2009 Mayıs Anneleri

Kızım mamasını yedi uyumak için huysuzluk yapıyordu. Diş jeli sürdüm 5 dk içinde uyudu kuzum. Demek ki dişler çok rahatsız ediyor :çok üzgünüm:

bana hoşgeldin diyen herkese teşekkür ederim. mesajlarınızdan alıntı yapmıştım ama beceremedim. benim adım aylin kızımın adı sena. hihoyyyt

Merhaba Aylin. Güzel paylasimlarin olur umarim burada. Benim adimda Filiz...

Esen, Pinar ve Burcu. Iyi dilekleriniz icin tesekkür ederim. Burcu bebis 2.600'mus, ben yanlis bilgi almisim. Ama gercekten cok kücük olmali ya! Doruk'da 3720 gram dogmustu, bende senin gibi tutmaya korkuyordum. Üstelik teyzem asiri korkak birisi, nasil tutacak düsünemiyorumkaydirigubbakcemile3

Ve kizlar Doruk mama sandalyesinde kesinlikle agzini acmiyor ya. Sandalyeye pat pat vuruyor, tükürüyor ve sürekli kafasini saga sola ceviriyor. Nasil alistiracagim bilmiyorum. mafoldumben

mayıs anneleri yazısını görünce 2010 zanettim :)))

bana hoşgeldin diyen herkese teşekkür ederim. mesajlarınızdan alıntı yapmıştım ama beceremedim. benim adım aylin kızımın adı sena. hihoyyyt

Memnun oldum canım benim adımda Pınar a.s.

Ay canım ya sağlıkla doğdu ya hemencecik toparlanır merak etmeyin a.s.

Aaaa niye sevmedi kuzum ya CADIARZU Bizde bu ay alalım artık diyoruz CADIARZU

benim kuzu çok seviyor mama sandalyesini ya. ama ilk aldığım zamanlarda hemen mama vermedim. önce tepsisine oyuncaklarını doldurdum, onları tek tek aşağı attı. ben aldım geri verdim. bi süre oyun masası gibi kullandık. şimdi artık yemek de veriyorum. bence bi süre ısrar etme,sonra yeniden denersin canım.

hepinize iyi geceler kızlar. ben kaçar!

cnm çok geçmiş olsun boşver yaa bende abu bi yerden siğil çıktı biliyorsun
geçmiş olsun cnmmm

iyiyim ama yorgunum( sabah erken kalkmak zorundayım oğlumun kahvaltısı için. akşam da geç yatınca, ee bide bayram ziyaretleri yordu beni. neyseki geceleri oğlum kalkmıyor artık!
süper yaa bizimkilerde en fazla 2 kere kalkıyor ama ben 4 kere kalkıyorum ayrı ayrı kalkıyoru

offf ev toplmakla doplanmıyor yaaa

Kızım mamasını yedi uyumak için huysuzluk yapıyordu. Diş jeli sürdüm 5 dk içinde uyudu kuzum. Demek ki dişler çok rahatsız ediyor :çok üzgünüm:
oyy kuzuuuu...

hoşgeldin

allahh allahh neden öyle yaptı acaba yaa
daha önce oturuyordur ...acaba kendini mahküm gibimi hissetti acaba yaa

size de geçmiş olsun güzelimm
bayramın mübarek olsun

Kızlar merhaba bayramınız kutlu olsun sağlıklı ve huzurlu nice bayramlara inşallah hepinizi öptüm.

teşekkür ederiz teyzesi atlattık çok şükür

canım benim adımda esen sena hanımla birlikte tekrar hoşgeldin aramıza

merhabalar kızlar biz bugün dediğimiz gibi anneme kahvaltıya gittik
kahvaltı yaptık çocukları besledim uyuttum çıktık
b.köye gittik dolaştık mağzalara bakındım
sinemaya gidcektik gireceğimiz matine full olmuş
girmedik yemek yedik eşime mont aldık
markete gittik...mama vs. aldık
sonra arkadaşıma gittik annesi babası ile bayramlaştık
annem fitil etti beni alt kat komsu ile olmasına rağmen
tlf daki o isteksiz hala gelmiyormusunuz ses tonu beni sinir etti
asla birdaha bırakıp gezmeye gitmeyecem

