2009 Mayıs Anneleri

bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederiz kızlar mercimeğin ateşi hala yüksek dua edin

Cnm ya geçmiş olsun inş. atlatır hemencik bu aralarda tüm kuzular ateşli yavs

Git git cnm benimde bi bakıma girmem lazım

Cnm 500 gr iyi bence , hemde her ay aynı büyücek kilo alıcak diye bişi yk boşuna üzme kendini bak çok şükür sağlıklı kuzucun

İlk defa duydum cnm niye oluymuş bu

ohhh iyi yapmıuş fırçalamakla

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Sağol cnmmm
kaydirigubbakcemile5

bu arada ilk defa sütümden yoğurt mayaladım, bi kase kadar oldu bakalm tutucakmı görücess danoneyle mayaladım, sonucunu yazarım

bu satte benden başka hiç bi hatun yok...

benmi ben zurnanın zırt dediği yerdeyim ...yatak odası ,oturma odası bitti antrede bitti

çamaşıra sardım yaa.....tabi bu arada eşim çocukları yıkadı ben giydirdim o mama yaptı birini yedirdi ben birini uyuttum ...sonra diğerini uyuttum çamaşır topladım katladım bi posta yerleştirdim açık balkondaki çamaşırları topladım katladım kapalı balkondaki kanepenin üzerine koydum ses yapmayam dedi.....şimdi tam beyazları ayırdım çamaşır suyu ile yıkayacam onları
ama koltuk örtüleri yıkanıyor .......az bakim dedim pc ye.... şimdi kalacam banyoyu temizleyecem sonra duş alacam ...en son çamaşırı asıp kırmızı ojemi süreceğim yatacağım inş..

kocan çok mız mız yaww inş. iyi olur uykusuzluktan hastayım diyoo uyusun bakalım
şarjımı sonuna kadar kullanacağım bu gece

sabahtan bizde halamlara kahvaltıya gideceğiz...paşalarımın kıyafetlerini koydum
mendilini yakalığını çoraplarını yedek badilerini koydum ...
sabah çantamıza koyarız artık....

canım geçmiş olsun inş. önemli bişi degildir ama adteliyken tuhaf agrılar oluyo bazen..
hadi ya yarım santimmi?? ya o degilde annem büyümüyo falan diyo canımı sıktı bakalım önümüzdeki ayda böyle olursa endişelenirim ozaman..opuyorumnanaktan
oyyy yesin onu teyzesi inş. yarına bişicigi kalmaz annesiyerimseniben
yaa canımın içi ikisinide bi banyoya soksaydın daha iyi gelirdi ya.. offf çok üzüldüm şimdi yarın rayacam seni...

Herkesin bayramı mübarek olsun şimdiden.

Bende giremem bir süre kuzucuklarımı ve sizleri öpüyorum.
öyle tatlım ya ama annem kafamı bozuyo bu çocuk enleşiyo diyo ne demek diyorum enine gidiyomuş boyuna degil zaten benim gibi 1,50 mtlik hatundandan uzun bi kız zor çıkardıkaydirigubbakcemile3 gelde anneme anlatkaydirigubbakcemile3
ohhhhh süpersin birsoooo
abbowwwwwww bu menü kolayındanmı beaaakannehir akannehir akannehir süpersin valla bu kocan seni nasıl üzüyoo yaaklava: ayy bu arada annemle 3 gündür bizde dolma sarıyoruz bi bana yaprak bi tencere ona yaprak bi tencerede beyaz lahana ayyy gına geldi artık,:sinifsinif:
bu arada ilk defa sütümden yoğurt mayaladım, bi kase kadar oldu bakalm tutucakmı görücess danoneyle mayaladım, sonucunu yazarım
wıyyy merak ettim:uhm:

ben varım ya birsencim bende o zurnanın biyerindeyim ama neresi bende bilemiyorum aynen yorgunluktan ölüyommmmmafoldumben

canım arkadaşlarımın bayramını kutluyorum...opuyorumnanaktan

annemden geç geldik defnenein çamaşırlarını ütüledim çanta hazırladım bende yatıcam birazdan yrn sabah annmede kahvaltıdayız sonradan köyden kayınvalidem gelmiş kayınlarımla onlara ugrar onnlarla takılırım offf kutlay oraya beni bırakıp gitmişti geçen bayram ve defne hiç durmamaıştı bakalalım busefer duracakmı benim cadaloz..

buarada çok şükür aşımız ateş yapmadı henüz ama takipteyim üstünüde ince giydirdim uyuyor inş. böyle gider

[ı]hehhe ıŞler bıttı duŞ alındı ojemı sÜrdÜm saÇımı kurutup yatacaĞım

ama kocam ıyı deĞıl ...mıdem bulanıyor dıyıp duryor kolay kolay mıy mıy etmez ama ...hastaneye gıt dıyorum dınlemıyorda offf

mıde hapı verdım mıdem ekŞıyor dedı...ınŞ. ıyı olur ya

ıyı gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nurtennnnnnnn
[/ı]

herkese hayırlı bayramlar kızlar
kızım hasta hala,ben de öyle,bize bayram değil anlayacağınız,ne temizlik yapabildim ne hazırlık,etler geldi,serra kucaktan inmiyo,sürekli bi ağlama hali
ben de yalnızım burda yapacak kimse yok eşim ve ben yani
neyse bayramda kendinize bebişlere iyi bakın hasta olmayın

hihoyyythihoyyythihoyyytTüm annelere ve kuzulara iyi bayramlar.Daha nice bayramlarda sevdiklerimizle beraber oluruz inşhihoyyythihoyyythihoyyyt

Hay maşallah ellerine sağlık bacım a.s.

