Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Defne'nin ateşi hala 39'larda seyrediyor. Üstelik büyük bir sesle kaka yaptı ishal olarak. Doktorumuz acil bir hastam var arayacağım dedi. İşin kötüsü eşimde hala havaalnında işteymiş. Kayınvalidemler geliyorlar şimdi doktora falan gitmemiz gerekir diye :çok üzgünüm:
kızlarr dün sabah 10 gi bi zeybep aşısını oldu dün akşam ağrı kesici ateş düşürücü vermiştim ateşi yoktu ama
bugün gündüzde bişeyi yoktu şimdi baktım yanıyo
38,4 çıktı
aşıdan mıdırrrr
sağol tülaycım:))))))) kızlar birazdan çıkıyorum iyi akşamlar şimdiden herkese gidip kızlarımı alayım yemek yapayım eşim gelincede alışverişe çıkacağız inşallah
ben geldimmmm poğca yaptım çay demledim bu tarifi yeni yaptım pek güselmiş
oğluşları yamacıma koydum çay poğça yedik valla
nurten cnm biz ek gıdaya geçence kakalarımı 5-6-7 buluyor
ben geçen bayramık topiğine ekledim ilginciğim bayramlığımızı
pınarım ananeler hep düşünürrr babanneerde kıytırık şeyler yapar
kural bu sanırım bende öle olacam heheee
ayyyy yazacaklarımı unuttum beee
offf birazcık nefes almak isttiyorum. çok daraldım ben. bu kızın huysuzluğu hiç bitmiyor. mızırdanması beynimde zonkluyor. biraz dışarı çıkıp hava almak istiyorum Özgü olmadan. ama imkansızz. burda hiçkimsem yok. eşim akşam ancak 1 saat yalnız bakabiliyor. dün akşam iş arkadaşları geldi. 12ye doğru gittiler ve Özgü dün sınırlarını zorladı. 2.dişimiz geliyor tam çıkmak üzere acayip huysuz. sürekli ayaktaydım. Özgü'yü kucakla servis yap derken canım çıktı. bide iki küçük çocuk vardı ellerindekileri heryere döktüler. anaları oturtupta yedireyim demiyor. kızımın halini gröüyorlar nasıl temizler diye düşünmüyorlarhiç. gece zaten uyumadım sayılır Özgü'nün iniltisinden. sabah kalktım heryeri süpürüp sildim tekrar.
az önce artık dayanamadım kızım ağladı ben ağladım. çook sıkıldım ççççççççoooooookkkkk
kızlar hepinize iyi akşamlar iyi bayramlar.yarın sabah yola çıkıyoruz pazartesiye kadar giremem artık.sağlıklı huzurlu bayram dileklerimle.hepinizi ve kuzucukları öptüm.
kızlar ben alişle ömere birbuçuk kepçe çorba ısıtıp veriyordum
bir kase yapıyor kasede 1 parmak pay kalıyordu
ama ömer iki gündür alişi yediriken yanımıza geliyor ağzını açıyor yada tabağa saldırıyor
iki kepçede bir kaseden fazla bu çocuk doymuyor içinede ekmek doğruyorum bizim yediğimiz ekmekten hemide
Defne'nin ateşi hala 39'larda seyrediyor. Üstelik büyük bir sesle kaka yaptı ishal olarak. Doktorumuz acil bir hastam var arayacağım dedi. İşin kötüsü eşimde hala havaalnında işteymiş. Kayınvalidemler geliyorlar şimdi doktora falan gitmemiz gerekir diye :çok üzgünüm:
Ay yazamıyorum,okuyamıyorum,oturamıyorum bır an önce esımin gelmesını beklıyorum.Zaten cok yorgunum bıde hasta oldum üstüne.Boranın da masallahı var bılıyosunuz uyanık olduğu surece kucakta.Akşam yemeği sadece tavuklu pilav vede ayram.Ay mevlut usulu olmuş.
