PINARRR canım cok gecmişolsun yaaa..kıyamam defnosa hasta olmus..daha beterınden korusun Allahım kuzucuklarımızı....annede bayıldım nekadar ınce bı dawranıs ..gercekten anne gıbısı yokkkk.....bende duygulandım cnm yaa....hayırlı hbrlerle donun ınşallahh doktordannnnn....
BIRSENNN nasılsın canım nasıl paşalarrr...
GULHANN aynı ben neyazabılıom nede okuyabılıommm sızı yahuuuu nasılsın canımmm..
AYSUN BURCU SIBEL TULAY BENGI ILGIN BEYAZ NURTENNN BOZON BOCEKKK HULYA kızlarr nasılsınız nasıl kuzucuklarrrrr....
ısmını unuttuum varsa affola kızlar yaa hepınızı sole genıs genıs muhabbet etmeyı ole cok ozledımkıııı...
burdan gerı kalınca kendımı eksık hıssedıorum ole gusel paylasımlar oluokı aramızda ama neyazıkıkkı aetık takıp edemıyorum...((
yagız gunduz uykularını yarım saate ındırdı artık pc yı uyanıkken actıımdaysa başına oturtmuyo o alcakmış ılla mausu ....onla ılgılenmemı ıstıo ee halıyle acmıyorum acamıyorum bende...
yok corbası yok meyvası puresı kahvaltı iş ew derken gunler su gıbı gecıyo..bıde yagız diş cıkartıyo ılk dişimişz patladııı!!!!!!!!weee mızmızmızzzzzzz allahtan ıshal ve ateş olmadı ama cok huysuzzz gece yarımsaate kalkıyo hatta yarımyamalak uyuyooo yaklasık 5gundurr gecen anneme bırakıp 3 saat eşimle ewde uyuduk dusunun artıkkk...
hepınızı ozledım yaaaa
hoş gelmiş inciniiiiiz biz ikinciyi de çıkardık çilelerle bitti şükür
Sagol canim. Insallah dedigin gibi olurda, hayattaki tek kardesimin dügününe sorunsuz katilirim.
Canim burada adi Raps, sözlükte tercümesi "kolza" diye cevrilmis. Vardir belki büyük marketlerde. Bir cesit sivi yag.
Insallah canim, hayirlisi olsun diyorum artik. Ve sana da cok gecmis olsun. Hem Bora yaramaz, üstüne birde bu sIkinti. Neyseki bitirmissin, bravo diyorum.
Sagol canim.opuyorumnanaktan
aman burcu izleme kız öyle şeyleri :)
sağ ol canım
hadi görüşürüz ben de kaçıyorum yazdırmıyo bi türlü oğlan
gelmiş geçmiş olsun canım
maşallah benimki 2 günde bir anca
aaa ben işletmeyi unuttum hiç de istemedi kartı hemşire
Sagol Bengi'cigim. Ya Deniz'in videolarini izliyorum, cok hareketli ve afacan ya. Cok seviyorum kuzucugumu.
Canim bizim baba avantajimiz bile yok, esim büyük ihtimal Mayis'da izin alamaz. Genelde Temmuz ortasi ya da sonu veriyorlar. O zamana kadar nasil Istanbul'da kalacagiz, kalacak miyiz, ailesinin Dorugu görmesi lazim, Doruk o sicakta ne yapacak? Offf, neyse...
Gözlerim doldu, kendi Annem geldi aklima canim. Nasil inceymis Annen. Örnek olsun kaynana. Sadece cocuk sevmek yetmiyor ki!
Haklisin canim, belki o zamana kadar uyku düzeni degisir. 1 günlük birsey, atlatiriz söyle böyle iste.
Cok gecmis olsun Bozon'cugum. Umarim gecer bu agir stresli ortamin bir an önce...
Canim atesten üstünü aciyorsunuz ya, belki karnini üsütmüs olabilir. Umarim kötü birsey cikmaz ya. Aksilik gelince üst üste gelir zaten.
Aman Yagiz Efe yine mizikcilik yapiyor demekkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]
sağol canım büyüyor paşa :)
Kızlar çok sağolun geçmiş olsun dilekleriniz çin a.s.
