyi uykular bebişe..:ecrin_bebek:
BENİMKİDE YA İNSAN Bİ TUHAF OLUYOR KIYAMAM BEN ONLARAkızlar az önce annemi aradım benim kız sabahları arkamdan çok ağlıyor. nasıl diye sormak için aradığımda ağlıyordu susturamamış annems abahtan beri.neyse telefona ver dedim ben konuşunca nasıl susuyor gülüyor sesler çıkarıyor çok duygulandımya offf çalışmak ne zor ya..::(
VALLA BİZİ DİZE GETİRİYOLAR MUM OLDUK MUMHerkese selamlara.s.
Ya kızlar bu bebişler anlaşmalımıdır nedir aynı şeyleri yapıp duruyolar.Kızım yine kahvaltısını 2-3 kaşık yedi ve bıraktı.Ama benim kız tam cadı ya ben ağzına veriyom yutmasını beklerken kendisine baktığımı görünce yutmuyo ya benle inatlaşıyo sanki eğer ilgilenmezsem yutuyo tabi tükürerek de olsa .Ya gerçekten üstüne düşüldüğünü anlıyo sıpakaydirigubbakcemile3
He bide tabi iştahsızlığa bugün uyumama da eklendi gece uyumadı yastıklarla boğuşup durdu yaramaz offfkaydirigubbakcemile2
Allahım ne zaman düzelcekler ya...
GICIIIIIIIIIIIIIIIIIIK :mymeka::mymeka:benimki gibi kaynana varmı yer yüzünde dün geldiler görümcemle bi ofultu pufultu noluyoruz dedim kendi kendime dur bakalım çıkar kokusu sen niye benle güne gelmedin herkezin gelini geklmiş sen yoktun niye beni rezil ediyosun diyo o günde üst komşumun kızının doğum günü var mevlütlü oraya gidicem demiştim vay hediyesini verip niye onla güne gelmemişim gün önümüzdeki ay bidaha var o zaman gideriz dedim çıktım gittim mutfağa ama çokn bozuldum dedim sabır valla allah tarafından tutum kendimi eşim kızmış ve hiiiç konuşmamış klendi kendilerine 10 dk oturup gittiler eşim geçirmedi bile ne giderim ne gelsinler dedim eşime bundan sonra çok bozuldum ama çok söylendim çocuk kalabakta sıkılıyo ağlıyo ne yiyo ne uyuyo evimde benim huzurum üst katım da mevlüt oğlan durmadı hemen ordanda indim zaten yani bişey bulamadı kavga edecek o sorun oldu işte işlin özü siz yinede şükredin kadın evde hazırlanıyo ne bahane edip huzurlarını bozsam diye
HAMARAT HATUN ANAMAnneciğim şimdi gitti kızlar. O Defnoş'la oynarken bende evimi sildim süpürdüm. Sonra annişle öğle yemeği yedik. Ütülerimin yarısını yaptım. Yolcu ettim annemi. Baktım kızımın uykusu gelmiş. Onu salladım uyuttum. Şİmdi o uyurken bi duş alayım diyorum. Kalan ütülerimi de uyumaya devam ederse yaparım hemen. Olmadı yarın hallederim artık. Evim temizlendi ya benden keyiflisi yok zemuszemus
Aaaa akşam sporum var ya. Acaba ben mi kayınvalideme giderim o mu gelir hiç konuşmadık. Du bi arayayım bakayım CADIARZU
Bu arada bana Milupa'dan kargo göndermişler eylül ayında ama başka birine teslim etmişler. Cuma günü konuşmuştum yetkili ile sağolsun cumartesi yeniden yollamış. Bugün geldi. Bayağı numune yollamış. Bide bebeğim diye bir kitapçıkla, Bebek yemekleri menüsü diye bi kitap yollamışlar. Ne güzel tarfiler var bayıldım ya hihoyyyt
BANADA GELDİ NUMUNELER TAŞINMADAN KIZIM SEVDİ SÜTLÜ PİRİNÇLİSİNİ O ZAMAN SONRA YEMEDİ TABİ AMA İYİ OLUYOR
neiçin yatulaycım bızde dentınox jel kullanıyoruz
kolay gelsin tatlım yaiyi akşamlart canlarr
ben okuldan geldim az önce misafirim gelecek birazdan yemeğe ben kalkıp sofra hazırlayayım
gelirim yine ben kaçtım bye
canım bora biraz ilgi isteyen bebek türkiz gibi hep ben diyor ondan yoruluyoruz sen yardımcı almamışmıydın aslında arada bırakıp yalnız biyere gitsen biraz rahatlarsın ben bazen iyiyki işe başlamışım diyorum pişmanlıkta duyduğum çok oluyor ama sen en azından arada nefes almalısın bi kaç saatte olsa yoruldun çünkü.ailede bakıcak yokmu seni idare ediceksemacığım,filizim sağolun elbet bırgun unutucam bunları ama benden cok sey götürücek.tabı cok ta getırıcek inşallah.
Filizciğim bebekli arkadasım cok var.gidiyorum ama hep pişmanlıkla dönuyorum.cunku bora baska bebekleri görmezden geliyor ve hıç ilgilenmıyor.tabı bende rahat olan anneleri görünce daha cok uzulup neyı nerde yanlış yaptığımı duşunuyorum.ayrıca cok ağlıyor canım.kac sefer yanlız bıraktım ağlar,alışır dıye.ama ağlamaktan öksürüğe,öksürmekten kusmaya ve tıkanmaya gıdıyor olay malesef.
Aysecım ohhh masallah akıllı oğluna.ne guzel rahat rahat gitmişsin.ve ailenle gönlünce vakıt gecırıyorsun.bora içinde karsıtını kabul edicem galıba zamanla...