2009 Mayıs Anneleri

selam kızlar çok yorgunum gece hiç uyuyamadım bir eşimin ateşini ölçtüm bir Ahsenin ikisininki de çok yüksekti
sabah Ahsenin ateşi 39.2 olunca tekrar götürdüm dr a gribal enfeksiyon dedi 3 gün ateş devam edebilirmiş am 3 günden sonra devam ederse geri getirin dedi ateş düşürücü verdi
eşimi de dr a gönderdim şimdi eniştesiyle bakalım ona ne diyecekler
offfff çok sıkıldım Allah daha beterinden korusun

pınarcım 6. hastalığı duydum ben arkadaşımın bebeği oldu korkulacak bişe yok atlatıyorlar geçmiş olsun tatlım

bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederiz kızlar mercimeğin ateşi hala yüksek dua edin

Amin canım atlattı çok şükür. Sizinkilerde sorunsuz çıkarsın inşallah a.s.

Oy maşallah kuzuma

Sağolasın canım atlatıyoruz çok şükür :Saruboceq:

Sanada iyi bayramlar canım a.s.

Sağol canım. Farkındayım dün telde konuşurkende dedin ya hemen al şunları Aytunç kavga ediyolar diye kaydirigubbakcemile3

Sağolasın canım a.s.

ogluşşş uyuyoooo yafss ama kımsecıklerr yok bugun pek bı sakın burasıııı bayram oncesı..
hepınıze ıı bayramlar kızlarrrrrrr..........cok cok opuorum zuzucukları ve sızıııı

İyi bayramlar canımmm a.s.

bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederiz kızlar mercimeğin ateşi hala yüksek dua edin

Sizede çok geçmiş olsun canım ya. Çok iyi anlıyorum seni :çok üzgünüm: İnşallah en kısa sürede normale döner ateşi kuzumun :Saruboceq: Dualarım sizinle a.s.

Eşim geldi yemek yedi, kızıyla koltukta oynarken ikiside uyudular opuyorumnanaktan

Hazır onlar uyurken apartmanın altındaki kuaföre gideyim de bi kaşımı aldırıp, manikür yaptırayım. 3 gündür dağıldım azcık kendime geleyim. Öpüyorum kocaman a.s.

slm kızlar geçmişe bakamdım annemdeyim şimdi drdan geldik kızım 500gr almış ve boyu 67iken 68 olmuş boyu uzmamış ya sinir oldum.. azda kilo almış neyseki saglıgı yerinde aşısıda oldu zatürre dedi 2 doz sanırsam yada 3.ü ayyy kafam karman çorman.. ateş yapar fitil atarsın dedi kabızlıgı için dupalak verdi ecz. aynı işlevi gören osmanak var dedi onu al dedi bende ok dedim aldım bide fazla para yoktu yanımda oyuzden.. neyse şu ecz. para verme olayı yine hortlamış haberim yokkk devlete borcum çıktı bende ücretli aldım sinir oldum..
has. çıkınca kuaförüme ugrayıp ayıklandım.. sonrada malatya pazarından mürdüm erigi kurusu ve kayısı aldım şişmdi haşlıyorum ezip vericektim dimi du bakım o kabızlıga iyi gelirse hiç şurubu vermeyecm..

neysem kaçtım annemin evini temizlicem ugraraım yine..

kızlar merhaba. geçmişe bakamadım hiç ama hasta bebişlerimize geçmiş olsun diyorum.
bu bayram memlekete gitmedik ilk defa. maraştayız. kayınvalidemler geliyor. akşama burdalar. yoğun bi bayram olacak bol misafirli! aksi gibi bende her zaman olduğu gibi en ters zamanda adet olsum!! hemde nasıl!! ( karnım da ağrıyor
bide kızlar hiç başınıza geldi mi, genital bölgem,rahmim çok ağrıyor, sanki vakumla çekiyolar gibi!! geceden başladı. gece 2-3 saat uyuyamadım ağrıdan! hiç başınıza geldi mi? niye oluyo ki yaa??

Maşalah kuzuma hiç dert etme bacım bizim Defne'de geçen ay yarım cm uzamıştı bu ay 4,5 cm uzamış. Belli olmuyor demek ki yerimseniben

Kolay gelsin sana a.s.

Aaa tüh be adet olman kötü olmuş bacım. Allah kolaylık versin o kadar misafirler a.s.