Nurten senın verdığin benım veremedığım bırseyt varya ondan kustum.Tubısle ikimizin gözune soktun valla.
Tulay hayırlı yollucuklar canım.Senınde sımdıden Bayramın kutlu olsun.
opuyorumnanaktanburcu tatlım sağon nohuta lezzet veriyor hiç denemedim ama olur sanırım
Defnoş'uma ne zamandır istediğim bi Nike spor ayakkabı vardı ama numarasını bulamamıştım. Hatta Yağız paşama mavisini almıştım. Anneciğim onu bulmuş da bayram için almış kızıma ya. Maaşından avans almış yok canından almış canım annem. Defne'nin odasına koymuş. Üzerine de "Ananesinin biricik prensesi güzel günlerde giysin cicisini" yazmış. Şimdi buldum paketi. Aradım annemi hem o ağladı hem ben mafoldumben mafoldumben mafoldumben Kayınvalidemde çorap tutuşturur kesin eline klava:
kızlar bebişlere bayramlık aldınız mı yada ne giydireceksiniz
pınarcım gerçekten annenin yeri başka salı günü eve felaket bir şekilde gittim mide bulnatısı baş dönmesi rengim falan soluk.annem yazık hemen geldi yemek yaptı kızın üstünü değiştirdi karnını doyurdu bana çay yaptı selini uyuttu gitti.hatta hergün annemler 3.katta oturuyor merdivenler uzun ve dik mutlaka zile basınca yarıya kadar iner kızı alır ve ben onu öyle görünce çok duygulanıyorum ya ve bu bayram ilk defa annemlerle olamıcam o yüzden çok üzgünümm(((((((((((
kızlarr dün sabah 10 gi bi zeybep aşısını oldu dün akşam ağrı kesici ateş düşürücü vermiştim ateşi yoktu ama
38,4 çıktı
aşıdan mıdırrrr
ben geldimmmm poğca yaptım çay demledim bu tarifi yeni yaptım pek güselmiş
oğluşları yamacıma koydum çay poğça yedik valla
nurten cnm biz ek gıdaya geçence kakalarımı 5-6-7 buluyor
ben geçen bayramık topiğine ekledim ilginciğim bayramlığımızı
pınarım ananeler hep düşünürrr babanneerde kıytırık şeyler yapar
kural bu sanırım bende öle olacam heheee
ayyyy yazacaklarımı unuttum beee
offf birazcık nefes almak isttiyorum. çok daraldım ben. bu kızın huysuzluğu hiç bitmiyor. mızırdanması beynimde zonkluyor. biraz dışarı çıkıp hava almak istiyorum Özgü olmadan. ama imkansızz. burda hiçkimsem yok. eşim akşam ancak 1 saat yalnız bakabiliyor. dün akşam iş arkadaşları geldi. 12ye doğru gittiler ve Özgü dün sınırlarını zorladı. 2.dişimiz geliyor tam çıkmak üzere acayip huysuz. sürekli ayaktaydım. Özgü'yü kucakla servis yap derken canım çıktı. bide iki küçük çocuk vardı ellerindekileri heryere döktüler. anaları oturtupta yedireyim demiyor. kızımın halini gröüyorlar nasıl temizler diye düşünmüyorlarhiç. gece zaten uyumadım sayılır Özgü'nün iniltisinden. sabah kalktım heryeri süpürüp sildim tekrar.
az önce artık dayanamadım kızım ağladı ben ağladım. çook sıkıldım ççççççççoooooookkkkk
kızlar ben alişle ömere birbuçuk kepçe çorba ısıtıp veriyordum
bir kase yapıyor kasede 1 parmak pay kalıyordu
ama ömer iki gündür alişi yediriken yanımıza geliyor ağzını açıyor yada tabağa saldırıyor
iki kepçede bir kaseden fazla bu çocuk doymuyor içinede ekmek doğruyorum bizim yediğimiz ekmekten hemide
Ay yazamıyorum,okuyamıyorum,oturamıyorum bır an önce esımin gelmesını beklıyorum.Zaten cok yorgunum bıde hasta oldum üstüne.Boranın da masallahı var bılıyosunuz uyanık olduğu surece kucakta.Akşam yemeği sadece tavuklu pilav vede ayram.Ay mevlut usulu olmuş.
