2009 Mayıs Anneleri

slm arkadaşlar...

çok yogun bi bayram geçiyo veyorucu kayınvalidemler geliceklerdi bissürüde yemek yaptım neymiş yrn geliceklermiş... şimdide ablamlar gelicek onları bekliyorum

Ne güzel işte gelen giden bayramın tadı böyle çıkar tabi yorucu olur bebekle ama yine de yalnızlıktan iyidir:çok üzgünüm:

Hadi geçmiş olsun Ahsen'e a.s.

Hoşgeldin canıma.s.

Yarın sabah eşimin dayısına kahvaltıya gideceğiz Çayırova'ya. Ben yatar kızlar . Öptüm hepinizi a.s.

Oh walla gezin bakalım hayırlısıyla gidip gelin inş

arkadaslarım hepınızın bayramını tum samımıyetımle kutlarım
bebıslerımızle saglıkla huzurla nıce bayramlara

İyi bayramlar canıma.s.

Afiyet olsun çiğköfte ha bende severim yacokacimcoook

Hayırlı olsun teyzenin bebeği sağlıkla büyür inşa.s.

Geçmiş olsun tez zamanda düşer inş ateşia.s.

Kızlar merhaba bayramınız kutlu olsun sağlıklı ve huzurlu nice bayramlara inşallah hepinizi öptüm.

Evt cnm evler hemen dağılıyo malesef, bide burası dağ taş toz dolu, havalandırıyorum toz oluyo, hergün süpürge açsan hergün toz çıkıyo bayram gelen giden olur diye tplu tutmaya çabalıyorum bende

Sağol cnm :))) mama sandalyenizi güle güle kullanın, 2200 dedin ya deminden beri bebeği gözümün önüne getirmeye çalısıyorum kuzucum ne kadar küçüktür yaaa, kağan 3400 doğduğu halde miniciktiiii, altını alırken gazını çıkarırken zorlanıyodum hep

geçmiş lsun cnm, bu ara bebeler hasta hep , neyseki bişeyi yokmuş ciddi bişi olmadığına sevindim

hşgeldin cnm

Şeniz

burcu canım arkadasım benım cok tatlı gozukuyorsunuz:1hug:Şeniz

Sağol cnmmm , bende seni merak etmiştim aradım bugün 2 sefer evden, bide dün aramıştım neyse önemli değil cnm muhtemelen bayram gezmesindesinizdir dedim

aslııııı bacım iyi yapmışın sevinsin eşin kıymetinide bilsinnnnn

slm arkadaşlar...

çok yogun bi bayram geçiyo veyorucu kayınvalidemler geliceklerdi bissürüde yemek yaptım neymiş yrn geliceklermiş... şimdide ablamlar gelicek onları bekliyorum

Bak yaa hem gelcess diolar hem gelmiyolarrrrr

Nerdesin cnm sennnn, kendinide özlettin prenseside

Çk şükür ateşi düşmüş cnm sevindim, iyi gezmelerrrr hastalıktan olabilir bence cnm

Yarın sabah eşimin dayısına kahvaltıya gideceğiz Çayırova'ya. Ben yatar kızlar . Öptüm hepinizi a.s.

afiyet olsun cnmmm

ablana çok güldüm cnm :))) oh afiyet lsun çiğ köfteler fln :)))

Kızlar slm, size bahsetmiştim ya bacağımda bi kaç yer kaşınıyo diye, sanırım sedef çıkardım sıkıntıdan, kaşınmaya devam ediyo hala, biraz pul pul oldu üzeri moralim bozuldu... hiç kimseyi takmıcam diyorum 3 günlük dünya yaşayıp göçücez diyorum, yine yapamıyorum ya, ben ince düşünen bi insanım karsımdakide öyle olsun istiyorum olmuyo, neyse iyi şeyler düşünelim iyi olalım

canım benimde oldu gecenlerde bacağımda çıktı kaşınıyor ve pul pul oluyor doktora gittim şampuan verdi bide krem iyi geldi emziriyorum diyr ilaç vermiyor

burcum geçmiş olsun tatlım.
ben yorgunum ama akşam kocamın arkadaşları maç izlemeye gelicek( bende komşuma ineyim bari.
hülya hatis nasılsınız kızlar?

iyiyim ama yorgunum( sabah erken kalkmak zorundayım oğlumun kahvaltısı için. akşam da geç yatınca, ee bide bayram ziyaretleri yordu beni. neyseki geceleri oğlum kalkmıyor artık!

burcucum ben şimdi evde değilim sana salı günü yazarım bana hatırlatırdın canım

burcucum domuz gribi aşısı hakkında ne düşünüyordun vurduracakmısın canım kaana

Kızlar selam ben geldim a.s.

