2009 Mayıs Anneleri

Ütülediklerimi yerleştirdim, Defnoş'un salona yaydığı oyuncakları ortaya topladım. Zaten herşey hanımefendiye göre düzenlendi. Orta sehpa salonun bi köşesine kaldırıldı. Halı için özel örtü alındı. Bizim halı tüy çıkarıyor Defne'de onları yemesin diye kaydirigubbakcemile3 Oyun halısı ve oyuncakları koca alana yayıldı. Ama hâlâ memnun edemedik zilliyi. Koca alanı bırakıp parke yalamaya gidiyor kaydirigubbakcemile3

Evim derli toplu mis gibi oh be. Kayınvalidem yola çıkmış geliyormuş. Bende spora gideceğim 6:30 gibi.

Bi yıkadığım nevresimlerim toplanacak ama onlarda kurumadı henüz yerimseniben

Defnoş'umun da maşallahı var hâlâ uyuyor kuzum

ohh pınarcım işler hallolmuş.evetya bu bıdıklar alem selinde genelde örtüyü çekip halının iplerini aslır ağza sokmaya çalışır yada boş bulduğu yerleri yalar yasak olan herşey ilginç gelir diye boşa dememişler:))

Evet canım nerde ilginç şeyler var onları buluyolar zilliler a.s.

iyi akşamlart canlarr
ben okuldan geldim az önce misafirim gelecek birazdan yemeğe ben kalkıp sofra hazırlayayım
gelirim yine ben kaçtım bye

Selam Kızlar,

Sabahtan berı pc acık ne okuyabıldım nede yazabıldım ya.Arkadaslar napıcam ben bu çoçukla ya.Bunaldım artık ıyıce.Robot gıbı yasıyorum.Uyanık olduğu saatler benı bır sanıye bırakmıyor.Hep farklı seyler yapmam gerekıyor oyalamak için.Zevk degıl görev gıbı gelıyor bazen tum gun yasadıklarım.Allahım yardım et nolur bıraz duzelsın ya.Hep şükredıyorum teselli arıyorum sağlığı yerınde dıye.Bazen de boyle sıtem edıyorum.Nolur kusura bakmayın.Canım sıkıldı yıne.

Gunduz 1 de uyanmuştı şımdı sallıyorum duşunun ya oda yarım saat uyursa.

Ve Carsamba görumcem ve kayınvalıdemler gelıyormuş.Bir hafta kalırlar heralde.Hazırlık yapmam lazım ama ne zaman hıç bılmıyorum.

canımya işte o çok bilmişler olmasa herşey daha iyi olacak.

evet ama illaha herseye maydonoz olacaklar Tülay'cigim...

Ay sanki o nereye gidiyorsa gitmek zorundasin. Saygisiz kadin...

Canim beni kaile almiyor, esime söylüyor sanki ben onun emir eriymisim gibi. Tabi bu durumda esimde onun emir eri oluyor. Yazin gidecegiz ve eminim ki kizilca kiyamet kopar. Artik kesin kararliyim "laf" yutmamaya...

Masallahi var teyzesi, öglen menüsünüde cok güzel yedi. Eti cok seviyor.

Canim en cok bu konuda ahkam kesmesine sinir oldum zaten. Az önce yine konustular ve yine emzirme konusu, siyircam valla. Sütü mü yetmiyor yoksa diye soruyor bu seferde. Takti cocugumun beslenmesine ya. Her defasinda birseye sariyor. Esim zavallida bu konu acilacak diye korkarak ariyor ve hemen kapatmak istiyor ama o konu illahaki aciliyor.

nekadar cok bılıyomus o bilmiş görümcen tersle canım bıdaha sana akıl vermeye kalkarsa ben artık susamıyorum yapıstırıyorum cevabı hakedene sende ölee yap benceee:lepi:

Canim ben cok zor kalp kiran bir yapidayim, simdiye kadar hep alttan aldim. Ama tepeme cikti, artik taviz yok!