Nurten senın verdığin benım veremedığım bırseyt varya ondan kustum.Tubısle ikimizin gözune soktun valla.
Defne'nin ateşi hala 39'larda seyrediyor. Üstelik büyük bir sesle kaka yaptı ishal olarak. Doktorumuz acil bir hastam var arayacağım dedi. İşin kötüsü eşimde hala havaalnında işteymiş. Kayınvalidemler geliyorlar şimdi doktora falan gitmemiz gerekir diye :çok üzgünüm:[/QU
pınarcım sen anlatıyosun ben üzülüyorum tatlım ya ben olsam beklemez hemen dr giderdim cnm ya ateş beni çok korkutuyo...
kız eşine söylede bide lokma tatlısı alsın yada tulumba tam olur:)))Ay yazamıyorum,okuyamıyorum,oturamıyorum bır an önce esımin gelmesını beklıyorum.Zaten cok yorgunum bıde hasta oldum üstüne.Boranın da masallahı var bılıyosunuz uyanık olduğu surece kucakta.Akşam yemeği sadece tavuklu pilav vede ayram.Ay mevlut usulu olmuş.
yok cnm ne gözüne sokması sen daha iyi gidiyosun tatlım sporda var sende bende göbek ve mide var!! sana bişi diyimmi bu tuba gacısının hiç sesi çıkmıyo tam gaz diyet yapıyo bayramdan sonra 10kg verdim diyip çıkacak ortaya görürsün hadi inş. diyim barikaydirigubbakcemile3
kız ellerine saglık eminim süper olmuştur.. çok severim nohutu afiyet olsun...Kızlar pc açık kalmış, neyse nohutum pişti amanın bide güzel oldu :))) soğan yoktu pınarın tavsiyesi ile içine 4 sarımsak koydum teşekkürler pınarcm, normalde eklemem ama durucak olmasın diye 3 domates koydum, azcık salça he bide soğan tadı versin diye 2 bulyon ve kuşbası et koydum mmmm mis oldu misss :))) gelin nohut yiyelim en soğansızındankaydirigubbakcemile5
eşim geliyormuş jet hızıyla hazırlanmam lazım demin aradım hadi gel artık diye şimdi beni pjamalarla görrürse kıyamet kopar hadi kaçtım bye
biliyorum çok zor oluyo ki sen de iki çocuk var canım çok zorsağol bengicim eşim sen çok fazla işi takıyorsun gece bile aklına takıp yapıyorsun diyor :)) ama mecburum yoksa işleri yetiştiremem iş ev çocuklar kolay değil tatlım sanada kolay gelsinnn
sağol canımmerhaba kızlar!
bengi geçmiş olsun canım.
sibelcim senin oğlan pek bi güzel bakmış maşallah. çok yakışıklı olacak paşan nazar değmesin.
nurten ek gıdaya geçmedim ama elma suyu verioyrum. elma suyu bizde hiç bişey yapmadı. aksine eşim ne zaman içse karnı ağrıyıp tuvalete atıyor kendini.
pınarcım tekrar geçmiş olsun canım.
birsen senin oğlanlar tam bitirrim valla. evinin öyle olması normal canım. onlar üşütüp hasta olmasınlar diye nereye gezmek pardon sürünmek isterlerse oralara bişeyler sereceksin artık. şükür sonunda hasta olmuşsun. stresten kurtuldun.
