çok güzelmiş yagızda paşa gibi çıkmış valllaa güle güle kullanın cnm valla bne dahada bakmadım önce ikeaya bakıcam kafama yatmazsa ve tabi ucuz yollu bişi olması lazım..Ay mama sandalyemizin resmi çıkmamış.
Buyrun bakın bakalım beğenecekmisiniz.
slm tatlım ohhh afiyet olsun cnm bende öyle valla ama benim bayram hala bitmedi bugunde bi güzel yedim.. yrn bende tartılacagım cesaret edemedim bayramdan önce 55i örmüştüm ama kesin 1-2 farkeder gerçi kardeşim böyle kaçamakların kilo aldırmayacagını söylüyor ama 2günden fazla olmayacakmış emme benm 5gün oldu götürüyorum...Sibelcim kocaman bır masallah sana.Cok iradelıymışsın tatlım.Ben yarım tepsı yemıyımdır valla.Ama ilginç birseyde var.Hala 60 kıloyum.1 kılo kesın almışımdır dıyordum sabah bı baktım aynı cok sevındım.Hedefe az kaldı zaten.Mama sandalyenızde cok guzelmış gule gule kullanın.
Ya bırde bırsey sorayım.Ben hala mama sandalyesı almadım.Karar veremedık esımle.Bora ya yatarak verıyorum yemeklerını.Siz kullanmaya basladınız.Rahat yiyebiliyorlarmı oturarak sankı Bora beceremez gibi me gelıyor benım.
canım inş. bi yalnışlık vardır..selam arkadaşlar
ben az önce Ahsenin sonuçlarını aldım tsh hormonu düşük diğer herşeyi normal çıkmış
dr a gösterdim takip etmek gerekli dedi endokrine göstein dedi,
bende ablamın arkadaşını aradım sonuçlar pek uyumlu görünmüyor yanlışlık yapılmış olabilir bi daha yapalım buraya gelin dedi
perşembe günü marmaraya götürücez inşallah bir sorun çıkmaz gerçi tedavisi var ama insan yine de tedirgin oluyor hakkımızda hayırlısı bakalım
kızlar ben çıkıyorum. oğlumla otobüs yolculuğu!!! bana Allah'tan kolaylık dileyin lütfen:))
kuzum akıllı amaaa, bikaç gündür kabız(( tek korkum otobüste sancısı tutması ( hepinize öpücükler!!
gunaydın kızlar uzun zamandır gıremedım benım oglum huy degıstı cook yaramaz oldu durmadan aglıyor bagrıyor devamlı kucakta gezmek ıstıyor gezdırırken sesı cıkmıyor ama bır sure sonra ondanda sıkılıp aglıyor cok fena sinirlerim bozuk dagıldım resmn dun gece 1 de yattı ve o saat kadar bagrındı yanı aglamakda dgıl bıryerı falan agırdıgından degılde huysuzlugundan mayıs bebeklerının yaramazları arasına katıldı benımkıde hatta en baş sırada gıbı uyutmanın ımkanı yok ayagımda sallıyorum popoyu kaldırıp atıyor kendıne yere cıglık cıglıga kaldırınca susuyor
bıde ıkı gundur grıp dun gıttık dedım dr bıktım hasta olmasından kulak burun bogaz dr uda baktı cocugun hem burnunda kocaman bır kemık hemde genız etı varmış burun tıkalı nerdeyse nefs alıcak yr cok az dedı genız etıde hemen mıkrop alır hastalık oluştururmuş yanı derdımız cook
umarım sızler ıyısınızdır anne olmak cook zor işmiş gercekten
gunaydın kızlar uzun zamandır gıremedım benım oglum huy degıstı cook yaramaz oldu durmadan aglıyor bagrıyor devamlı kucakta gezmek ıstıyor gezdırırken sesı cıkmıyor ama bır sure sonra ondanda sıkılıp aglıyor cok fena sinirlerim bozuk dagıldım resmn dun gece 1 de yattı ve o saat kadar bagrındı yanı aglamakda dgıl bıryerı falan agırdıgından degılde huysuzlugundan mayıs bebeklerının yaramazları arasına katıldı benımkıde hatta en baş sırada gıbı uyutmanın ımkanı yok ayagımda sallıyorum popoyu kaldırıp atıyor kendıne yere cıglık cıglıga kaldırınca susuyor
bıde ıkı gundur grıp dun gıttık dedım dr bıktım hasta olmasından kulak burun bogaz dr uda baktı cocugun hem burnunda kocaman bır kemık hemde genız etı varmış burun tıkalı nerdeyse nefs alıcak yr cok az dedı genız etıde hemen mıkrop alır hastalık oluştururmuş yanı derdımız cook
umarım sızler ıyısınızdır anne olmak cook zor işmiş gercekten