Pınar'cım sen iyi dayanıyorsun canım ya.38,5 dereceye bile şükür diyosun. inşallah kısa sürede atlatır.
Tuba'cım sen nasılsın? Kızçenin uyku düzeni eskiye döndümü?
iyi bayramlar canım.a.s.kızlar ben çıkıyorum herkese iyi bayramlar
Kızlar kuzum 6.hastalık olmuş. Basit bir bebek hastalığı. Doktor 3.günün sonunda vücut döküntü yapar ve ateş düşerse 6.hastalık demişti. Az önce Defne'nin önce kafası olmak üzere tüm vücudu isilik gibi kırmızı kırmızı oldu. Ateş'te 38 şuanda. Doktoruyla görüştüm. Atlattınız çok şükür dedi. Bundan sonra 2-3 gün döküntü yapıp 1 haftada iştahsızlık yapar dedi. Ay Allah beterinden saklasın bundan sonra a.s.
merhaba kızlar
zizi soran sormayan herkese teşekkürler şöyle bir geçmişi okudum da sağolun
ateşimiz biraz or düştü dün 2-3 saate kadar neyseki bi daha ateşlenmedi
umarım aşıdandır
bende biraz daha iyim bugün dudağımda uçuk öçıkmış tam da bayram da neyse yapacak bişey yok
pınarcım geçmiş olsun cnm defneye umarım o kadar çok diş birden çıarmıyrıdur yazık yavruma
kızlar bundan sonra giremem sanırım görümcem gelecek bayramda bizde kalacak
bayramınız şimdiden kutlu olsun
merhaba kızlar
umarım aşıdandır
bende biraz daha iyim bugün dudağımda uçuk öçıkmış tam da bayram da neyse yapacak bişey yok
pınarcım geçmiş olsun cnm defneye umarım o kadar çok diş birden çıarmıyrıdur yazık yavruma
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi bayramlar
çok geçmiş olsun pınarcım
pınarcım şükür atlattınız.. allah beterinden korusun yavrularımızı..
bizde bu sabah asılarımızı olduk ates yapar dedi hemsire.tam bayram üstü.inşallah cok olmaz
merhaba kızlar
umarım aşıdandır
iyi bayramlar canım.a.s.
oh rahat bir nefes almışsındır artık. ilk defa duyuyorum canım böyle bişey. demekki yavaş yavaş iyileşme belirtileri gösteriyor. dediğin gibi Allah beterinden korusun. bizim için hepsi birer tecrübe oluyor. ama işte onları öyle görmeye dayanamıyoruz.
pınar gecmıs olsun canım şimdi okudum ya cok ılgınc 6 diş birden neysekı gecmeye basladı demıs doktorun sveındım valla gecmıs olsun defneme
fulya inşallah ateş yapmaz boncuga sen yınede yarım olcek calpol ıcır bence
beyaz tekrar gecmıs olsun canım
öff ya ne oluyo bebişlerımıze böle benımkınınde hafıf atesı varmıs gorumcem aradı sımdı saat 1de paydos sonrada adapazarına dogru cıkarıs yola üşütmesem cok ıyı duruyu ee bıde grıp mıkrobu var demı ortalıkta rabbım korusun tum meleklerımızı bugun gıremem sıteye artık sımdıden bayramınızı kutlarım
pınar gecmıs olsun canım şimdi okudum ya cok ılgınc 6 diş birden neysekı gecmeye basladı demıs doktorun sveındım valla gecmıs olsun defneme
öff ya ne oluyo bebişlerımıze böle benımkınınde hafıf atesı varmıs gorumcem aradı sımdı saat 1de paydos sonrada adapazarına dogru cıkarıs yola üşütmesem cok ıyı duruyu ee bıde grıp mıkrobu var demı ortalıkta rabbım korusun tum meleklerımızı bugun gıremem sıteye artık sımdıden bayramınızı kutlarım
Çok tşk ederim canım iyi bayramlar a.s.
Sağol canım Allah razı olsun. Aman ya yapmasın valla ne zormuş şu ateş kafamçokkarıştı
Aman canım sevindim bir daha çıkmamasına. Sanada geçmiş olsun ben çok çekerim uçuktan zor valla. Bakalım canım ya dünkü doktor 6 diş birden dedi ama ben alttakilerin kabarması dışında bişey göremedim hala :uhm:
Sanada iyi bayramlar canım a.s.
