2009 Mayıs Anneleri

selam kızlar,,
bizim el blenderi bozuldu, şimdi yeni bir tane alacağız siz hangi markayı kullanıyorsunuz, hangisini önerirsiniz?
Bir de kuru kaysıyı nasıl veriyorsunuz neler yapıyorsunuz bebişlere vermeden önce?
Teşekkürler,

Merhaba canım a.s.Ben Braun kullanıyorum memnunum.Kuru kayısıyıda önce biraz suda bekletiyom az kaynatıp rondodan geçiriyorum.

Filiz'cim canım hiç sıkma canını ya kuytu köşede öyle güzel uyurki Doruk sen bile şaşırırsın. Hem 1 yaşında olacak hayırlısıyla o zaman sorun çıkarmaz. Bizim buralarda her düğünde mutlaka masa üzerinde uyuyan çocuklar vardır kaydirigubbakcemile3 Anneciğinde çıkmaz inşallah işten :çok üzgünüm.

Sagol canim. Insallah dedigin gibi olurda, hayattaki tek kardesimin dügününe sorunsuz katilirim.

kolza yagı neymiş kız ilk duydum sen geçenlerde yazmıştın galiba:uhm:

Canim burada adi Raps, sözlükte tercümesi "kolza" diye cevrilmis. Vardir belki büyük marketlerde. Bir cesit sivi yag.

Selam KIZLAR,

Offff anam of benım abla grıp 2 gunden beri yok.Tabı bende pc de yokum bağlantılı olarak.Tam bayram temızlığı oldu anlıycanız.Bora uyuyunca ben kapı,halı silmeye koşmaktan halım kalmadı.En son koltukları sildim bu sabah bu gun yeter valla.Yarında bır süpürüp silerim.Şimdide yemeye girişicem.Akşam gecmişi okurum.Öptüm sizi.

Ay aklımdakileri yazayım rahat edemedim.

Pınarcım tekrar cok geçmiş olsun.Uyku filan görmüyor insanın gözu demı ya.
Nurten senınle konuşmuyorıum.Ama kızcem kabızmış gecmış olsun.Hipp mı yaptı ya acaba.Borada sabahtan beri 10 kere yapmıştır.Ama kuş kadar hep.Zarar bu cocuk hep ya.
Filizcim dur bakalım canım belkide annen için hayırlısı böyledir.Daha iyi koşullara kavuşur inşallah.Düğün içinde sıkma canını kızlar yazmış.Kesın uyur canım.Arabasını alırsınız yanınıza daha rahat olur.
Birsen masallah yaramazlara.Hadı gözun aydın 3.gelmiyormuş.
Sibel yağıza bittim.Cok tatlı olmuş ya masallah aslanıma.
Bengıcım gecmış olsun sanada.Umarım gecmiştir.

Insallah canim, hayirlisi olsun diyorum artik. Ve sana da cok gecmis olsun. Hem Bora yaramaz, üstüne birde bu sIkinti. Neyseki bitirmissin, bravo diyorum.

kıvılcım canım inşallah annen için güzel gelişmeler olur içini rahat tut düğüne kadar bebişinde bir yaşında olacak daha rahat edersiniz

Sagol canim.opuyorumnanaktan

t
canım ya kıyamam insan çok kötü oluyo yavrusu hastayken geçmiş olsun tekrar

sağol canım atlattım sayılır eşim hasta deniz kaan huysuz zor oluyo hasta olmasın da razıyım
inşallah anneciğinin işi hallolur
düğüne de üzülme arkadaşların dediği gibi burda böyle oluyo benim oğlum alışık düğüne gidince hemen uyuyo

:))) sağl cnm, sende defnoşa yap bak bunu yer sebze yediremiyom yazmıştın geçenlerde o aklıma geldi şimdi

Cnm kötü olmuş ya inş daha iyisini bulur ne diyim, oğlun içinde endişhelenme kesin uyur düğünde
aman burcu izleme kız öyle şeyleri :)

sağ ol canım

hadi görüşürüz ben de kaçıyorum yazdırmıyo bi türlü oğlan

gelmiş geçmiş olsun canım

maşallah benimki 2 günde bir anca

aaa ben işletmeyi unuttum hiç de istemedi kartı hemşire[/QUOTE]

Sagol Bengi'cigim. Ya Deniz'in videolarini izliyorum, cok hareketli ve afacan ya. Cok seviyorum kuzucugumu.

