merhaba kızlarr!
çokk sıkıntılı bi dönemdeyiz yine. diğer dişimiz de çıkyor. ama canımızada okuyor. bu gece yine zırt pıt kalktık. en sonunda yanıma aldım babayı kovduk yataktan. biraz sabırdan başka bişey dilemiyorum. Bide Allah güç kuzvvet versin hepimize.
okuyorum sizleri Özgü kucağımda olduğu için yazamıyorum.
banucum geçmiş olsun canım.
diğer tüm arkadaşlar hepinizi öpüyorusss kocammaan
cnm geçmiş olsun inş en kısa sürede iyileşir meleklerin,cerencim bozoncım duru biraz daha iyi bugün sürekli annemi arayıp soruyorum yağmurunda ateşi düşmüş bulantısı varmışakşamda eşimin yeni evlenen kardeşi ve eşi gelecekmiş onları gidip otelden alacakmışız çocuklarda hasta tam zamanında yani neyse sağlık olsun kızlar
beyazcım her şeyin bir güzelliği olduğu kadar sıkıcı yanlarıda oluyor atlatmışsın gözün aydın
ay nihayet gelebildim herkese tünaydınlar
dün demiştim çıkış var 6-7 kişi diye onların işlemleriyle uğraşıyorum yarın son günümya iş yerinde.
cumartesileri gelmiyorum zaten. pazartesi ve salıda izin aldım düğün hazırlıkları için. çarşamba birgün işe gelip gitcem arefe günü zaten işyeri çalışmıyor.işte böle
geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah...
bu arada BANUCUM durucuk nasıl canım iyimi?
kızlarrr zeynep 2 gündür bişey yemiyor ya
dün sdaece 120 cclik 2 biberon mama yedi
şimdi de bu saat oldu bişey yemiyo sabah 5 te 60 cc civarında mama yedi
offf ne yapsam ki
merhaba kızlarr!
çokk sıkıntılı bi dönemdeyiz yine. diğer dişimiz de çıkyor. ama canımızada okuyor. bu gece yine zırt pıt kalktık. en sonunda yanıma aldım babayı kovduk yataktan. biraz sabırdan başka bişey dilemiyorum. Bide Allah güç kuzvvet versin hepimize.
okuyorum sizleri Özgü kucağımda olduğu için yazamıyorum.
banucum geçmiş olsun canım.
diğer tüm arkadaşlar hepinizi öpüyorusss kocammaan
Defne sabah 10:30'da kahvaltısını yemedi. Mama yaptım 40 cc kadar yedi. Aralarda beni emdi. Az önce yine mama yaptım 40 cc yemiş onu da. Yine emzirdim. Uykusu var ama huysuzluk yapıyor bende salıncağında salladım uyudu nihayet.
Defnoş'un kuruyan çamaşırlarını ütülemem lazım ama hiç de yapasım yok offfff. Onarı ütülemezsem yarına kuruyacak olan renkli çamaşırlarımızla birikecekler ve daha zorlanıcam.
Kahvaltı yerine cornflakes yiyince karnım fena acıktı. Bişeyler yiyeyim Defne uyanmazsa ütüye girişeyim bari a.s.
hülyacım sağol bitanem prenses nasıl sen nasılsın foruma dolu dolu girmişsin:)))