2009 Mayıs Anneleri

benimki de sebze çorbası çok sevmiyo. ama 5-6 kaşık da olsa yiyor. kendimize yaptığımız yemeklerden versem bayıla bayıla yiyor sıpa!kaydirigubbakcemile

İlk zaman 5-6 kaşık zorla yediriyordum şimdi daha çorbanın kokusunu alınca ağzını kilitliyor. Bir süre çorba işine ara verip unutturacağım bakalım doktorun dediği gibi. Benimki de diyorum ya fasülye turşusu yiyor kaydirigubbakcemile3

Eşim koltukta uyukluyor çok yorulmuş bugün. Yatalım artık. Sabah görüşürüz. Öptüm hepinizi a.s.

selam kızlar bugün çok yorucu bir gündü size baktım hemen yatıcam iyi geceler

günaydın herkese

cerencim sağol bitanem merak edip sorduğun için:))) duru ve yağmuru doktora götürdük kendi doktoruna ikiside hastaydı doktor duru için faranjit olmuş ama geçirmek üzere dedi 8.500 olmuş kilosu boyuda 68 cm gelişimi çok iyi dedi kalabalık ortamlardan uzak tutun dedi yağmurda hava değişiminden kulak ağrısı ve sinüzit olmuş ikiside hastaydı dün gece yarım saatte bir kalktık uykusuzluğumdan geçtim kızlarım bir iyileşse anne olmak hem çok güzel hemde onların tırnağına birşey olsa ciğerim kopuyor resmen

Günaydın canıma.s.Maş Duru bebeğe hastalığıda geçiyomuş çok şükür allah bidaha hastalık vermesin.
Çalışıyosun galiba kolay gelsina.s.

Gözün aydın canım ya çoğu gitmiş azı kalmış.Bundan sonra sürersin keyfini.Rabbim bizede nasip etsin bende çok istiyorum valla ev değişikliği.

Aynen biliyomusun sorunca karar sizin bişey diyemem dedi zorlayınca doktorumuzda ben yaptırmadım çocuklarımada yaptırmayı düşünmüyorum dedi.

Günaydın canım çok çok geçmiş olsun ya anne olmak çok büyük sorumluluk,en ufak bişey olsa aklın çıkıyor.Allahım bütün kuzularımızı korusun.

sevgi şimdi farkettim dr muz yani doktorumuzmuş. ben de onu doktor muzu da yavaştan başla diye anlamışım. ay ne güldüm kendime kaydirigubbakcemile3

sağolun kızlar biz tülayla bayramda birlikte olacağız kızlar 21 de çekilişi yapacağız ikimiz daha kolay olur buradanda yazarız bayramdan sonrada göndeririz hediyeleri

bir aydan fazladır ikisini de veriyorum canım.
cevizi kahvaltısına katıyorum. muzuda çatalla ezip veriyorum.

sevgi şimdi farkettim dr muz yani doktorumuzmuş. ben de onu doktor muzu da yavaştan başla diye anlamışım. ay ne güldüm kendime kaydirigubbakcemile3

Merhaba canım bende kahvaltısına katayım o zaman teşekkür ederim.Bende ayrı yazmışım ya neyse muz içinde saol tatlım.Bu arada günaydınn Ayşe umarım isim doğrudur Şeniz

günaydın kızlar nasılsınız... evet banucum görüşeceğimiz için daha iyi olur birlikte yaparız kızlar kabul ederse.

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Bende az önce kalktım. Kızım hala uyuyor. O uyurken rahat rahat kahvaltımı yapayım dedim ama canım kahvaltılık bişey istemedi. Cornflakes yedim şimdi. Defnoş'un kuruyanlarını topladım. Makinaya çamaşır attım. Defnoş'un yumurtasını koydum iyice haşlansın diye.

Size bakayım dedim a.s.

Banu'cum Duru'cuğuma maşallah. Gelişimi çok iyi Allah hastalığıda bi daha vermesin a.s.

Sevgi'cim bizim doktor ceviz konusuna hiç girmedi. Ama ben burda arkadaşlardan verdiklerini okudum. O yüzden haftada 1-2 gün kahvaltısına katıyorum a.s.

Sibel'im canım geneli karşı heralde doktorların. Bizde zaten yaptırmayı hiç düşünmüyorduk ama doktorumuzun da bi fikrini almak istedim. Yaptırmıyoruz o zaman a.s.

Hayırlı uğurlu olsun canım evina.s.

Ay geçmiş olsun bende düştümmü gülüyorum yaakaydirigubbakcemile3

Benim Defnoşda ne yaptıysam yoğurt yemiyomafoldumben

Bu grip aşısını napcaz ya offffkafamçokkarıştı

günaydın pınarcım.bizde yaptırmayı düşünmüyoruz.zaten geneli yapyırmıyor artık korumaya çalışıcaz

Günaydın canım a.s.

Benim Defnoşda ne yaptıysam yoğurt yemiyomafoldumben

Bu grip aşısını napcaz ya offffkafamçokkarıştı

Babymix'in sadesini yada elmalıısnı denedin mi canım :uhm: Bizimkide evde yaptığımı yemiyor ama hazırına bayılıyor a.s.

Biz yaptırmıyoruz canım kararımızı verdik. Hakkımızda hayırlısı a.s.

günaydın pınarcım.bizde yaptırmayı düşünmüyoruz.zaten geneli yapyırmıyor artık korumaya çalışıcaz

Evet canım hakkımızda hayırlısı diyelim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…