2009 Mayıs Anneleri

Ay Pınarım ya su içır canım bol bol.ıshalde nerden cıktı şimdi ya.Hayırlı haberler verırsın insallah.

pınarımmm bacım yaaaa çocuk mikrop kapmasın bacım yaa
yoksa bir grip bölmi eder yaaa
ateş düşmedi

Şimdi aradı doktor. Eğer bir daha aynı şekilde kaka yaparsa yarım saat içinde hastaneye getirip tahlil yaptırın dedi. Ateş'de tekrar 39,5'lara çıkarsa İbufen verin dedi. Beklemedeyim bacılar. Kayınvalidemler gelince giremem belki ama bi değişiklik olursa haberdar ederim mutlaka. Herşey için sağolun kızlar. İyiki varsınız ya :çok üzgünüm:

Geçmiş olsun kuzuya noldu bunlara böle yaaa kıyamam

sağol tülaycım:))))))) kızlar birazdan çıkıyorum iyi akşamlar şimdiden herkese gidip kızlarımı alayım yemek yapayım eşim gelincede alışverişe çıkacağız inşallah

İyi akşamlar canım

Ohhh ye sen poğaçaları bizde avcumuzu yalayalım :sinifsinif:

Sıkma canını tatlım yapacak bişey yok allah sağlık sıhhat versinde gerisi boş bi şekilde büyüyecekler.Ama anne olmak çokkkkkk büyük sorumlulukmuş bu insanlar 4-5 taneye nasıl bakıyolar anlamıyorum.Sabır hele 1 yaşına gelip ayaklansınlar belki bu kadar kahırları olmaz bize.

kızlar hepinize iyi akşamlar iyi bayramlar.yarın sabah yola çıkıyoruz pazartesiye kadar giremem artık.sağlıklı huzurlu bayram dileklerimle.hepinizi ve kuzucukları öptüm.

Canım sanada iyi bayramlar hayırlı yolculuklar.Bizde öptük opuyorumnanaktan

Anammmm Hülya'nın dediği gibi kolaya gelmiş sıra kaydirigubbakcemile3

Aradım ama telin meşgul merak ettim valla.

Menü süper daha ne olsun bunu bulan dua etsin derim.Tez zamanda iyileşsin şu bakıcı abla.

Kızlar pc açık kalmış, neyse nohutum pişti amanın bide güzel oldu :))) soğan yoktu pınarın tavsiyesi ile içine 4 sarımsak koydum teşekkürler pınarcm, normalde eklemem ama durucak olmasın diye 3 domates koydum, azcık salça he bide soğan tadı versin diye 2 bulyon ve kuşbası et koydum mmmm mis oldu misss :))) gelin nohut yiyelim en soğansızındankaydirigubbakcemile5

Sağol Sibelcim.Valla bayramda düzelir inşallah.O geleyım dedi ama ben istemedim valla.Aynı havayı solumasını bile istemedim bizimle.Eşimlede bayramda evde kalmaya karar verdik.Birtek anneme gıdıcez.Heryer hastalık ve salgın.Tel acıp bayramlarını kutlarız artık napalım.

Pınarcım Defnosun bezını ters tak öyle beklet.Emmesin bezi bizim dr öyle almıştı tahlılı.

canım Birsen'in dediği gibi mikrop kapmış olbilir. gripten ishalde olunuyormuymuş acaba. inşallah ateşi düşer kuzumun.kayınvalidenlerin gelmesi iyi olmuş.

Pınarcm ateşi yükselmiş kuzunun yine hemde ishalmiş birsene katılıyorum mikrop kapmış olabilir cnm, sen gülhanın dediği gibi ters bağla bezini bekle bakalım hemen götürürsünüz kakayı tahlileCADIARZU
burcu tatlım sağon nohuta lezzet veriyor hiç denemedim ama olur sanırım
opuyorumnanaktan

ah ahhh şu kaynanalar yokmuuuu.. kız bende kaynana olucam ama böyle olmam yaa insanda biraz düşünce olur vallahi insanın kendi annesi gibi yok

kızlar bebişlere bayramlık aldınız mı yada ne giydireceksiniz

cnm biz bayramda evdeyiz, bayramık almadım güzel kıyafetlerinden giydiricem

cnm anne gibisi yok cidden

geçmiş olsun cnm, ama aşıdan lsa dün çıkardı gibi geliyo bana

afiyet olsun ,tarifi istiyom birsennn :)))

ah cnm yaa anneni fln arasan gelse dursa yanında biraz

ohh yarasın kuzuya, afiyet olsun top top et olsun

Geçmiş olsun cnm,kız ben severim tavuk pilav ayran mmmmm

burcu poğça tarifi cnm

2 yumurta ( akları hamura sarısı poğça üzerine)
1 çaybardağı yoğurt
1 paket margarin
yarım tatlı kaşığı tuz
bir kabartma tozu

kabartma tozunu biraz un koyunca koy cnm
içine peynir koydum ve ben yarısını kullandım çok olmasın diye
çok güsel oldu üzerinede çörek otu koydum

yanlız dikkat ettim misafir gelse böyle güsel olmaz yaa

pınarım yaa dk.bitti arayamıyorumda seni yaa
9 dan sonra arasam rahatsız etmem dimi ya

inş. kuzum iyi olur ya tam iyi oldu topluyolar
hasta oluyolar ya....gözemi geldi kızım yaa
kem gözle bakanın gözü çıksın derim bende

siboo ben yerken sen eriyon sende zayıf olunca ben avcumu yalarım
ama şunu anladım ben benim çocuklar iyice laf söz dinlerken rejim diyet yapacam
yoksa kaynanadan bana hayır yok tam düzenli gittim bozuldu işte
ne yapayım ya bende kiloluyum işte ....ama bu hep böyle sürmeyecek inş.

