2009 Mayıs Anneleri

Pınar'cım sen iyi dayanıyorsun canım ya.38,5 dereceye bile şükür diyosun. inşallah kısa sürede atlatır.
Tuba'cım sen nasılsın? Kızçenin uyku düzeni eskiye döndümü?

Pınar'cım sen iyi dayanıyorsun canım ya.38,5 dereceye bile şükür diyosun. inşallah kısa sürede atlatır.
Tuba'cım sen nasılsın? Kızçenin uyku düzeni eskiye döndümü?

Sağolasın canım valla şu 3 günde 4 saat düşmeyen 39,7'leri bile gördüğüm için 38,5 bana çok normal gelmeye başladı a.s İnşallah en kısa sürede buda geçicek a.s.

Kızlar kuzum 6.hastalık olmuş. Basit bir bebek hastalığı. Doktor 3.günün sonunda vücut döküntü yapar ve ateş düşerse 6.hastalık demişti. Az önce Defne'nin önce kafası olmak üzere tüm vücudu isilik gibi kırmızı kırmızı oldu. Ateş'te 38 şuanda. Doktoruyla görüştüm. Atlattınız çok şükür dedi. Bundan sonra 2-3 gün döküntü yapıp 1 haftada iştahsızlık yapar dedi. Ay Allah beterinden saklasın bundan sonra a.s.

pınarcım şükür atlattınız.. allah beterinden korusun yavrularımızı..

bizde bu sabah asılarımızı olduk ates yapar dedi hemsire.tam bayram üstü.inşallah cok olmaz

merhaba kızlar
zizi soran sormayan herkese teşekkürler şöyle bir geçmişi okudum da sağolun
ateşimiz biraz or düştü dün 2-3 saate kadar neyseki bi daha ateşlenmedi
umarım aşıdandır
bende biraz daha iyim bugün dudağımda uçuk öçıkmış tam da bayram da neyse yapacak bişey yok
pınarcım geçmiş olsun cnm defneye umarım o kadar çok diş birden çıarmıyrıdur yazık yavruma

kızlar bundan sonra giremem sanırım görümcem gelecek bayramda bizde kalacak

bayramınız şimdiden kutlu olsun

kızlar ben çıkıyorum herkese iyi bayramlar
iyi bayramlar canım.a.s.

Kızlar kuzum 6.hastalık olmuş. Basit bir bebek hastalığı. Doktor 3.günün sonunda vücut döküntü yapar ve ateş düşerse 6.hastalık demişti. Az önce Defne'nin önce kafası olmak üzere tüm vücudu isilik gibi kırmızı kırmızı oldu. Ateş'te 38 şuanda. Doktoruyla görüştüm. Atlattınız çok şükür dedi. Bundan sonra 2-3 gün döküntü yapıp 1 haftada iştahsızlık yapar dedi. Ay Allah beterinden saklasın bundan sonra a.s.

oh rahat bir nefes almışsındır artık. ilk defa duyuyorum canım böyle bişey. demekki yavaş yavaş iyileşme belirtileri gösteriyor. dediğin gibi Allah beterinden korusun. bizim için hepsi birer tecrübe oluyor. ama işte onları öyle görmeye dayanamıyoruz.

merhaba kızlar
umarım aşıdandır
bende biraz daha iyim bugün dudağımda uçuk öçıkmış tam da bayram da neyse yapacak bişey yok
pınarcım geçmiş olsun cnm defneye umarım o kadar çok diş birden çıarmıyrıdur yazık yavruma

geçmiş olsun canım tekrar. seninde bayramın kutlu olsun.

merhaba kızlar
umarım aşıdandır

cnm çok gecmiş olsun..neyseki gecmiş

kızlar ben çıkıyorum herkese iyi bayramlar

çok geçmiş olsun pınarcım

Çok tşk ederim canım iyi bayramlar a.s.

pınarcım şükür atlattınız.. allah beterinden korusun yavrularımızı..

bizde bu sabah asılarımızı olduk ates yapar dedi hemsire.tam bayram üstü.inşallah cok olmaz

Sağol canım Allah razı olsun. Aman ya yapmasın valla ne zormuş şu ateş kafamçokkarıştı

merhaba kızlar
umarım aşıdandır

Aman canım sevindim bir daha çıkmamasına. Sanada geçmiş olsun ben çok çekerim uçuktan zor valla. Bakalım canım ya dünkü doktor 6 diş birden dedi ama ben alttakilerin kabarması dışında bişey göremedim hala :uhm:

Sanada iyi bayramlar canım a.s.

iyi bayramlar canım.a.s.

oh rahat bir nefes almışsındır artık. ilk defa duyuyorum canım böyle bişey. demekki yavaş yavaş iyileşme belirtileri gösteriyor. dediğin gibi Allah beterinden korusun. bizim için hepsi birer tecrübe oluyor. ama işte onları öyle görmeye dayanamıyoruz.