evimize geldik alişim uyudu ömer direniyor
hepinizi çok öptümm

selam kızlarrr
ben bugünde evdeydim ne kötü di mi((
Ahsen hiç göğsümü emmiyordu bende dr u aradım ablamın arkadaşı olur kendisi
sen sık sık ver dedi emziği bıraktır dedi çöpe attık bakalım inşallah unutur hemencecik
ek gıdalara devam et dedi bu dönemde sütün azalabilir çalışıyorsun normaldir Ahsende çok gelmeyince emmeyi reddediyordur dedi
ama emzik vermeyince mecbur emme ihtiyacını karşılamak için emdi zilli şimdi gece de bol bol emziricem malum sütü arttıran tek şey bebeğin bol bol emmesi
bu arada bugün yayla çorbası yaptım çok sevdi miniğim
şimdi de saçımla oynamak için beni çağırıyor görüşürüzzz

selaaammm.. alıntı yapmayı unuttum aklımda kalanları yazacagımyerimseniben

burcu cnm ya çok üzüldüm sedef olduguna eminmisin pul pulmu oluyo sedef onuda bilmiyorum ya?? bence eczaneye falan göster onlar anlar tatlım ona görede ilaç veya merhem veririler..

filizcim zeyzenin gözü aydın diyim ayrıca benm arkadaşımın bebegi 1.900 dogdu ve korkunçtu tövbe ya.. ben zor tuttum ve şuanda kocaman valla beterin beteri var okadarda heyecan yapmasın.. ayrıca dorugum mama sandalyesi hayırlı olsun rica etsem bi resim cekermisin bende alıcamda karar veremedim açıkçası bakmadımda acaba sizin oradakinden burada olurmu ama merak ettim açılıp kapanıyomu?? burdan ferda almıştı ona sordum ama osırada memeleketine gidecekti telaştan görmedi sanırım..

birsencim evin dagılması ve sürekli o halde kaması gerçekten insanı yıpratıyor bacım seni anlıyorum.. ayrıca gezmişsin ama pek mutlu olmamışsın sanırım.. olsun seneye bol bol gezer acısını çıkarırısın cnm benm..

semracım ogluşuna geçmiş olsun..

esencim memeyi çöpe attıgın iyi olmuş ya bencede emen bebegn yalancı meme emmesine gerek yok şimdilik, agladımı yada uykusu geldimi daya memeni çalışırkende biberondan emerken uyur malesefki defne beni emmeyi şu meme yüzünden bıraktı annem alıştırdı zorla memeyi ona diyorum sen suçlusun diye meme emince gögsümü istemedi ve inan sadece uyturken veriyorum memesini ama son 1 haftadırfalan mızıklanınca agzına veriyorum tutuyor önceden hiç tutmaz atardı..

aklımda başka bişi kalmadı kusura bakmayın..
bugun kayınvalidemler kahvaltıya geldiler ve eşim bana yataktayken söyledi unutmuş beyimklava:

resmen fırladım yataktan... evi topladım defneye kahvaltısını verdim kahvaltıyı sen hazırlayacaksın dedim ve hazırlattım......

fazla oturmdan gittiler ve bissürü yemek tatlı vs yapmıştım hepsini topladım 2 lt kolada dahil hepsini anneme götürdüm..eşimede dedim gel beni al anneme bırak,

ne bunlar falan dedi dedim yemeyenin malını yerlermişşşş afiyetle yiyecegiz dedimmm...

neyse bunuda atlatmış olduk...

ankarada yaşayan kaynım var bekar bi kız bulmuşş evlenmek istiyomuş ocakta isteme olacakmış kaynımda yeni birinden ayrıldı

hemen nasıl bulupta karar verdi anlamadım bu iş yaş gibime geliyo ama şimdiden anasını babasını para bakımından sömürmeye başladı

50 bin tl kredii çekin diyomuş kafayı yemiş hayatında sanki 50bin görmüş allahın açı!!!

kızda yemekli düğün istermiş eşya sonrada alsak olur dermişşşşşşş ayyy bunlar kafayı yemiş millet gösteriş için ne yapacagını şaşırdı...