Doguramaz canim. Hem yasi müsait degil, hem evli degil. Bizden cocuk istiyordu gecen yilkaydirigubbakcemile3

Güle güle kirlet evini Pinar'cigim. Ayrica ne güzel, tarif kitapciginin olmasi, bende bir sürü kitap siparisi verdim internetten bakalim ne zaman yollayacaklar. Ayrica benim sipa bugün 17:00'da uyudu tüm gün uyumayip, gecedende uykusu kaldigi icin. Gece yandik sanirim.

kıvılcım ayy görümce deme bana zaten çok kızgınım evliliğim gidiyordu elimden ( karıştırma tersle çok bilmiş ne olacak sen onun annesisin tabiki en iyisini sen bilirsin canım

Yarani kanatmayayim canim, sen kurtuldun neyseki. Benimki evli degil ve evlenmesi neredeyse imkansiz ya, bize yamanmaya calisiyor ve seninkinden emin ol kat kat cadidir. Annesi ve babasi bile yaka silkiyor düsün artik.

Ay Dorukta kitapligin altina giriyor koca odada, kitaplari yerinden cikartmaya calisiyor. Gecen kafasini tosladi, cok agladi bebisimsenağlama

Canim ya, cevrede cocuklu arkadaslarin falan yok mu? Belki kalabaliga alissa, biraz seni rahat birakir. Doruk tüm gün benimle evde yalniz ya, bana cogu zaman is yaptirmiyor. Cani sIkiliyor ve oyun istiyor sürekli. Bebekler cok benciller maalesef. Ben biraz bagirip sitem etmesine hatta aglamasina göz yumuyorum alissin bir basina kalmaya diye. Ama Bora cok asiri agliyor degil mi?

:a015:
canım benim ya allah yardımcın olsun bazen banada aynen öyle görev gibi geliyo çoook zor çok çocuk büyütmek hele huysuz ve uykusuz bi çocuksa bu günlerde geçecek özleyecez bu günleri onun için tadını çıkaralım ben doğduğu anları hayal meyal hatırlıyorum ne zor doğurduğumu bile unuttumkaydirigubbakcemile3

merhaba canlar! ben memleketimdeyim. ohhh iyiki de gelmişim:)) oğlumla otobüs yolculuğu hiç de zor olmadı "uslu" kuzum sesini bile çıkarmadı.(incihan'a ithafen:)) biraz uyudu, biraz yolları seyretti, bir kere mama içti. tek sorun nerdeyse 6 saat kucağımda oturdu o kadar.
annemlerle de rahat rahat hasret giderdik. gezdik, alışveriş yaptık kardeşimle. insan kendi alıştığı yerlerde alışveriş yapmaktan daha çok zevk alıyor yaa, çok güzel ciciler aldım evime,kendime, oğluma! çok mutlu oldum:))
şimdi kayınvalidemlerdeyim. melih kaan'ı onlar da görmek istiyolar. yoksa annemlerde tabiki daha mutluyuz:)))
kocacım ne yapıyor, ne yiyor onu düşünüyorum birtek. yoksa keyfim yerinde de:)) cuma ya da cumartesi evimize dönüyoruz bir arkadaşla beraber. onun arabası ile.
iyi akşamlar hepinize.

canım sabır diycem ama zor anlıyorum benim türkoda öyle ama ben işe gidince biraz nefes alıyorum aslında sabır canım ya

oh sevindim keyfine bak tatlım boşver kocişide onlar yer içerler
kızlar naber nasılsınız ben iyiyim biiraz yorgunum türkom gece pek uyumadı komiği sabahtı işe gidiyorum benimki uyandı daha 3 saat olmuş uyuyalı bana şirinlik yapıyor sabahın 6 sı bu arada derken artık annemi çağırdım yoksa geç kalıcam gidiyorum anladı bi mızmızlık inanamazsınız dedim benim kız büyümüş çok zor oluyor be

Semacığım,Filizim sağolun elbet bırgun unutucam bunları ama benden cok sey götürücek.Tabı cok ta getırıcek inşallah.

Filizciğim bebekli arkadasım cok var.Gidiyorum ama hep pişmanlıkla dönuyorum.Cunku Bora baska bebekleri görmezden geliyor ve hıç ilgilenmıyor.Tabı bende rahat olan anneleri görünce daha cok uzulup neyı nerde yanlış yaptığımı duşunuyorum.Ayrıca cok ağlıyor canım.Kac sefer yanlız bıraktım ağlar,alışır dıye.Ama ağlamaktan öksürüğe,Öksürmekten kusmaya ve tıkanmaya gıdıyor olay malesef.

Aysecım ohhh masallah akıllı oğluna.Ne guzel rahat rahat gitmişsin.Ve ailenle gönlünce vakıt gecırıyorsun.Bora içinde karsıtını kabul edicem galıba zamanla...