sağol bengicim eşim sen çok fazla işi takıyorsun gece bile aklına takıp yapıyorsun diyor :)) ama mecburum yoksa işleri yetiştiremem iş ev çocuklar kolay değil tatlım sanada kolay gelsinnn
biliyorum çok zor oluyo ki sen de iki çocuk var canım çok zor
sağol canım
kıyamam ya anneler ah anneler
Kızlarrrr bi sorun ldu geri geldim size sormaya, evde soğan kalmamış, bi soğan içine kmsuya minnet etmek istemiyorum, nohut yapıcaktım soğansız olurmu sizce
vallahi olmaz diyecektim ama ... ben yazana kadar sen yemeğini yaptın bile
kızlar bebişlere bayramlık aldınız mı yada ne giydireceksiniz
ben aldım ama zor buldum erkekler için çok çeşit yok ama kızlar için süper şeyler var yaaaa (((
Ay Defne'nin ateşi yine 39,2 olmuş uyurken ya. Uyandırayım da şurubunun saati geçmesin. Bide ılık suyla yıkayayım bari düşer inşallah :çok üzgünüm:
kıyamam ben onaaa fitil versen daha iyi olmaz mı
(( olsun bu son olsun
iyi olmaya çalışıyoruz işte sen nasılsın
kızlar ekleyinde bakalım bebişlerin cicilerine:)))) bizde akşam bakacağız kızlara
güzel bi şeyler bulursun inşallah gönlüne ve kesene göre :)
çıksa dün çıkardı ama belki içerisi çok sıcaksa artmış olabilir ateşi
oy oy oy... 2. diş de ağrılı oluyo çok biz ikisinde de 2 şer gün çektik erken geldi bizimkiler
iyi akşamlar bacım ne güzel benim de var böyle ihmal ettiğin dostlarım birer mesaj atayım bari
Defnoş'umu uyandırdım, emzirdim, yıkadım ılık su ile, şurubunu da verdim bekliyorum bakalım yarım saate düşer inşallah mafoldumben
canım ya geçmiş olsun
kızlar hepinize iyi akşamlar iyi bayramlar.yarın sabah yola çıkıyoruz pazartesiye kadar giremem artık.sağlıklı huzurlu bayram dileklerimle.hepinizi ve kuzucukları öptüm.
iyi bayramlar canım kendine ve kızına iyi bak
daha ne olsun yapmışsın en azından yemek
geçmiş olsun dikkat et kendine
e hadi afiyet olsun

canım ya bizi habersiz bırakma kıyamam küçücük yavrum daha. sen nemli bezle alnını sil sık sık

ayyy kızlar dün aksam tam uyuyacam eşimin işlerinden bahsediyoruz ...çok yoğunuz namaz kılamaz olduk ...hüseyin (patronları) bizi kurtaracak sanki öteki tarafda dedi:
öle bi iş varki cumaya gidemiyoruz dedi..bu cumada gidemeyecen dedim

neden dedi ...bayram dedim bayram engelmi dedi
yolda izde olacaksın dedim ,,yoo o saatte annemde oluruz dedi
bende gidemezsin işte dedim...neden dedi
beni yanlız mı bırakacaksın dedim
ne olacakki dediii....
BEN ANNENLE KONUŞMUYORUM DEDıM heeee dedi

yani annesini bu eve çağramaz artık
gerçi oda o kadar yüzsüz olurda gelecem dermi bilmem
ama derse ben senle konuşmuyorum istersen otur derim
o yok gibi hareket ederim

Kızlar doktora gidiyoruz. Kendi doktorumuz gıcık etti beni telefonda. YAkınımızda Acıbadem Hastanesinin şubesi var. ORda acil çocuk hekimi varmış. KAdına telde olanları anlattım. PEk iyiye delalet değil 7 aylık bebekte hepsi birden. Gelin görelim dedi. Dönünce yazarım

selam kizlarr
dicem ama kimsecikte yokmusskaydirigubbakcemile3
bugun oglumun kontrolu vardi.9 kg olmus.boyu ise 72 cm
bugün tüberküloz asisi yapicakti aslinda.ama gecen hafta h1n1 asisi oldugu icin yapmadi.tarihini erteledi.h1n1 in 2. dozu yapildiktan sonra tüberkülozu yapicakmis..cünki tüberküloz vurulduktan sonra 2 ,3 ay baska asi yapilamazmis bebeklere...bilmiyorum sizdede bölemii..:sm_confused:

benim sari kafa oglan daha ayaklari uzerine basmiyoo,dizlerini kivirip cömeliyo :1no2: otururkende hafif destek veriyorum yoksa onuda yapmiyor tembel oglum..ama babaaaaa kelimesini ögrenmis kac gündür..kaydirigubbakcemile3

Pinar kizin icin coook gecmis olsun,insallah en kisa zamanda ii olur..