Valla bence doktoru falan ara sor çok fazlaysa bi kontrole gidersin ya CADIARZU

Bende kaşımı aldırdım tam maniküre geçecekken Defnoş'um uyanmış. Eşim mam vermiş ama ştahı yok ya emmek istemiş. Geldim bende emzirdim kuzumu. Beni görünce nasıl gülüp çığlık atıyor aşkım ya. Ateşide 37,5 oldu çok şükür. Yarına ateş falan kalmaz inşallah :Saruboceq:

Akşam uyusunda manikürümü kendim yaparım bende yerimseniben

Ay kimseler yok ya. Herkes bayram hazırlığında heralde. Eşim ofise gitti işlerini halletmeye. Bizde Defnoş'umla kucak kucağa geziyoruz evde. Yine huysuzluğu tuttu kuzumun. Dişler sıkıntı yapıyor sanırım. Çok memnuniyetsiz 2 saattir. Kollarım ağrıdı valla. Balkonda toplanıcak çamaşırlarım var. Kızartma yapıcam , doğrayıp suya bastım ama kızartma aşamasına geçemedim henüz. Salon Defnoş sayesinde aldı başını gidiyor ve yarın sabah bayram. Daha manikür yapıcam. Sabah kahvaltıya kayınvalidemlere mi gideriz evde mi oluruz. Gerçi onların kurbanları ayrı yerde bizimki ayrı yerde kesilicek ama. Öğlene kadar yalnız kalmayayım diye oraya gidelim der belki eşim ayyyyy stres yaptım offfff

Son düzenleme:
kızlar biz hala ateşle boğusuyoruz eşimin ateşi 39.5 ahseninki de yükseliyor ateş düşürücüyle düşürüyorum
çok yoruldum bir ona bir ötekine koşturmaktan gözlerimin altı morardı yaaa
iyileşsinlerde ben razıyım

bize bayram pek iyi gelmedi inşallah sizinkiler iyi gecer bayramınız mübarek olsun

Dur bakalım bacım hayırlısıyla bayramdan sonra sporada başlıyorum.Ne olacak görücez.

Canım maşalla oğluşuna inşallah aşınızda ateş yapmaz.

Aslıcım iyiyiz sen? çok sık giremiyorsun özlettin kendini valla.

Neyseki biraz düzelmişsiniz özlemcim tekrar geçmiş olsun.

Sizde dikkat edin Gülşahcım allah korusun birde durucuk hasta olmasın

Maşallah diyelim Özgü kıza annesini üzmemeye karar vermiş demek.

Hayırlı bayramlar canım.

Gene neden atıştınız yahuuu?Oğlanlarada dikkat etmek lazım birsom çok tehlikeli olabiliyorlar allah korusun.

ogluşşş uyuyoooo yafss ama kımsecıklerr yok bugun pek bı sakın burasıııı bayram oncesı..
hepınıze ıı bayramlar kızlarrrrrrr..........cok cok opuorum zuzucukları ve sızıııı

İyi Bayramlar tatlım sanada.

Biraz kendine de vakit ayır bakalım.Ohh ne güzel bende babamız gelirse gidicem kuaföre

Maşallah defnoşuma bir ayları bir aylarını tutmuyorki tatlım yağızda 2 aydır çok az alıyordu bu ay maşallah 800 gr aldı 2 cm uzamış dediğin gibi sağlıkları yerinde olsunda gerisi boş.

Ayşecim senin bu regl ne kadar öenmli zaman var onlara denk geliyor o halde misafir ağırlamakta zor olur.Ağrı hakkında hiç fikrim yok canım bence doktorunu bi ara

Allah yardımcın olsun arkadaşım tez zamanda rabbim şifalarını versin ne diyim mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine.:Saruboceq: Kuzuma kıyamam perişan olmuştur şimdi.

Herkesin bayramı mübarek olsun şimdiden.

Bende giremem bir süre kuzucuklarımı ve sizleri öpüyorum.

Ay canım benim ya Allah kolaylık versin inşallah tez vakitte eşinde güzel kuzumda iyileşirler a.s. Allah sanada kolaylık versin a.s. İyi bayramlar canım a.s.

Bacım iyi bayramlar öpüyorum senide oğluşumuda a.s.

