- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
bende günüm gecikme yaşamazsak mayıs annesi oluyorum şimdiden çok heyacanlıyım....
Canım hayırlı olsun ama burası 2009 mayıs anneleri. Sen 2010'a yazacaktın sanırım a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende günüm gecikme yaşamazsak mayıs annesi oluyorum şimdiden çok heyacanlıyım....
mayıs anneleri yazısını görünce 2010 zanettim :)))
bana hoşgeldin diyen herkese teşekkür ederim. mesajlarınızdan alıntı yapmıştım ama beceremedim. benim adım aylin kızımın adı sena. hihoyyyt
Merhaba Aylin. Güzel paylasimlarin olur umarim burada. Benim adimda Filiz...
Esen, Pinar ve Burcu. Iyi dilekleriniz icin tesekkür ederim. Burcu bebis 2.600'mus, ben yanlis bilgi almisim. Ama gercekten cok kücük olmali ya! Doruk'da 3720 gram dogmustu, bende senin gibi tutmaya korkuyordum. Üstelik teyzem asiri korkak birisi, nasil tutacak düsünemiyorumkaydirigubbakcemile3
Ve kizlar Doruk mama sandalyesinde kesinlikle agzini acmiyor ya. Sandalyeye pat pat vuruyor, tükürüyor ve sürekli kafasini saga sola ceviriyor. Nasil alistiracagim bilmiyorum. mafoldumben
Kızlar slm, size bahsetmiştim ya bacağımda bi kaç yer kaşınıyo diye, sanırım sedef çıkardım sıkıntıdan, kaşınmaya devam ediyo hala, biraz pul pul oldu üzeri moralim bozuldu... hiç kimseyi takmıcam diyorum 3 günlük dünya yaşayıp göçücez diyorum, yine yapamıyorum ya, ben ince düşünen bi insanım karsımdakide öyle olsun istiyorum olmuyo, neyse iyi şeyler düşünelim iyi olalım
süper yaa bizimkilerde en fazla 2 kere kalkıyor ama ben 4 kere kalkıyorum ayrı ayrı kalkıyoruiyiyim ama yorgunum( sabah erken kalkmak zorundayım oğlumun kahvaltısı için. akşam da geç yatınca, ee bide bayram ziyaretleri yordu beni. neyseki geceleri oğlum kalkmıyor artık!
offf ev toplmakla doplanmıyor yaaaKızlar selam ben geldim a.s.
Sabah 11 gibi kahvaltıya gittik eşimin dayısına. 3 gibide eve geldik. O satten beri marketten aldıklarımı buzdolabına yerleştir, buzdolabında bozulanları at, yemek yap, ye, mutfak toparla , evi toparla derken aha bu saat oldu kafamçokkarıştı Dağ gibi ütüm var. Yeni çamaşır yıkamadan onları ütüleyecektim sözüm ona ama halim kalmadı valla. Ütüde , çamaşırda kalsın offf :umursamaz:
Tam dinleneyim diye yerime oturdum Defne uyandı mızırdanmaya başladı. Neyse eşim sen otur dinlen ben ilgilenirim dedi de oyun oynuyorlar şimdi. Bende size bakayım dedim a.s.
oyy kuzuuuu...Kızım mamasını yedi uyumak için huysuzluk yapıyordu. Diş jeli sürdüm 5 dk içinde uyudu kuzum. Demek ki dişler çok rahatsız ediyor :çok üzgünüm:
hoşgeldinbana hoşgeldin diyen herkese teşekkür ederim. mesajlarınızdan alıntı yapmıştım ama beceremedim. benim adım aylin kızımın adı sena. hihoyyyt
Merhaba Aylin. Güzel paylasimlarin olur umarim burada. Benim adimda Filiz...
Esen, Pinar ve Burcu. Iyi dilekleriniz icin tesekkür ederim. Burcu bebis 2.600'mus, ben yanlis bilgi almisim. Ama gercekten cok kücük olmali ya! Doruk'da 3720 gram dogmustu, bende senin gibi tutmaya korkuyordum. Üstelik teyzem asiri korkak birisi, nasil tutacak düsünemiyorumkaydirigubbakcemile3
Ve kizlar Doruk mama sandalyesinde kesinlikle agzini acmiyor ya. Sandalyeye pat pat vuruyor, tükürüyor ve sürekli kafasini saga sola ceviriyor. Nasil alistiracagim bilmiyorum. mafoldumben
size de geçmiş olsun güzelimmhrkese ıyı bayramlar bacılar bıraz gec oldu ama evde yoktum bayram sabahı kaynanama gıttık gece 1 de geldık eve dund anneme gıttım yıne gece donduk bugun evdeyız başka bıryere gıtmıycm zaten bırdada hava soguk gecede yagmur vardı
ahsenın atesı cıkmış benımde oglusumun cıktı ıke kere annemdeydım dr goturduk ama cocuk dr yokmuş normal bır doktor baktı bogaz kulak cıger hersey ıyı bırsey gorunmuyor dedı sımdılık ıyı fıtıl verdım yanı neden cıktıgını bılemıyorum
herkese ıyı bayramlar bacıalr optum
Ne güzel işte gelen giden bayramın tadı böyle çıkar tabi yorucu olur bebekle ama yine de yalnızlıktan iyidir:çok üzgünüm:
Hadi geçmiş olsun Ahsen'e a.s.
