- 4 Haziran 2008
- 4.187
- 4
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydın Kızlar,
Sibelcım ve Pınarcım ası konusunda hem fikiriz bizim doktor direk olarak söyledi.Şuanda olayın o boyutta olmadığını gercekten cıddı boyuta ulasırsa yaptıcam dedi.Kı halamda süreklı tel acıp ası yaptırmayın diyor.Eee bu işin uzmanları böyle diyorsa bizde beklemedeyız.Kendı önlemlerimizi alıcaz.Valla ellerimi yıkamakan catları heryeri zaten Borayı da dışarı cıkarmıyoruz.Bıryere gidiceksem eğer arayıp soruyorum gripli birisi var mı diye.Benım abla otobusle geliyor onada maske aldım yolda takıyor.
Biz de uyandık.Bora dunden beri ciddi atakta teyzeleri heceler kurmaya başladı.Abada Budum mudum gibi cok farklı seslere geçti.Acaba diş cıkınca sessız harfleri daha kolay mı cıkarıyor diye duşunuyorum.Ve takla ustune takla popoyu dikiyor iyice havaya.Bayrama emeklıycek gabiba sımdı kalkıyor ama hemen düşüyor.Ve koca salonda sehpa ve parkelere gidip kafayı duruyor.Artık su koruyucu ürünlerden almam gerekıyor.Ama cesıtlerini tam bilmiyorum yarın bakıcam artık.
Bak cevızı vericektim unutmusum okuyunca hatırladım.Kendi ağaclarımızdan topladık.Yarından itibaren Boraya az az vereyım ben de.Ve gecmış sayfalarda okumustum et suyu deği kızlar etın kendisini yemesı gerekiyormuş bebekler.Ve bendeki kitepta 6.aydan sonra bir ğününe mutlaka az mıktar ekmek ilave edin yazıyıyordu.Ben kahvaltıda verıyorum.Paylaşmak istedim.
Şimdi oğlusu yıkayayım.Öğleden sonra annem ve babam gelicek.
çay demliğine suyu cok doldurmadan koyup, ıhlamur kabuguyla bırlıkte yarım elma, yarım armut, yarım lımon,(sarı olursa acı olmaz) bıraz ayva, biraz mandalina ayvanın cekırdeklerı, 1 cubuk tarcın koyup rengı cıkana kadar (yavru ağzı-pembe gıbı) demlıyorum.. .. kızlar çok güzel bir meyve çayı ve vitamin deposu tavsiye ederim. banucum sende yağmura ver bundan balla karıştırıp
günaydın kızlar
nasıslınız?
ben iyiim çok şükür dünden sonra biraz gerildim ama neyse
deminden beri okuyorum bi sürü alıntı yptım ama olmadı neyse aklımda kalanları yazayım
zeynep deşimd kalkar
kahvaltı sofrası bile hala duruyor yaa
neysem geelişm düne
görümcem aradı geliyorlarmış
bi eksiğin varmı yapılacak diyo
insan akşamadan yada sabah arar dimi
yumurta kapaıaya dayanmış neyseee
annen orda mı dedi evet dedim o zaman bişeye ihtiyacın yoktur diyo klava:
kızı hastaymış da ateşlenmiş okula göndermemiş
bende sandım ki gelmeyecek bize
derecede çıkmıyormuş amaa ateşi varmışmış
geldiler bize kızınıda getirmiş ya
sinir oldum
girdikleri gibi
öpmek yok sakın dedim kıza
görümcem çok bozuldu ben zaten ona evde söyledim diyo
olsun bide ben hatırlatayım dedim
gözüm hep üstündeydi
baktım arada elinden öpüyo
çaktırmadan
geldiler oturdular falan
bişeyi yokmuş hasta değilmişmiş kızı onu anlatıyo madenm okula niye götürmedin çocuğu
bize getirmek için mi dimi?