filizcim 3 hafta önce ablamın düğünü gündüzdü. ama bizimki sıcaktan ve sesten okadar bunaldıki babası hep dışarda gezdirdi. mayısta istanbul gündüz sıcak olmaz inşallah.
kıyamam ya anneler ah annelerDefnoş'uma ne zamandır istediğim bi Nike spor ayakkabı vardı ama numarasını bulamamıştım. Hatta Yağız paşama mavisini almıştım. Anneciğim onu bulmuş da bayram için almış kızıma ya. Maaşından avans almış yok canından almış canım annem. Defne'nin odasına koymuş. Üzerine de "Ananesinin biricik prensesi güzel günlerde giysin cicisini" yazmış. Şimdi buldum paketi. Aradım annemi hem o ağladı hem ben mafoldumben mafoldumben mafoldumben Kayınvalidemde çorap tutuşturur kesin eline klava:
vallahi olmaz diyecektim ama ... ben yazana kadar sen yemeğini yaptın bileKızlarrrr bi sorun ldu geri geldim size sormaya, evde soğan kalmamış, bi soğan içine kmsuya minnet etmek istemiyorum, nohut yapıcaktım soğansız olurmu sizce
ben aldım ama zor buldum erkekler için çok çeşit yok ama kızlar için süper şeyler var yaaaa (((kızlar bebişlere bayramlık aldınız mı yada ne giydireceksiniz
kıyamam ben onaaa fitil versen daha iyi olmaz mıAy Defne'nin ateşi yine 39,2 olmuş uyurken ya. Uyandırayım da şurubunun saati geçmesin. Bide ılık suyla yıkayayım bari düşer inşallah :çok üzgünüm:
(( olsun bu son olsunpınarcım gerçekten annenin yeri başka salı günü eve felaket bir şekilde gittim mide bulnatısı baş dönmesi rengim falan soluk.annem yazık hemen geldi yemek yaptı kızın üstünü değiştirdi karnını doyurdu bana çay yaptı selini uyuttu gitti.hatta hergün annemler 3.katta oturuyor merdivenler uzun ve dik mutlaka zile basınca yarıya kadar iner kızı alır ve ben onu öyle görünce çok duygulanıyorum ya ve bu bayram ilk defa annemlerle olamıcam o yüzden çok üzgünümm(((((((((((
iyi olmaya çalışıyoruz işte sen nasılsınKuzuma kıyamam ben yaaaa yavrum benim
Sağolasın tetesi opuyorumnanaktan
Hayırlı yolculuklar Ferdacım dikkat et kendine.
Ay balığı sürekli sorucam sorucam unutuyorum,bu bizim kuzular neticede mamayla besleniyor peşine balık tüketmeleri sorun olurmu acaba cahilliğimi maruz görün ben hiç balık yememde.kaydirigubbakcemile3
Geçmiş olsun canım sanada dikkat et kendine.
Belli siteler var aslında ben oralardan alışveriş yapıyorum.İnşallah bebeğinide hayırlısıyla kucağına alırsın.
Saolasın canım benim
Hayırlı yolculuklar tatlım sanada
Hoşgeldin Bengicim nasılsın?
Oy yerim ben bu akıllı bıdıkları valla canım 7 ayda pnömokok olduk hatta 8 ay aşısıda vardı.Onuda bu ay birlikte yaptı 10 aylıkken gidicez ama ozaman aşısı varmı bilmiyorum.
Yarasın boncuğuma bakayım bakalım.
Annenin hakkında hayırlısı olsun Filizcim,düğün işide kızların dediği gibi sık tercih edilen bir saat hem doruk 1 yaşında olucak uyur kuzun bir yerlerde ozamana kadarda huyları çokkkk değişir merak etme.
Çok sağol tetesi opuyorumnanaktan
Oh misss valla ben hala bi kadın bulamadım kendi yaptığımda çok derin deil acil bir çözüm bulmam lazım :umursamaz:
Çok geçmiş olsun evet biz annelerin hasta olmaya hakkı yok,kuzularımız perişan oluyor biz hasta olunca.
