- 22 Ekim 2008
- 1.722
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar siteye giremedim sinir oldum
herkes iyidir umarım bugün okuldan izin aldım yarın sabahtan dr a gideceğiz hayırlısı bakalım
Ahsen ablamın kızı nevaya aba aba diyor görseniz bir tatlı şebelek kızım benim dua edin sonuçlar iyi çıksın
Sibel,Banu sağolun kızlar bızde bu hafta alalım mama sandalyemızı bakalım.Ay benım kı bıraz fazla sıkıntılı olduğundan kullanamayız dıye duşunuyordum.Ama enınde sonunda almak gerekıcek zaten.Abım sen begen ben alıcam hedıye dedı.Alsın dayımız o zaman.
Ayse ohhh ne guzel gıt bacım durduğun kabahat.Ama bebışle iyi cesaret otobus yolculuğu valla.Gercı oğlun sakın bı seycık olmaz inşallah.Anam ben arabayla anneme zor gıdıyorum 10 dak.mesafeye.Ne Bora ya.
Pınarcım hoşgeldın.Dişinizde hayırlı olsun.Gezmek iyi gelmiştir boşver ev işi hiç bıtmıyor kı.Bende Carsamba spora gıdıcem insallah.10 gundur yıyıp,yattım hep.
günaydin kizlar a.s.
yogun bi bayram gecirdik geldik :) arefe aksami karamürsele gittik..1.günü köye ciktik..serra cildirdi ogun..arefe gecesi nerdeyse hiç uyumadi..uykusuzlukta gündüz vurdu ona..Allahim cildirtti beni resmen..köye gidince eve bile giremedim..aglamaktan morardi..araba durduk 2 saat..uyuyor tam eve girip yatircam daha ayakkabimi cikarmadan kirize giriyordu..kimse sevemedi kizimi..uzaktan bile sevdirtmedi cadi ya..ay herkes yabani sandi kuzumu :) baktik böyle olmayacak eşim geri karamürsele götürdü bizi..
2.günüde kendi evimize geldik..hemen üstümüzü değişip dogru tekirdaga gittik..3.günün aksami geldik anca..4.günü evde gecirdik sakin sakin :) dünde temizlik,yemek,bulaşık,çamasirla ugrastim :S felaket yoruldum..
bugun keyif günümüz :) evim temiz,yemegimde var :) ay bi tek ütüm var pif be bitse sasardim zaten..
kuzulardan annelerden babalardan hasta olanlar olmus cok cok geçmiş olsun..
resimlere bayildim :) annelerede totiklerede kocaman maşaAllahhhh :) ah be bizde kizcemle tam takim ayni giyinmiştik ama nerde resim cekicem canima okudu resmen neysem bi ara giydirip cekerim artik bayram niyetine
ay bu kız parke delisi oldu iyice..eşşek kadar yer yetmiyor cocuga ya..salonu battaniyeyle örttüm resmen bide emeklese yandik herhalde hayirlisi diyelim
kızceme kahvalti yaptirayimda bende onunla yatayim :) gelirim gene inşaAllah :) kocamannn öpüldünüzz :)
kızlar ben çıkıyorum. oğlumla otobüs yolculuğu!!! bana Allah'tan kolaylık dileyin lütfen:))
kuzum akıllı amaaa, bikaç gündür kabız(( tek korkum otobüste sancısı tutması( hepinize öpücükler!!
