2009 Mayıs Anneleri

ayy valla çokk mantıklı heee saol banucumm yaa iyi fikir :)

tülaycım sen nasılsın??kuzucunda iyi inş??

he birsencim aklıma gelmişken tahlillerinizde temiz çıkmız şükür Allah sağlık versin....

dün gece birde geçmişi okudum koca bnir sayfa yazdım

hepsi gitti dahada yazamaıdm
benim ömerimde kızlar biryerelre tutunarak ayağa kalkıyor artık

ve heryemeği veriyorum yiyolar naşallah kuzuma balık vs. yiyolar artık sofraya alıyorum abartmadan herşey veriyorum kek bile yedrdi annemler yaa dolaba biler içi ...oburixler
zaten evin yeryerinde fink atıyolar
artıkk işim iyicce zorlaştı burada çok şımartıyolar herkes oynuyor onlarla ...
sanırım büyüyünce biz eve gelmiyoz diyecekler yaa...

Öyle valla canım en iyisi bizim korunmamız annemde zaten aşı oldu.Aslında en büyük risk bende açık ofis ve yaklaşık 120 kişiyle aynı havayı soluyorum dipdibe aklım çıkıyor.:sinifsinif:

Bizede ananem köyden yolladı çok iyi oldu.Ekmeğide annem tarhana çorbasına ve kahvaltısına koyuyor.

Paylaşım için saol tatlım deniycem.

Gözün aydın Özlemcim iyi kötü atlatmışsın.Görümcene ayrı gıcık oldum benim küçük görümcemde öyle.Lafını esirgemenide takdir ettim bizi kolay ezebilcekleri sanıyolar ama yanılıyorlar.Adı üstünde geliniz ya.

Ohh süper uzun bi tatil olacak senin için.Kardeşin içinde hayırlısı olsun tatlım.

kızlarrr zeynep 2 gündür bişey yemiyor ya
dün sdaece 120 cclik 2 biberon mama yedi
şimdi de bu saat oldu bişey yemiyo sabah 5 te 60 cc civarında mama yedi
offf ne yapsam ki

Şu ballı irmikli kaşık mamalarından denesene Özlemcim iştahız çocuklar için çok işe yarıyormuş öyle duymuştum.

Allah yardımcımız olsun hepimizinde şu dişlerin hepsi çabucak çıkıversede sıkıntılarından kurtulsak.

Emdiği için doyuyodur pınarcım.Birazda şu diş belası yüzünden yemiyoda olabilir.:umursamaz:

he bu arada tv de reklam yoksa GAzel kesinlikle ağzını açmıyorr ne zaman reklam bitiyorr tekrar kilitliyor kanal kanal reklam arıyorum valla yedircem diye (

Hülyacım annemde Yağıza sadece reklamlarda yemek yedirebildiğini söylüyor.Yandık valla kafamçokkarıştı

hülyacım iyiyim kuzucumda iyi 2 gündür dede demeye başladı hala bu kız anne demiyor( baba dede:))) hülyacım dvd fikri benimdi

Sıbelcım dene canım Çok gÜzel oluyor.unutmassam sıze kıŞ Çayı ve hınt Çayı tarıfı vereyım

hülyacım iyiyim kuzucumda iyi 2 gündür dede demeye başladı hala bu kız anne demiyor( baba dede:))) hülyacım dvd fikri benimdi

ayy pardonn şekerimm yaaa gözlerim şaşı görmeye başlamışşş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Gazelde anne değilde hüveeeeeeee diye bağrıyor bacımmm kaydirigubbakcemile3

sibelcim valla bi yandan işime geliyor çünkü reklamları keşfetmeden önce 2 kaşığı bile ağlatarak yediriyordummm o yüzden şimdilik iyi böyle kaydirigubbakcemile3

ay bi giriyorum sonra donuyor ne oldu böyle anlamadım yaw...

sibelcim sağolasın evet 4 gün tatilim sonra birgün çarşamba gelcem sonra yine bayrammmmmm

sonrada ayın 1 inde gelcem 1 gün işleri toparlayıp geri düğüne gitcemmmm ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh oynayalımmmm zemuszemus sositososito

kızlar hediye nasıl birşey alıyoruz kime alınıyor bebişleremi kendimizemi kıyafetmi? ne düşünüyorsunuz?