Olmaz canım yaaa hiç düşünemiyorum soğansız yemek.lmaz:
Saolsın canım benim.
Oy gözlerim doldu valla neden hep bizim analarımız fedakar olmak zorunda yaa mafoldumben
Canım ben aldım.Akşam resmini eklerim.
güzel bi şeyler bulursun inşallah gönlüne ve kesene göre :)kızlar ekleyinde bakalım bebişlerin cicilerine:)))) bizde akşam bakacağız kızlara
çıksa dün çıkardı ama belki içerisi çok sıcaksa artmış olabilir ateşikızlarr dün sabah 10 gi bi zeybep aşısını oldu dün akşam ağrı kesici ateş düşürücü vermiştim ateşi yoktu ama
38,4 çıktı
aşıdan mıdırrrr
oy oy oy... 2. diş de ağrılı oluyo çok biz ikisinde de 2 şer gün çektik erken geldi bizimkilerofff birazcık nefes almak isttiyorum. çok daraldım ben. bu kızın huysuzluğu hiç bitmiyor. mızırdanması beynimde zonkluyor. biraz dışarı çıkıp hava almak istiyorum Özgü olmadan. ama imkansızz. burda hiçkimsem yok. eşim akşam ancak 1 saat yalnız bakabiliyor. dün akşam iş arkadaşları geldi. 12ye doğru gittiler ve Özgü dün sınırlarını zorladı. 2.dişimiz geliyor tam çıkmak üzere acayip huysuz. sürekli ayaktaydım. Özgü'yü kucakla servis yap derken canım çıktı. bide iki küçük çocuk vardı ellerindekileri heryere döktüler. anaları oturtupta yedireyim demiyor. kızımın halini gröüyorlar nasıl temizler diye düşünmüyorlarhiç. gece zaten uyumadım sayılır Özgü'nün iniltisinden. sabah kalktım heryeri süpürüp sildim tekrar.
iyi akşamlar bacım ne güzel benim de var böyle ihmal ettiğin dostlarım birer mesaj atayım barikızlar geçen acile gitmiştikya orada eski iş yerinde kankimin eşini gördüm bize çok yardımcı oldu neyse kızla uzun zamandır görüşmemiştik bebeği olmuş birbuçuk yaşına gelmiş o kadar dalmışızki hayat mücadelesine bazen dostlarımızı bile arayamıyoruz bugün aradı bayramda geleceklermiş içim nasıl tuhaf oldu çok sevdiğim değer verdiğim bir arkadaşımdı numarasını bile unutmamışım oda benimkini:))
herkese iyi akşamlar bacılarım öptümmmmmmmmmmmmmm
canım ya geçmiş olsunDefnoş'umu uyandırdım, emzirdim, yıkadım ılık su ile, şurubunu da verdim bekliyorum bakalım yarım saate düşer inşallah mafoldumben
iyi bayramlar canım kendine ve kızına iyi bakkızlar hepinize iyi akşamlar iyi bayramlar.yarın sabah yola çıkıyoruz pazartesiye kadar giremem artık.sağlıklı huzurlu bayram dileklerimle.hepinizi ve kuzucukları öptüm.
daha ne olsun yapmışsın en azından yemekAy yazamıyorum,okuyamıyorum,oturamıyorum bır an önce esımin gelmesını beklıyorum.Zaten cok yorgunum bıde hasta oldum üstüne.Boranın da masallahı var bılıyosunuz uyanık olduğu surece kucakta.Akşam yemeği sadece tavuklu pilav vede ayram.Ay mevlut usulu olmuş.
