İyiyim canım Defnoşla uğraşıyorum.
Ya kızlar bebişlere ceviz veryomusunuz dr muz yavaştan ver dedi sizler veriyosanız nasıl veriyosunuz:uhm:
günaydın a.s.
banucum tekrar geçmiş olsun canım.
sibelcim, opuyorumnanaktan
sağolun kızlar biz tülayla bayramda birlikte olacağız kızlar 21 de çekilişi yapacağız ikimiz daha kolay olur buradanda yazarız bayramdan sonrada göndeririz hediyeleri
Herkese günaydınlar bacılar a.s.
Bende az önce kalktım. Kızım hala uyuyor. O uyurken rahat rahat kahvaltımı yapayım dedim ama canım kahvaltılık bişey istemedi. Cornflakes yedim şimdi. Defnoş'un kuruyanlarını topladım. Makinaya çamaşır attım. Defnoş'un yumurtasını koydum iyice haşlansın diye.
Size bakayım dedim a.s.
Banu'cum Duru'cuğuma maşallah. Gelişimi çok iyiAllah hastalığıda bi daha vermesin a.s.
Sevgi'cim bizim doktor ceviz konusuna hiç girmedi. Ama ben burda arkadaşlardan verdiklerini okudum. O yüzden haftada 1-2 gün kahvaltısına katıyorum a.s.
Sibel'im canım geneli karşı heralde doktorların. Bizde zaten yaptırmayı hiç düşünmüyorduk ama doktorumuzun da bi fikrini almak istedim. Yaptırmıyoruz o zaman a.s.
Heee bu arada doktorumuzla domuz gribi aşısını konuştuk az önce. İsteğinize kalmış zaten aşıyı olurken yan etkilerine karşı imzanızı alıyorlar dedi. Bana sorarsanız ben olmadım. Başbakan bile olmayacağım dedi diyor. Açık açık olmayın demedi ama doktorumuzda karşı belliki. Normal grip aşısını bile bebeklerde önermiyorum, aileler korunmalı dedi.
Defne'nin ne yaptıysam sebze çorbası yemediğini anlattım. Bi süre verme. Unutsun çorbayı sonra tekrar denersin dedi :çok üzgünüm:
Günaydın canım öle gözüküyor allah korusun yavrularımızı.
http://h2.haberturk.com/01Detay.aspx?ID=18416&Kat=5&dt=2009/11/18
kızlarr tülayla paylaştım sızede okutayım tam bıze gore bı yazıı okuyun kılolarla vedalaşınn:lepi:
pınarcım biz bugün eşimle aşı olmaya gidicez. ikimizde yaptırcaz ama ceylin'e yaptırmıycaz. inşallah yan etkileri bende çok çıkmaz. ben hasta olursam burada kızıma bakacak kimsem yok :uhm:
Gunaydın Kızlar,
Sibelcım ve Pınarcım ası konusunda hem fikiriz bizim doktor direk olarak söyledi.Şuanda olayın o boyutta olmadığını gercekten cıddı boyuta ulasırsa yaptıcam dedi.Kı halamda süreklı tel acıp ası yaptırmayın diyor.Eee bu işin uzmanları böyle diyorsa bizde beklemedeyız.Kendı önlemlerimizi alıcaz.Valla ellerimi yıkamakan catları heryeri zaten Borayı da dışarı cıkarmıyoruz.Bıryere gidiceksem eğer arayıp soruyorum gripli birisi var mı diye.Benım abla otobusle geliyor onada maske aldım yolda takıyor.
Biz de uyandık.Bora dunden beri ciddi atakta teyzeleri heceler kurmaya başladı.Abada Budum mudum gibi cok farklı seslere geçti.Acaba diş cıkınca sessız harfleri daha kolay mı cıkarıyor diye duşunuyorum.Ve takla ustune takla popoyu dikiyor iyice havaya.Bayrama emeklıycek gabiba sımdı kalkıyor ama hemen düşüyor.Ve koca salonda sehpa ve parkelere gidip kafayı duruyor.Artık su koruyucu ürünlerden almam gerekıyor.Ama cesıtlerini tam bilmiyorum yarın bakıcam artık.
http://h2.haberturk.com/01Detay.aspx?ID=18416&Kat=5&dt=2009/11/18
kızlarr tülayla paylaştım sızede okutayım tam bıze gore bı yazıı okuyun kılolarla vedalaşınn:lepi:
Herkese günaydınlar bacılar a.s.