merhaba kızlar!
bengi geçmiş olsun canım.
sibelcim senin oğlan pek bi güzel bakmış maşallah. çok yakışıklı olacak paşan nazar değmesin.
nurten ek gıdaya geçmedim ama elma suyu verioyrum. elma suyu bizde hiç bişey yapmadı. aksine eşim ne zaman içse karnı ağrıyıp tuvalete atıyor kendini.
pınarcım tekrar geçmiş olsun canım.
birsen senin oğlanlar tam bitirrim valla. evinin öyle olması normal canım. onlar üşütüp hasta olmasınlar diye nereye gezmek pardon sürünmek isterlerse oralara bişeyler sereceksin artık. şükür sonunda hasta olmuşsun. stresten kurtuldun.
filizcim 3 hafta önce ablamın düğünü gündüzdü. ama bizimki sıcaktan ve sesten okadar bunaldıki babası hep dışarda gezdirdi. mayısta istanbul gündüz sıcak olmaz inşallah.

Canim bizim baba avantajimiz bile yok, esim büyük ihtimal Mayis'da izin alamaz. Genelde Temmuz ortasi ya da sonu veriyorlar. O zamana kadar nasil Istanbul'da kalacagiz, kalacak miyiz, ailesinin Dorugu görmesi lazim, Doruk o sicakta ne yapacak? Offf, neyse...

Defnoş'uma ne zamandır istediğim bi Nike spor ayakkabı vardı ama numarasını bulamamıştım. Hatta Yağız paşama mavisini almıştım. Anneciğim onu bulmuş da bayram için almış kızıma ya. Maaşından avans almış yok canından almış canım annem. Defne'nin odasına koymuş. Üzerine de "Ananesinin biricik prensesi güzel günlerde giysin cicisini" yazmış. Şimdi buldum paketi. Aradım annemi hem o ağladı hem ben mafoldumben mafoldumben mafoldumben Kayınvalidemde çorap tutuşturur kesin eline :eek:klava:

Gözlerim doldu, kendi Annem geldi aklima canim. Nasil inceymis Annen. Örnek olsun kaynana. Sadece cocuk sevmek yetmiyor ki!

Kuzuma kıyamam ben yaaaa yavrum benim

Sağolasın tetesi opuyorumnanaktan

Hayırlı yolculuklar Ferdacım dikkat et kendine.

Ay balığı sürekli sorucam sorucam unutuyorum,bu bizim kuzular neticede mamayla besleniyor peşine balık tüketmeleri sorun olurmu acaba cahilliğimi maruz görün ben hiç balık yememde.kaydirigubbakcemile3

Geçmiş olsun canım sanada dikkat et kendine.

Belli siteler var aslında ben oralardan alışveriş yapıyorum.İnşallah bebeğinide hayırlısıyla kucağına alırsın.

Saolasın canım benim

Hayırlı yolculuklar tatlım sanada

Hoşgeldin Bengicim nasılsın?

Oy yerim ben bu akıllı bıdıkları valla canım 7 ayda pnömokok olduk hatta 8 ay aşısıda vardı.Onuda bu ay birlikte yaptı 10 aylıkken gidicez ama ozaman aşısı varmı bilmiyorum.

Yarasın boncuğuma bakayım bakalım.

Annenin hakkında hayırlısı olsun Filizcim,düğün işide kızların dediği gibi sık tercih edilen bir saat hem doruk 1 yaşında olucak uyur kuzun bir yerlerde ozamana kadarda huyları çokkkk değişir merak etme.

Çok sağol tetesi opuyorumnanaktan

Oh misss valla ben hala bi kadın bulamadım kendi yaptığımda çok derin deil acil bir çözüm bulmam lazım :umursamaz:

Çok geçmiş olsun evet biz annelerin hasta olmaya hakkı yok,kuzularımız perişan oluyor biz hasta olunca.

Olmaz canım yaaa hiç düşünemiyorum soğansız yemek.:eek:lmaz:

Saolsın canım benim.

Oy gözlerim doldu valla neden hep bizim analarımız fedakar olmak zorunda yaa mafoldumben

Canım ben aldım.Akşam resmini eklerim.