Valla rahatladım tatlım ya. Şimdi netten araştırdım 3 yaşına kadar tüm çocuklar mutlaka çıkarırmış ve ömür boyu bağışıklık kazanırmış. Sizinde aklınızda olsun. Gerçi döküntü başlamadan teşhis edilemiyor ama en büyük belirtisi 3-5 gün arası süren yüksek ve sürekli ateşmiş a.s

pınar gecmıs olsun canım şimdi okudum ya cok ılgınc 6 diş birden neysekı gecmeye basladı demıs doktorun sveındım valla gecmıs olsun defneme

fulya inşallah ateş yapmaz boncuga sen yınede yarım olcek calpol ıcır bence

beyaz tekrar gecmıs olsun canım

öff ya ne oluyo bebişlerımıze böle benımkınınde hafıf atesı varmıs gorumcem aradı sımdı saat 1de paydos sonrada adapazarına dogru cıkarıs yola üşütmesem cok ıyı duruyu ee bıde grıp mıkrobu var demı ortalıkta rabbım korusun tum meleklerımızı bugun gıremem sıteye artık sımdıden bayramınızı kutlarım

pınar gecmıs olsun canım şimdi okudum ya cok ılgınc 6 diş birden neysekı gecmeye basladı demıs doktorun sveındım valla gecmıs olsun defneme

öff ya ne oluyo bebişlerımıze böle benımkınınde hafıf atesı varmıs gorumcem aradı sımdı saat 1de paydos sonrada adapazarına dogru cıkarıs yola üşütmesem cok ıyı duruyu ee bıde grıp mıkrobu var demı ortalıkta rabbım korusun tum meleklerımızı bugun gıremem sıteye artık sımdıden bayramınızı kutlarım

sağol cnm..
inşallah yükselmez atesi.
sanada iyi bayamlar tatlım

Sağolasın tatlım sanada iyi bayramlar. Bakalım dün akşamki çocuk doktoru 6 diş dedi ama kendi doktoru 2 tane alttan geliyor demişti. Hangisi doğru görücez :uhm:

6.hastalıkmış ateş sebebi oda geçiyor çok şükür :Saruboceq:

Sizede geçmiş olsun canım inşallah daha fazla yükselmez. Fitille engelleyin biran önce. Aman oralarda da dikkat et de hasta olmasın kuzucum a.s.

Çok tşk ederim canım iyi bayramlar a.s.

Sağol canım Allah razı olsun. Aman ya yapmasın valla ne zormuş şu ateş kafamçokkarıştı

Aman canım sevindim bir daha çıkmamasına. Sanada geçmiş olsun ben çok çekerim uçuktan zor valla. Bakalım canım ya dünkü doktor 6 diş birden dedi ama ben alttakilerin kabarması dışında bişey göremedim hala :uhm:

Sanada iyi bayramlar canım a.s.

Valla rahatladım tatlım ya. Şimdi netten araştırdım 3 yaşına kadar tüm çocuklar mutlaka çıkarırmış ve ömür boyu bağışıklık kazanırmış. Sizinde aklınızda olsun. Gerçi döküntü başlamadan teşhis edilemiyor ama en büyük belirtisi 3-5 gün arası süren yüksek ve sürekli ateşmiş a.s

bende araştırdım hemen canım. senin kurabiyen atlattı çok şükür. bizimki bkalım ne zamana denk gelecek.

aman dikkat et canım. gideceğiniz yer çok uzak değil umarım rahatsızlanmaz. seninde baramın kutlu olsun canım.

benim kız 10da uyandı. emzirdim altını değiştirdim. oynaştık 11:30da tekrar uyudu. hemde kendi kendine oyuncağıyla oynarken. ay kuzumu böyle görmeyeli uzun zaman oldu nasılda mutlu oldum. kaçgündür uykusuz kaldı yavrum.

Selam Kızlar,

Hasta olan herkeze cok cok geçmiş olsun.Tez zamanda sağlıga kavuşursunuz insallah.

Pınarcım ilk defa duydum bu hastalığıda.Neyse iyileşiyor olması cok sevındırıcı.

Yola cıkanlara hayırlı yolculuklar.Sağlıkla gidin gelin canlarım.

Bende oğlumu yıkadım.Cantalarımı hazırladım.Esımı bekliyorum.Anneme gdicez aksamdan bu gece orda kalırız.Yarında bayram namazı,kurban telaşı akşam olur.Gece döneriz evımıze.
Şimdiden hepinizin Bayramı kutlu olsun Kızlar.Kuzuları öpün benım için.Umarım herkesin gönlüne göre gecer bayram....

günaydın arkadaşlar ben pek güne aymadım ama olsun
zaten tünaydın olmuş...

sabah sabah eşimle tartıştık...hiç keyfim yok dün hiç bişey yapmadım
bugünde yapamıyorum ...arkamı dönüyorum bu çocuklar bibirlerinin üzerine çıkıyolar mıncık mıncık ediyolar .....korkuyorum gözlerine bişey yapacaklar babamız erken gelirse işe girecem
gerçi öle rutin işler yapacam ....