Yemeğimizi yedik, eşimde Defnoş'ta uyudular. Bende mutfak toparla, çamaşırları topla, etrfafı toparla derken yoruldum valla. Daha duş alıcam, manikürümü yapmam lazım. Yarın kahvaltıya kayınvalidemlere gidicekmişiz. Eşim kurbana gideceği için evde tek olayım istemiyor bayram günü. Daha Defnoş'un çantasını hazırlayacağım. Oyyy oyyyyy

iiyi aksamlar kızlar ben geç saatte temizliğe girştim
ama bir iki tepsi poğça yaptım ve kek yaptım daha
sonra ....mutfağı temizlemekle uğraştım....
şimdi mola verdim gidecem.....yatak odası oturma odası banyo ve antre var
babamız hasta olduığundan çocuklara bakıyorum püff diyorum
daha çocuklar yıkanacak yaa....

herkese hayırlı bayramlarrrrrr

Ooo daha bayağı işin varmış bacım Allah kolaylık versin iyi bayramlar sanadaaaa kuzularımı öptümmm a.s.

Bende çok oturdum. Kalkayım da duşumu falan alayım. Defne kuzumun çantasını hazırlayayım. Yarın falan giremem belki. Şimdiden kutlayayım;

Tüm bacılarımın ve kuzularımın kurban bayramı mübarek olsun. Hepinizi kocaman öptüm a.s.

hoş gelmiş inciniiiiiz biz ikinciyi de çıkardık çilelerle bitti şükür

Sagol Bengi'cigim. Ya Deniz'in videolarini izliyorum, cok hareketli ve afacan ya. Cok seviyorum kuzucugumu.

Canim bizim baba avantajimiz bile yok, esim büyük ihtimal Mayis'da izin alamaz. Genelde Temmuz ortasi ya da sonu veriyorlar. O zamana kadar nasil Istanbul'da kalacagiz, kalacak miyiz, ailesinin Dorugu görmesi lazim, Doruk o sicakta ne yapacak? Offf, neyse...

Gözlerim doldu, kendi Annem geldi aklima canim. Nasil inceymis Annen. Örnek olsun kaynana. Sadece cocuk sevmek yetmiyor ki!

Haklisin canim, belki o zamana kadar uyku düzeni degisir. 1 günlük birsey, atlatiriz söyle böyle iste.

Cok gecmis olsun Bozon'cugum. Umarim gecer bu agir stresli ortamin bir an önce...

Canim atesten üstünü aciyorsunuz ya, belki karnini üsütmüs olabilir. Umarim kötü birsey cikmaz ya. Aksilik gelince üst üste gelir zaten.

Aman Yagiz Efe yine mizikcilik yapiyor demekkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]
sağol canım büyüyor paşa :)
kıyamam ben ona kıyamam çok zor biz iki tane de mahvolduk 6 tane haa ((
geçer güzelim ya düzelir sen kendini bu kadar hırpalama
iyiyim bende durucuk gece üçte kalktı beşbuçukta uyudu teyzesi biraz uykusuz kaldık öğlene kadar çalışıyoruz bugün sonra dört gün kızlarımlayım şekercim
kızlarınla çok güzel bi tatil geçir canım
Sağolasın canım valla şu 3 günde 4 saat düşmeyen 39,7'leri bile gördüğüm için 38,5 bana çok normal gelmeye başladı a.s İnşallah en kısa sürede buda geçicek a.s.
geçicek geçicek pınarcım
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi bayramlar
iyi bayramlar canım
iyi çok kötü bi şey değilmiş gelmiş geçmiş olsun
tekrar geçmiş olsun ve iyi bayramlar
iyi bayramlar canım
canım benim ya onlar huzurluysa biz de huzurluyuz annelik ne garip bi şey
bayramın kutlu olsun canım senin de
iyi bayramlar canım bayram sana mutluluk üstüne mutluluk getirsin
iyi bayramlar canımcım
kıyamam yaaa
inşallah düşer ateşi
bize de bi ilaç verdi dr ama kustu bizim oğlan içmiyor onu inşallah geçer en kısa zamanda da rahatlar kuzucuk
geçmiş olsun ya istersen bi dra danış
yalnız kalma ya bayram günü
kıyamam ya inşallah geçer ateşi düşer ve güzel bi bayram geçirirsiniz

iyi bayramlar canım
hamarat hatun sana da iyi bayramlar :)

iyi bayramlar canımcım :) kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Kızlar mrb, aslında eşime kızdığımdan hiç bi hazırlık yapmıcaktım ama dayanamadım akşam oturdum kolayından şekerpare yaptım, börek ve sarma yaptım amanın yorulmuşum be,
Herkese iyi bayramlarrrrrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…