Hoşgeldin canıma.s.
Oh walla gezin bakalım hayırlısıyla gidip gelin inş
İyi bayramlar canıma.s.
Afiyet olsun çiğköfte ha bende severim yacokacimcoook
Hayırlı olsun teyzenin bebeği sağlıkla büyür inşa.s.
Geçmiş olsun tez zamanda düşer inş ateşia.s.
Kızlar merhaba bayramınız kutlu olsun sağlıklı ve huzurlu nice bayramlara inşallah hepinizi öptüm.
teşekkür ederiz teyzesi atlattık çok şükür
Evt cnm evler hemen dağılıyo malesef, bide burası dağ taş toz dolu, havalandırıyorum toz oluyo, hergün süpürge açsan hergün toz çıkıyo bayram gelen giden olur diye tplu tutmaya çabalıyorum bende
Sağol cnm :))) mama sandalyenizi güle güle kullanın, 2200 dedin ya deminden beri bebeği gözümün önüne getirmeye çalısıyorum kuzucum ne kadar küçüktür yaaa, kağan 3400 doğduğu halde miniciktiiii, altını alırken gazını çıkarırken zorlanıyodum hep
geçmiş lsun cnm, bu ara bebeler hasta hep , neyseki bişeyi yokmuş ciddi bişi olmadığına sevindim
hşgeldin cnm
Sağol cnmmm , bende seni merak etmiştim aradım bugün 2 sefer evden, bide dün aramıştım neyse önemli değil cnm muhtemelen bayram gezmesindesinizdir dedim
aslııııı bacım iyi yapmışın sevinsin eşin kıymetinide bilsinnnnn
Bak yaa hem gelcess diolar hem gelmiyolarrrrr
Nerdesin cnm sennnn, kendinide özlettin prenseside
Çk şükür ateşi düşmüş cnm sevindim, iyi gezmelerrrr hastalıktan olabilir bence cnm
afiyet olsun cnmmm
ablana çok güldüm cnm :))) oh afiyet lsun çiğ köfteler fln :)))
bana hoşgeldin diyen herkese teşekkür ederim. mesajlarınızdan alıntı yapmıştım ama beceremedim. benim adım aylin kızımın adı sena. hihoyyyt
iyi akşamlar kızlar
benim kuzu çok seviyor mama sandalyesini ya. ama ilk aldığım zamanlarda hemen mama vermedim. önce tepsisine oyuncaklarını doldurdum, onları tek tek aşağı attı. ben aldım geri verdim. bi süre oyun masası gibi kullandık. şimdi artık yemek de veriyorum. bence bi süre ısrar etme,sonra yeniden denersin canım.
hepinize iyi geceler kızlar. ben kaçar!
cnm çok geçmiş olsun boşver yaa bende abu bi yerden siğil çıktı biliyorsun
geçmiş olsun cnmmm
süper yaa bizimkilerde en fazla 2 kere kalkıyor ama ben 4 kere kalkıyorum ayrı ayrı kalkıyoru
offf ev toplmakla doplanmıyor yaaa
oyy kuzuuuu...
hoşgeldin
allahh allahh neden öyle yaptı acaba yaa
daha önce oturuyordur ...acaba kendini mahküm gibimi hissetti acaba yaa
selam kızlarrr
ben bugünde evdeydim ne kötü di mi((
Ahsen hiç göğsümü emmiyordu bende dr u aradım ablamın arkadaşı olur kendisi
sen sık sık ver dedi emziği bıraktır dedi çöpe attık bakalım inşallah unutur hemencecik
ek gıdalara devam et dedi bu dönemde sütün azalabilir çalışıyorsun normaldir Ahsende çok gelmeyince emmeyi reddediyordur dedi
ama emzik vermeyince mecbur emme ihtiyacını karşılamak için emdi zilli şimdi gece de bol bol emziricem malum sütü arttıran tek şey bebeğin bol bol emmesi
bu arada bugün yayla çorbası yaptım çok sevdi miniğim
şimdi de saçımla oynamak için beni çağırıyor görüşürüzzz
selaaammm.. alıntı yapmayı unuttum aklımda kalanları yazacagımyerimseniben
burcu cnm ya çok üzüldüm sedef olduguna eminmisin pul pulmu oluyo sedef onuda bilmiyorum ya?? bence eczaneye falan göster onlar anlar tatlım ona görede ilaç veya merhem veririler..
