2009 Mayıs Anneleri

Günaydın Kızlar,

Özlemışım burayı ya malum bayram nedenıyle kapsam dışıydım.Umarım herkes iyidir.Hasta olanlarda iyileşmiştir.
Bizde dolu dolu Bayramı yasadık bu sefer.Her Bayram ist. olunca burdan kopuyordum.2 gece annemlerde kaldık.Annış ve babış Borayı aldılar gece onlarla uyudu.Bız de sabah 10 a kadar uyuduk hep esımle.Sonrada hazır kahvaltının basına gectık.Biraz teyze,dayı gezdık 3.gunu.
Ve bız yaslandık galıba ya.4.gunu mısafir eksik olmadı evden.1 tepsi baklava bitti valla.Kuzenler,yeğenler dolup,tastı evım.Ve tabıkı en kötü ve önemlisi benım diet atta gitti.Hem bir gitti kı nasıl geri gelir hiç bilmiyorum.Gece bile tatlılar,börekler yedim ya.Neyse bugun diet başlıyor yenıden.
İşte bizde bu kadar bacılar...

Cand canım götürün bi göz doktruna.Bebeklerde olabiliyormuş ama bi süre sonra geçer diye biliyorum ben.Bora dada oldu ama 1 -2 ay sonra düzeldi.En iyi bilgiyi doktorun verir.Umarım birseyı yoktur senın için rahatlar..

tülaycım iyiyim canım sinizüt var bende sabahtan çok ağrım vardı hap falan içtim hafifledi biraz sen nasılsın geçmiş bayramın mübarek olsun selin nasıl tatilin nasıl geçti

sibelcim nasılsın tatlım yağız nasıl

incihancım sevindim senin adına :)))) ne güzel geçmiş bayramın

Banucum gecmış olsun ah o sınuzit ağrısı mahveder insanı.Sağol canım valla bu bayram cok güzeldi.Özlemişim ailemle zaman gecırmeyı.Siz neler yaptınız prensesler yormuştur senı heralde dinlenemeden işbası oldu galıba?

Merhabalar,

Pekte yoğun olmayan bir bayram atlattık,Çok yakınlara gidip diğerlerine telefon ettik bol bol evde dinlendik baya iyi geldi.Gerçi her güzel şey gibi tatilde çabuk bitti.

Dişi çıkan kuzularıma hayırlı olsun darısı bizim başımıza tık yok daha.

Tutkuncum hoş geldin canım özlettin valla kendini.

Mercimeğinde ateşi düşmüş çok sevindim.Yerim ben onu resimlerinde çokkkkkkkkkkkk tatlı çıkmış.

Burakcıkta hasta olmuş acil şifalar kıyamam ben ona.

Filizcim teyzenin gözü aydın çok şükür bir sorun yokmuş bebekte sağlıklı olsunda kilosu hiç önemli değil inan.Mama sandalyenizide güle güle kullanın.

Burcucum bi doktora görünsen eğer sedefse ihmale gelmez.Dediğin gibi canını sıkmaya değmiyor.zaten bütün hastalıkların başlangıcı sıkıntı stres.

Nurtencim buda bizim mama sandalyemiz.

Ayşecim git canım ya değişiklik olur anne gibisi varmı.Gerçi kocalarıda pek yanlız bırakmaya gelmiyor ama :)) Gerçi ben yazana kadar sonuç çıkmış gitmemişsiniz kısmet.

Spapatya canım saolasın çalışan anne olmak zor valla.Gerçi evde bebekle sürekli ilgilenmekte ayrı bir meziyet.

Merhaba Tülaycım.

Gülhancım sende hoşgeldin valla ben bayramda iyice sıktım.Koca bayram sadece bir dilim baklava yedim tabi bayramda yarım kilo daha gitti pes etmek yok.Gerçi ben senin kilona gelmiş olsaydım bende salardım boşver iyi yapmışsın her zaman bayram olmuyor değilmi :)) Annenlerle vakit geçirmekte süper olmuş ohhh.

Banucum geçmiş olsun bendede var o sinüzit illeti.

Ay mama sandalyemizin resmi çıkmamış.

