- 2 Eylül 2008
- 2.214
- 1
- 42
İyiyim canım Defnoşla uğraşıyorum.
Ya kızlar bebişlere ceviz veryomusunuz dr muz yavaştan ver dedi sizler veriyosanız nasıl veriyosunuz:uhm:
Canım cevizi iyice çekip kahvaltısına 1 tatlı kaşığı ekliyorum.Muzuda diğer meyvelerle ezerek veriyorum
günaydın a.s.
banucum tekrar geçmiş olsun canım.
sibelcim, opuyorumnanaktan
Günaydınlar tatlım opuyorumnanaktan
sağolun kızlar biz tülayla bayramda birlikte olacağız kızlar 21 de çekilişi yapacağız ikimiz daha kolay olur buradanda yazarız bayramdan sonrada göndeririz hediyeleri
Ok.
Herkese günaydınlar bacılar a.s.
Bende az önce kalktım. Kızım hala uyuyor. O uyurken rahat rahat kahvaltımı yapayım dedim ama canım kahvaltılık bişey istemedi. Cornflakes yedim şimdi. Defnoş'un kuruyanlarını topladım. Makinaya çamaşır attım. Defnoş'un yumurtasını koydum iyice haşlansın diye.
Size bakayım dedim a.s.
Banu'cum Duru'cuğuma maşallah. Gelişimi çok iyi Allah hastalığıda bi daha vermesin a.s.
Sevgi'cim bizim doktor ceviz konusuna hiç girmedi. Ama ben burda arkadaşlardan verdiklerini okudum. O yüzden haftada 1-2 gün kahvaltısına katıyorum a.s.
Sibel'im canım geneli karşı heralde doktorların. Bizde zaten yaptırmayı hiç düşünmüyorduk ama doktorumuzun da bi fikrini almak istedim. Yaptırmıyoruz o zaman a.s.
Günaydın canım öle gözüküyor allah korusun yavrularımızı.