Haklisin canim, belki o zamana kadar uyku düzeni degisir. 1 günlük birsey, atlatiriz söyle böyle iste.

offf birazcık nefes almak isttiyorum. çok daraldım ben. bu kızın huysuzluğu hiç bitmiyor. mızırdanması beynimde zonkluyor. biraz dışarı çıkıp hava almak istiyorum Özgü olmadan. ama imkansızz. burda hiçkimsem yok. eşim akşam ancak 1 saat yalnız bakabiliyor. dün akşam iş arkadaşları geldi. 12ye doğru gittiler ve Özgü dün sınırlarını zorladı. 2.dişimiz geliyor tam çıkmak üzere acayip huysuz. sürekli ayaktaydım. Özgü'yü kucakla servis yap derken canım çıktı. bide iki küçük çocuk vardı ellerindekileri heryere döktüler. anaları oturtupta yedireyim demiyor. kızımın halini gröüyorlar nasıl temizler diye düşünmüyorlarhiç. gece zaten uyumadım sayılır Özgü'nün iniltisinden. sabah kalktım heryeri süpürüp sildim tekrar.
az önce artık dayanamadım kızım ağladı ben ağladım. çook sıkıldım ççççççççoooooookkkkk

Cok gecmis olsun Bozon'cugum. Umarim gecer bu agir stresli ortamin bir an önce...

Defne'nin ateşi hala 39'larda seyrediyor. Üstelik büyük bir sesle kaka yaptı ishal olarak. Doktorumuz acil bir hastam var arayacağım dedi. İşin kötüsü eşimde hala havaalnında işteymiş. Kayınvalidemler geliyorlar şimdi doktora falan gitmemiz gerekir diye :çok üzgünüm:

Canim atesten üstünü aciyorsunuz ya, belki karnini üsütmüs olabilir. Umarim kötü birsey cikmaz ya. Aksilik gelince üst üste gelir zaten.

PINARRR canım cok gecmişolsun yaaa..kıyamam defnosa hasta olmus..daha beterınden korusun Allahım kuzucuklarımızı....annede bayıldım nekadar ınce bı dawranıs ..gercekten anne gıbısı yokkkk.....bende duygulandım cnm yaa....hayırlı hbrlerle donun ınşallahh doktordannnnn....
BIRSENNN nasılsın canım nasıl paşalarrr...
GULHANN aynı ben neyazabılıom nede okuyabılıommm sızı yahuuuu nasılsın canımmm..
AYSUN BURCU SIBEL TULAY BENGI ILGIN BEYAZ NURTENNN BOZON BOCEKKK HULYA kızlarr nasılsınız nasıl kuzucuklarrrrr....
ısmını unuttuum varsa affola kızlar yaa hepınızı sole genıs genıs muhabbet etmeyı ole cok ozledımkıııı...
burdan gerı kalınca kendımı eksık hıssedıorum ole gusel paylasımlar oluokı aramızda ama neyazıkıkkı aetık takıp edemıyorum...:KK43:((
yagız gunduz uykularını yarım saate ındırdı artık pc yı uyanıkken actıımdaysa başına oturtmuyo o alcakmış ılla mausu ....onla ılgılenmemı ıstıo ee halıyle acmıyorum acamıyorum bende...
yok corbası yok meyvası puresı kahvaltı iş ew derken gunler su gıbı gecıyo..bıde yagız diş cıkartıyo ılk dişimişz patladııı!!!!!!!!weee mızmızmızzzzzzz allahtan ıshal ve ateş olmadı ama cok huysuzzz gece yarımsaate kalkıyo hatta yarımyamalak uyuyooo yaklasık 5gundurr gecen anneme bırakıp 3 saat eşimle ewde uyuduk dusunun artıkkk...
hepınızı ozledım yaaaa

Aman Yagiz Efe yine mizikcilik yapiyor demekkaydirigubbakcemile3

slm kizlar a.s.

dün anneme gttim bugun geldim..ay defnosa cok üzüldüm yaaa :KK43: kuzum benim..pinarcim niye bu teldeki akilli sana öyle dediki yaaaa..gerci coktn gitmişindir doktora ama panik yapma hemen..serrada hem ates,hem ishal vardi..gripde degil soguk alginliği demişti doktoru..antibiotik ve 2 ates düsürücü verdi..defnosta inşaAllah atlatcak bunu canim..