filizcim zeyzenin gözü aydın diyim ayrıca benm arkadaşımın bebegi 1.900 dogdu ve korkunçtu tövbe ya.. ben zor tuttum ve şuanda kocaman valla beterin beteri var okadarda heyecan yapmasın.. ayrıca dorugum mama sandalyesi hayırlı olsun rica etsem bi resim cekermisin bende alıcamda karar veremedim açıkçası bakmadımda acaba sizin oradakinden burada olurmu ama merak ettim açılıp kapanıyomu?? burdan ferda almıştı ona sordum ama osırada memeleketine gidecekti telaştan görmedi sanırım..
birsencim evin dagılması ve sürekli o halde kaması gerçekten insanı yıpratıyor bacım seni anlıyorum.. ayrıca gezmişsin ama pek mutlu olmamışsın sanırım.. olsun seneye bol bol gezer acısını çıkarırısın cnm benm..
semracım ogluşuna geçmiş olsun..
esencim memeyi çöpe attıgın iyi olmuş ya bencede emen bebegn yalancı meme emmesine gerek yok şimdilik, agladımı yada uykusu geldimi daya memeni çalışırkende biberondan emerken uyur malesefki defne beni emmeyi şu meme yüzünden bıraktı annem alıştırdı zorla memeyi ona diyorum sen suçlusun diye meme emince gögsümü istemedi ve inan sadece uyturken veriyorum memesini ama son 1 haftadırfalan mızıklanınca agzına veriyorum tutuyor önceden hiç tutmaz atardı..
aklımda başka bişi kalmadı kusura bakmayın..
bugun kayınvalidemler kahvaltıya geldiler ve eşim bana yataktayken söyledi unutmuş beyimklava:
resmen fırladım yataktan... evi topladım defneye kahvaltısını verdim kahvaltıyı sen hazırlayacaksın dedim ve hazırlattım......
fazla oturmdan gittiler ve bissürü yemek tatlı vs yapmıştım hepsini topladım 2 lt kolada dahil hepsini anneme götürdüm..eşimede dedim gel beni al anneme bırak,
ne bunlar falan dedi dedim yemeyenin malını yerlermişşşş afiyetle yiyecegiz dedimmm...
neyse bunuda atlatmış olduk...
ankarada yaşayan kaynım var bekar bi kız bulmuşş evlenmek istiyomuş ocakta isteme olacakmış kaynımda yeni birinden ayrıldı
hemen nasıl bulupta karar verdi anlamadım bu iş yaş gibime geliyo ama şimdiden anasını babasını para bakımından sömürmeye başladı
50 bin tl kredii çekin diyomuş kafayı yemiş hayatında sanki 50bin görmüş allahın açı!!!
kızda yemekli düğün istermiş eşya sonrada alsak olur dermişşşşşşş ayyy bunlar kafayı yemiş millet gösteriş için ne yapacagını şaşırdı...
şaban gşibi bi tek döşekle ist. gelecekler heralde:roflol: :roflol:
ayyy kafa şişirdim farkınayımda ama bıraksanız sabaha kadar yazarım çünki karışmayım dedim içimde kaldıııııııı
neysem kubi yattı bende yatayım çok öptm.....
merhabalar kızlar biz bugün dediğimiz gibi anneme kahvaltıya gittik
kahvaltı yaptık çocukları besledim uyuttum çıktık
b.köye gittik dolaştık mağzalara bakındım
sinemaya gidcektik gireceğimiz matine full olmuş
girmedik yemek yedik eşime mont aldık
markete gittik...mama vs. aldık
sonra arkadaşıma gittik annesi babası ile bayramlaştık
annem fitil etti beni alt kat komsu ile olmasına rağmen
tlf daki o isteksiz hala gelmiyormusunuz ses tonu beni sinir etti
asla birdaha bırakıp gezmeye gitmeyecem
evimize geldik alişim uyudu ömer direniyor
hepinizi çok öptümm
selam kızlarrr
ben bugünde evdeydim ne kötü di mi((
Ahsen hiç göğsümü emmiyordu bende dr u aradım ablamın arkadaşı olur kendisi
sen sık sık ver dedi emziği bıraktır dedi çöpe attık bakalım inşallah unutur hemencecik
ek gıdalara devam et dedi bu dönemde sütün azalabilir çalışıyorsun normaldir Ahsende çok gelmeyince emmeyi reddediyordur dedi
ama emzik vermeyince mecbur emme ihtiyacını karşılamak için emdi zilli şimdi gece de bol bol emziricem malum sütü arttıran tek şey bebeğin bol bol emmesi
bu arada bugün yayla çorbası yaptım çok sevdi miniğim
şimdi de saçımla oynamak için beni çağırıyor görüşürüzzz
selaaammm.. alıntı yapmayı unuttum aklımda kalanları yazacagımyerimseniben
burcu cnm ya çok üzüldüm sedef olduguna eminmisin pul pulmu oluyo sedef onuda bilmiyorum ya?? bence eczaneye falan göster onlar anlar tatlım ona görede ilaç veya merhem veririler..