boş bi odam var
çamaşırlarımı oraya asmıştım yağmur falan yağıyor bazen zor oluyor diye
kapısını da kiltledim
görümcem bi baktım attı elini
kilitli işte bıraksana dimi
yokk
olmaz açacak illa
açtı abla ne arıyorsun dedim
minder arıyormuş
zaten burdalarya dedim
sandalyeye otursaydın ya dedim bozuldu baya elinde tutuşturdum minderi madem yere otıuracakmış doya doya otrsun işte
eşimin halasını çağırdım mutfağa bi baksana dedim
nasıl yapalım diye soracaktım
baktım görümcemin kızıda gelmiş dinleyecek ya
sen çık bakim dışarı dedim
sonra halamla beraber içeri girdik ehrşey hazırdı fotograf makinasını görümcem getireceti bizde yok,almış geldiler çalışmıyo pili bitmiştir dedim değiştirdim yok yine çalışmıyo
bozuk diyo düğmesi çalışmıyormuş
deli oldum resmen söylesene be kadın
başkasından bulayım
resim mesim bişey yok çekinemedik
annemede cepten video çek dedim
kadın benim teli bilmiyo çekememiş o da sadece kitabı aldığı görünüyo zeynebimin
görümcem dün öyle surat astı ki anlatamam
mutfağa gelmiş yardım edeyimm mi diyo etsene alla alla
yaparım dedim oturdu yanıma içeride gitmedi
sanki beraber hazırlamışız gibi
sonra mutfağı toparlarkende yanında biri vardı bırak beraber yaparız dedi
sonrada 10 dk sonra yanıma geldi el bile sürmedi bi doşaltı mutfakta gitii
bi sıkıntısı var ama alıcam yakında sıkıntısını
akşam eşim gelincede verdim paraları al saymadım bile dedim
tavır yaptım biraz hizmet ederken çok yoruldum dedim yemek de yok dedim yeni gittiler
kimse yardım etmeyince hiç oturamadım yanlarında dedim
a-blan hiç gülmedi böyle böyle oldu dedim
ne derdi var acaba diyobenimle ilgili olduğunu düşünmüyo saf ya bu kocam
dışardan yemek söyeleyim mi diyo kendine söyle dedim
sen diyo yemesemde olur dedim
sen para kazanmışssın bugün diyo yorulmuşum
dışardan söyledim tam oturdum zeynep başladı ağlamaya büytün gün kudurdu oynadı görümcemin kızıyla uyumadı hiç
emzirdim mamsını verdim uyud eim ayrı ben ayrı yedik mecburen
10 da da yattım kaç gündrü dinlenemiyorum
yani foto falan yok kılzar ya çok istemiştim ama sağolsun görümcem yaptı yapacağını
zeynebe şeker yapmıştım elimde o var işte onun fotosunu pc kamerasından çeker koyarım artık
bide tubacım sevdiklerinle yap demişsin cnm
aslında haklısın cnm öyle çok daha iyi olurdu
ama bi kıllık yapmam lazımdı 10 kişik günde sadece ilk başta toplanılmış kura için bide
son olarak da bana geldiler dün
ki bu kişilerin hepsi ev hanımı ve benim okulum var hepsi biliyor bi kıllık yapmam lazımdı cnm
yani benim için güne değil diş buğdayı için gelmiş oldular bide fırsatını bulmuşken lafımıda soktum rahatladoım ohhhhhihoyyyt
ay nihayet gelebildim herkese tünaydınlar
dün demiştim çıkış var 6-7 kişi diye onların işlemleriyle uğraşıyorum yarın son günümya iş yerinde.
cumartesileri gelmiyorum zaten. pazartesi ve salıda izin aldım düğün hazırlıkları için. çarşamba birgün işe gelip gitcem arefe günü zaten işyeri çalışmıyor.işte böle
geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah...
bu arada BANUCUM durucuk nasıl canım iyimi?
kızlarrr zeynep 2 gündür bişey yemiyor ya
dün sdaece 120 cclik 2 biberon mama yedi
şimdi de bu saat oldu bişey yemiyo sabah 5 te 60 cc civarında mama yedi
offf ne yapsam ki
merhaba kızlarr!
çokk sıkıntılı bi dönemdeyiz yine. diğer dişimiz de çıkyor. ama canımızada okuyor. bu gece yine zırt pıt kalktık. en sonunda yanıma aldım babayı kovduk yataktan. biraz sabırdan başka bişey dilemiyorum. Bide Allah güç kuzvvet versin hepimize.
okuyorum sizleri Özgü kucağımda olduğu için yazamıyorum.
banucum geçmiş olsun canım.
diğer tüm arkadaşlar hepinizi öpüyorusss kocammaan
Defne sabah 10:30'da kahvaltısını yemedi. Mama yaptım 40 cc kadar yedi. Aralarda beni emdi. Az önce yine mama yaptım 40 cc yemiş onu da. Yine emzirdim. Uykusu var ama huysuzluk yapıyor bende salıncağında salladım uyudu nihayet.
Defnoş'un kuruyan çamaşırlarını ütülemem lazım ama hiç de yapasım yok offfff. Onarı ütülemezsem yarına kuruyacak olan renkli çamaşırlarımızla birikecekler ve daha zorlanıcam.