Bende az önce kalktım. Kızım hala uyuyor. O uyurken rahat rahat kahvaltımı yapayım dedim ama canım kahvaltılık bişey istemedi. Cornflakes yedim şimdi. Defnoş'un kuruyanlarını topladım. Makinaya çamaşır attım. Defnoş'un yumurtasını koydum iyice haşlansın diye.
Size bakayım dedim a.s.
Banu'cum Duru'cuğuma maşallah. Gelişimi çok iyiAllah hastalığıda bi daha vermesin a.s.
Sevgi'cim bizim doktor ceviz konusuna hiç girmedi. Ama ben burda arkadaşlardan verdiklerini okudum. O yüzden haftada 1-2 gün kahvaltısına katıyorum a.s.
Günaydın canım a.s.
Babymix'in sadesini yada elmalıısnı denedin mi canım :uhm: Bizimkide evde yaptığımı yemiyor ama hazırına bayılıyor a.s.
Biz yaptırmıyoruz canım kararımızı verdik. Hakkımızda hayırlısı a.s.
Canım cevizi iyice çekip kahvaltısına 1 tatlı kaşığı ekliyorum.Muzuda diğer meyvelerle ezerek veriyorum
.
pınarcım biz bugün eşimle aşı olmaya gidicez. ikimizde yaptırcaz ama ceylin'e yaptırmıycaz. inşallah yan etkileri bende çok çıkmaz. ben hasta olursam burada kızıma bakacak kimsem yok :uhm:
Amin canım :Saruboceq:
Sağolasın canım a.s.
Oooo atağa geçti demek ki Bora kuzum maşallah. Ya şu sehpa kenarları falan için bende almak istiyorum nerelerde bulunur ki acaba CADIARZU
Kızım uyandı bi kahvaltısını hazırlayıp geliyorum a.s.
Bak cevızı vericektim unutmusum okuyunca hatırladım.Kendi ağaclarımızdan topladık.Yarından itibaren Boraya az az vereyım ben de.Ve gecmış sayfalarda okumustum et suyu deği kızlar etın kendisini yemesı gerekiyormuş bebekler.Ve bendeki kitepta 6.aydan sonra bir ğününe mutlaka az mıktar ekmek ilave edin yazıyıyordu.Ben kahvaltıda verıyorum.Paylaşmak istedim.
Şimdi oğlusu yıkayayım.Öğleden sonra annem ve babam gelicek.
Kız Gülsah ben onları yesem kılo alırım valla.Hıc yemıyorum yınede zor gidiyor lanet kılolar.Vardır belki bi bildikleri bir hafta denemek lazım.
Pınarcım ben joker mağazasında görmüştüm.Aklında olsun.
çay demliğine suyu cok doldurmadan koyup, ıhlamur kabuguyla bırlıkte yarım elma, yarım armut, yarım lımon,(sarı olursa acı olmaz) bıraz ayva, biraz mandalina ayvanın cekırdeklerı, 1 cubuk tarcın koyup rengı cıkana kadar (yavru ağzı-pembe gıbı) demlıyorum.. .. kızlar çok güzel bir meyve çayı ve vitamin deposu tavsiye ederim. banucum sende yağmura ver bundan balla karıştırıp
günaydın kızlar
nasıslınız?
ben iyiim çok şükür dünden sonra biraz gerildim ama neyse
deminden beri okuyorum bi sürü alıntı yptım ama olmadı neyse aklımda kalanları yazayım
zeynep deşimd kalkar
kahvaltı sofrası bile hala duruyor yaa
neysem geelişm düne
görümcem aradı geliyorlarmış
bi eksiğin varmı yapılacak diyo
insan akşamadan yada sabah arar dimi
yumurta kapaıaya dayanmış neyseee
annen orda mı dedi evet dedim o zaman bişeye ihtiyacın yoktur diyoklava:
kızı hastaymış da ateşlenmiş okula göndermemiş
bende sandım ki gelmeyecek bize
derecede çıkmıyormuş amaa ateşi varmışmış
geldiler bize kızınıda getirmiş ya
sinir oldum
girdikleri gibi
öpmek yok sakın dedim kıza
görümcem çok bozuldu ben zaten ona evde söyledim diyo
olsun bide ben hatırlatayım dedim
gözüm hep üstündeydi
baktım arada elinden öpüyo
çaktırmadan
geldiler oturdular falan
bişeyi yokmuş hasta değilmişmiş kızı onu anlatıyo madenm okula niye götürmedin çocuğu
bize getirmek için mi dimi?
