2009 Mayıs Anneleri

kızlarr dün sabah 10 gi bi zeybep aşısını oldu dün akşam ağrı kesici ateş düşürücü vermiştim ateşi yoktu ama
bugün gündüzde bişeyi yoktu şimdi baktım yanıyo
38,4 çıktı
aşıdan mıdırrrr

sağol tülaycım:))))))) kızlar birazdan çıkıyorum iyi akşamlar şimdiden herkese gidip kızlarımı alayım yemek yapayım eşim gelincede alışverişe çıkacağız inşallah

beyazcım geçmiş olsun canım ateş düşürücü ver istersen tekrar kuzucuklar ateşlendi bu ara dişlerinden mi acaba hepsinde aynı sorun var Allah korusun bebişlerimizi

tülaycım sana ve ailenede iyi bayramlar iyi yolculuklar hayırlısıyla gider gelirsiniz inşallah:))

beyazcım bol bol meyva ye bitanem portakal mandalina limon çok zor oluyor valla hastalık birde bebekle uğraşmak dikkat et kendine

ben geldimmmm poğca yaptım çay demledim bu tarifi yeni yaptım pek güselmiş
oğluşları yamacıma koydum çay poğça yedik valla

nurten cnm biz ek gıdaya geçence kakalarımı 5-6-7 buluyor

ben geçen bayramık topiğine ekledim ilginciğim bayramlığımızı

pınarım ananeler hep düşünürrr babanneerde kıytırık şeyler yapar
kural bu sanırım bende öle olacam heheee

ayyyy yazacaklarımı unuttum beee

offf birazcık nefes almak isttiyorum. çok daraldım ben. bu kızın huysuzluğu hiç bitmiyor. mızırdanması beynimde zonkluyor. biraz dışarı çıkıp hava almak istiyorum Özgü olmadan. ama imkansızz. burda hiçkimsem yok. eşim akşam ancak 1 saat yalnız bakabiliyor. dün akşam iş arkadaşları geldi. 12ye doğru gittiler ve Özgü dün sınırlarını zorladı. 2.dişimiz geliyor tam çıkmak üzere acayip huysuz. sürekli ayaktaydım. Özgü'yü kucakla servis yap derken canım çıktı. bide iki küçük çocuk vardı ellerindekileri heryere döktüler. anaları oturtupta yedireyim demiyor. kızımın halini gröüyorlar nasıl temizler diye düşünmüyorlarhiç. gece zaten uyumadım sayılır Özgü'nün iniltisinden. sabah kalktım heryeri süpürüp sildim tekrar.
az önce artık dayanamadım kızım ağladı ben ağladım. çook sıkıldım ççççççççoooooookkkkk

kızlar geçen acile gitmiştikya orada eski iş yerinde kankimin eşini gördüm bize çok yardımcı oldu neyse kızla uzun zamandır görüşmemiştik bebeği olmuş birbuçuk yaşına gelmiş o kadar dalmışızki hayat mücadelesine bazen dostlarımızı bile arayamıyoruz bugün aradı bayramda geleceklermiş içim nasıl tuhaf oldu çok sevdiğim değer verdiğim bir arkadaşımdı numarasını bile unutmamışım oda benimkini:))

herkese iyi akşamlar bacılarım öptümmmmmmmmmmmmmm

pınarcım gerçekten annenin yeri başka salı günü eve felaket bir şekilde gittim mide bulnatısı baş dönmesi rengim falan soluk.annem yazık hemen geldi yemek yaptı kızın üstünü değiştirdi karnını doyurdu bana çay yaptı selini uyuttu gitti.hatta hergün annemler 3.katta oturuyor merdivenler uzun ve dik mutlaka zile basınca yarıya kadar iner kızı alır ve ben onu öyle görünce çok duygulanıyorum ya ve bu bayram ilk defa annemlerle olamıcam o yüzden çok üzgünümm:KK43:(((((((((((

Evet canım anneler her zaman başka oluyro. Allah senin annenden de razı olsun. BAk ne güzel dualarımızı alıyorlar a.s.

Kuzuma kıyamam ben yaaaa yavrum benim

Oy gözlerim doldu valla neden hep bizim analarımız fedakar olmak zorunda yaa mafoldumben

Evet canım hep bizim analarımız. Diğerleri otursunla öyle :eek:klava:

kızlarr dün sabah 10 gi bi zeybep aşısını oldu dün akşam ağrı kesici ateş düşürücü vermiştim ateşi yoktu ama
38,4 çıktı
aşıdan mıdırrrr

Geçmiş olsun canım aşıdandır. Fitil varmı evde CADIARZU

sağol tülaycım:))))))) kızlar birazdan çıkıyorum iyi akşamlar şimdiden herkese gidip kızlarımı alayım yemek yapayım eşim gelincede alışverişe çıkacağız inşallah

İyi akşamlar canım a.s.

ben geldimmmm poğca yaptım çay demledim bu tarifi yeni yaptım pek güselmiş
oğluşları yamacıma koydum çay poğça yedik valla

nurten cnm biz ek gıdaya geçence kakalarımı 5-6-7 buluyor

ben geçen bayramık topiğine ekledim ilginciğim bayramlığımızı

pınarım ananeler hep düşünürrr babanneerde kıytırık şeyler yapar
kural bu sanırım bende öle olacam heheee

ayyyy yazacaklarımı unuttum beee

Afiyet olsun canım a.s.