üff..ates olunca insan geriliyor ister istemez..

kizlar kusura bakmayin valla..gecmisi okudum ama unuttum hepsini..

inşaAllah güzel haberlerle gelirsin pinarcim a.s.

kızlar defnoş 6 diş birden çıkarıyormuşşşş

pınarla konuştum ondan böleymiş

o gelince detayı yazar

6diş bırdenmiiiii ayy defnoşuma ...kıyamam kuzuya yaaaaaa...cabucak atlatır ınşallahhhhh....
FILIZIM yafss nıe sasıosun benımkının en tıpık halıı mısık haliii..huysuzluk yapmayınca aa noldu acep benım oglana da bugun uslu dıorumm o sewıyeye getırdı yanı benı:)))))

Kızlar çok sağolun geçmiş olsun dilekleriniz çin a.s.

Birsomun da yazdığı gibi Defnoşum 4'ü üstte 2'si altta olmak üzere 6 diş çıkarıyormuş :1shok: Yani ben doktorun yalancısıyım kaydirigubbakcemile3

Boğazlarında da gribal enfeksiyon var ama bu kadar yüksek ateş ve ishal kesinlikle dişten dedi doktor. Gerçi daha 1 kere ishal şekilde yaptı kakasını ama takipteyim yinede. Çok daha önemli bişey olmamasına çok sevindim ya a.s

Doktor bu ateş 5 gün kadar sürer telaşlanma dedi. 6 dişe bu kadar huysuzluk yapıyorsa öpte başına koy başka çocuk olsa dayanamaz dedi. Ay bi çıksalarda rahatlasa kuzum :1no2:

Kayınvalidemler şimdi gitti. Defnoşta bi uyuyup bi uyanıyo kuzum. Fitilini verdim. 38,5'larda ateşi. O uyanmadan bende yatıp dinleneyim azıcık.

İlginiz için çok çok tşk ederim kızlar. Allah hiçbir kuzuma hastalık vermesin. Öpüyorum hepinizi a.s.

pınarcım geçmiş olsun canım birsenden duydum bende arayacaktım ama benimkilerde hasta
onlarla ilgilenirken vakit geçti geç vakitte de aramak istemedim
zaten birsen diş deyince sevindim Allah başka sorun vermesin
geçmiş olsun tekrar

pınarcım ayy valla bende diş deyince sevindim çok korktum valla kötü bişi diye... canım ya kuşum benim nasıl sancılıdır maş. defnemize diyelim..

esen seninkiler nasıl hasta?? eşinle mercimekmi hasta?? çok geçmiş olsun cnm ya...

Birsomun da yazdığı gibi Defnoşum 4'ü üstte 2'si altta olmak üzere 6 diş çıkarıyormuş :1shok: Yani ben doktorun yalancısıyım kaydirigubbakcemile3

Boğazlarında da gribal enfeksiyon var ama bu kadar yüksek ateş ve ishal kesinlikle dişten dedi doktor. Gerçi daha 1 kere ishal şekilde yaptı kakasını ama takipteyim yinede. Çok daha önemli bişey olmamasına çok sevindim ya a.s

Doktor bu ateş 5 gün kadar sürer telaşlanma dedi. 6 dişe bu kadar huysuzluk yapıyorsa öpte başına koy başka çocuk olsa dayanamaz dedi. Ay bi çıksalarda rahatlasa kuzum :1no2:

Kayınvalidemler şimdi gitti. Defnoşta bi uyuyup bi uyanıyo kuzum. Fitilini verdim. 38,5'larda ateşi. O uyanmadan bende yatıp dinleneyim azıcık.

İlginiz için çok çok tşk ederim kızlar. Allah hiçbir kuzuma hastalık vermesin. Öpüyorum hepinizi a.s.

canım benim çok çok geçmiş olsun hayırlısıyla inşallah kolayca çıkarır dişlerini ikinizde rahat edersiniz yavrum benim nasıl dayanıyor o kadar acıya Allah yardımcısı olsun defnoşun opuyorumnanaktan

Pınarcm sana bakmaya diye girdim cnm çk gemiş olsun ay bi an domuz gribi dice diye aklım çıktı ya neyseki değilmiş şükür

Neyse ki dişmiş çabucak atlatır inş.Yavrum ne acelesi varmış 6 diş çıkaracak maş:nazar:Allah yardım etsin Defnoş'a da hayırlısıyla çıkarsın inş

pınarcım geçmiş olsun canım birsenden duydum bende arayacaktım ama benimkilerde hasta
geçmiş olsun tekrar

Canım size de geçmiş olsuna.s.

