2009 Mayıs Anneleri

İyi akşamlar kızlar a.s.

Bugün sitede sorun vardı heralde kimseler girmemiş :uhm: Bizde yeni geldik eve. Kızımın muhallebisini yedirip uyuttu babası. Bende size bakayım dedim a.s.

Kızım bu sabah 2.dişinide çıkardı. Şimdi altta yanyana gülünce parıldayan 2 incimiz var hihoyyyt

Birsoy'la konuştum. Kontrole gitmişler. Çok şükür kilo kaybı yok. Halsizliği de yok diye ishal önleyici mamaya devam demiş doktor. 1 hafta sonra geçmezse gel tekrar demiş a.s

Sibel'imle de konuştum. Yağız paşam da hasta olmuş. Solunum yolu enfeksiyonu olmuş kuzum. Ne kadar dikkat edersek edelim bir yerden kapıyorlar işte :çok üzgünüm:

iyiym canım sağol sen naılsın tatlım
ayarlamaya çalışırım cnm umarım bu sefer görürürlüz
olmazsa ben elden teslim ederim sana kargo misali
belki dışarda bi yerde buluşuruz hep beraber bişeyler yer içeriz
ay ne güzel olurr

ayy cnm ya geçmiş olsun umarım hemen toparlar
alinin dişleride hayırlı olsun cnm

evete cnm sitede bakım varmış kimse giremedi
Birsenle konuşmuşssun inş hemen iyileşir kuzuya
yağızada geçmiş olsun
çocukların hasta olması çok zor ya
insanın içi el vermiyor hiç:çok üzgünüm:

Evet canım ya keşke hepsi hasta olmadan büyüyebilseler ama olmuyor işte :1no2:

Bende yatayım artık. Sabah annem gelicek kahvaltıya. Öptüm herkesi dicem ama kimsecikler yok kaydirigubbakcemile3

slm canıma.s.
nıye oyle korkmus bora ki:çok üzgünüm: kıyamam ben ona
cnm sız spor yapan hatunlara hastayım ben ıse baslayana kadar gr eksıltmem herhalde

bırsencım gecmıs olsun kuzuna pınar yazmıs kılo kaybetmemıs ıns tamamen atlatır yavrum
alişinde dişleri cıkmıs gozunaydın darısı bızım basımıza

cnm ooooo masallah ıkıncı dıs bıle gelmıs masallah
ıyı uykular tatlım

gunaydın kızlar
ben kapatmısım ben acayım bu sabah topiğimizi
recepe dun aksam banyo yaptırmıstık gece rahat uyudu yavrum ama gece ustu acık uyuyor ya dun gecede sogukmus ev kalorıferler ıyı yanmamıs ıns oglumu hasta falan etmem cok korkuyorum hastalıktan

günaydın herkese hayırlı cumalar site düzelmiş:))) bugün yoğun bir gün toplantılar olacak şirket sahibimiz geliyor

günaydınn kızlar.ama kimsecikler yok..sibelcim çok çok geçmiş olsun artık havalar soğudu bir şekilde hasta oluyor bebişler.birsencim geçmiş olsun canımya

snunda sıte duzeldı galıba anam bır gıttımı bırdaha zor gelıyor bu sıtede ya
ayy ozlemışım herkslerı uzun zamandır bende gıremıyordum fırsat bulup kuzulartdan

Günaydın Kızlar,

Ay sonunda sorun hallolmuş.Ben de Borayı yıkadım uyuttum.Ama gece nefes alamadı ya burnu tıkalıydı.İnşalllah hasta olmaz korku sardı kontroldeyım.Zaten o kadar yaramaz kı bacılar anlatmak yetmez.Hıç mutlu olmuyor bu sıpa.Daha ne yapabilirim bakalım.
2 gunden beri sebzeyı zor yedırıyorum.Bugun kırmızı pancar koydum bakalım sevecekmı.Anam oda salça gibi bisey oldu ya.
Akşam da kayınpederim yemeğe geliyor.Bora yı cok özlemiş.Bugun yemek derdim cok anlıycanız.

Birsencım cok üzüldüm ya cok gecmış olsun.Umarım tekrarlamaz.

Ha birde su grıp asısı olayı.Yazmışımdır esımın halası hacettepede prof.Bayramdan önce olmayın ası ben sıze haber vericem dedi.Dünde aradı Alp le ikiniz olun ama Boraya gerek yok dedi.Salgın artıştaymış.Haberiniz olsun kızlar.Biz olucaz.Kendileri ve torunları olmuş.

Ay bu site beni sinir etti bugün klava:

Zaten kızım coşmuş durumda. Kesinlikle ne yerde oturuyor, ne yatıyor, ne oyun oynuyor. Sadece kucakta duracak. Yere bırakınca çığlığı basıyor. Anlıyorum diş sıkıntısı var ama tüm gün kucakta banada sıkıntı geldi valla kafamçokkarıştı

Az önce zorla uyuttum da şimdi iki lokma bişey yiyorum. Mümkün değil durmuyor tek başına. Oyyyy oyyyy laelaelaelaelae

Sütlü tarhana yaptım kuzuma. Uyanınca yedirmeye çalışacağım bakalım. İnşallah yer birazcık ya :çok üzgünüm:

merhaba kızlazar son8nda girebildim siteye oyyyyyyyyyyy
nasıslsınzı abakalım ya özlemiştim sizleri 2 gündrü böyle dahah da öledim valla
pınarım inş defnoş severde yer cnm sütlü nasıl yaptın ki tarhanayı
çorbalarla sebzelerle başım dertte yemiyo benim ki
meyve desen öyle sadece muz yiyyo sıpaya
ne yapsam bilemedim offffffff

Bugün çok acaip bi gündü benim için kafamçokkarıştı

Kayınvalidem de misafir olduğu için bana gelemedi bende spora gidemedim. Defne sabahtan beri yapışık ikiz gibi kucağımda. Yemeğimi bile 15 dk'da o yerde bi şeyle oyalanırken nasıl yaptım bilmiyorum valla akannehir

Annemin çalıştığı servis kaza yapmış. Annemlerde bişey yok ama çarptıkları araba resmen uçmuş ve adamı ambulans ile kaldırmışlar hastaneye. Annem çok üzgündü telde :çok üzgünüm:

Bomba haber ise küçük teyzem domuz gribi olmuş akannehir Dün hastaneye gidince ortaya çıkmış. 16 aylık bebeği var. Doktor emzirme demiş ama bizim kuzu ağlamaktan perişan olmuş. Kuzunun doktoruda emzir yapacak bişey yok demiş :1no2: İşin kötüsü teyzem astım hastası mafoldumben İnşallah en kısa sürede düzelir ya mafoldumben

Eşiminde mesaisi varmış. Hala karşıda. Kimbilir kaçta gelir. Ay çok kötü bi gün ya mafoldumben

Bi düzelemedi gitti he şu site gıcık oldum :uhm:

Geç olmuş yatıyorum ben öptüm hepinizi a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…