Eeee sende babane olucan dimi ama sen dikkatli ol bari :bbo:

Defnoş'umu uyandırdım, emzirdim, yıkadım ılık su ile, şurubunu da verdim bekliyorum bakalım yarım saate düşer inşallah mafoldumben

kızlar hepinize iyi akşamlar iyi bayramlar.yarın sabah yola çıkıyoruz pazartesiye kadar giremem artık.sağlıklı huzurlu bayram dileklerimle.hepinizi ve kuzucukları öptüm.

kızlar ben alişle ömere birbuçuk kepçe çorba ısıtıp veriyordum
bir kase yapıyor kasede 1 parmak pay kalıyordu
ama ömer iki gündür alişi yediriken yanımıza geliyor ağzını açıyor yada tabağa saldırıyor

iki kepçede bir kaseden fazla bu çocuk doymuyor içinede ekmek doğruyorum bizim yediğimiz ekmekten hemide

Selam KIZLAR,

Offff anam of benım abla grıp 2 gunden beri yok.Tabı bende pc de yokum bağlantılı olarak.Tam bayram temızlığı oldu anlıycanız.Bora uyuyunca ben kapı,halı silmeye koşmaktan halım kalmadı.En son koltukları sildim bu sabah bu gun yeter valla.Yarında bır süpürüp silerim.Şimdide yemeye girişicem.Akşam gecmişi okurum.Öptüm sizi.

Ay aklımdakileri yazayım rahat edemedim.

Pınarcım tekrar cok geçmiş olsun.Uyku filan görmüyor insanın gözu demı ya.
Nurten senınle konuşmuyorıum.Ama kızcem kabızmış gecmış olsun.Hipp mı yaptı ya acaba.Borada sabahtan beri 10 kere yapmıştır.Ama kuş kadar hep.Zarar bu cocuk hep ya.
Filizcim dur bakalım canım belkide annen için hayırlısı böyledir.Daha iyi koşullara kavuşur inşallah.Düğün içinde sıkma canını kızlar yazmış.Kesın uyur canım.Arabasını alırsınız yanınıza daha rahat olur.
Birsen masallah yaramazlara.Hadı gözun aydın 3.gelmiyormuş.
Sibel yağıza bittim.Cok tatlı olmuş ya masallah aslanıma.
Bengıcım gecmış olsun sanada.Umarım gecmiştir.
oyy canım hiç girişmeseydin madem bayramdan sonra yapardın temizligini niye zorluyon kendini güzel bacım?? hem sen niyekine küstünki bana????CADIARZU
mamadan oldu büyük ihtimalle önceden bişi yoktu??
Kolay gelsin canım a.s.

Güle güle canım a.s.

Kız kiviyi doktora sordun mu hiç ver falan dedi mi sanki bana erken gibi geliyor ya CADIARZU

Aynı canım a.s

Kolay gelsin canım a.s.

Ay Defne'nin ateşi yine 39,2 olmuş uyurken ya. Uyandırayım da şurubunun saati geçmesin. Bide ılık suyla yıkayayım bari düşer inşallah :çok üzgünüm:
canım sormadım ama sonuçta mevsim meyvesi bide narenciye hariç tüm meyveleri verebilirsiniz die okumuştum biyerde ama yrn sorarım cnm..
Kuzuma kıyamam ben yaaaa yavrum benim

Sağolasın tetesi opuyorumnanaktan

Hayırlı yolculuklar Ferdacım dikkat et kendine.

Ay balığı sürekli sorucam sorucam unutuyorum,bu bizim kuzular neticede mamayla besleniyor peşine balık tüketmeleri sorun olurmu acaba cahilliğimi maruz görün ben hiç balık yememde.kaydirigubbakcemile3

Geçmiş olsun canım sanada dikkat et kendine.

Belli siteler var aslında ben oralardan alışveriş yapıyorum.İnşallah bebeğinide hayırlısıyla kucağına alırsın.

Saolasın canım benim

Hayırlı yolculuklar tatlım sanada

Hoşgeldin Bengicim nasılsın?

Oy yerim ben bu akıllı bıdıkları valla canım 7 ayda pnömokok olduk hatta 8 ay aşısıda vardı.Onuda bu ay birlikte yaptı 10 aylıkken gidicez ama ozaman aşısı varmı bilmiyorum.

Yarasın boncuğuma bakayım bakalım.

Annenin hakkında hayırlısı olsun Filizcim,düğün işide kızların dediği gibi sık tercih edilen bir saat hem doruk 1 yaşında olucak uyur kuzun bir yerlerde ozamana kadarda huyları çokkkk değişir merak etme.

Çok sağol tetesi opuyorumnanaktan

Oh misss valla ben hala bi kadın bulamadım kendi yaptığımda çok derin deil acil bir çözüm bulmam lazım :umursamaz:

Çok geçmiş olsun evet biz annelerin hasta olmaya hakkı yok,kuzularımız perişan oluyor biz hasta olunca.

