- 26 Ekim 2008
- 6.173
- 57
bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederiz kızlar mercimeğin ateşi hala yüksek dua edin
Cnm ya geçmiş olsun inş. atlatır hemencik bu aralarda tüm kuzular ateşli yavs
Eşim geldi yemek yedi, kızıyla koltukta oynarken ikiside uyudular opuyorumnanaktan
Hazır onlar uyurken apartmanın altındaki kuaföre gideyim de bi kaşımı aldırıp, manikür yaptırayım. 3 gündür dağıldım azcık kendime geleyim. Öpüyorum kocaman a.s.
Git git cnm benimde bi bakıma girmem lazım
slm kızlar geçmişe bakamdım annemdeyim şimdi drdan geldik kızım 500gr almış ve boyu 67iken 68 olmuş boyu uzmamış ya sinir oldum.. azda kilo almış neyseki saglıgı yerinde aşısıda oldu zatürre dedi 2 doz sanırsam yada 3.ü ayyy kafam karman çorman.. ateş yapar fitil atarsın dedi kabızlıgı için dupalak verdi ecz. aynı işlevi gören osmanak var dedi onu al dedi bende ok dedim aldım bide fazla para yoktu yanımda oyuzden.. neyse şu ecz. para verme olayı yine hortlamış haberim yokkk devlete borcum çıktı bende ücretli aldım sinir oldum..
has. çıkınca kuaförüme ugrayıp ayıklandım.. sonrada malatya pazarından mürdüm erigi kurusu ve kayısı aldım şişmdi haşlıyorum ezip vericektim dimi du bakım o kabızlıga iyi gelirse hiç şurubu vermeyecm..
neysem kaçtım annemin evini temizlicem ugraraım yine..
Cnm 500 gr iyi bence , hemde her ay aynı büyücek kilo alıcak diye bişi yk boşuna üzme kendini bak çok şükür sağlıklı kuzucun
Kızlar kuzum 6.hastalık olmuş. Basit bir bebek hastalığı. Doktor 3.günün sonunda vücut döküntü yapar ve ateş düşerse 6.hastalık demişti. Az önce Defne'nin önce kafası olmak üzere tüm vücudu isilik gibi kırmızı kırmızı oldu. Ateş'te 38 şuanda. Doktoruyla görüştüm. Atlattınız çok şükür dedi. Bundan sonra 2-3 gün döküntü yapıp 1 haftada iştahsızlık yapar dedi. Ay Allah beterinden saklasın bundan sonra a.s.
İlk defa duydum cnm niye oluymuş bu
günaydın kızlar!
öncelilkle belirtieyim benim kız hala uyuyor. ama ben erken kalkmaya alıştığımdan uyku tutmadı. dün ikindin bi önce ablama sonra bi postada eşime ağladım.. ay kim arasa ağlayacak durumdaydım zaten. dünde eşimin toplantısı vardı geç geldi. iyice gerildim anlayacağınız. eşim halimi görünce annesini aradı ve iyyi bi fırça çekti. torunuzu anca sevmeye gelirsiniz. hasta olsa kaçarsınız. işiniz gücünüz yok emekli insanlarsınız niye gelmiyosunuz yardımcı olmuyosunuz analmıyorum diye. bayramada gitmeyelim dedi ama ben kurbanı ne yapacaz bu vakitten sonra kimseyi bulamazlar yeriimize kesecek deyince vazgeçtik. ikinci gün geliriz dedi ozaman.
kızım gece 12'ye doğru uyudu sızdı desem daha doğru olur. bu vakite kadar gözünü hiç açmadı. kaç gündür uykusuz yavrum. yalnızca acıktığında birazcık mızırdandı okadar. inşallah bidaha ağrısı olmaz. Özgü ağladıkça gözlerinden boncuk boncuk yaşlar döküldükçe dayanamıyorum sinirlerim bozuluyor.
ohhh iyi yapmıuş fırçalamakla
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanPINARRR canım cok gecmişolsun yaaa..kıyamam defnosa hasta olmus..daha beterınden korusun Allahım kuzucuklarımızı....annede bayıldım nekadar ınce bı dawranıs ..gercekten anne gıbısı yokkkk.....bende duygulandım cnm yaa....hayırlı hbrlerle donun ınşallahh doktordannnnn....
BIRSENNN nasılsın canım nasıl paşalarrr...
GULHANN aynı ben neyazabılıom nede okuyabılıommm sızı yahuuuu nasılsın canımmm..
AYSUN BURCU SIBEL TULAY BENGI ILGIN BEYAZ NURTENNN BOZON BOCEKKK HULYA kızlarr nasılsınız nasıl kuzucuklarrrrr....
ısmını unuttuum varsa affola kızlar yaa hepınızı sole genıs genıs muhabbet etmeyı ole cok ozledımkıııı...
burdan gerı kalınca kendımı eksık hıssedıorum ole gusel paylasımlar oluokı aramızda ama neyazıkıkkı aetık takıp edemıyorum...((
yagız gunduz uykularını yarım saate ındırdı artık pc yı uyanıkken actıımdaysa başına oturtmuyo o alcakmış ılla mausu ....onla ılgılenmemı ıstıo ee halıyle acmıyorum acamıyorum bende...
yok corbası yok meyvası puresı kahvaltı iş ew derken gunler su gıbı gecıyo..bıde yagız diş cıkartıyo ılk dişimişz patladııı!!!!!!!!weee mızmızmızzzzzzz allahtan ıshal ve ateş olmadı ama cok huysuzzz gece yarımsaate kalkıyo hatta yarımyamalak uyuyooo yaklasık 5gundurr gecen anneme bırakıp 3 saat eşimle ewde uyuduk dusunun artıkkk...
hepınızı ozledım yaaaa
burcu poğça tarifi cnm
2 yumurta ( akları hamura sarısı poğça üzerine)
1 çaybardağı yoğurt
1 paket margarin
yarım tatlı kaşığı tuz
bir kabartma tozu
kabartma tozunu biraz un koyunca koy cnm
içine peynir koydum ve ben yarısını kullandım çok olmasın diye
çok güsel oldu üzerinede çörek otu koydum
yanlız dikkat ettim misafir gelse böyle güsel olmaz yaa
Sağol cnmmm kaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanDefne'nin ateşi hala 39'larda seyrediyor. Üstelik büyük bir sesle kaka yaptı ishal olarak. Doktorumuz acil bir hastam var arayacağım dedi. İşin kötüsü eşimde hala havaalnında işteymiş. Kayınvalidemler geliyorlar şimdi doktora falan gitmemiz gerekir diye :çok üzgünüm:[/QU
pınarcım sen anlatıyosun ben üzülüyorum tatlım ya ben olsam beklemez hemen dr giderdim cnm ya ateş beni çok korkutuyo...
kız eşine söylede bide lokma tatlısı alsın yada tulumba tam olur:)))
yok cnm ne gözüne sokması sen daha iyi gidiyosun tatlım sporda var sende bende göbek ve mide var!! sana bişi diyimmi bu tuba gacısının hiç sesi çıkmıyo tam gaz diyet yapıyo bayramdan sonra 10kg verdim diyip çıkacak ortaya görürsün hadi inş. diyim barikaydirigubbakcemile3
kız ellerine saglık eminim süper olmuştur.. çok severim nohutu afiyet olsun...
eşim geliyormuş jet hızıyla hazırlanmam lazım demin aradım hadi gel artık diye şimdi beni pjamalarla görrürse kıyamet kopar hadi kaçtım bye