2009 Mayıs Anneleri

Merhaba canım a.s.Ben Braun kullanıyorum memnunum.Kuru kayısıyıda önce biraz suda bekletiyom az kaynatıp rondodan geçiriyorum.

Sagol canim. Insallah dedigin gibi olurda, hayattaki tek kardesimin dügününe sorunsuz katilirim.

kolza yagı neymiş kız ilk duydum sen geçenlerde yazmıştın galiba:uhm:

Canim burada adi Raps, sözlükte tercümesi "kolza" diye cevrilmis. Vardir belki büyük marketlerde. Bir cesit sivi yag.

Insallah canim, hayirlisi olsun diyorum artik. Ve sana da cok gecmis olsun. Hem Bora yaramaz, üstüne birde bu sIkinti. Neyseki bitirmissin, bravo diyorum.

kıvılcım canım inşallah annen için güzel gelişmeler olur içini rahat tut düğüne kadar bebişinde bir yaşında olacak daha rahat edersiniz

Sagol canim.opuyorumnanaktan

aman burcu izleme kız öyle şeyleri :)

sağ ol canım

hadi görüşürüz ben de kaçıyorum yazdırmıyo bi türlü oğlan

gelmiş geçmiş olsun canım

maşallah benimki 2 günde bir anca

aaa ben işletmeyi unuttum hiç de istemedi kartı hemşire[/QUOTE]

Sagol Bengi'cigim. Ya Deniz'in videolarini izliyorum, cok hareketli ve afacan ya. Cok seviyorum kuzucugumu.

Canim bizim baba avantajimiz bile yok, esim büyük ihtimal Mayis'da izin alamaz. Genelde Temmuz ortasi ya da sonu veriyorlar. O zamana kadar nasil Istanbul'da kalacagiz, kalacak miyiz, ailesinin Dorugu görmesi lazim, Doruk o sicakta ne yapacak? Offf, neyse...

Gözlerim doldu, kendi Annem geldi aklima canim. Nasil inceymis Annen. Örnek olsun kaynana. Sadece cocuk sevmek yetmiyor ki!

Haklisin canim, belki o zamana kadar uyku düzeni degisir. 1 günlük birsey, atlatiriz söyle böyle iste.

Cok gecmis olsun Bozon'cugum. Umarim gecer bu agir stresli ortamin bir an önce...

Canim atesten üstünü aciyorsunuz ya, belki karnini üsütmüs olabilir. Umarim kötü birsey cikmaz ya. Aksilik gelince üst üste gelir zaten.

Aman Yagiz Efe yine mizikcilik yapiyor demekkaydirigubbakcemile3

slm kizlar a.s.

dün anneme gttim bugun geldim..ay defnosa cok üzüldüm yaaa kuzum benim..pinarcim niye bu teldeki akilli sana öyle dediki yaaaa..gerci coktn gitmişindir doktora ama panik yapma hemen..serrada hem ates,hem ishal vardi..gripde degil soguk alginliği demişti doktoru..antibiotik ve 2 ates düsürücü verdi..defnosta inşaAllah atlatcak bunu canim..

üff..ates olunca insan geriliyor ister istemez..

kizlar kusura bakmayin valla..gecmisi okudum ama unuttum hepsini..

inşaAllah güzel haberlerle gelirsin pinarcim a.s.

kızlar defnoş 6 diş birden çıkarıyormuşşşş

pınarla konuştum ondan böleymiş

o gelince detayı yazar

6diş bırdenmiiiii ayy defnoşuma ...kıyamam kuzuya yaaaaaa...cabucak atlatır ınşallahhhhh....
FILIZIM yafss nıe sasıosun benımkının en tıpık halıı mısık haliii..huysuzluk yapmayınca aa noldu acep benım oglana da bugun uslu dıorumm o sewıyeye getırdı yanı benı:)))))

Kızlar çok sağolun geçmiş olsun dilekleriniz çin a.s.

Birsomun da yazdığı gibi Defnoşum 4'ü üstte 2'si altta olmak üzere 6 diş çıkarıyormuş :1shok: Yani ben doktorun yalancısıyım kaydirigubbakcemile3

Boğazlarında da gribal enfeksiyon var ama bu kadar yüksek ateş ve ishal kesinlikle dişten dedi doktor. Gerçi daha 1 kere ishal şekilde yaptı kakasını ama takipteyim yinede. Çok daha önemli bişey olmamasına çok sevindim ya a.s

Doktor bu ateş 5 gün kadar sürer telaşlanma dedi. 6 dişe bu kadar huysuzluk yapıyorsa öpte başına koy başka çocuk olsa dayanamaz dedi. Ay bi çıksalarda rahatlasa kuzum :1no2:

Kayınvalidemler şimdi gitti. Defnoşta bi uyuyup bi uyanıyo kuzum. Fitilini verdim. 38,5'larda ateşi. O uyanmadan bende yatıp dinleneyim azıcık.

İlginiz için çok çok tşk ederim kızlar. Allah hiçbir kuzuma hastalık vermesin. Öpüyorum hepinizi a.s.

pınarcım geçmiş olsun canım birsenden duydum bende arayacaktım ama benimkilerde hasta
onlarla ilgilenirken vakit geçti geç vakitte de aramak istemedim
zaten birsen diş deyince sevindim Allah başka sorun vermesin
geçmiş olsun tekrar

pınarcım ayy valla bende diş deyince sevindim çok korktum valla kötü bişi diye... canım ya kuşum benim nasıl sancılıdır maş. defnemize diyelim..

esen seninkiler nasıl hasta?? eşinle mercimekmi hasta?? çok geçmiş olsun cnm ya...

canım benim çok çok geçmiş olsun hayırlısıyla inşallah kolayca çıkarır dişlerini ikinizde rahat edersiniz yavrum benim nasıl dayanıyor o kadar acıya Allah yardımcısı olsun defnoşun opuyorumnanaktan

Pınarcm sana bakmaya diye girdim cnm çk gemiş olsun ay bi an domuz gribi dice diye aklım çıktı ya neyseki değilmiş şükür

Neyse ki dişmiş çabucak atlatır inş.Yavrum ne acelesi varmış 6 diş çıkaracak maşAllah yardım etsin Defnoş'a da hayırlısıyla çıkarsın inş

Canım size de geçmiş olsuna.s.