Birsomun da yazdığı gibi Defnoşum 4'ü üstte 2'si altta olmak üzere 6 diş çıkarıyormuş :1shok: Yani ben doktorun yalancısıyım kaydirigubbakcemile3
Boğazlarında da gribal enfeksiyon var ama bu kadar yüksek ateş ve ishal kesinlikle dişten dedi doktor. Gerçi daha 1 kere ishal şekilde yaptı kakasını ama takipteyim yinede. Çok daha önemli bişey olmamasına çok sevindim ya a.s
Doktor bu ateş 5 gün kadar sürer telaşlanma dedi. 6 dişe bu kadar huysuzluk yapıyorsa öpte başına koy başka çocuk olsa dayanamaz dedi. Ay bi çıksalarda rahatlasa kuzum :1no2:
Kayınvalidemler şimdi gitti. Defnoşta bi uyuyup bi uyanıyo kuzum. Fitilini verdim. 38,5'larda ateşi. O uyanmadan bende yatıp dinleneyim azıcık.
İlginiz için çok çok tşk ederim kızlar. Allah hiçbir kuzuma hastalık vermesin. Öpüyorum hepinizi a.s.
kıyamam ben ona kıyamam çok zor biz iki tane de mahvolduk 6 tane haa
((
günaydın kızlar!
öncelilkle belirtieyim benim kız hala uyuyor. ama ben erken kalkmaya alıştığımdan uyku tutmadı. dün ikindin bi önce ablama sonra bi postada eşime ağladım.. ay kim arasa ağlayacak durumdaydım zaten. dünde eşimin toplantısı vardı geç geldi. iyice gerildim anlayacağınız. eşim halimi görünce annesini aradı ve iyyi bi fırça çekti. torunuzu anca sevmeye gelirsiniz. hasta olsa kaçarsınız. işiniz gücünüz yok emekli insanlarsınız niye gelmiyosunuz yardımcı olmuyosunuz analmıyorum diye. bayramada gitmeyelim dedi ama ben kurbanı ne yapacaz bu vakitten sonra kimseyi bulamazlar yeriimize kesecek deyince vazgeçtik. ikinci gün geliriz dedi ozaman.
kızım gece 12'ye doğru uyudu sızdı desem daha doğru olur. bu vakite kadar gözünü hiç açmadı. kaç gündür uykusuz yavrum. yalnızca acıktığında birazcık mızırdandı okadar. inşallah bidaha ağrısı olmaz. Özgü ağladıkça gözlerinden boncuk boncuk yaşlar döküldükçe dayanamıyorum sinirlerim bozuluyor.
geçer güzelim ya düzelir sen kendini bu kadar hırpalama
iyiyim bende durucuk gece üçte kalktı beşbuçukta uyudu teyzesi biraz uykusuz kaldık öğlene kadar çalışıyoruz bugün sonra dört gün kızlarımlayım şekercim
kızlarınla çok güzel bi tatil geçir canım
Sağolasın canım valla şu 3 günde 4 saat düşmeyen 39,7'leri bile gördüğüm için 38,5 bana çok normal gelmeye başladı a.s İnşallah en kısa sürede buda geçicek a.s.
geçicek geçicek pınarcım
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi bayramlar
iyi bayramlar canım
Kızlar kuzum 6.hastalık olmuş. Basit bir bebek hastalığı. Doktor 3.günün sonunda vücut döküntü yapar ve ateş düşerse 6.hastalık demişti. Az önce Defne'nin önce kafası olmak üzere tüm vücudu isilik gibi kırmızı kırmızı oldu. Ateş'te 38 şuanda. Doktoruyla görüştüm. Atlattınız çok şükür dedi. Bundan sonra 2-3 gün döküntü yapıp 1 haftada iştahsızlık yapar dedi. Ay Allah beterinden saklasın bundan sonra a.s.
