2009 Mayıs Anneleri

Ohhh ellerinize sağlık mis yapmışsınız evi a.s. Bende pazartesi yapmıştım ama yarında şöyle bir siler süpürürüm. Gerçi bana gelecek kimse yok küçüğüz biz gezicez ama yinede bayram işte temiz olsun heryer a.s

Sanada kuzuna da çok geçmi olsun canım ya. Dediğin doğru bizim hasta olma lüksümüz yok. Bende Defne'den bana geçmesin diye korkuyorum valla. Bakacak insan var ama kuzum hastayken hep beni istiyor. Ben hasta olursam iyice perişan olur

Kızlarrrr bi sorun ldu geri geldim size sormaya, evde soğan kalmamış, bi soğan içine kmsuya minnet etmek istemiyorum, nohut yapıcaktım soğansız olurmu sizce

Valla bacım pek soğansız olmaz ama bol sarımsak koy bari o tadı vermez ama en azından lezzet katar a.s.

Hoşgeldin canım sağolasın a.s.

pınarcım bize eşimin arkadaşları falan gelir büyüklere biz gideriz hava iyi olursa kızlar yeni iyi oldu :)) defnecik nasıl oldu annesi

tülaycım hatlar problemli arama yapınca kesiliyor hemen arayamadım kusura bakma olur mu

Defnoş'uma ne zamandır istediğim bi Nike spor ayakkabı vardı ama numarasını bulamamıştım. Hatta Yağız paşama mavisini almıştım. Anneciğim onu bulmuş da bayram için almış kızıma ya. Maaşından avans almış yok canından almış canım annem. Defne'nin odasına koymuş. Üzerine de "Ananesinin biricik prensesi güzel günlerde giysin cicisini" yazmış. Şimdi buldum paketi. Aradım annemi hem o ağladı hem ben mafoldumben mafoldumben mafoldumben Kayınvalidemde çorap tutuşturur kesin eline klava:

pınarcım anne yüreği işte.güle güle giysin kuzucum.banucum ben dün aldım pantolon bady ve ceket.

Sağolasın canım uyuyor şimdi. Birazdan ateşini ölçeceğim tekrar a.s.

pınarcım anne yüreği ayy ne güzel bir süpriz olmuş çok ince bir annen var

pınarcım anne yüreği işte.güle güle giysin kuzucum.banucum ben dün aldım pantolon bady ve ceket.

Evet kızlar ya anne işte oyyy oyyy mafoldumben

kızlar bebişlere bayramlık aldınız mı yada ne giydireceksiniz

Ben istediğim gibi bişey bulamadım canım.Arife bi daha bakarım diyordum ama Defnoş'um bu haldeyken çıkamam. Hamileyken aldığım daha hiç giymediği bi kot pantolonu var kuzumun onu giydiririm heralde. Altına ananesinin aldığı ayakkabılarımızı , üzerinede yine hediye gelen hiç giymediği bi hırkamız var LCW renkli bişey onu giydiririm yerimseniben

Ay Defne'nin ateşi yine 39,2 olmuş uyurken ya. Uyandırayım da şurubunun saati geçmesin. Bide ılık suyla yıkayayım bari düşer inşallah :çok üzgünüm:

pınarcım gerçekten annenin yeri başka salı günü eve felaket bir şekilde gittim mide bulnatısı baş dönmesi rengim falan soluk.annem yazık hemen geldi yemek yaptı kızın üstünü değiştirdi karnını doyurdu bana çay yaptı selini uyuttu gitti.hatta hergün annemler 3.katta oturuyor merdivenler uzun ve dik mutlaka zile basınca yarıya kadar iner kızı alır ve ben onu öyle görünce çok duygulanıyorum ya ve bu bayram ilk defa annemlerle olamıcam o yüzden çok üzgünümm(((((((((((

Kuzuma kıyamam ben yaaaa yavrum benim

ayy ne tatlı olmuş maş nasılda güzelleşmiş yağız paşa büyümüş

Sağolasın tetesi opuyorumnanaktan

Hayırlı yolculuklar Ferdacım dikkat et kendine.

Ay balığı sürekli sorucam sorucam unutuyorum,bu bizim kuzular neticede mamayla besleniyor peşine balık tüketmeleri sorun olurmu acaba cahilliğimi maruz görün ben hiç balık yememde.kaydirigubbakcemile3

Geçmiş olsun canım sanada dikkat et kendine.

kızlar saolun araştırırım netten bakıyorum ama aynısı gelirmi güvenemiyorum eşimle konuşurum artık sizin gibi bizde bebişlerimi kucağımıza aldığımız günler gelir inşallah

Belli siteler var aslında ben oralardan alışveriş yapıyorum.İnşallah bebeğinide hayırlısıyla kucağına alırsın.

Saolasın canım benim

banucum evet yarın 10 gibi çıkıcaz bugün sabah erkenden çamaşırlarımı yıkadım eve gidincede valizi hazırlıcam umarım kuzucum hastalanmadan geliriz çok tedirgin gidiyorum ama yapcak bişey yok

Hayırlı yolculuklar tatlım sanada

selam kızlaaaarrr nasılsınız ne zamandır giremiyorum buraya hastayım raporluyum
hepinizi çok özledim
bebişler nasıl
defneciğime geçmiş olsun

Hoşgeldin Bengicim nasılsın?

Oy yerim ben bu akıllı bıdıkları valla canım 7 ayda pnömokok olduk hatta 8 ay aşısıda vardı.Onuda bu ay birlikte yaptı 10 aylıkken gidicez ama ozaman aşısı varmı bilmiyorum.

Yarasın boncuğuma bakayım bakalım.

Annenin hakkında hayırlısı olsun Filizcim,düğün işide kızların dediği gibi sık tercih edilen bir saat hem doruk 1 yaşında olucak uyur kuzun bir yerlerde ozamana kadarda huyları çokkkk değişir merak etme.

Çok sağol tetesi opuyorumnanaktan

Oh misss valla ben hala bi kadın bulamadım kendi yaptığımda çok derin deil acil bir çözüm bulmam lazım :umursamaz:

Çok geçmiş olsun evet biz annelerin hasta olmaya hakkı yok,kuzularımız perişan oluyor biz hasta olunca.

Kızlarrrr bi sorun ldu geri geldim size sormaya, evde soğan kalmamış, bi soğan içine kmsuya minnet etmek istemiyorum, nohut yapıcaktım soğansız olurmu sizce

Olmaz canım yaaa hiç düşünemiyorum soğansız yemek.lmaz:

Saolsın canım benim.

Oy gözlerim doldu valla neden hep bizim analarımız fedakar olmak zorunda yaa mafoldumben

kızlar bebişlere bayramlık aldınız mı yada ne giydireceksiniz

Canım ben aldım.Akşam resmini eklerim.

canım onları Allah yanımızdan eksik etmesin anne gibi olmaz hiçkimse bize torunlarına ne kadarda candan yaklaşıyorlar iyiki varlar tatlım

sen nerden aldın selinimin cicilerini lcwden mi, tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…