Sabah 11 gibi kahvaltıya gittik eşimin dayısına. 3 gibide eve geldik. O satten beri marketten aldıklarımı buzdolabına yerleştir, buzdolabında bozulanları at, yemek yap, ye, mutfak toparla , evi toparla derken aha bu saat oldu kafamçokkarıştı Dağ gibi ütüm var. Yeni çamaşır yıkamadan onları ütüleyecektim sözüm ona ama halim kalmadı valla. Ütüde , çamaşırda kalsın offf :umursamaz:

Tam dinleneyim diye yerime oturdum Defne uyandı mızırdanmaya başladı. Neyse eşim sen otur dinlen ben ilgilenirim dedi de oyun oynuyorlar şimdi. Bende size bakayım dedim a.s.

İyi bayramlar canım a.s.

Napıcan bacım eşin için idare edicen artık a.s.

Aman be tatlım biizmde salon falan aynı halde. Toplasan ne olur. 10 dk sonra Defne aynı hale getiriyor. Sıkma canını bırak kalsın a.s.

Sağolasın canım a.s. Mama sandalyenizi güle güle kullanın a.s.

Teyzenin bebeğide hayırlı olsun. Sağlıkla doğmuş ya çabucak toparla kendini inşallah a.s.

Hoşgeldincanım iyi bayramlar a.s. Allah Alah belki diş belirtisi falandır tatlım a.s.

Oh walla gezin bakalım hayırlısıyla gidip gelin inş

Sağolasın canım a.s.

Kızlar merhaba bayramınız kutlu olsun sağlıklı ve huzurlu nice bayramlara inşallah hepinizi öptüm.

İyi bayramlar tatlım a.s.

Aaa geçmiş olsun canım ya şampuanı falan var bildiğim kadarıyla al eczaneden a.s.

burcum geçmiş olsun tatlım.
ben yorgunum ama akşam kocamın arkadaşları maç izlemeye gelicek( bende komşuma ineyim bari.
hülya hatis nasılsınız kızlar?

Git bacım git evde oturup ne yapıcan. Benim burda bi karşı komşum var başkada kimseyi tanımıyorum :umursamaz:

İ

Git bacım git evde oturup ne yapıcan. Benim burda bi karşı komşum var başkada kimseyi tanımıyorum :umursamaz:

canım eski evimde komşum çoktu. ama buraya yeni taşındık ya, bende bi tane komşumu tanıyorum. o da önceden arkadaşımızdı hem eşimin,hem benim. zaten evi beraber aldık komşu olalım diye,aynı gün de taşındık. bi biz gidiyoz onlara,bi onlar geliyor bize:)) oğlumdan 2 ay büyük bide kızı var,onlarda arkadaşa olur büyüyünce. belki de sevgili olurlarkaydirigubbakcemile3
odada bırakıyoz bazen, mutfağa filan geçiyoz biz. bu iki bücür yuvarlana yuvarlana yan yana geliyolar. geçen gün el ele yakaladık:roflol::roflol: gülmekten öldük:roflol::roflol:

iyiyim ama yorgunum( sabah erken kalkmak zorundayım oğlumun kahvaltısı için. akşam da geç yatınca, ee bide bayram ziyaretleri yordu beni. neyseki geceleri oğlum kalkmıyor artık!

wayyy tam süper olmuş, kağanım 2-3 defa kalkıyo, bazen gazı mazı varsa 4 civarı oluyo

burcucum ben şimdi evde değilim sana salı günü yazarım bana hatırlatırdın canım

tmm cnm hatırlatırım

burcucum domuz gribi aşısı hakkında ne düşünüyordun vurduracakmısın canım kaana

Vurdurucaz cnm, bayram bitimi düşünüyoruz

Eline sağlık cnm

Cnm sağol,bakıcaz artık bi çağresine
mafoldumben

Oh ne güzel olmuş valla. İnsanın komşusu gibi yok ya. Ben başım sıkışsa hemen karşı komşuma koşuyorum. Onunda Defne'den 2,5 ay büyük bi oğlu var. Sağolsun çok yardımcı oluyor bana a.s

Bak sıpalara bak fırsattan istifade el ele ha kaydirigubbakcemile3

Eline sağlık cnm

Cnm sağol,bakıcaz artık bi çağresine[/B]mafoldumben

Sende sağol canım. İlerlemeden hallet hemen a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…