Cerencim bende tam bilmiyorum geçen çekilişte ben yoktum ama kıyafet aldı galiba arkadaşlar bebişlere annelerede hediye aldılar ama ne aldılar bilmiyorum

Cerencım bende tam bılmıyorum geÇen ÇekılıŞte ben yoktum ama kıyafet aldı galıba arkadaŞlar bebıŞlere annelerede hedıye aldılar ama ne aldılar bılmıyorum

Sağolasın canım valla bende çok güldüm kendime sende gül kaydirigubbakcemile3

Canım emzirmeyeyim diyorum ama bu seferde elimi kolumu yalamaya yakamı çekiştirmeye başlıyor kıyamıyorum :çok üzgünüm:

pınarcım bebişler bu ara huysuz durununda iştahı yok zaten emmiyor da

Sanırım diş hepsini böyle iştahsız yaptı canım. Annem derdi şimdi kilo alsın dişi çıkarken zayoflayacak diye :çok üzgünüm:

Al işte benimkide aynı. Salondan çıktığım anda kıyamet kopuyor. Bazen oyuncaklarına dalınca sesszice kaçıyorum. Farkına varınca hali çok komik oluyor kaydirigubbakcemile3

sağolun kızlarr iyi dilekleriniz için.
aranıza çok fazla katılamasamda sizleri okuyunca rahatlıyorum.

a.s.

he bu arada tv de reklam yoksa GAzel kesinlikle ağzını açmıyorr ne zaman reklam bitiyorr tekrar kilitliyor kanal kanal reklam arıyorum valla yedircem diye (

Bunların hepsi aynı bacım. Benimkide reklam hastası. Hatta şu anda Bingo'nun reklamına kilitlendi kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım a.s. Afferim benim kuzularıma. Yesinler yarasın yavruşlarıma a.s.

Emdiği için doyuyodur pınarcım.Birazda şu diş belası yüzünden yemiyoda olabilir.:umursamaz:

Heralde öyle canım ya. Emzirmezsemde kıyamet kopuyor şaşırdım valla :1no2:

Maşallah kuzuma a.s.

kızlar hediye nasıl birşey alıyoruz kime alınıyor bebişleremi kendimizemi kıyafetmi? ne düşünüyorsunuz?

Canım aslında bebişlere ama isteyen annelere de alıyor. Ben mesela Yağız'a ayakkabı, Sibel'e ev hediyesi almıştım geçen sefer. Sibel'de Defne'ye elbiseler ve bana da çok şık bi küpe almıştı. Bebek bakımıyla ilgili kitap alan arkadaşlarımızda vardı. İçinden ne geçerse yani a.s.

Süper bi öğle yemeği yedim. O gazla kızım uyurken onun ütülerini bitirdim, yerleştirdim. Tam bitti kızım uyandı. Yine mama yemedi beni emdi. Şimdi yere koydum anında parkeye gitmiş orda debeleniyor. Üşütecek valla of offfff :1no2:

Buzluktan bamya çıkardım. Akşam için onu pişireyim bari cokacimcoook

Yarın da babamın teyzesi ile kızı gelicekler bana. Aslında her hafta anneme gittiğimde ben ona uğrardım ama bu hafta siz gelin dedim. İkiside şeker hastası ve diyetteler. Buzlukta zeytinyağlı biber dolmam vardı. Onu çıkardım bu akşamdan pişireyim de dinlensin güzelce. Az yağlı bi patates salatası yapayım diyorum. Peynirli ve mantarlı böreğim var buzlukta. Bide hafif olsun diye damla sakızlık rulo pasta yapacağım sabah. Bitti gitti. Annemde gelicek sabah. Öğlen işe gidene kadar hem Defnoşla ilgilenir hemde teyzemlerle vakit geçirmiş olur hihoyyyt

Ay şu kızı alayım parkeden deli edicek beni deliiii kafamçokkarıştı

pınarcım ilk başta benimde çok zoruma gidiyordu emzirmemek sanki emmiyince bütün gün aç kalcakmış gibi geliyordu önce öğlen emdirmeyi bıraktım sırasıyla bütün gün kestim tabi aç oluncada ek gıdayı mecburen yedi...
sanada zor gelicek bi süre ama ek gıdalarında vitaminini alması gerekiyor gece bol bol emzirmeye çalış..hatta ben sabah ta bol emziriyorum saat 8 e kadar kahvaltısını 11 de veriyorum ki baya acıkmış oluyor mecburen yiyiyor...

ya valla izletmiyim diyorum şu reklamları ama çocugumun tek zevkide o zamanında bizlerde tv isleyerek büyümüşüz hangimizin zekasında sorun varrr..o yüzden bi reklamdır zaten varsın islesin zaten reklam bitince hemen kafayı çeviriyor :))

kızlar okuyorum ama yazarken site hata veriyor sürekli
bakalım bu gelecek mi
sibiko cnm onuda yemedi zeynep bizde etkili olmadı
Hülya 2.dişi çıkacak sanıyorum ama daha bişey yok
bizimkide yumnurcak tv de kayu diye bi çizgi film var onu izliyo şimdi seviyo baya ama yanında duracan illa

banucum iyi akşamlar cnm ...
beyazcım hayırlısı olsun yaw bu yaramazlar böyle dönem dönem huysuzlaşıyolar malesef :

iyi akşamlar banucum.kızlar bende çıkıyorum. kuzucumu alıp eve gidip banyosunu yaptırayım

kılar ya size bişey sorucam vitamin olarak devit3 yada monovit mi kullanıyorsunuz sadece yoksa acd vitaminlerini içeren multitabs gibi ilaçlar var onları mı kullanıyorsunuz
bide ferrosanolu sağlık ocağı veriyor mu bilen var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…