benimki de sebze çorbası çok sevmiyo. ama 5-6 kaşık da olsa yiyor. kendimize yaptığımız yemeklerden versem bayıla bayıla yiyor sıpa!kaydirigubbakcemile
günaydın herkese
cerencim sağol bitanem merak edip sorduğun için:))) duru ve yağmuru doktora götürdük kendi doktoruna ikiside hastaydı doktor duru için faranjit olmuş ama geçirmek üzere dedi 8.500 olmuş kilosu boyuda 68 cm gelişimi çok iyi dedi kalabalık ortamlardan uzak tutun dedi yağmurda hava değişiminden kulak ağrısı ve sinüzit olmuş ikiside hastaydı dün gece yarım saatte bir kalktık uykusuzluğumdan geçtim kızlarım bir iyileşse anne olmak hem çok güzel hemde onların tırnağına birşey olsa ciğerim kopuyor resmen
kızlar ben geldim sonunda!!! dediğim gibi, geçen cumartesi taşındık. annemde yanımdaydı Allah razı olsun. salıya kadar kaldı. bütün evimi yerleştirdik, temizledik, öyle gitti. yani aslında salı günü yerleşmiştim ama, net bağlanmamıştı sıfır bina olunca. dün akşam o da halloldu. bu sıralar sık giremeyecem ama yinede. daha çok işim var. tapu benim üzerime olacağından, bugün bütün gün tapu dairesindeydim nerdeyse. yarın ve diğer gün de kredi için uğraşacam. taşınalı bir haftayı geçti ama daha evimin keyfini süremedim.
tabiki geçmişi de okuyamadım. inşallah şu işleri de yoluna koyunca artık beraberiz.
hepinize öpücükler:)))
Heee bu arada doktorumuzla domuz gribi aşısını konuştuk az önce. İsteğinize kalmış zaten aşıyı olurken yan etkilerine karşı imzanızı alıyorlar dedi. Bana sorarsanız ben olmadım. Başbakan bile olmayacağım dedi diyor. Açık açık olmayın demedi ama doktorumuzda karşı belliki. Normal grip aşısını bile bebeklerde önermiyorum, aileler korunmalı dedi.
Defne'nin ne yaptıysam sebze çorbası yemediğini anlattım. Bi süre verme. Unutsun çorbayı sonra tekrar denersin dedi :çok üzgünüm:
günaydın herkese
cerencim sağol bitanem merak edip sorduğun için:))) duru ve yağmuru doktora götürdük kendi doktoruna ikiside hastaydı doktor duru için faranjit olmuş ama geçirmek üzere dedi 8.500 olmuş kilosu boyuda 68 cm gelişimi çok iyi dedi kalabalık ortamlardan uzak tutun dedi yağmurda hava değişiminden kulak ağrısı ve sinüzit olmuş ikiside hastaydı dün gece yarım saatte bir kalktık uykusuzluğumdan geçtim kızlarım bir iyileşse anne olmak hem çok güzel hemde onların tırnağına birşey olsa ciğerim kopuyor resmen
Günaydın Sibelcim a.s.nasılsın
İyiyim tatlım sen nasılsın?
İyiyim canım Defnoşla uğraşıyorum.
Ya kızlar bebişlere ceviz veryomusunuz dr muz yavaştan ver dedi sizler veriyosanız nasıl veriyosunuz:uhm:
bir aydan fazladır ikisini de veriyorum canım.
cevizi kahvaltısına katıyorum. muzuda çatalla ezip veriyorum.
sevgi şimdi farkettim dr muz yani doktorumuzmuş. ben de onu doktor muzu da yavaştan başla diye anlamışım. ay ne güldüm kendime kaydirigubbakcemile3
kızlar ben geldim sonunda!!! dediğim gibi, geçen cumartesi taşındık. annemde yanımdaydı Allah razı olsun. salıya kadar kaldı. bütün evimi yerleştirdik, temizledik, öyle gitti. yani aslında salı günü yerleşmiştim ama, net bağlanmamıştı sıfır bina olunca. dün akşam o da halloldu. bu sıralar sık giremeyecem ama yinede. daha çok işim var. tapu benim üzerime olacağından, bugün bütün gün tapu dairesindeydim nerdeyse. yarın ve diğer gün de kredi için uğraşacam. taşınalı bir haftayı geçti ama daha evimin keyfini süremedim.
tabiki geçmişi de okuyamadım. inşallah şu işleri de yoluna koyunca artık beraberiz.
hepinize öpücükler:)))
Herkese günaydınlar pardon tünaydınlar bacılar a.s.