Buyrun bakın bakalım beğenecekmisiniz.

dscn0941h.jpg

Banucum bayram fena değildi.yalnız selin çok huysuzluk yaptı ne uyudu ne yedi ne içti kimseye gitmedi hep kucağımdaydın babasına bile gitmedi anlamadım çok huysuzdu ya. Eve geldik düzeldi.canım sinüzit kötü benimde migren var tuttumu hayatım resmen allak bullak oluyor sen nasılsın canım nasıl geçti bayram kızlar nasıl?

incihancım sağol canım kızlarla hiç dinlenemesemde yanlarında olmaktan mutluluk duydum

sibelcim valla zor başağrısı sendede var demek ayy sabah ölüyorum sandım ağrıdan çok kötüydü şükür geçti

tülaycım kıyamam selinime ya yerinimi yadırgadı ana kuzusu bunlar bizden başkasına gitmiyorlar duruda öyle babasında bile durmamaya başladı canım sağol migrende kötüdür önce sağlık tatlım gerisi hikaye

Sibelcim kocaman bır masallah sana.Cok iradelıymışsın tatlım.Ben yarım tepsı yemıyımdır valla.Ama ilginç birseyde var.Hala 60 kıloyum.1 kılo kesın almışımdır dıyordum sabah bı baktım aynı cok sevındım.Hedefe az kaldı zaten.Mama sandalyenızde cok guzelmış gule gule kullanın.

Ya bırde bırsey sorayım.Ben hala mama sandalyesı almadım.Karar veremedık esımle.Bora ya yatarak verıyorum yemeklerını.Siz kullanmaya basladınız.Rahat yiyebiliyorlarmı oturarak sankı Bora beceremez gibi me gelıyor benım.

Sibelcim güle güle kullanın

sibelcim mama sandelyenizi güle güle kullansın yağız paşa :)))

Sibelcim kocaman bır masallah sana.Cok iradelıymışsın tatlım.Ben yarım tepsı yemıyımdır valla.Ama ilginç birseyde var.Hala 60 kıloyum.1 kılo kesın almışımdır dıyordum sabah bı baktım aynı cok sevındım.Hedefe az kaldı zaten.Mama sandalyenızde cok guzelmış gule gule kullanın.

Ya bırde bırsey sorayım.Ben hala mama sandalyesı almadım.Karar veremedık esımle.Bora ya yatarak verıyorum yemeklerını.Siz kullanmaya basladınız.Rahat yiyebiliyorlarmı oturarak sankı Bora beceremez gibi me gelıyor benım.

Teşekkürler kızlar.

Gülhancım ne güzel işte yemişsin doya doya ama kilo almamışsın bundan daha güzel ne olabilirki.Biz çok memnunuz vallahi çok büyük rahatlık.Bide doktorumuz bize 5 aydan itibaren mama sandalyesine geçin birlikte sofraya oturtun alışsın falan demişti.Bence sende boraya hemen al.Yatarak yemekte sakıncalı allah korusun artık herşeyi yiyorlar.

merhaba kızlar!
herkesin geçmiş bayramını kutluyorum.
bizim bayramda hiç tadımız yoktu Özgü ilk gün hastalandı. şiddetli bi şekilde öksürüyor. öksürürken tıkanıp nefes alamıyor. balgamı çıkaramadığı için uzun öksürük nöbetlerinde kusarak çıkarıyor. bu biraz rahatlatıyor. gece uykumuz sürekli bölünüyor. öksürükmekten hali kalmadı gözlerinden uyku akıyor yavrumun. eşimin memleeketinde acile götürdük çocuk doktoru yoktu diğer dr hemen antibiyotik verdi. ben güvenmediğim için vermedm. bayramdan erken döndük burda hacettepe acile gittik. burdaki drlarda öksüre öksüre atacak ateşi çıkarsa ateş düşürücü verdi. bugün kendi drumuza görürdük. viral bronşit dedi. çok üzüldüm. ateşi çıkarsa hemen bekletme gettir dedi. 1 hafta içinde hafiflemezsede getir dedi. ilaç vermedi. bende ıhlamur adaçayı veriyorum boğazı rahatlasın diye. bol bol emzir dedi. bizim bayramımızda böyle geçti.
bende sürekli moral bozucu şeyler yazıyorum buraya ama kusura bakmayın.