iyi çok kötü bi şey değilmiş gelmiş geçmiş olsun
merhaba kızlar
zizi soran sormayan herkese teşekkürler şöyle bir geçmişi okudum da sağolun
ateşimiz biraz or düştü dün 2-3 saate kadar neyseki bi daha ateşlenmedi
umarım aşıdandır
bende biraz daha iyim bugün dudağımda uçuk öçıkmış tam da bayram da neyse yapacak bişey yok
pınarcım geçmiş olsun cnm defneye umarım o kadar çok diş birden çıarmıyrıdur yazık yavruma
kızlar bundan sonra giremem sanırım görümcem gelecek bayramda bizde kalacak
bayramınız şimdiden kutlu olsun
tekrar geçmiş olsun ve iyi bayramlar
pınar gecmıs olsun canım şimdi okudum ya cok ılgınc 6 diş birden neysekı gecmeye basladı demıs doktorun sveındım valla gecmıs olsun defneme
fulya inşallah ateş yapmaz boncuga sen yınede yarım olcek calpol ıcır bence
beyaz tekrar gecmıs olsun canım
öff ya ne oluyo bebişlerımıze böle benımkınınde hafıf atesı varmıs gorumcem aradı sımdı saat 1de paydos sonrada adapazarına dogru cıkarıs yola üşütmesem cok ıyı duruyu ee bıde grıp mıkrobu var demı ortalıkta rabbım korusun tum meleklerımızı bugun gıremem sıteye artık sımdıden bayramınızı kutlarım
iyi bayramlar canım
benim kız 10da uyandı. emzirdim altını değiştirdim. oynaştık 11:30da tekrar uyudu. hemde kendi kendine oyuncağıyla oynarken. ay kuzumu böyle görmeyeli uzun zaman oldu nasılda mutlu oldum. kaçgündür uykusuz kaldı yavrum.
canım benim ya onlar huzurluysa biz de huzurluyuz annelik ne garip bi şey
Selam Kızlar,
Hasta olan herkeze cok cok geçmiş olsun.Tez zamanda sağlıga kavuşursunuz insallah.
Pınarcım ilk defa duydum bu hastalığıda.Neyse iyileşiyor olması cok sevındırıcı.
Yola cıkanlara hayırlı yolculuklar.Sağlıkla gidin gelin canlarım.
Bende oğlumu yıkadım.Cantalarımı hazırladım.Esımı bekliyorum.Anneme gdicez aksamdan bu gece orda kalırız.Yarında bayram namazı,kurban telaşı akşam olur.Gece döneriz evımıze.
Şimdiden hepinizin Bayramı kutlu olsun Kızlar.Kuzuları öpün benım için.Umarım herkesin gönlüne göre gecer bayram....
bayramın kutlu olsun canım senin de
günaydın arkadaşlar ben pek güne aymadım ama olsun
zaten tünaydın olmuş...
sabah sabah eşimle tartıştık...hiç keyfim yok dün hiç bişey yapmadım
bugünde yapamıyorum ...arkamı dönüyorum bu çocuklar bibirlerinin üzerine çıkıyolar mıncık mıncık ediyolar .....korkuyorum gözlerine bişey yapacaklar babamız erken gelirse işe girecem
gerçi öle rutin işler yapacam ....
pınarım çok geçmiş olsun cnm
herkese iyi bayramlar
iyi bayramlar canım bayram sana mutluluk üstüne mutluluk getirsin
ogluşşş uyuyoooo yafss ama kımsecıklerr yok bugun pek bı sakın burasıııı bayram oncesı..
hepınıze ıı bayramlar kızlarrrrrrr..........cok cok opuorum zuzucukları ve sızıııı
iyi bayramlar canımcım
selam kızlar çok yorgunum gece hiç uyuyamadım bir eşimin ateşini ölçtüm bir Ahsenin ikisininki de çok yüksekti
sabah Ahsenin ateşi 39.2 olunca tekrar götürdüm dr a gribal enfeksiyon dedi 3 gün ateş devam edebilirmiş am 3 günden sonra devam ederse geri getirin dedi ateş düşürücü verdi
eşimi de dr a gönderdim şimdi eniştesiyle bakalım ona ne diyecekler
offfff çok sıkıldım Allah daha beterinden korusun
pınarcım 6. hastalığı duydum ben arkadaşımın bebeği oldu korkulacak bişe yok atlatıyorlar geçmiş olsun tatlım
kıyamam yaaa
bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederiz kızlar mercimeğin ateşi hala yüksek dua edin
inşallah düşer ateşi
slm kızlar geçmişe bakamdım annemdeyim şimdi drdan geldik kızım 500gr almış ve boyu 67iken 68 olmuş boyu uzmamış ya sinir oldum.. azda kilo almış neyseki saglıgı yerinde aşısıda oldu zatürre dedi 2 doz sanırsam yada 3.ü ayyy kafam karman çorman.. ateş yapar fitil atarsın dedi kabızlıgı için dupalak verdi ecz. aynı işlevi gören osmanak var dedi onu al dedi bende ok dedim aldım bide fazla para yoktu yanımda oyuzden.. neyse şu ecz. para verme olayı yine hortlamış haberim yokkk devlete borcum çıktı bende ücretli aldım sinir oldum..