filizcim zeyzenin gözü aydın diyim ayrıca benm arkadaşımın bebegi 1.900 dogdu ve korkunçtu tövbe ya.. ben zor tuttum ve şuanda kocaman valla beterin beteri var okadarda heyecan yapmasın.. ayrıca dorugum mama sandalyesi hayırlı olsun rica etsem bi resim cekermisin bende alıcamda karar veremedim açıkçası bakmadımda acaba sizin oradakinden burada olurmu ama merak ettim açılıp kapanıyomu?? burdan ferda almıştı ona sordum ama osırada memeleketine gidecekti telaştan görmedi sanırım..
birsencim evin dagılması ve sürekli o halde kaması gerçekten insanı yıpratıyor bacım seni anlıyorum.. ayrıca gezmişsin ama pek mutlu olmamışsın sanırım.. olsun seneye bol bol gezer acısını çıkarırısın cnm benm..
semracım ogluşuna geçmiş olsun..
esencim memeyi çöpe attıgın iyi olmuş ya bencede emen bebegn yalancı meme emmesine gerek yok şimdilik, agladımı yada uykusu geldimi daya memeni çalışırkende biberondan emerken uyur malesefki defne beni emmeyi şu meme yüzünden bıraktı annem alıştırdı zorla memeyi ona diyorum sen suçlusun diye meme emince gögsümü istemedi ve inan sadece uyturken veriyorum memesini ama son 1 haftadırfalan mızıklanınca agzına veriyorum tutuyor önceden hiç tutmaz atardı..
aklımda başka bişi kalmadı kusura bakmayın..
bugun kayınvalidemler kahvaltıya geldiler ve eşim bana yataktayken söyledi unutmuş beyimklava:
resmen fırladım yataktan... evi topladım defneye kahvaltısını verdim kahvaltıyı sen hazırlayacaksın dedim ve hazırlattım......
fazla oturmdan gittiler ve bissürü yemek tatlı vs yapmıştım hepsini topladım 2 lt kolada dahil hepsini anneme götürdüm..eşimede dedim gel beni al anneme bırak,
ne bunlar falan dedi dedim yemeyenin malını yerlermişşşş afiyetle yiyecegiz dedimmm...
neyse bunuda atlatmış olduk...
ankarada yaşayan kaynım var bekar bi kız bulmuşş evlenmek istiyomuş ocakta isteme olacakmış kaynımda yeni birinden ayrıldı
hemen nasıl bulupta karar verdi anlamadım bu iş yaş gibime geliyo ama şimdiden anasını babasını para bakımından sömürmeye başladı
50 bin tl kredii çekin diyomuş kafayı yemiş hayatında sanki 50bin görmüş allahın açı!!!
kızda yemekli düğün istermiş eşya sonrada alsak olur dermişşşşşşş ayyy bunlar kafayı yemiş millet gösteriş için ne yapacagını şaşırdı...
şaban gşibi bi tek döşekle ist. gelecekler heralde:roflol: :roflol:
ayyy kafa şişirdim farkınayımda ama bıraksanız sabaha kadar yazarım çünki karışmayım dedim içimde kaldıııııııı
neysem kubi yattı bende yatayım çok öptm.....
iyi geceler arkadaşlar;birsen sen ve ben varız galiba kimsecikler kalmamış.bende oğluşun mamasını yaptım yedi biberonunu yıkadım uyuycam birazdan.içimde kaldı kızlar.oğluşumu güzelce emziremedim.inş. iknciye kısmetse.oğlumu anne sütüyle büyütmek çok isterdim neyse kısmet değilmiş sağlıklı ıhatli olsuna sorun değil.ama işin şu tarafıda varki anne içinde bebek içindeçokzor bu saatte kalk mama yap yıka.insan yorgunluktan gözünün önünü göremezken mama yapmaya kalkıyor bebişlerimiz içinde zor istedikleri anda doyuramıyorsun artık işiçözdük 3-4 saattte birveriyoruz oğluşta bizde üzülmüyoruz:) neysem ben bu konuya nerden girdim .hadi hepinizegüzel tatlı uykular..