Özgü bu ay 650 gr almış kilomuz 11400gr boyu 75 cm olmuş. üstten iki dişimiz daha kabarmış dedi drumuz bende eyvah dedim. yine aynı şeylermi yaşayacağız diye.

Sibelcim mama sandalyenizi güle güle kullanın. ay bende alacam ama daha ek gıdaya geçmedik. bugidişle ben 1 yaşına kadar geçemeyeceğim. dra da söyledim biz etle filan başlayacağız ek gıdaya galiba dedim. ben geçene kadar çocuğn tüm dişleri çıkacak.

herkesleri öpüyorum kuzucuklarınıza çokk ama çook iyi bakın.

kızlar ben tarsus'a gidiyorum:))) dün kocama kıyamadım gitmedim. ama sonradan üzüldüm gitmediğim için. eşim de otobüsle gidebilirsen bir bilet alayım gidin dedi. yarın sabah 9'da gidiyorum!! :))) 10 gün sonra burda olurum bacılar. çok özlemiştim annemleri,evimizi! iyi gelecek. onlar da oğluşumla hasret giderirler. yolculuk sıkıntılı olmaz inşallah oğlumla. gerçi çok uzun değil 5-6 saat ama, yinede acıkacak ve altı değişecek. bakacaz artık.

selam arkadaşlar
ben az önce Ahsenin sonuçlarını aldım tsh hormonu düşük diğer herşeyi normal çıkmış
dr a gösterdim takip etmek gerekli dedi endokrine göstein dedi,
bende ablamın arkadaşını aradım sonuçlar pek uyumlu görünmüyor yanlışlık yapılmış olabilir bi daha yapalım buraya gelin dedi
perşembe günü marmaraya götürücez inşallah bir sorun çıkmaz gerçi tedavisi var ama insan yine de tedirgin oluyor hakkımızda hayırlısı bakalım

bu sabah yakın bir yere kahvaltıya gittik oradan kareler
Ahsen hanım çok sevindii:))

Harika görünüyorsunuz canım ya yerim ben o mercimeki :)

Arkadaşlar günaydın,
bişey sormak istiyorum size, benim bebişim 7. ayın içinde
gözlerinde kayma var ,doktor geçecek zamanla bebeklerde olur demişti ama hala geçmedi
4. aydan sonrada normal değil diyorlar, göz doktoruna götürcezde
sizin bebekleriniz de de varmı, geçermi acaba? :KK43:(

Valla canım 1-2 ay kadar oldu ama sonra geçti. İnşallah bir sorun yoktur kuzuda a.s.

günaydın kızlar nasılsınız?geçmiş bayramınız mübarek olsun.pınarcım çok geçmiş olsun canımya.neyseki daha iyi olmuş defne svindim. yeğenimde 4-5 diş çıkarırdı valla ateşi o kadar yükselirdiki zor valla.esencim ahsene ve eşinede geçmiş olsun.banucum sen nasılsın canım?siblcim sanada merheaba

Sağolasın canım zor valla a.s.

Günaydın Kızlar,

Özlemışım burayı ya malum bayram nedenıyle kapsam dışıydım.Umarım herkes iyidir.Hasta olanlarda iyileşmiştir.
Bizde dolu dolu Bayramı yasadık bu sefer.Her Bayram ist. olunca burdan kopuyordum.2 gece annemlerde kaldık.Annış ve babış Borayı aldılar gece onlarla uyudu.Bız de sabah 10 a kadar uyuduk hep esımle.Sonrada hazır kahvaltının basına gectık.Biraz teyze,dayı gezdık 3.gunu.
Ve bız yaslandık galıba ya.4.gunu mısafir eksik olmadı evden.1 tepsi baklava bitti valla.Kuzenler,yeğenler dolup,tastı evım.Ve tabıkı en kötü ve önemlisi benım diet atta gitti.Hem bir gitti kı nasıl geri gelir hiç bilmiyorum.Gece bile tatlılar,börekler yedim ya.Neyse bugun diet başlıyor yenıden.
İşte bizde bu kadar bacılar...