İlk defa duydum cnm niye oluymuş bu

Canım her bebek mutlaka hayatında bir kere bu hastalığı çıkarır sonrada ömür boyu bağışıklık kazanırmış. Genelde 6 ay ile 18 ay arasında çıkarmış ama 3 yaşına kadar mutlaka çıkarırmış çocuklar a.s.

Basit bir hastalık ama tek akıncası 3-5 gün arası süren yüksek ateş bazen havaleye sebep oluyormuş. Çok şükür biz atlattık sizlerde temkinli olun a.s.

Hadi bakalım inşallah tutarda afiyetle yer kuzun a.s.

Evet canım yarım cm uzadı ama bu ay arayı kapattı çok şükür sende sıkma canını uzar bi sonraki ay a.s.

Aman aman yapmasın ateş falan a.s.

Valla enerjine hayranım canım a.s.

Ay canım ya geçmiş olsun tekrar. Aman çıkmayın da daha beter olmasın kuzum a.s.

hihoyyythihoyyythihoyyytTüm annelere ve kuzulara iyi bayramlar.Daha nice bayramlarda sevdiklerimizle beraber oluruz inşhihoyyythihoyyythihoyyyt

İyi bayramlar canım a.s.

Bayramın ilk günü hayırlı olsun bacılarım iyi bayramlar tekrar a.s.

Bizde sabah namazdan sonra kahvaltıya geldik kayınvalideme. Eşim hala kurbanda gelemedi gitti :uhm:

Defnoş'umun ateşi yok çok şükür ama tüm vücut kırmızı kırmızı oldu. Birazda halsizliği var. pek kimseye gitmeyeceğiz bu bayram. Telde kutlayacağım artık herkesi.

Neyse yemek yiyeceğiz ben kaçar öptümmmm a.s.

hepinize iyi bayramlar ardakadaşlar ama ben çok buruğum bugün aileden ayrı geçirmek bayramları çok zor oluyor ah şu gurbetlik ahh:sinifsinif:

Ay canm çok şükür Defnoş'un ateşi yok inş bidaha da yükselmez.kaydirigubbakcemile5Allah bebişlerimizi korusun walla :Saruboceq:Aman bacım haklısın kimseye gitme dikkat et.a.s.

hepinize iyi bayramlar ardakadaşlar ama ben çok buruğum bugün aileden ayrı geçirmek bayramları çok zor oluyor ah şu gurbetlik ahh:sinifsinif:

Canım bende senin gibiyim gurbetteyim seni çok ama çok anlıyorum mafoldumbenEvet aileden ayrı bayram geçirmek zor..

Kızlar bayramlık resim çekildik, ama oğluş kaşla göz arası önünü tükürüklemişşşş, neyse resimlerin devamı facebookta öpüldünüsssopuyorumnanaktan

Kızlar bide şu yoğurt meselesi, anne sütüyle tutmuyo boşuna denemeyin, bööle ayran gibi bişi oldu ya anne sütünün içeriği bol su ya ondan öyle oldu sanırım, dolaba koydum ama vermicem ya içime sinmedifisfisfis

selam kkızlar biz hala hastalıkla boğusuyoruz ben bayramı evde geçiriyorum çok sıkıldım

herkese iyi bayramlar tekrar

Hepınıze ıyı bayramlar bacılarrrrrrr

İyi bayramlar canlar a.s.

Ay canm çok şükür Defnoş'un ateşi yok inş bidaha da yükselmez.kaydirigubbakcemile5Allah bebişlerimizi korusun walla :Saruboceq:Aman bacım haklısın kimseye gitme dikkat et.a.s.

Sağolsın canım inşallah çıkmaz bi daha. Şu döküntülerde geçse çok iyi olucak. Kuzum kıpkırmızı acaip bi şekilde :1no2:

Kızlar bayramlık resim çekildik, ama oğluş kaşla göz arası önünü tükürüklemişşşş, neyse resimlerin devamı facebookta öpüldünüsssopuyorumnanaktan

Harikasınız canım a.s. Saçlar pek yakışmış opuyorumnanaktan

Heee bak kızların bilgisi olsun. Ben hazır veriyorum a.s.

selam kkızlar biz hala hastalıkla boğusuyoruz ben bayramı evde geçiriyorum çok sıkıldım

herkese iyi bayramlar tekrar

Of canım ya bayram üstü kötü oldu valla. Gerçi bizde çok yakınlara gidiyoruz Defne böyle diye. Aman dinlen sende evde boşver. İnşallah çabucak toparlanırlar a.s.

amin canım inşallah toparlanırlar
valla evdeyim ama ben dinlenemiyorum ikisinin arasında mekik dokuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…