şaban gşibi bi tek döşekle ist. gelecekler heralde:roflol: :roflol:

ayyy kafa şişirdim farkınayımda ama bıraksanız sabaha kadar yazarım çünki karışmayım dedim içimde kaldıııııııı

neysem kubi yattı bende yatayım çok öptm.....

Son düzenleme:
iyi geceler arkadaşlar;birsen sen ve ben varız galiba kimsecikler kalmamış.bende oğluşun mamasını yaptım yedi biberonunu yıkadım uyuycam birazdan.içimde kaldı kızlar.oğluşumu güzelce emziremedim.inş. iknciye kısmetse.oğlumu anne sütüyle büyütmek çok isterdim neyse kısmet değilmiş sağlıklı ıhatli olsuna sorun değil.ama işin şu tarafıda varki anne içinde bebek içindeçokzor bu saatte kalk mama yap yıka.insan yorgunluktan gözünün önünü göremezken mama yapmaya kalkıyor bebişlerimiz içinde zor istedikleri anda doyuramıyorsun artık işiçözdük 3-4 saattte birveriyoruz oğluşta bizde üzülmüyoruz:) neysem ben bu konuya nerden girdim .hadi hepinizegüzel tatlı uykular..

Haklisin Ayse, zaten oyun oynama egilimi gösteriyor basta. Sonradan sIkIliyor ve cikmak istiyor. Bir süre sonra yemek yedigimizde onuda sandalyesiyle masaya alacagim, böylece yemek yemekle bagdastirir ve kabul eder belki...

Bilmem, belkide Birsen. Hareket kabiliyeti kisitlandigi icin, tepki duyuyorda olabilir:uhm:

Ayy memeyi red etmeleri cok stresli Esen ya, umarim alisir bir an önce.

Sagol canim, umarim bir an önce kocaman kiz olur bizim cadi. Resimide bugün cekip eklemeye calisirim. Bizimki katlanamiyor ama katlanan modelleride vardi. Ama cok kolay monte ediliyor, her yere götürülebilir, ben en cok bu yüzden aldim. Avusturya ya da Türkiye'ye gittigimde yanimda götürebilmek icin...

Nurten'cigim, sandalyeyi alirken Dorugun resimlerini cekmistik, onlari ekliyorum. Biz kirmizisini aldik, arkasina da minderini ve beyaz masayi. Bos halinide ceker yüklerim aksama dogru eger bu resimlerden tam birsey anlasilmiyorsa.

Son düzenleme:

Ikinci resimdeki sandelye de katlanabiliyor ama rengini sevmedim ben. Baska alternatifte yoktu bizim gittigimiz Ikea'da.

Son düzenleme:

İyi yapmışsın Birsom değişiklik olmuş sizin için ama anneciğinde böyle yapmasaymış daha iyi olacakmış :çok üzgünüm:

Canım benim inşallah en kıa sürede yine emmeye başlar kuzum ya :çok üzgünüm:

Valla bu insanlar alem bacım. Gösteriş olsun diye düşündüklerine bak klava: Sonrada eşya alıcaz diye tutuşurlar klava:

Canım benim olmuyosa zorlayacak bişey yok. Mamaylada sağlıkla büyür merak etme a.s.

Nurten'cigim, sandalyeyi alirken Dorugun resimlerini cekmistik, onlari ekliyorum. Biz kirmizisini aldik, arkasina da minderini ve beyaz masayi. Bos halinide ceker yüklerim aksama dogru eger bu resimlerden tam birsey anlasilmiyorsa.

Güle güle kullansın kuzum. İnşallah sever en kısa zamanda a.s.

Tünaydınlar bacılar a.s.

Bizde 9:30'da kalktık bu sabah. Kahvaltımızı ettik. Kızım yedi kahvaltısını. Sonra onu yıkayıp uyuttuk az önce. Bizde eşimle azcık evi toparlayıp, temizlik yapalım diyoruz. Defne uyurken yapalım da o uyanınca hava çok güzel dışarı çıkacağız. Öptüm sizi a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…