2009 Mayıs Anneleri

merhaba kızlar nasılsınız eşim çalışıyor bugün kızlarla evdeyiz bizde herkes iyidir umarım

merhaba kızlar kahvaltı yaptık ben daha bişey yapmadım
çocukları uyuttum ama ömer uyandı ayağımda sallıyorum
uyudu ama ses yapamam....
eşim çıktı çatıya bişiler yapıyor offf tavan küf yaptı benim alerjim var hapşırma burun kaşıntısıı
aman yaa 5 senedir bişey yokken geldi bugünü buldu
en az 2 sene daha burada oturacağız mecburrrrrr

bende temizlik yapacam yemek yapacam yarın işe gidecek zaten eşimm
püff püffff.......

Nurten'cigim, sandalyeyi alirken Dorugun resimlerini cekmistik, onlari ekliyorum. Biz kirmizisini aldik, arkasina da minderini ve beyaz masayi. Bos halinide ceker yüklerim aksama dogru eger bu resimlerden tam birsey anlasilmiyorsa.

Ikinci resimdeki sandelye de katlanabiliyor ama rengini sevmedim ben. Baska alternatifte yoktu bizim gittigimiz Ikea'da.
senin aldıgın güzelmiş ikinci resimdekide rahata benziyor ama önünde tepsi apratımı yok?? iyi fikir oldu bana sagol cnm bende saklama olayını düşünüyodum zaten büyüyünce nereye kalldırırm diye.. ama kolay sökülüp takılıyosa ideal gibi gözüküyo.. çok sagol canımsın yaŞeniz Şeniz
canım merhaba hava gerçekten güzel bende annme geldim çıkalım diyorum ablamlara ama kahvaltı faslı yeni bitti ve evi toparlamak lazım...
merhaba kızlar nasılsınız eşim çalışıyor bugün kızlarla evdeyiz bizde herkes iyidir umarım
slm tatlım iyiyiz şükür...

slm tatlım naparsın iş bitmiyo bacım..

hoöööööööööööööööööööööööööööööö hg vı gfyh< dfh gmjh yyyyyyy fffffffffffffffb

KIZLAR ÜSTTEKı YAZILARI DEFNE YAZDIkaydirigubbakcemile3 TAM BıŞı YAZICAKTIM BENDEN ÖNCE DAVRANDI ZıLLı :))))

kızlar yaaa, eşi burda maraş'ta, kendi mersin'de çalışan bi arkadaş var. akşama mersin'e dönüyomuş. bende onla gitsem mi annemgile acaba yaa??? eşim git istiyorsan diyor. nasıl olsa izindeyim. 1 hafta 10 gün kalır dönerim. nasıl olurki acaba yaa??? çok kafam karıştı!!!

canım rahat edeceksen git tabiki değişiklik olur okul başlayınca biryere çıkamayacaksın

ilahi nurten bende öhööööööööööyazınca ağlıyorsun sandım meğer defne zillisi yazmış:)))

kız birsen sabah sabah bu ne stres

Rica ederim Nurten'cigim. Ikinci resimdeki belki daha rahat ama nedense ben kirmiziyi tercih ettim. Kolay sökülüp takiliyor. Tepsi'yi ayrica aliyorsun ve monte ediyorsun, belki ikincisine de monte edilir, dikkat etmedim. Ama ikincisi hemen katlaniyor, hic yer kaplamiyor.

Aman cadiya bak, "höö" diye kafada tutarmiskaydirigubbakcemile3

Ben olsam hic düsünmeden giderdim canim. Annen'le hasret giderirsin, bir degisiklik olur senin ve bebisin icinde...

Sagol Pinar'cigimopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
bu sabah yakın bir yere kahvaltıya gittik oradan kareler
Ahsen hanım çok sevindii:))

Son düzenleme:
knk geldim burdayım artık :))) adreslermizi yazalım özelden tel nolarımızı da olur mu ...

buarada uzuuuun zamandır yazamadım ama takip etmeye çalıştım... bi yaramazlık yok sanırım herkes ii... bizde iyiyiz... bugün 6. ayımız bitiyor kızlar... çok geriden geliyoruz biz ama idare edin artık :)))

ben olsam hiç durmaz giderdim!! evinede yerleştin senin oglanda büyüdü ee izindesinde hiç durma benceee
:roflol: :roflol: :roflol:
bayram bitti eşim söz verdi götürecek amma bakalım ne zaman çok sagol cnm bende ilk ikeaya bakıcam bakalım aynı ürünlerden burda varmı:uhm:
bu sabah yakın bir yere kahvaltıya gittik oradan kareler
Ahsen hanım çok sevindii:))

bizim mercime büyümüşşşş çok tatlı bu yaaaaaa maş. sana kuzum.. kimderki geçengün ateşler içinde yanaıyodu yavrucum...
cnm bnm hoş geldin evet en geriden sen geliyosun valla.. ogluşunu çokkk öpüyoruzzzz cnm yazıyorum adres ve tel.nomu a.s.

gitmiyoruz biz( babamızı bırakamadık. o istiyorsanız gidin,bayramda da gidemedik anneni görürsünüz dedi ama, oğluna öyle bi bakışı vardı ki ayırmaya kıyamadım onları:çok üzgünüm: napalım daha uygun bi zamanda gideriz belki:çok üzgünüm:

günaydın hanımlar ben kalktım ama Ahsen hanım daha teşrif etmediler
maşallah emmesi düzene girdi çok rahatladım bugün kontrolü var uyanırnca gidicez
kan sayımına ve troidlerine bakılacak inşallah sorun yoktur
ben kahvaltımı yapayım herkese hayırlı bir gün diliyorum bidaha giremem sanırım bugün malum okula gidicem

Arkadaşlar günaydın,
bişey sormak istiyorum size, benim bebişim 7. ayın içinde
gözlerinde kayma var ,doktor geçecek zamanla bebeklerde olur demişti ama hala geçmedi
4. aydan sonrada normal değil diyorlar, göz doktoruna götürcezde
sizin bebekleriniz de de varmı, geçermi acaba? (

günaydın kızlar nasılsınız?geçmiş bayramınız mübarek olsun.pınarcım çok geçmiş olsun canımya.neyseki daha iyi olmuş defne svindim. yeğenimde 4-5 diş çıkarırdı valla ateşi o kadar yükselirdiki zor valla.esencim ahsene ve eşinede geçmiş olsun.banucum sen nasılsın canım?siblcim sanada merheaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…