pınarım çok geçmiş olsun cnm

herkese iyi bayramlar

merhaba kızlar
umarım aşıdandır

cnm cok gecmişolsun.....ben takıp edemıyorum nezamandırrr..allh beterınden saklassın...

nedır bu ates buaralar yaaaa....inşallah yukselmez canım..senınde bayramın kutlu olsun ıı bayramlar cnm...

benim kız 10da uyandı. emzirdim altını değiştirdim. oynaştık 11:30da tekrar uyudu. hemde kendi kendine oyuncağıyla oynarken. ay kuzumu böyle görmeyeli uzun zaman oldu nasılda mutlu oldum. kaçgündür uykusuz kaldı yavrum.

maşallahhh pıstıgaa annesii sende yat dınlennn cnm...

pınarcım cok cok gecmişolsun cnm yaaa ılk kez duyuyorum valla bu hastalıgı neysekı atlatıomuşş defne zuzummm...

pınarcım geçmiş olsun canım birsenden duydum bende arayacaktım ama benimkilerde hasta
onlarla ilgilenirken vakit geçti geç vakitte de aramak istemedim
zaten birsen diş deyince sevindim Allah başka sorun vermesin
geçmiş olsun tekrar

senınkılere noldu esencım yaaaa...

günaydın kızlar!
öncelilkle belirtieyim benim kız hala uyuyor. ama ben erken kalkmaya alıştığımdan uyku tutmadı. dün ikindin bi önce ablama sonra bi postada eşime ağladım.. ay kim arasa ağlayacak durumdaydım zaten. dünde eşimin toplantısı vardı geç geldi. iyice gerildim anlayacağınız. eşim halimi görünce annesini aradı ve iyyi bi fırça çekti. torunuzu anca sevmeye gelirsiniz. hasta olsa kaçarsınız. işiniz gücünüz yok emekli insanlarsınız niye gelmiyosunuz yardımcı olmuyosunuz analmıyorum diye. bayramada gitmeyelim dedi ama ben kurbanı ne yapacaz bu vakitten sonra kimseyi bulamazlar yeriimize kesecek deyince vazgeçtik. ikinci gün geliriz dedi ozaman.
kızım gece 12'ye doğru uyudu sızdı desem daha doğru olur. bu vakite kadar gözünü hiç açmadı. kaç gündür uykusuz yavrum. yalnızca acıktığında birazcık mızırdandı okadar. inşallah bidaha ağrısı olmaz. Özgü ağladıkça gözlerinden boncuk boncuk yaşlar döküldükçe dayanamıyorum sinirlerim bozuluyor.

offf bu kaynanalar yaa gelse newar işguc te yokmus hemm..
bravo ama eşineee ..ne guselll bak anlayışlııı....

Ay maşallh ikizlere :nazar:çok şekerler evde iki tane bıcırık ne kadar güzeldir ya bi tane daha bebek yapmalı beraber oynayarak gamyoncuiremsubüyürler ikizler gibi

Afiyet olsun Kağan'a yarasın cokacimcoook

Geçmiş olsun canım daha iyicesinizdir inşa.s.

Hayırlı olsun Defnoş'a güzel günlerde giysinhihoyyyt.Ay bende duygulandım şimdi annen çok düşünceliymişAh benimde annecim yanımda veya yakınımda olsaydı ah bu gurbet ne kötü ya...senağlama

:çok üzgünüm:

Geçmiş olsun canım sana da Zeynep'e de.a.s.aşıdandır canım benim kızında bir gün sonra çıktı ve iki gün sürmüştü.Aman dikkat et canım sende acil şifalar..

Dişiniz çıkarda kuzuda rahatlar ve mız mızlamaz inş.a.s.
Ay ne düşüncesiz insanlar ya malesef ki böyleleri çok var canım:kızgın:

Hayırlı yolculuklar ve iyi bayramlar..a.s.

Canım çok çok geçmiş olsun ya allahım acil şifalar versin çok üzüldüm ya:çok üzgünüm:

Geçmiş olsun canıma.s.Anladığım kadarıyla bebeğin yaramz galiba gamyoncuiremsu

:çok üzgünüm:

Bende çok severim nohutu ya afiyet olsun sizecokacimcoookYarın yapem bari

Canım hayırlı haberlerle gelirsin inş.Defnoş da bir an önce iyilleşir inş dualarım sizinle:Saruboceq:a.s.

Maşallah :nazar:oğluşuna gelişimi güzelmiş.Bak yaramaza baba diyo ha benimki bişey demiyo henüzsenağlama

Dişiniz hayırlı olsun canım sorunsuzca çıkarır inşa.s.

saol canımmm ..tesekkurler teyzesiii...

ogluşşş uyuyoooo yafss ama kımsecıklerr yok bugun pek bı sakın burasıııı bayram oncesı..
hepınıze ıı bayramlar kızlarrrrrrr..........cok cok opuorum zuzucukları ve sızıııı

X