Kahvaltı yerine cornflakes yiyince karnım fena acıktı. Bişeyler yiyeyim Defne uyanmazsa ütüye girişeyim bari a.s.
he bu arada tv de reklam yoksa GAzel kesinlikle ağzını açmıyorr ne zaman reklam bitiyorr tekrar kilitliyor kanal kanal reklam arıyorum valla yedircem diye (
hülyacım iyiyim kuzucumda iyi 2 gündür dede demeye başladı hala bu kız anne demiyor( baba dede:))) hülyacım dvd fikri benimdi
Öyle valla canım en iyisi bizim korunmamız annemde zaten aşı oldu.Aslında en büyük risk bende açık ofis ve yaklaşık 120 kişiyle aynı havayı soluyorum dipdibe aklım çıkıyor.:sinifsinif:
Bizede ananem köyden yolladı çok iyi oldu.Ekmeğide annem tarhana çorbasına ve kahvaltısına koyuyor.
Paylaşım için saol tatlım deniycem.
Gözün aydın Özlemcim iyi kötü atlatmışsın.Görümcene ayrı gıcık oldum benim küçük görümcemde öyle.Lafını esirgemenide takdir ettim bizi kolay ezebilcekleri sanıyolar ama yanılıyorlar.Adı üstünde geliniz ya.
Ohh süper uzun bi tatil olacak senin için.Kardeşin içinde hayırlısı olsun tatlım.
Şu ballı irmikli kaşık mamalarından denesene Özlemcim iştahız çocuklar için çok işe yarıyormuş öyle duymuştum.
Allah yardımcımız olsun hepimizinde şu dişlerin hepsi çabucak çıkıversede sıkıntılarından kurtulsak.
Emdiği için doyuyodur pınarcım.Birazda şu diş belası yüzünden yemiyoda olabilir.:umursamaz:
Hülyacım annemde Yağıza sadece reklamlarda yemek yedirebildiğini söylüyor.Yandık valla kafamçokkarıştı
pınarcım acaba emzirdiğin için yemiyor olabilir mi??
çünkü biz ek gıdaya geçtiğimizden beri sabah 8.30 dan sonra ve akşam 9 a kadar hiç emzirmiyorum ..ilk başlarda aralarada verdiğim de hiç birşeyi yemiyordu şimdi zar zor falan azcıkta olsa eskiye göre daha iyi yiyiyor...çünkü emzirmek baya bi tok tutuyor :uhm:
pınarcım bebişler bu ara huysuz durununda iştahı yok zaten emmiyor da
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saol cnm Allaha şükür iyiyiz ama prenses prenseslikten çıktı tamamen bi cadıya dönüştü kaydirigubbakcemile3
çok yaramaz oldu tetesi çokkk odadan çıkmama müsade etmiyor daha kapıyı açtıgım an basıyor çığlığı saçımı yoluyorrr elimi yakalarsa ısırıyor kaydirigubbakcemile3ama yinede çokkkkkk tatlııı az önce bende onun yanağını ısırdımm 5 dk bi kızarık kaldııı kaydirigubbakcemile3
sağolun kızlarr iyi dilekleriniz için.
aranıza çok fazla katılamasamda sizleri okuyunca rahatlıyorum.
he bu arada tv de reklam yoksa GAzel kesinlikle ağzını açmıyorr ne zaman reklam bitiyorr tekrar kilitliyor kanal kanal reklam arıyorum valla yedircem diye (
dün gece birde geçmişi okudum koca bnir sayfa yazdım
hepsi gitti dahada yazamaıdm
benim ömerimde kızlar biryerelre tutunarak ayağa kalkıyor artık
ve heryemeği veriyorum yiyolar naşallah kuzuma balık vs. yiyolar artık sofraya alıyorum abartmadan herşey veriyorum kek bile yedrdi annemler yaa dolaba biler içi ...oburixler
zaten evin yeryerinde fink atıyolar
artıkk işim iyicce zorlaştı burada çok şımartıyolar herkes oynuyor onlarla ...
sanırım büyüyünce biz eve gelmiyoz diyecekler yaa...
Emdiği için doyuyodur pınarcım.Birazda şu diş belası yüzünden yemiyoda olabilir.:umursamaz:
hülyacım iyiyim kuzucumda iyi 2 gündür dede demeye başladı hala bu kız anne demiyor( baba dede:))) hülyacım dvd fikri benimdi
kızlar hediye nasıl birşey alıyoruz kime alınıyor bebişleremi kendimizemi kıyafetmi? ne düşünüyorsunuz?
iyi akşamlar cnmkızlar ben çıkıyorum öptüm
banucum iyi akşamlar cnm ...
beyazcım hayırlısı olsun yaw bu yaramazlar böyle dönem dönem huysuzlaşıyolar malesef :