günaydın herkese nasılsınız kızlar şükür başım ağrımıyor dün felaketti yarın büyük patron geliyor yoğun olur toplantı falan öyle işte durucuk ve yağmurcuk da çok şükür iyileşti herşey yolunda
esencim inşallah değerler normal çıkar tatlım
incihancım bende ikeanın mama sandelyesini kullanıyorum temizlemesi kolay rahat yani hemde çok ucuz
tubacım huy değiştiriyor cimcimeler biryere gidince evde kuzu bunlar annesi dolu dolu geçmiş bayramın ohh evinide misler gibi temizlemişsin güle güle otur tatlım
pınarcım defnenin inşallah ateşi çıkmamıştır rahat rahat uyumuştur gece
gunaydın kızlar uzun zamandır gıremedım benım oglum huy degıstı cook yaramaz oldu durmadan aglıyor bagrıyor devamlı kucakta gezmek ıstıyor gezdırırken sesı cıkmıyor ama bır sure sonra ondanda sıkılıp aglıyor cok fena sinirlerim bozuk dagıldım resmn dun gece 1 de yattı ve o saat kadar bagrındı yanı aglamakda dgıl bıryerı falan agırdıgından degılde huysuzlugundan mayıs bebeklerının yaramazları arasına katıldı benımkıde hatta en baş sırada gıbı uyutmanın ımkanı yok ayagımda sallıyorum popoyu kaldırıp atıyor kendıne yere cıglık cıglıga kaldırınca susuyor
bıde ıkı gundur grıp dun gıttık dedım dr bıktım hasta olmasından kulak burun bogaz dr uda baktı cocugun hem burnunda kocaman bır kemık hemde genız etı varmış burun tıkalı nerdeyse nefs alıcak yr cok az dedı genız etıde hemen mıkrop alır hastalık oluştururmuş yanı derdımız cook
umarım sızler ıyısınızdır anne olmak cook zor işmiş gercekten
Kızlar mrb, ateşim yok gibi şu an iyiyim şükür , kağanıma domuz gribi aşısını yaptırdık bugün, banada bi kaç gün sonra yapılacakmış
merhaba kızlar nasılsınız?bayadır giremiyorum
8umarım yarın burdayım
gülhan merhaba cnm nasılsın?cnm özelden yaz adresini bana
mrh kızlar
umarım herkes ıyıdır
bayram yorgunlugunu hala atamadım yaaa cok yogun gecırmısız bayramı
recepte huzursuz dısı hala cıkmadı 7,5 aylık olduk ama artık
parmaklarını kopartacak dıye lorkuyorum damakları oyle sertlesmıskı hele emerken cok fena canımı yakıyor
selam kızlar siteye giremedim sinir oldum
herkes iyidir umarım bugün okuldan izin aldım yarın sabahtan dr a gideceğiz hayırlısı bakalım
Ahsen ablamın kızı nevaya aba aba diyor görseniz bir tatlı şebelek kızım benim dua edin sonuçlar iyi çıksın
Nerelerdesin kız a.s.
.
cnm ya bayramdı okuldu evdi derken giremedim bi türlü
bide görümcem bendeydi pc hiç bana kalmadı
özledim valla sizleri
günaydın herkese nasılsınız kızlar hava yağıyor burada karanlık sıkıcı bir sabah gecede çok yağdı en çok kızlarım rezil oluyor sabah erkenden kalk hazırlan anneannesine git derken arada üzülüyorum bazen
beyaz banu tulayy sızede gunaydın kızlar
okadar yogunumkı arada okuyorum ama yazmak ne mumkun işyerı yogun ev yogun hersey yogun
dun evlılık yıldonumumuzdu agız tadıyla kutlayamadık bayramda esımle tartıstıgımızdan aramız lımonıydı yınede gıttım saat aldım kocama oda ısyerıme cıcek gondermıs canım benım yaa sevındım ama hala aramız lımonıııı buaksam ızmıre gıdıyorus kocişle dugune
duruyu bırakıyorus evde gorumcem bakacak annemde geldı maglum havalar fena kızı hasta etmeyelım dıye zaten diş yuzunden cok huzursuz usttende patlamıs kızımın dişi ama bellıkı zorluyo kuzumu :gitme:
neyse işlerı toparlıyayım gelmeye calısırım yınee
Gunaydın Bacılar,
Bizde oğluşla uyandık,kahvaltımızı yaptık.Biraz sonra Borayı yıkıycam ama bu cocuk suyu cok sevıyordu.Sımdı kıyamet kopuyor yıkanırken.En son dr kontrolunde dr ellerı soğuktu ve soyununca cok korktu.Onu hatırlıyor galıba üstunu cıkarınca baslıyor ağlamaya.Sonrada spora gıdıcem.
Haftaya kayınvalıdem ve görümcem gelıyor istanbuldan.Dış buğdayı partısı yapıcaz Boraya.
Gulsah nıce mutlu senelere canım.Ay aynı bız nezaman özel bır gun var kesın öncesınde kapışırız.Neyse yınede cıcek gelmiş bak.
Özlem nasılsın canım.Ya kargo yapmayalım buluşalım bu sefer.Ayarlarsan guzel olur.
Pınarcım ohhh nargılecıler sızı tam keyıf olmuş.
Tulay,Banu,Aysun,bırso selam canlar...
merhaba kızlar umarım yazım gelir herkes giriyo siteye ben giremiyormuyum nee
alişimin iki dişi çıktı
ömerim çok hasta 3 gündür ishal kusma var cerrahpaşaya gittik yTIŞ VERECEĞİM ama yer yok dışarıya gidin dedi ..kağıdı yazdı ...çıktık birf hastaneye gittik biz bişey yapamayız dedi.
diğer devletlere gitmek istemedi eşim
başka özele gittik neyse orada çocuk doktoruda varmış
baktı tahlil yapıldı....bişey çıkmadı bugün kontrol var kilo vermişiz 1 aydır geçen ayki kilosuna düşmüş
doktor imaknı yok kilo almıştır ama hasta olduğundan vermişsiniz dedi 8500 den aşağa düşmüş olursa kontrolde dedi ....yatış vereceğim dedi...bakalım gideceğiz bugün