has. çıkınca kuaförüme ugrayıp ayıklandım.. sonrada malatya pazarından mürdüm erigi kurusu ve kayısı aldım şişmdi haşlıyorum ezip vericektim dimi du bakım o kabızlıga iyi gelirse hiç şurubu vermeyecm..
neysem kaçtım annemin evini temizlicem ugraraım yine..
bize de bi ilaç verdi dr ama kustu bizim oğlan içmiyor onu inşallah geçer en kısa zamanda da rahatlar kuzucuk
kızlar merhaba. geçmişe bakamadım hiç ama hasta bebişlerimize geçmiş olsun diyorum.
bu bayram memlekete gitmedik ilk defa. maraştayız. kayınvalidemler geliyor. akşama burdalar. yoğun bi bayram olacak bol misafirli! aksi gibi bende her zaman olduğu gibi en ters zamanda adet olsum!! hemde nasıl!!
( karnım da ağrıyor
bide kızlar hiç başınıza geldi mi, genital bölgem,rahmim çok ağrıyor, sanki vakumla çekiyolar gibi!! geceden başladı. gece 2-3 saat uyuyamadım ağrıdan! hiç başınıza geldi mi? niye oluyo ki yaa??
geçmiş olsun ya istersen bi dra danış
Ay kimseler yok ya. Herkes bayram hazırlığında heralde. Eşim ofise gitti işlerini halletmeye. Bizde Defnoş'umla kucak kucağa geziyoruz evde. Yine huysuzluğu tuttu kuzumun. Dişler sıkıntı yapıyor sanırım. Çok memnuniyetsiz 2 saattir. Kollarım ağrıdı valla. Balkonda toplanıcak çamaşırlarım var. Kızartma yapıcam , doğrayıp suya bastım ama kızartma aşamasına geçemedim henüz. Salon Defnoş sayesinde aldı başını gidiyor ve yarın sabah bayram. Daha manikür yapıcam. Sabah kahvaltıya kayınvalidemlere mi gideriz evde mi oluruz. Gerçi onların kurbanları ayrı yerde bizimki ayrı yerde kesilicek ama. Öğlene kadar yalnız kalmayayım diye oraya gidelim der belki eşim ayyyyy stres yaptım offfff
yalnız kalma ya bayram günü
kızlar biz hala ateşle boğusuyoruz eşimin ateşi 39.5 ahseninki de yükseliyor ateş düşürücüyle düşürüyorum
çok yoruldum bir ona bir ötekine koşturmaktan gözlerimin altı morardı yaaa
iyileşsinlerde ben razıyım
bize bayram pek iyi gelmedi inşallah sizinkiler iyi gecer bayramınız mübarek olsun
kıyamam ya inşallah geçer ateşi düşer ve güzel bi bayram geçirirsiniz
Herkesin bayramı mübarek olsun şimdiden.
Bende giremem bir süre kuzucuklarımı ve sizleri öpüyorum.
iyi bayramlar canım
iiyi aksamlar kızlar ben geç saatte temizliğe girştim
ama bir iki tepsi poğça yaptım ve kek yaptım daha
sonra ....mutfağı temizlemekle uğraştım....
şimdi mola verdim gidecem.....yatak odası oturma odası banyo ve antre var
babamız hasta olduığundan çocuklara bakıyorum püff diyorum
daha çocuklar yıkanacak yaa....
herkese hayırlı bayramlarrrrrr
hamarat hatun sana da iyi bayramlar :)
Bende çok oturdum. Kalkayım da duşumu falan alayım. Defne kuzumun çantasını hazırlayayım. Yarın falan giremem belki. Şimdiden kutlayayım;
Tüm bacılarımın ve kuzularımın kurban bayramı mübarek olsun. Hepinizi kocaman öptüm a.s.
iyi bayramlar canımcım :) kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2