2009 Mayıs Anneleri

burcu senı gordum kızŞenizŞeniz
nasılsın canım bıraz rahatladınmı konusamadık aramadın bıdaha
kaganım nasıl ıns ates falan olmamıstır ası sonrası
canım ıcın rahatlamıstır artık asıyı olduktan sonra ama ıhmal etme atesın dusunce muhakkak sende ol ası esınde olsun

canım gecmıs olsun ıns sonuclar cok guzel cıkar tatlım :1hug:

Sağolasın canım a.s. Gittim valla uzun zaman sonra çok iyi geldi spor ya sorma sende başla hemen a.s.

Bak Serroş'a neler etmiş size ya. Bizde bayramda zaten sadece en büyüklere gittik ama Defne'de diş huysuzluğu olduğundan ağlayıp durdu. Eve gelince sessizlikte sakinleşti. HEralde kaldıramıyorlar çok kalabalığı kafamçokkarıştı

İnşallah sağ salim sorunsuzca varmışsınızdır canım a.s.

Sağolasın canım çıkmadı çok şükür atlattık a.s.

Çok geçmiş olsun canım ya. İnşallah kolayca halledilebilir ameliyat falan dermi ki doktor :uhm:

Kızlar mrb, ateşim yok gibi şu an iyiyim şükür , kağanıma domuz gribi aşısını yaptırdık bugün, banada bi kaç gün sonra yapılacakmış

Aman iyi ol tatlım a.s.

merhaba kızlar nasılsınız?bayadır giremiyorum
8umarım yarın burdayım
gülhan merhaba cnm nasılsın?cnm özelden yaz adresini bana

Nerelerdesin kız a.s.

Ay dişleri çıksa bi dert çıkmasa bi dert canım ya. Bizimkinin biri çıktı biri de çıkmak üzere ama bu dişler bitene kadar huysuzluk sürecek heralde böyle CADIARZU

Ay hadi canım ya haberdar et bizi inşallah iyi çıkar sonuçları yavruşumun a.s.

İyi geceler kızlar a.s.

Bugün tüm gün annemdeydim. Ordan kayınvalideme geldim. Defnoş'u bırakıp spora gittim. Ay bi özlemişim sporu. Tam 2,5 saat hiç durmadan spor yaptım valla. Neyse eşim aldı nargile içmeye götürdü beni. Şimdi kayınvalidemlere geldik yine. Yarın teyzesinin kızına kahvaltıya gideceğiz diye burda kalalım dedik.

Saat epey geç olmuş. Bende kızımı emzirip yatayım artık. Öptüm hepinizi iyi geceler a.s.

günaydın herkese nasılsınız kızlar hava yağıyor burada karanlık sıkıcı bir sabah gecede çok yağdı en çok kızlarım rezil oluyor sabah erkenden kalk hazırlan anneannesine git derken arada üzülüyorum bazen

beyaz banu tulayy sızede gunaydın kızlar
okadar yogunumkı arada okuyorum ama yazmak ne mumkun işyerı yogun ev yogun hersey yogun
dun evlılık yıldonumumuzdu agız tadıyla kutlayamadık bayramda esımle tartıstıgımızdan aramız lımonıydı yınede gıttım saat aldım kocama oda ısyerıme cıcek gondermıs canım benım yaa sevındım ama hala aramız lımonıııı buaksam ızmıre gıdıyorus kocişle dugune
duruyu bırakıyorus evde gorumcem bakacak annemde geldı maglum havalar fena kızı hasta etmeyelım dıye zaten diş yuzunden cok huzursuz usttende patlamıs kızımın dişi ama bellıkı zorluyo kuzumu :gitme:
neyse işlerı toparlıyayım gelmeye calısırım yınee

Gunaydın Bacılar,

Bizde oğluşla uyandık,kahvaltımızı yaptık.Biraz sonra Borayı yıkıycam ama bu cocuk suyu cok sevıyordu.Sımdı kıyamet kopuyor yıkanırken.En son dr kontrolunde dr ellerı soğuktu ve soyununca cok korktu.Onu hatırlıyor galıba üstunu cıkarınca baslıyor ağlamaya.Sonrada spora gıdıcem.
Haftaya kayınvalıdem ve görümcem gelıyor istanbuldan.Dış buğdayı partısı yapıcaz Boraya.

Gulsah nıce mutlu senelere canım.Ay aynı bız nezaman özel bır gun var kesın öncesınde kapışırız.Neyse yınede cıcek gelmiş bak.

Özlem nasılsın canım.Ya kargo yapmayalım buluşalım bu sefer.Ayarlarsan guzel olur.

Pınarcım ohhh nargılecıler sızı tam keyıf olmuş.

Tulay,Banu,Aysun,bırso selam canlar...

merhaba kızlar umarım yazım gelir herkes giriyo siteye ben giremiyormuyum nee

alişimin iki dişi çıktı

ömerim çok hasta 3 gündür ishal kusma var cerrahpaşaya gittik yTIŞ VERECEĞİM ama yer yok dışarıya gidin dedi ..kağıdı yazdı ...çıktık birf hastaneye gittik biz bişey yapamayız dedi.
diğer devletlere gitmek istemedi eşim
başka özele gittik neyse orada çocuk doktoruda varmış
baktı tahlil yapıldı....bişey çıkmadı bugün kontrol var kilo vermişiz 1 aydır geçen ayki kilosuna düşmüş
doktor imaknı yok kilo almıştır ama hasta olduğundan vermişsiniz dedi 8500 den aşağa düşmüş olursa kontrolde dedi ....yatış vereceğim dedi...bakalım gideceğiz bugün

cnm ya bayramdı okuldu evdi derken giremedim bi türlü
bide görümcem bendeydi pc hiç bana kalmadı
özledim valla sizleri

Bizde seni özledik canım a.s.

Ay canım ya zordur valla Allah kolaylık versin a.s.

İyi yolculuklar tatlım a.s. Nice senelere olsun inşallah a.s.

Sağolasın canım a.s. Bende kısmetse 3 hafta sonra falan yapıcam diş buğdayını kızıma. Hazırlık yapmam ve herkesi organize etmem lazım. Ancak hazırlanırım yerimseniben

Canım gerçi teldede konuşuyoruz ama geçmiş olsun tekrar a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…