Dün akşamdan beri şu geçmişi okudum 2 kere ama tam alıntı yapıp yazacağım sırada hep bişey oldu sayfa gitti bende fıtık oldum tabiklava:
Aklımda kalan Ayşe'nin doğum günü. Canım tüm sevdiklerinle nice senelere inşallah. Hediyelerini de güle güle kullan a.s.
Bide ateşi çıkan kuzularım vardı. Banu'nun kuzucuğu da hastalanmış. Çok geçmiş olsun kızlar a.s.
Bana gelince kayınvalidemden dün akşam geldim bende. Annem burdaydı sabah. 2'de gitti. Evi toparla, kahvaltı et, çamaşır yıka as derken bu saat oldu valla. Defne hanımın bir makina çamaşırı birikmiş. Tabi her yediğini püskürte püskürte yediği içinklava:
Ya ben bu kıza meyve ve yoğurt hariç hiçbir şeyi adam akıllı yediremiyorum. Kahvaltısını kaşıkla yemediği için blenderdan geçirip biberonla veriyorum öyle böyle yiyor ama sebze çorbasını hiç sevmedi ya. 3-4 kaşık ancak yiyor onun da yarısını püskürterek. Neler denedim ama fayda yok. İçine yoğurt koydum, olmadı tuz koydum hatta şeker bile ekledim belki şekerli yer diye ama nafile. Şimdide ıspanak yaptım irmikli falan. Belki 3-5 kaşık yer. O yemedikçe vitamin alamayacak diye üzülüyorum valla ama ısrar edipte iyice soğutmak da istemiyorum :çok üzgünüm:
Bizimde çamaşırlarımız var ama çamaşırlık Defne hanımınkilerle doldu diye yarına kaldı artık. Akşam sporum var ama gitmeyeceğim. Çünkü kayınvalideme köyden ablası geldi. O buraya gelemeyeceğine göre benim oraya gidip Defne'yi bırakmam lazım. Bugün evimde olup dışarı çıkmamak istiyorum. Aradı çağırdı gerçi :uhm: İşim var çamaşırım falan gelemem bugün dedim. Ay daha dün akşam geldim ya bi huzur :uhm:
Aaaa bu arada dün Kadıköy'e inip sütyen falan aldım. Hadi fırsat bulmuşken salı pazarına gideyim dedim. Neyse gittim Defnoş'uma külotlu çorap ve ponponlu çoraplardan falan aldım. Kendime de bir iki bişey aldım. Tabi yağmur yağıyordu benim ayağımda da bot olmadığı için sırılsıklam oldu ayaklarım. Tam pazardan çıkıcam naylon poşete basıp bi uçtum kafamçokkarıştı Hemde ne uçmak. Sağ bacağım mosmor oldu resmen. Ama çok güldüm kendime ya kaydirigubbakcemile3
Dün akşam eve geldik bi baktım apartman polis kaynıyo. Ödüm koptu. Bizim 7.kattaki bi daireye akşam vakti 8 gibi hırsız girmiş. Hemde ana kapıdan değil de yangın merdiveni kapısından. Kadın gelip anahtarla kapıyı bi açmışki karşısında hırsız. Bayılmış kalmış. Hırsızlarda kaçmış. Allah'tan bizde alarm varda pek cesaret edemiyolar ama artık evin içindeyken bile ana kapınınkini ve yangın merdiveni kapısının olduğu odanınkini kuruyorum valla ne olur ne olmaz :1no2:
Ay Defne yerde 2 dk oyalandı ya çenem düştü benim de beeee kaydirigubbakcemile3
Bir sebze denememiz daha hüsranla sonuçlandı :çok üzgünüm : Of ya daha 2.kaşıkta ıspanağı püskürtmeye başladı ve yemedi. Çılgın gibi ağzını kitleyip kafasını sallıyor ya. Offf offff :çok üzgünüm:
Heee bu arada doktorumuzla domuz gribi aşısını konuştuk az önce. İsteğinize kalmış zaten aşıyı olurken yan etkilerine karşı imzanızı alıyorlar dedi. Bana sorarsanız ben olmadım. Başbakan bile olmayacağım dedi diyor. Açık açık olmayın demedi ama doktorumuzda karşı belliki. Normal grip aşısını bile bebeklerde önermiyorum, aileler korunmalı dedi.
Defne'nin ne yaptıysam sebze çorbası yemediğini anlattım. Bi süre verme. Unutsun çorbayı sonra tekrar denersin dedi :çok üzgünüm:
günaydın a.s.
Benim Defnoşda ne yaptıysam yoğurt yemiyomafoldumben
Bu grip aşısını napcaz ya offffkafamçokkarıştı
günaydın pınarcım.bizde yaptırmayı düşünmüyoruz.zaten geneli yapyırmıyor artık korumaya çalışıcaz