Annişlere ve kuzulara iyi geceler..

offf 6 diiş birden çıkyor demek. nasıl dayanıyor acısına yavrum. bunuda şükür diyeim. diğer doktorun nasıl anlamadı rahatsızlığınıda hemen nezle dedi.
canım tekrar geçmiş olsun. biran önce iyileşir Defnoş'un. Bu kızın hiçbirşeyi normal olmayacak anlaşılan.
geçmiş olsun tekrar

canım geçmiş olsun. sizlere ne oldu? mercimeğin inşallah ciddi birşeyi yoktur.

günaydın kızlar!
öncelilkle belirtieyim benim kız hala uyuyor. ama ben erken kalkmaya alıştığımdan uyku tutmadı. dün ikindin bi önce ablama sonra bi postada eşime ağladım.. ay kim arasa ağlayacak durumdaydım zaten. dünde eşimin toplantısı vardı geç geldi. iyice gerildim anlayacağınız. eşim halimi görünce annesini aradı ve iyyi bi fırça çekti. torunuzu anca sevmeye gelirsiniz. hasta olsa kaçarsınız. işiniz gücünüz yok emekli insanlarsınız niye gelmiyosunuz yardımcı olmuyosunuz analmıyorum diye. bayramada gitmeyelim dedi ama ben kurbanı ne yapacaz bu vakitten sonra kimseyi bulamazlar yeriimize kesecek deyince vazgeçtik. ikinci gün geliriz dedi ozaman.
kızım gece 12'ye doğru uyudu sızdı desem daha doğru olur. bu vakite kadar gözünü hiç açmadı. kaç gündür uykusuz yavrum. yalnızca acıktığında birazcık mızırdandı okadar. inşallah bidaha ağrısı olmaz. Özgü ağladıkça gözlerinden boncuk boncuk yaşlar döküldükçe dayanamıyorum sinirlerim bozuluyor.

günaydın kızlar!
öncelilkle belirtieyim benim kız hala uyuyor. ama ben erken kalkmaya alıştığımdan uyku tutmadı. dün ikindin bi önce ablama sonra bi postada eşime ağladım.. ay kim arasa ağlayacak durumdaydım zaten. dünde eşimin toplantısı vardı geç geldi. iyice gerildim anlayacağınız. eşim halimi görünce annesini aradı ve iyyi bi fırça çekti. torunuzu anca sevmeye gelirsiniz. hasta olsa kaçarsınız. işiniz gücünüz yok emekli insanlarsınız niye gelmiyosunuz yardımcı olmuyosunuz analmıyorum diye. bayramada gitmeyelim dedi ama ben kurbanı ne yapacaz bu vakitten sonra kimseyi bulamazlar yeriimize kesecek deyince vazgeçtik. ikinci gün geliriz dedi ozaman.
kızım gece 12'ye doğru uyudu sızdı desem daha doğru olur. bu vakite kadar gözünü hiç açmadı. kaç gündür uykusuz yavrum. yalnızca acıktığında birazcık mızırdandı okadar. inşallah bidaha ağrısı olmaz. Özgü ağladıkça gözlerinden boncuk boncuk yaşlar döküldükçe dayanamıyorum sinirlerim bozuluyor.

günaydın canım.ne güzel bak kızın uyuyo sende yat dinlen yoksa hiç dayanamzsın.böyle kayınvalden sana yakınmı? eğer sana yakınsa sen ara söyle gelintorununuz durmuyor biraz yardımcı olundab ende işlerimi halledeyim diye söyle.hiçbirşey için bukadar üzme stres yapma kendine eşini ve kızını düşün.:emir_bebek:

günaydın herkese nasılsınız

pınarcım defneye geçmiş olsun dişmiş Allahtan şimdi nasıl umarım iyidir

günaydın canım.ne güzel bak kızın uyuyo sende yat dinlen yoksa hiç dayanamzsın.böyle kayınvalden sana yakınmı? eğer sana yakınsa sen ara söyle gelintorununuz durmuyor biraz yardımcı olundab ende işlerimi halledeyim diye söyle.hiçbirşey için bukadar üzme stres yapma kendine eşini ve kızını düşün.:emir_bebek:
kızım hala uyuyor. gece hiç kalkmadığından bende uykumu almışım. kayınvalidem baaşka şehirde canım. ama eşim hep gelirler diye umuyordu. biraz hayal kırıklığı oldu onun açısından.çünkü kadın 3 sene çocuk yapmayınca olmuyor mu diye üzüntüsünden hastalanıyordu. ama hamileliğimde 3 hafta yattım kimse bakmadı. ben bunda da bişey beklemiyorum zaten.