e hadi afiyet olsunKızlar pc açık kalmış, neyse nohutum pişti amanın bide güzel oldu :))) soğan yoktu pınarın tavsiyesi ile içine 4 sarımsak koydum teşekkürler pınarcm, normalde eklemem ama durucak olmasın diye 3 domates koydum, azcık salça he bide soğan tadı versin diye 2 bulyon ve kuşbası et koydum mmmm mis oldu misss :))) gelin nohut yiyelim en soğansızındankaydirigubbakcemile5
günaydın kızlarrrrr bu sabah pek halim yoktu çocukar ikikere kalktılar
geç yattık sersem gibi kalktım çokda yoğun regli oluyorum karnım tam 7 aylık gibi vala
ama çocuklar çok enerjikti valla ilk karemiz size evden
[
benim odada açık kalan yerler vardı benim veletler hep oraya gidiyordu
peteğin önü gibi eski kilimim vardı onu serdim kapı ağzınada bişey koydum soğuk yerde oturmayacaklar
artık evde evlikten çıktı ama damalı eşşek gibi
bugün bişey yapmak istemiyorum yarın eşim inş.yarım gün çalışırda bende evi sişip süpürürm derin iş yapamıyorum zaten...
herkesler iyidir umarım bişey sormak istiyorum kızlar 7 ayda bir aşı oluyor bebekleriniz özellere gidenler ne aşısı bu bizde yok ben devlette yaptırıyorum
Kızlar merhaba hemen eklemek istedim kağan bugünkü mamasını çk sevdi, ağzını açıp bekledi ya çok hoşuma gitti, ama bende yedim tadı güzeldi, 3 günlük yaptım ilk defa dolaba atıcam ek gıdalara yazdım, şimdi kağanla ilgileniyrum midesini şişirdi uyucak gibi gözüküyo, uyusun dönücem çok öpt hepinizi pc açık
kızlar bebeğimin ateşi bi çıktı bi indi dün gece,sabah 9 a kadar uyumadık beraber
ben de ateşliyim bu arada,gece baya bi titreme geldi
kızıma eşime bakıcam diye kendimi unuttum,ihmal ettim
kızlar size tavsiye ihmal etmeyin kendinizi,evde anne hasta olunca herşey duruyo valla,kuzularımıza kim bakacak :sm_confused:
Defnoş'uma ne zamandır istediğim bi Nike spor ayakkabı vardı ama numarasını bulamamıştım. Hatta Yağız paşama mavisini almıştım. Anneciğim onu bulmuş da bayram için almış kızıma ya. Maaşından avans almış yok canından almış canım annem. Defne'nin odasına koymuş. Üzerine de "Ananesinin biricik prensesi güzel günlerde giysin cicisini" yazmış. Şimdi buldum paketi. Aradım annemi hem o ağladı hem ben mafoldumben mafoldumben mafoldumben Kayınvalidemde çorap tutuşturur kesin eline klava:
Ay Defne'nin ateşi yine 39,2 olmuş uyurken ya. Uyandırayım da şurubunun saati geçmesin. Bide ılık suyla yıkayayım bari düşer inşallah :çok üzgünüm:
38,4 çıktı
aşıdan mıdırrrr
kızlar hepinize iyi akşamlar iyi bayramlar.yarın sabah yola çıkıyoruz pazartesiye kadar giremem artık.sağlıklı huzurlu bayram dileklerimle.hepinizi ve kuzucukları öptüm.
