2009 Mayıs Anneleri

merhaba kızlarr!
çokk sıkıntılı bi dönemdeyiz yine. diğer dişimiz de çıkyor. ama canımızada okuyor. bu gece yine zırt pıt kalktık. en sonunda yanıma aldım babayı kovduk yataktan. biraz sabırdan başka bişey dilemiyorum. Bide Allah güç kuzvvet versin hepimize.
okuyorum sizleri Özgü kucağımda olduğu için yazamıyorum.
banucum geçmiş olsun canım.
diğer tüm arkadaşlar hepinizi öpüyorusss kocammaan

ah canım ya geçmiş olsun inş çabucak çıkarırı zeynebinde çıkacak sanırım 2.cisi çok mızmız sürekli kucak istiyor uyku muyku yok zaten
bide bişey yemiyor ya

cerencim bozoncım duru biraz daha iyi bugün sürekli annemi arayıp soruyorum yağmurunda ateşi düşmüş bulantısı varmış akşamda eşimin yeni evlenen kardeşi ve eşi gelecekmiş onları gidip otelden alacakmışız çocuklarda hasta tam zamanında yani neyse sağlık olsun kızlar

beyazcım her şeyin bir güzelliği olduğu kadar sıkıcı yanlarıda oluyor atlatmışsın gözün aydın

cnm geçmiş olsun inş en kısa sürede iyileşir meleklerin,
çok zamansız olmuş ya
annen bu akşam sizde kalsa olur mu ki en azından çocuklarla ilgilenir yada sen çocuklara bakarken misafirlerle oturur
beyazcım her şeyin bir güzelliği olduğu kadar sıkıcı yanlarıda oluyor atlatmışsın gözün aydın

sağol cnm bitti çok şükür

Kolay gelsin canım a.s.

kızlarrr zeynep 2 gündür bişey yemiyor ya
dün sdaece 120 cclik 2 biberon mama yedi
şimdi de bu saat oldu bişey yemiyo sabah 5 te 60 cc civarında mama yedi
offf ne yapsam ki

Dişi çıkıyorsa ondan iştahsızlık vardır canım a.s. Meyve falan da yemiyor mu :uhm:

Hoşgeldin canım a.s. Ah bu dişler çıkana kadar perişan edecekler bizim kuzuları ya Allah kolaylık versin a.s.

Defne sabah 10:30'da kahvaltısını yemedi. Mama yaptım 40 cc kadar yedi. Aralarda beni emdi. Az önce yine mama yaptım 40 cc yemiş onu da. Yine emzirdim. Uykusu var ama huysuzluk yapıyor bende salıncağında salladım uyudu nihayet.

Defnoş'un kuruyan çamaşırlarını ütülemem lazım ama hiç de yapasım yok offfff. Onarı ütülemezsem yarına kuruyacak olan renkli çamaşırlarımızla birikecekler ve daha zorlanıcam.

Kahvaltı yerine cornflakes yiyince karnım fena acıktı. Bişeyler yiyeyim Defne uyanmazsa ütüye girişeyim bari a.s.

herkeze selamlar ....

anam kaç gündürr okuyorum ama tam yazıcam bi türlü yazamıyorumm..maşallah sizlerde tam gaz ilerliyorsunuz heeekafamçokkarıştı

aklımda kalan önemli olaylarrr ...

banucum geçmişşş olsun kuzular Allah şifa versin inş ŞenizŞeniz

pınarcım sanada geçmiş olsun ben görmediğim halde güldü valla çünkü bende biri düştüğü zaman mümkün değil dayanamam ama kendimede gülerim şu an yazarken bile hala gülüyorummm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:

gülhancım inciniz çıkmış hayırlı olsun cnm inş bora beyde azcık durulur :hulya:
alışverişede çıkıyormuşsunuz hee çıkın çıkınnn iyice gezginci oldunuz klava:klava:

beyazcım zeynep te diş mi çıkarıyor acaba iştahsız CADIARZUCADIARZU

bozon cnm sizinde dişinin hayırlı olsun inş kolay atlatır kuzum Şeniz

çalışan annelere Allah kolaylık versin :Saruboceq:
hastlara şifa versin :Saruboceq:

şişkolara zayıflık versinnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

su böreği yemek isteyipte yiyemeyenlere sabır versinnn :roflol::roflol:

a.s.a.s.a.s.a.s.

pınarcım acaba emzirdiğin için yemiyor olabilir mi??
çünkü biz ek gıdaya geçtiğimizden beri sabah 8.30 dan sonra ve akşam 9 a kadar hiç emzirmiyorum ..ilk başlarda aralarada verdiğim de hiç birşeyi yemiyordu şimdi zar zor falan azcıkta olsa eskiye göre daha iyi yiyiyor...çünkü emzirmek baya bi tok tutuyor :uhm:

hülyacım sağol bitanem prenses nasıl sen nasılsın foruma dolu dolu girmişsin:)))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

saol cnm Allaha şükür iyiyiz ama prenses prenseslikten çıktı tamamen bi cadıya dönüştü kaydirigubbakcemile3

çok yaramaz oldu tetesi çokkk odadan çıkmama müsade etmiyor daha kapıyı açtıgım an basıyor çığlığı saçımı yoluyorrr elimi yakalarsa ısırıyor kaydirigubbakcemile3ama yinede çokkkkkk tatlııı az önce bende onun yanağını ısırdımm 5 dk bi kızarık kaldııı kaydirigubbakcemile3

sağolun kızlarr iyi dilekleriniz için.
aranıza çok fazla katılamasamda sizleri okuyunca rahatlıyorum.

he bu arada tv de reklam yoksa GAzel kesinlikle ağzını açmıyorr ne zaman reklam bitiyorr tekrar kilitliyor kanal kanal reklam arıyorum valla yedircem diye (

HÜlyacım olmassa dvd ye reklamları kaydet yemek yedırırken sÜreklı ızlettır.ablam kızlarına Öyle yapmıŞtı.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…