Olmaz canım yaaa hiç düşünemiyorum soğansız yemek.:eek:lmaz:

Saolsın canım benim.

Oy gözlerim doldu valla neden hep bizim analarımız fedakar olmak zorunda yaa mafoldumben

Canım ben aldım.Akşam resmini eklerim.
canım ya aslında balık ve yogurt olayı veya süt bunlar zehirler olayı hurafeymiş geçen gün annem bi programda dinlemeiş asla zararı olmaz demiş drlar annem öyle dedi.. hem sen niye balık yemiyon kız??? büyük hata ediyosun ben çok severimcokacimcoook
38,4 çıktı
aşıdan mıdırrrr
cnm aşıdandır geçen ay benim kızımında 1gün sonrasında çıkmıştı 2gün aralıklarlada dvm etti çok geçmiş olsun..
offf birazcık nefes almak isttiyorum. çok daraldım ben. bu kızın huysuzluğu hiç bitmiyor. mızırdanması beynimde zonkluyor. biraz dışarı çıkıp hava almak istiyorum Özgü olmadan. ama imkansızz. burda hiçkimsem yok. eşim akşam ancak 1 saat yalnız bakabiliyor. dün akşam iş arkadaşları geldi. 12ye doğru gittiler ve Özgü dün sınırlarını zorladı. 2.dişimiz geliyor tam çıkmak üzere acayip huysuz. sürekli ayaktaydım. Özgü'yü kucakla servis yap derken canım çıktı. bide iki küçük çocuk vardı ellerindekileri heryere döktüler. anaları oturtupta yedireyim demiyor. kızımın halini gröüyorlar nasıl temizler diye düşünmüyorlarhiç. gece zaten uyumadım sayılır Özgü'nün iniltisinden. sabah kalktım heryeri süpürüp sildim tekrar.
az önce artık dayanamadım kızım ağladı ben ağladım. çook sıkıldım ççççççççoooooookkkkk
ayyy canım benim ya ne mızmız bi kızın varmış çok merak ettim nasıl inleyip duruyo ya şunu bi kamareya çekte göreyim..
canım yalnızlık çok zor allah yardımcın olsun.. benimde en uyuz oldugum şeydir çocukların elinde bişi yemeleri keşke azcık çaktırsaydın annelerine!!
kızlar geçen acile gitmiştikya orada eski iş yerinde kankimin eşini gördüm bize çok yardımcı oldu neyse kızla uzun zamandır görüşmemiştik bebeği olmuş birbuçuk yaşına gelmiş o kadar dalmışızki hayat mücadelesine bazen dostlarımızı bile arayamıyoruz bugün aradı bayramda geleceklermiş içim nasıl tuhaf oldu çok sevdiğim değer verdiğim bir arkadaşımdı numarasını bile unutmamışım oda benimkini:))

herkese iyi akşamlar bacılarım öptümmmmmmmmmmmmmm
iyi akşamlar cnm..
Defnoş'umu uyandırdım, emzirdim, yıkadım ılık su ile, şurubunu da verdim bekliyorum bakalım yarım saate düşer inşallah mafoldumben
inş. cnm ya..senağlama
kızlar hepinize iyi akşamlar iyi bayramlar.yarın sabah yola çıkıyoruz pazartesiye kadar giremem artık.sağlıklı huzurlu bayram dileklerimle.hepinizi ve kuzucukları öptüm.

sanada iyi bayramlar cnm hayırlısıyla git dön inş.

kızlar ben alişle ömere birbuçuk kepçe çorba ısıtıp veriyordum
bir kase yapıyor kasede 1 parmak pay kalıyordu
ama ömer iki gündür alişi yediriken yanımıza geliyor ağzını açıyor yada tabağa saldırıyor

iki kepçede bir kaseden fazla bu çocuk doymuyor içinede ekmek doğruyorum bizim yediğimiz ekmekten hemide

hay maş. ya erkek dedigin böyle beslenir işte.....kaydirigubbakcemile3

Defne'nin ateşi hala 39'larda seyrediyor. Üstelik büyük bir sesle kaka yaptı ishal olarak. Doktorumuz acil bir hastam var arayacağım dedi. İşin kötüsü eşimde hala havaalnında işteymiş. Kayınvalidemler geliyorlar şimdi doktora falan gitmemiz gerekir diye :çok üzgünüm:

Ay yazamıyorum,okuyamıyorum,oturamıyorum bır an önce esımin gelmesını beklıyorum.Zaten cok yorgunum bıde hasta oldum üstüne.Boranın da masallahı var bılıyosunuz uyanık olduğu surece kucakta.Akşam yemeği sadece tavuklu pilav vede ayram.Ay mevlut usulu olmuş.

Nurten senın verdığin benım veremedığım bırseyt varya ondan kustum.Tubısle ikimizin gözune soktun valla.

Tulay hayırlı yollucuklar canım.Senınde sımdıden Bayramın kutlu olsun
.

X