boş bi odam var
çamaşırlarımı oraya asmıştım yağmur falan yağıyor bazen zor oluyor diye
kapısını da kiltledim
görümcem bi baktım attı elini
kilitli işte bıraksana dimi
yokk
olmaz açacak illa
açtı abla ne arıyorsun dedim
minder arıyormuş
zaten burdalarya dedim
sandalyeye otursaydın ya dedim bozuldu baya elinde tutuşturdum minderi madem yere otıuracakmış doya doya otrsun işte
eşimin halasını çağırdım mutfağa bi baksana dedim
nasıl yapalım diye soracaktım
baktım görümcemin kızıda gelmiş dinleyecek ya
sen çık bakim dışarı dedim
sonra halamla beraber içeri girdik ehrşey hazırdı fotograf makinasını görümcem getireceti bizde yok,almış geldiler çalışmıyo pili bitmiştir dedim değiştirdim yok yine çalışmıyo
bozuk diyo düğmesi çalışmıyormuş
deli oldum resmen söylesene be kadın
başkasından bulayım
resim mesim bişey yok çekinemedik
annemede cepten video çek dedim
kadın benim teli bilmiyo çekememiş o da sadece kitabı aldığı görünüyo zeynebimin
görümcem dün öyle surat astı ki anlatamam
mutfağa gelmiş yardım edeyimm mi diyo etsene alla alla
yaparım dedim oturdu yanıma içeride gitmedi
sanki beraber hazırlamışız gibi
sonra mutfağı toparlarkende yanında biri vardı bırak beraber yaparız dedi
sonrada 10 dk sonra yanıma geldi el bile sürmedi bi doşaltı mutfakta gitii
bi sıkıntısı var ama alıcam yakında sıkıntısını
akşam eşim gelincede verdim paraları al saymadım bile dedim
tavır yaptım biraz hizmet ederken çok yoruldum dedim yemek de yok dedim yeni gittiler
kimse yardım etmeyince hiç oturamadım yanlarında dedim
a-blan hiç gülmedi böyle böyle oldu dedim
ne derdi var acaba diyobenimle ilgili olduğunu düşünmüyo saf ya bu kocam
dışardan yemek söyeleyim mi diyo kendine söyle dedim
sen diyo yemesemde olur dedim
sen para kazanmışssın bugün diyo yorulmuşum
dışardan söyledim tam oturdum zeynep başladı ağlamaya büytün gün kudurdu oynadı görümcemin kızıyla uyumadı hiç
emzirdim mamsını verdim uyud eim ayrı ben ayrı yedik mecburen
10 da da yattım kaç gündrü dinlenemiyorum
yani foto falan yok kılzar ya çok istemiştim ama sağolsun görümcem yaptı yapacağını
zeynebe şeker yapmıştım elimde o var işte onun fotosunu pc kamerasından çeker koyarım artık
bide tubacım sevdiklerinle yap demişsin cnm
aslında haklısın cnm öyle çok daha iyi olurdu
ama bi kıllık yapmam lazımdı 10 kişik günde sadece ilk başta toplanılmış kura için bide
son olarak da bana geldiler dün
ki bu kişilerin hepsi ev hanımı ve benim okulum var hepsi biliyor bi kıllık yapmam lazımdı cnm
yani benim için güne değil diş buğdayı için gelmiş oldular bide fırsatını bulmuşken lafımıda soktum rahatladoım ohhhhhihoyyyt
Kızım evde yapılanı hiç yemiyo hemen tükürüyo babymix i zorla bi kaç kaşık alıyo elmalısını deneyim bide
Herkes kahvaltıya katıyo galiba tamam canım bende kahvaltısına katayım
Ayşe'cim inş yan etki falan göstermez:Saruboceq:
Pınar'cım onlardan e-bebekde de vara.s.
canım hayırlı olsun atlatmışşsın.ama canını sıkan şeyler olmuş oluyor arada böyle şeyler.sıkma canını boşver.