Valla rahatladım tatlım ya. Şimdi netten araştırdım 3 yaşına kadar tüm çocuklar mutlaka çıkarırmış ve ömür boyu bağışıklık kazanırmış. Sizinde aklınızda olsun. Gerçi döküntü başlamadan teşhis edilemiyor ama en büyük belirtisi 3-5 gün arası süren yüksek ve sürekli ateşmiş a.s
merhaba kızlar
umarım aşıdandır
benim kız 10da uyandı. emzirdim altını değiştirdim. oynaştık 11:30da tekrar uyudu. hemde kendi kendine oyuncağıyla oynarken. ay kuzumu böyle görmeyeli uzun zaman oldu nasılda mutlu oldum. kaçgündür uykusuz kaldı yavrum.
Kızlar kuzum 6.hastalık olmuş. Basit bir bebek hastalığı. Doktor 3.günün sonunda vücut döküntü yapar ve ateş düşerse 6.hastalık demişti. Az önce Defne'nin önce kafası olmak üzere tüm vücudu isilik gibi kırmızı kırmızı oldu. Ateş'te 38 şuanda. Doktoruyla görüştüm. Atlattınız çok şükür dedi. Bundan sonra 2-3 gün döküntü yapıp 1 haftada iştahsızlık yapar dedi. Ay Allah beterinden saklasın bundan sonra a.s.
pınarcım geçmiş olsun canım birsenden duydum bende arayacaktım ama benimkilerde hasta
onlarla ilgilenirken vakit geçti geç vakitte de aramak istemedim
zaten birsen diş deyince sevindim Allah başka sorun vermesin
geçmiş olsun tekrar
günaydın kızlar!
öncelilkle belirtieyim benim kız hala uyuyor. ama ben erken kalkmaya alıştığımdan uyku tutmadı. dün ikindin bi önce ablama sonra bi postada eşime ağladım.. ay kim arasa ağlayacak durumdaydım zaten. dünde eşimin toplantısı vardı geç geldi. iyice gerildim anlayacağınız. eşim halimi görünce annesini aradı ve iyyi bi fırça çekti. torunuzu anca sevmeye gelirsiniz. hasta olsa kaçarsınız. işiniz gücünüz yok emekli insanlarsınız niye gelmiyosunuz yardımcı olmuyosunuz analmıyorum diye. bayramada gitmeyelim dedi ama ben kurbanı ne yapacaz bu vakitten sonra kimseyi bulamazlar yeriimize kesecek deyince vazgeçtik. ikinci gün geliriz dedi ozaman.
kızım gece 12'ye doğru uyudu sızdı desem daha doğru olur. bu vakite kadar gözünü hiç açmadı. kaç gündür uykusuz yavrum. yalnızca acıktığında birazcık mızırdandı okadar. inşallah bidaha ağrısı olmaz. Özgü ağladıkça gözlerinden boncuk boncuk yaşlar döküldükçe dayanamıyorum sinirlerim bozuluyor.
Ay maşallh ikizlereçok şekerler evde iki tane bıcırık ne kadar güzeldir ya bi tane daha bebek yapmalı beraber oynayarak gamyoncuiremsubüyürler ikizler gibi
Afiyet olsun Kağan'a yarasın cokacimcoook
Geçmiş olsun canım daha iyicesinizdir inşa.s.
Hayırlı olsun Defnoş'a güzel günlerde giysinhihoyyyt.Ay bende duygulandım şimdi annen çok düşünceliymişAh benimde annecim yanımda veya yakınımda olsaydı ah bu gurbet ne kötü ya...senağlama
:çok üzgünüm:
Geçmiş olsun canım sana da Zeynep'e de.a.s.aşıdandır canım benim kızında bir gün sonra çıktı ve iki gün sürmüştü.Aman dikkat et canım sende acil şifalar..
Dişiniz çıkarda kuzuda rahatlar ve mız mızlamaz inş.a.s.
Ay ne düşüncesiz insanlar ya malesef ki böyleleri çok var canım
Hayırlı yolculuklar ve iyi bayramlar..a.s.
Canım çok çok geçmiş olsun ya allahım acil şifalar versin çok üzüldüm ya:çok üzgünüm:
Geçmiş olsun canıma.s.Anladığım kadarıyla bebeğin yaramz galiba gamyoncuiremsu
:çok üzgünüm:
Bende çok severim nohutu ya afiyet olsun sizecokacimcoookYarın yapem bari
Canım hayırlı haberlerle gelirsin inş.Defnoş da bir an önce iyilleşir inş dualarım sizinle:Saruboceq:a.s.
Maşallahoğluşuna gelişimi güzelmiş.Bak yaramaza baba diyo ha benimki bişey demiyo henüzsenağlama
Dişiniz hayırlı olsun canım sorunsuzca çıkarır inşa.s.