Şimdi aradı doktor. Eğer bir daha aynı şekilde kaka yaparsa yarım saat içinde hastaneye getirip tahlil yaptırın dedi. Ateş'de tekrar 39,5'lara çıkarsa İbufen verin dedi. Beklemedeyim bacılar. Kayınvalidemler gelince giremem belki ama bi değişiklik olursa haberdar ederim mutlaka. Herşey için sağolun kızlar. İyiki varsınız ya :çok üzgünüm:
Kızlar pc açık kalmış, neyse nohutum pişti amanın bide güzel oldu :))) soğan yoktu pınarın tavsiyesi ile içine 4 sarımsak koydum teşekkürler pınarcm, normalde eklemem ama durucak olmasın diye 3 domates koydum, azcık salça he bide soğan tadı versin diye 2 bulyon ve kuşbası et koydum mmmm mis oldu misss :))) gelin nohut yiyelim en soğansızındankaydirigubbakcemile5
Kızlar doktora gidiyoruz. Kendi doktorumuz gıcık etti beni telefonda. YAkınımızda Acıbadem Hastanesinin şubesi var. ORda acil çocuk hekimi varmış. KAdına telde olanları anlattım. PEk iyiye delalet değil 7 aylık bebekte hepsi birden. Gelin görelim dedi. Dönünce yazarım
selam kizlarr
dicem ama kimsecikte yokmusskaydirigubbakcemile3
bugun oglumun kontrolu vardi.9 kg olmus.boyu ise 72 cm
bugün tüberküloz asisi yapicakti aslinda.ama gecen hafta h1n1 asisi oldugu icin yapmadi.tarihini erteledi.h1n1 in 2. dozu yapildiktan sonra tüberkülozu yapicakmis..cünki tüberküloz vurulduktan sonra 2 ,3 ay baska asi yapilamazmis bebeklere...bilmiyorum sizdede bölemii..:sm_confused:
benim sari kafa oglan daha ayaklari uzerine basmiyoo,dizlerini kivirip cömeliyo :1no2: otururkende hafif destek veriyorum yoksa onuda yapmiyor tembel oglum..ama babaaaaa kelimesini ögrenmis kac gündür..kaydirigubbakcemile3
Pinar kizin icin coook gecmis olsun,insallah en kisa zamanda ii olur..
Dirimkizi senin su sarikafalarin fotosu cook tatli masallahh,Rabbim uzun ömurler versin..
Knk nurten, muz verme kiz kabiz yaparrrr.hele ki inek sütü...kiwi nin ise hic bir zarari yokk.ben veriyorum ogluma..
burasi cok durgun bugün ..ehh ben de kacarr..iyi aksamlar herkese..
PINARRR canım cok gecmişolsun yaaa..kıyamam defnosa hasta olmus..daha beterınden korusun Allahım kuzucuklarımızı....annede bayıldım nekadar ınce bı dawranıs ..gercekten anne gıbısı yokkkk.....bende duygulandım cnm yaa....hayırlı hbrlerle donun ınşallahh doktordannnnn....
BIRSENNN nasılsın canım nasıl paşalarrr...
GULHANN aynı ben neyazabılıom nede okuyabılıommm sızı yahuuuu nasılsın canımmm..
AYSUN BURCU SIBEL TULAY BENGI ILGIN BEYAZ NURTENNN BOZON BOCEKKK HULYA kızlarr nasılsınız nasıl kuzucuklarrrrr....
ısmını unuttuum varsa affola kızlar yaa hepınızı sole genıs genıs muhabbet etmeyı ole cok ozledımkıııı...
burdan gerı kalınca kendımı eksık hıssedıorum ole gusel paylasımlar oluokı aramızda ama neyazıkıkkı aetık takıp edemıyorum...((
yagız gunduz uykularını yarım saate ındırdı artık pc yı uyanıkken actıımdaysa başına oturtmuyo o alcakmış ılla mausu ....onla ılgılenmemı ıstıo ee halıyle acmıyorum acamıyorum bende...
yok corbası yok meyvası puresı kahvaltı iş ew derken gunler su gıbı gecıyo..bıde yagız diş cıkartıyo ılk dişimişz patladııı!!!!!!!!weee mızmızmızzzzzzz allahtan ıshal ve ateş olmadı ama cok huysuzzz gece yarımsaate kalkıyo hatta yarımyamalak uyuyooo yaklasık 5gundurr gecen anneme bırakıp 3 saat eşimle ewde uyuduk dusunun artıkkk...
hepınızı ozledım yaaaa