günaydın canım. şimdilik bugün iyyiyiz Allaha şükür. sen nasılsın. mesain bitsede prenseslerinle dolu dolu 4 gün geçirsen diye düşünüyorsundur eminim.

bugün çalışan anneler zaman sizler için su gibi aksında bir an önce tatilinizin tadını çıkarmaya bakın kuzucuklarınızla.

kızım hala uyuyor. gece hiç kalkmadığından bende uykumu almışım. kayınvalidem baaşka şehirde canım. ama eşim hep gelirler diye umuyordu. biraz hayal kırıklığı oldu onun açısından.çünkü kadın 3 sene çocuk yapmayınca olmuyor mu diye üzüntüsünden hastalanıyordu. ama hamileliğimde 3 hafta yattım kimse bakmadı. ben bunda da bişey beklemiyorum zaten.

günaydın canım. şimdilik bugün iyyiyiz Allaha şükür. sen nasılsın. mesain bitsede prenseslerinle dolu dolu 4 gün geçirsen diye düşünüyorsundur eminim.

bugün çalışan anneler zaman sizler için su gibi aksında bir an önce tatilinizin tadını çıkarmaya bakın kuzucuklarınızla.

iyiyim bende durucuk gece üçte kalktı beşbuçukta uyudu teyzesi biraz uykusuz kaldık öğlene kadar çalışıyoruz bugün sonra dört gün kızlarımlayım şekercim

Günaydın bacılar a.s.

Sağolasınız kızlar ya valla doktorun dediğine göre 6 diş birden diyor ama ben daha alttaki dişlerin kabarmasından başka üstte bişey göremedim. Kendi doktorumuzda pazartesi günü sadece altta 2 diş kabarmış demişti. Bakalım ya doktor yanlış gördü yada benim kız dediğiniz gibi normal bişey yapmayıp toptan çıkarıyor anlamadım valla :uhm:

Bu gece daha iyiydik çok şükür. En azından ateşimiz 38,5'dan yukarı çıkmadı. Şimdide 38'2 çok şükür. Biraz keyifsiz sadece. Kucağımda durmak istiyor sürekli.

Sürekli beni emdiği için göğüslerim yine fena acımaya başladı. Ben Defnoş'uma sadece mama ve Milupanın kahvaltılığı ile bi kahvaltı hazılayayım da tok tutsun kuzumu. Yumurta ve peynir 1 hafta kadar verme kusmasın dedi doktor a.s

pınarcım nasıl oldu defne cnm

geçmiş olsun tekrar

pınarcım ayy valla bende diş deyince sevindim çok korktum valla kötü bişi diye... canım ya kuşum benim nasıl sancılıdır maş. defnemize diyelim..

esen seninkiler nasıl hasta?? eşinle mercimekmi hasta?? çok geçmiş olsun cnm ya...

canım benim çok çok geçmiş olsun hayırlısıyla inşallah kolayca çıkarır dişlerini ikinizde rahat edersiniz yavrum benim nasıl dayanıyor o kadar acıya Allah yardımcısı olsun defnoşun opuyorumnanaktan

Pınarcm sana bakmaya diye girdim cnm çk gemiş olsun ay bi an domuz gribi dice diye aklım çıktı ya neyseki değilmiş şükür

Neyse ki dişmiş çabucak atlatır inş.Yavrum ne acelesi varmış 6 diş çıkaracak maş:nazar:Allah yardım etsin Defnoş'a da hayırlısıyla çıkarsın inş

Canım size de geçmiş olsuna.s.

Annişlere ve kuzulara iyi geceler..

offf 6 diiş birden çıkyor demek. nasıl dayanıyor acısına yavrum. bunuda şükür diyeim. diğer doktorun nasıl anlamadı rahatsızlığınıda hemen nezle dedi.
canım tekrar geçmiş olsun. biran önce iyileşir Defnoş'un. Bu kızın hiçbirşeyi normal olmayacak anlaşılan.

canım geçmiş olsun. sizlere ne oldu? mercimeğin inşallah ciddi birşeyi yoktur.

Bozon'cum Allah kolaylık versin canım ya. Eşinde iyi demiş ailesine. Zaten sevmek diyince en başta gelirler ama gel iki işin ucundan tut desen kaybolurlar :eek:klava:

Aman canım aman Allah bi daha ağrı sızı hastalık vermesin kuzularımıza a.s.

günaydın kızlar!

X