Dirimkizi senin su sarikafalarin fotosu cook tatli masallahh,Rabbim uzun ömurler versin..

Knk nurten, muz verme kiz kabiz yaparrrr.hele ki inek sütü...kiwi nin ise hic bir zarari yokk.ben veriyorum ogluma..

burasi cok durgun bugün ..ehh ben de kacarr..iyi aksamlar herkese..

PINARRR canım cok gecmişolsun yaaa..kıyamam defnosa hasta olmus..daha beterınden korusun Allahım kuzucuklarımızı....annede bayıldım nekadar ınce bı dawranıs ..gercekten anne gıbısı yokkkk.....bende duygulandım cnm yaa....hayırlı hbrlerle donun ınşallahh doktordannnnn....
BIRSENNN nasılsın canım nasıl paşalarrr...
GULHANN aynı ben neyazabılıom nede okuyabılıommm sızı yahuuuu nasılsın canımmm..
AYSUN BURCU SIBEL TULAY BENGI ILGIN BEYAZ NURTENNN BOZON BOCEKKK HULYA kızlarr nasılsınız nasıl kuzucuklarrrrr....
ısmını unuttuum varsa affola kızlar yaa hepınızı sole genıs genıs muhabbet etmeyı ole cok ozledımkıııı...
burdan gerı kalınca kendımı eksık hıssedıorum ole gusel paylasımlar oluokı aramızda ama neyazıkıkkı aetık takıp edemıyorum...((
yagız gunduz uykularını yarım saate ındırdı artık pc yı uyanıkken actıımdaysa başına oturtmuyo o alcakmış ılla mausu ....onla ılgılenmemı ıstıo ee halıyle acmıyorum acamıyorum bende...
yok corbası yok meyvası puresı kahvaltı iş ew derken gunler su gıbı gecıyo..bıde yagız diş cıkartıyo ılk dişimişz patladııı!!!!!!!!weee mızmızmızzzzzzz allahtan ıshal ve ateş olmadı ama cok huysuzzz gece yarımsaate kalkıyo hatta yarımyamalak uyuyooo yaklasık 5gundurr gecen anneme bırakıp 3 saat eşimle ewde uyuduk dusunun artıkkk...
hepınızı ozledım yaaaa

selam kızlar,,
bizim el blenderi bozuldu, şimdi yeni bir tane alacağız siz hangi markayı kullanıyorsunuz, hangisini önerirsiniz?
Bir de kuru kaysıyı nasıl veriyorsunuz neler yapıyorsunuz bebişlere vermeden önce?
Teşekkürler,

Ay maşallh ikizlere çok şekerler evde iki tane bıcırık ne kadar güzeldir ya bi tane daha bebek yapmalı beraber oynayarak gamyoncuiremsubüyürler ikizler gibi

Afiyet olsun Kağan'a yarasın cokacimcoook

Geçmiş olsun canım daha iyicesinizdir inşa.s.

Hayırlı olsun Defnoş'a güzel günlerde giysinhihoyyyt.Ay bende duygulandım şimdi annen çok düşünceliymişAh benimde annecim yanımda veya yakınımda olsaydı ah bu gurbet ne kötü ya...senağlama

Ay Defne'nin ateşi yine 39,2 olmuş uyurken ya. Uyandırayım da şurubunun saati geçmesin. Bide ılık suyla yıkayayım bari düşer inşallah :çok üzgünüm:

:çok üzgünüm:

Geçmiş olsun canım sana da Zeynep'e de.a.s.aşıdandır canım benim kızında bir gün sonra çıktı ve iki gün sürmüştü.Aman dikkat et canım sende acil şifalar..

Dişiniz çıkarda kuzuda rahatlar ve mız mızlamaz inş.a.s.
Ay ne düşüncesiz insanlar ya malesef ki böyleleri çok var canım

Hayırlı yolculuklar ve iyi bayramlar..a.s.

Canım çok çok geçmiş olsun ya allahım acil şifalar versin çok üzüldüm ya:çok üzgünüm:

Geçmiş olsun canıma.s.Anladığım kadarıyla bebeğin yaramz galiba gamyoncuiremsu

:çok üzgünüm:

Bende çok severim nohutu ya afiyet olsun sizecokacimcoookYarın yapem bari

Canım hayırlı haberlerle gelirsin inş.Defnoş da bir an önce iyilleşir inş dualarım sizinle:Saruboceq:a.s.

Maşallah oğluşuna gelişimi güzelmiş.Bak yaramaza baba diyo ha benimki bişey demiyo henüzsenağlama

Dişiniz hayırlı olsun canım sorunsuzca çıkarır inşa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…