Annişlere ve kuzulara iyi geceler..

offf 6 diiş birden çıkyor demek. nasıl dayanıyor acısına yavrum. bunuda şükür diyeim. diğer doktorun nasıl anlamadı rahatsızlığınıda hemen nezle dedi.
canım tekrar geçmiş olsun. biran önce iyileşir Defnoş'un. Bu kızın hiçbirşeyi normal olmayacak anlaşılan.

canım geçmiş olsun. sizlere ne oldu? mercimeğin inşallah ciddi birşeyi yoktur.

günaydın kızlar!
öncelilkle belirtieyim benim kız hala uyuyor. ama ben erken kalkmaya alıştığımdan uyku tutmadı. dün ikindin bi önce ablama sonra bi postada eşime ağladım.. ay kim arasa ağlayacak durumdaydım zaten. dünde eşimin toplantısı vardı geç geldi. iyice gerildim anlayacağınız. eşim halimi görünce annesini aradı ve iyyi bi fırça çekti. torunuzu anca sevmeye gelirsiniz. hasta olsa kaçarsınız. işiniz gücünüz yok emekli insanlarsınız niye gelmiyosunuz yardımcı olmuyosunuz analmıyorum diye. bayramada gitmeyelim dedi ama ben kurbanı ne yapacaz bu vakitten sonra kimseyi bulamazlar yeriimize kesecek deyince vazgeçtik. ikinci gün geliriz dedi ozaman.
kızım gece 12'ye doğru uyudu sızdı desem daha doğru olur. bu vakite kadar gözünü hiç açmadı. kaç gündür uykusuz yavrum. yalnızca acıktığında birazcık mızırdandı okadar. inşallah bidaha ağrısı olmaz. Özgü ağladıkça gözlerinden boncuk boncuk yaşlar döküldükçe dayanamıyorum sinirlerim bozuluyor.

günaydın canım.ne güzel bak kızın uyuyo sende yat dinlen yoksa hiç dayanamzsın.böyle kayınvalden sana yakınmı? eğer sana yakınsa sen ara söyle gelintorununuz durmuyor biraz yardımcı olundab ende işlerimi halledeyim diye söyle.hiçbirşey için bukadar üzme stres yapma kendine eşini ve kızını düşün.

günaydın herkese nasılsınız

pınarcım defneye geçmiş olsun dişmiş Allahtan şimdi nasıl umarım iyidir

kızım hala uyuyor. gece hiç kalkmadığından bende uykumu almışım. kayınvalidem baaşka şehirde canım. ama eşim hep gelirler diye umuyordu. biraz hayal kırıklığı oldu onun açısından.çünkü kadın 3 sene çocuk yapmayınca olmuyor mu diye üzüntüsünden hastalanıyordu. ama hamileliğimde 3 hafta yattım kimse bakmadı. ben bunda da bişey beklemiyorum zaten.

günaydın canım. şimdilik bugün iyyiyiz Allaha şükür. sen nasılsın. mesain bitsede prenseslerinle dolu dolu 4 gün geçirsen diye düşünüyorsundur eminim.

bugün çalışan anneler zaman sizler için su gibi aksında bir an önce tatilinizin tadını çıkarmaya bakın kuzucuklarınızla.

iyiyim bende durucuk gece üçte kalktı beşbuçukta uyudu teyzesi biraz uykusuz kaldık öğlene kadar çalışıyoruz bugün sonra dört gün kızlarımlayım şekercim

Günaydın bacılar a.s.

Sağolasınız kızlar ya valla doktorun dediğine göre 6 diş birden diyor ama ben daha alttaki dişlerin kabarmasından başka üstte bişey göremedim. Kendi doktorumuzda pazartesi günü sadece altta 2 diş kabarmış demişti. Bakalım ya doktor yanlış gördü yada benim kız dediğiniz gibi normal bişey yapmayıp toptan çıkarıyor anlamadım valla :uhm:

Bu gece daha iyiydik çok şükür. En azından ateşimiz 38,5'dan yukarı çıkmadı. Şimdide 38'2 çok şükür. Biraz keyifsiz sadece. Kucağımda durmak istiyor sürekli.

Sürekli beni emdiği için göğüslerim yine fena acımaya başladı. Ben Defnoş'uma sadece mama ve Milupanın kahvaltılığı ile bi kahvaltı hazılayayım da tok tutsun kuzumu. Yumurta ve peynir 1 hafta kadar verme kusmasın dedi doktor a.s

pınarcım nasıl oldu defne cnm

Pınarcm sana bakmaya diye girdim cnm çk gemiş olsun ay bi an domuz gribi dice diye aklım çıktı ya neyseki değilmiş şükür

Bozon'cum Allah kolaylık versin canım ya. Eşinde iyi demiş ailesine. Zaten sevmek diyince en başta gelirler ama gel iki işin ucundan tut desen kaybolurlar klava:

Aman canım aman Allah bi daha ağrı sızı hastalık vermesin kuzularımıza a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…