NE KIZDIRDIM SENİ PEH KIHHHH KIHHHHH KIHHHH GÜLME EFEKTİM NASILDI AMA.AŞKOLSUN TATLIM YA SEN GÖTÜR TEREYAĞLILARI CANIMIZI ÇEKTİR SONRA 1-2 KİLO FAZLAM VAR DE EEEEEEE NAPALIM BIRAK BİZDE BÖYLE AVUNALIM BU ARADA ÇOKMU GÜZELDİ KIZ TEREYAĞLI AKLIM HALA ONDA

AMAN KIZLAR YARANIZI DEŞMİŞİM YA BIRAKIN GİTSİN NASILSA ZAMANLA VERİLİR BEN İSTEMEDEN YANLIŞLIKLA GİTTİ ZATEN
Ay Esencım sızede gecmış olsun.Sizde atlattınız.Sıra bızde heralde.Bırde Ahsenın tahlıl sonuçları vardı.Bu hastalıkla mı ilgiliymiş.
YA NE HASTALIĞI ANLAMADIM YA GEÇMİŞ OLSUN.BİDE NİYE BU AY NE TAHLİLİ VAR BEN UZAK KALDIM KAÇIRDIM
İYİYİZ TATLIM YA MENÜYE BAYILDIM BEN BİLE YERİM
CANIM ZOR BEBİŞLER HUYSUZ OLUNCA DİŞMİ ÇIKARIYOR SENİNKİDE BU ARADA İYİYİZ SEN NASILSIN
MAŞALLAH DİZİYOSUNUZ HADİ RAHAT ÇIKARIR İNŞALLAH DİĞERLERİNİDE

HOŞGELDİN SENDE TATLIM
GEÇMİŞ OLSUN TATLIM YA İNŞALLAH ÇABUK TOPARLAR
canım boyun 1.74 benim kaydirigubbakcemile5 sağola.s.
MAAAAAŞALLAH

OH SPOR MU SÜPER BENDE BUGÜN YEDİREMEDİM YA NE BİBERON NE KAŞIK DİŞMİ DEDİM ODA YOK NEDEN ANLAMADIM DİYORUM BANAMI NAZ YAPTI.

tulaycım bızde dentınox jel kullanıyoruz
neiçin ya

iyi akşamlart canlarr
ben okuldan geldim az önce misafirim gelecek birazdan yemeğe ben kalkıp sofra hazırlayayım
gelirim yine ben kaçtım bye
kolay gelsin tatlım ya

canım bora biraz ilgi isteyen bebek türkiz gibi hep ben diyor ondan yoruluyoruz sen yardımcı almamışmıydın aslında arada bırakıp yalnız biyere gitsen biraz rahatlarsın ben bazen iyiyki işe başlamışım diyorum pişmanlıkta duyduğum çok oluyor ama sen en azından arada nefes almalısın bi kaç saatte olsa yoruldun çünkü.ailede bakıcak yokmu seni idare edicek

pöfff yaa bugun kaç defa alıntı yaptım tam yazıcam bişi çıkıyor misafir geliyoo gazel uyanıyo vs...anlıcagınız yoğun bir gundu sözde dün butun işimi bitirmiştim(

nese herkez iyi şükürr okudugum kadarıyla tekrar başa dönemiyom malesef eşim gelcek şimdi (

Ayakta pasayı sallıyorum.Kas yaptım valla.

Aysecım esım istemıyor testı yaptırmamı.Ona kalırsa Bora normal.Her bebek ağlayıp,yaramazlık yaparmış.Ben de bılıyorum öyle olduğunu ama.Sizler yazınca anormal gelıyor benımkının hareketlerı.Tabı kendısı gunun bır kaç saatı goruyor.Kuzguna yavrusu mısalı işte....

Dunur yardımcı var canım.Ama bırakırken gonlum elvelmıyor işte.Duran bı cocuk olsa cıkarım ama bılıyorum kı ağlıyor ve huzursuz ben de rahat edemıyorum cıkınca.Ama sağolsun o olmasa ben bakırköy de olurdum şimdi.Annemler ver canım ama cok yakın oturmuyoruz kı çat kapı gıdelım.Ve annemede kıyamıyorum doğrusu Kac yasında kadın zaten ağır benımkısı.Offff yazınca farkettım galıba ben herseyı kendım yapıcam dıye daha cok yıpratıyorum kendımı.Rahat bı tıp olmak cok isterdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…