Oooo keyifli bir bayram geçirilmiş çok sevindim canım a.s. Kilon gayet yerinde bence boşver afiyet şeker olsun a.s.

günaydın herkese nasılsınız kızlar başım çok ağrıyor hemde çokkkk

Geçmiş olsun canım a.s.

Ay mama sandalyemizin resmi çıkmamış.

Buyrun bakın bakalım beğenecekmisiniz.

dscn0941h.jpg

Oyyy benim güzel damadım çok yakışmış sandalyesini de güle güle kullansın a.s.

merhaba kızlar!
herkesin geçmiş bayramını kutluyorum.
bizim bayramda hiç tadımız yoktu Özgü ilk gün hastalandı. şiddetli bi şekilde öksürüyor. öksürürken tıkanıp nefes alamıyor. balgamı çıkaramadığı için uzun öksürük nöbetlerinde kusarak çıkarıyor. bu biraz rahatlatıyor. gece uykumuz sürekli bölünüyor. öksürükmekten hali kalmadı gözlerinden uyku akıyor yavrumun. eşimin memleeketinde acile götürdük çocuk doktoru yoktu diğer dr hemen antibiyotik verdi. ben güvenmediğim için vermedm. bayramdan erken döndük burda hacettepe acile gittik. burdaki drlarda öksüre öksüre atacak ateşi çıkarsa ateş düşürücü verdi. bugün kendi drumuza görürdük. viral bronşit dedi. çok üzüldüm. ateşi çıkarsa hemen bekletme gettir dedi. 1 hafta içinde hafiflemezsede getir dedi. ilaç vermedi. bende ıhlamur adaçayı veriyorum boğazı rahatlasın diye. bol bol emzir dedi. bizim bayramımızda böyle geçti.
bende sürekli moral bozucu şeyler yazıyorum buraya ama kusura bakmayın.

Özgü bu ay 650 gr almış kilomuz 11400gr boyu 75 cm olmuş. üstten iki dişimiz daha kabarmış dedi drumuz bende eyvah dedim. yine aynı şeylermi yaşayacağız diye.

Sibelcim mama sandalyenizi güle güle kullanın. ay bende alacam ama daha ek gıdaya geçmedik. bugidişle ben 1 yaşına kadar geçemeyeceğim. dra da söyledim biz etle filan başlayacağız ek gıdaya galiba dedim. ben geçene kadar çocuğn tüm dişleri çıkacak.

herkesleri öpüyorum kuzucuklarınıza çokk ama çook iyi bakın.

Maşallah canım kuzuma a.s. Ama çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede geçer a.s.

kızlar ben tarsus'a gidiyorum:))) dün kocama kıyamadım gitmedim. ama sonradan üzüldüm gitmediğim için. eşim de otobüsle gidebilirsen bir bilet alayım gidin dedi. yarın sabah 9'da gidiyorum!! :))) 10 gün sonra burda olurum bacılar. çok özlemiştim annemleri,evimizi! iyi gelecek. onlar da oğluşumla hasret giderirler. yolculuk sıkıntılı olmaz inşallah oğlumla. gerçi çok uzun değil 5-6 saat ama, yinede acıkacak ve altı değişecek. bakacaz artık.

İyi yolculuklar canım a.s.

selam arkadaşlar
ben az önce Ahsenin sonuçlarını aldım tsh hormonu düşük diğer herşeyi normal çıkmış
dr a gösterdim takip etmek gerekli dedi endokrine göstein dedi,
bende ablamın arkadaşını aradım sonuçlar pek uyumlu görünmüyor yanlışlık yapılmış olabilir bi daha yapalım buraya gelin dedi
perşembe günü marmaraya götürücez inşallah bir sorun çıkmaz gerçi tedavisi var ama insan yine de tedirgin oluyor hakkımızda hayırlısı bakalım

İnşallah yanlışlık olmuştur tatlım ama dediğin gibi tedavisi var nasılsa Allah beterinden saklasın a.s.

X