2009 Mayıs Anneleri

Canım bende sebze çorbasına ulduğum tüm sebzeleri, mercimek, pirinç, kuzu eti falan koyuyorum ama nafile. Tuzu yasak biliyorum ama ne bileyim deneyeyim belki yer yedim onu bile istemedi cadı mafoldumben

Pınar hoşgeldin,full geldin.Ay allahtan daha kötü birsey olmamış.Düşünce bende cok guluyorum kendime.Hazır sebze denedın mı Defneye organıkler var

Sağolasın canım valla olaylı bi gündü kaydirigubbakcemile3

Bacım toz halindeki sebze çorbalarını denedim Bebelac'ın falan yok olmadı Milupa'nın kavanozdakilerin her türlüsünü aldım denedim ama yok bacım yok. Daha kokusundan mı nerden anlıyorsa burnuna yaklaştırınca çıldırıyor. Ama meyve kaşığını yada yoğurtu uzat kocaman açıyor ağzını. Şaştım kaldım valla. Doktora bi sorayım yerini tutan bişey var mıdır ama yoktur heralde ya mafoldumben

Canım Allah kolaylık versin valla zor 2 kuzucukla baş etmek a.s.

İlk patates havuç ve kabakla başladım canım. O zamandan belliydi yemeyeceği. Bide balkabaı koyayım bakayım içine :uhm: Belki tadı değişirse sever diyeceğim ama ümidim yok. Onu da sebzeler haşlanırken mi ekliyorsunuz önceden haşlıyor musunuz :uhm:

:))) gülhancm bende güveniyorm senin dr a anlattıklarına bakılırsa iyi bi dr cnm, şaka olsun diye yazdım cnm :)))

ayy fıstıklarım benim yaa, alışıklar tabi hep bir arada durmaya ararlar birbirlerini doğrudur, en azından hastalık geçene kadar bi süre eşin gidene kadar kalabilir belki bi konuş bence cnm , çünkü hastalık hepinizi sıradan geziyo hop yine çocuklara dönüyo...bu kısırdöngünün bi yerde kırılması lazım

kızlar kağan mızmızlanana kadar yemek yapmam lazım görüşürüz yine, öptüm kuzucukları

aynı canım haşlarken koyuyorsun dene bakalım belkı oyle yer ben bazen corba gıbı sulu yapıp ıcıne ekmek katıyorum oylede sevıyorlar
bazende dırek pure seklınde

ay kızlar giremedim yaw burda işyerinde çıkış yapıyoruz bir 7-8 kişi var onların evrakları filan uğraştırdı..

çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yoruldum gözlerim ağrıyor mafoldumben
artık gitmek istiyorummmm :bbo:
hepinize ii akşamlar öpüyorum kızlar opuyorumnanaktan

aynı canım haşlarken koyuyorsun dene bakalım belkı oyle yer ben bazen corba gıbı sulu yapıp ıcıne ekmek katıyorum oylede sevıyorlar
bazende dırek pure seklınde

Sağolasın canım bide öyle deneyeyim belki sever kuzucum ya :Saruboceq: a.s.

ay kızlar giremedim yaw burda işyerinde çıkış yapıyoruz bir 7-8 kişi var onların evrakları filan uğraştırdı..

çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yoruldum gözlerim ağrıyor mafoldumben
artık gitmek istiyorummmm :bbo:
hepinize ii akşamlar öpüyorum kızlar opuyorumnanaktan

İyi akşamlar canım kuzunu öp benim yerime a.s.

Kızım sağolsun 1 saat kadar uyudu. Bende o arada ıspanak yemeğimi ocağa koydum, duşumu aldım ve azcık süslendim kocişimi bekliyorum zemuszemus

Kızım uyumadan mama yemişti şimdi de bir kavanoz kayısı yedi. YErde debeleniyor kaydirigubbakcemile3

kızlar ben geldim sonunda!!! dediğim gibi, geçen cumartesi taşındık. annemde yanımdaydı Allah razı olsun. salıya kadar kaldı. bütün evimi yerleştirdik, temizledik, öyle gitti. yani aslında salı günü yerleşmiştim ama, net bağlanmamıştı sıfır bina olunca. dün akşam o da halloldu. bu sıralar sık giremeyecem ama yinede. daha çok işim var. tapu benim üzerime olacağından, bugün bütün gün tapu dairesindeydim nerdeyse. yarın ve diğer gün de kredi için uğraşacam. taşınalı bir haftayı geçti ama daha evimin keyfini süremedim.
tabiki geçmişi de okuyamadım. inşallah şu işleri de yoluna koyunca artık beraberiz.
hepinize öpücükler:)))

Canım hoşgeldin a.s.

Hadi hayırlı uğurlu olsun evin. Allah sağlıkla sıhhatle güle güle oturmayı nasip etsin a.s.

Eh biraz işin olacak artık. Tamamen yerleş keyfini rahat rahat sürersin. Allah anneciğinden de razı olsun. Yardımına koşmuş ne güzel a.s.

hoşbulduk canım sağolasın. evet ya,annem olmasaydı ne yapardım bilmiyorum! taşınma günü bütün gün oğlumla komşuda oturdular. diğer günler boyunca da hep temizlik yaptı canım benim:teselli: Allah başımızdan eksik etmesin!

PINAR CNM cok gecmişolsun cnm ya gorunmez kaza neyse ucuz atlatmıssınnn...defnoş yemıo ha sebzeyı içine pancar koysana pınar ben koyuyorum tatlımsı ya tadı benımkı paqncarla yaptıım corbalarının hepsını bıtırıoooo dene ıstersennn....
SEHER canım llah kolaylık wersın valla ıkı bebişle cok zorrrrr....ayrılmak ıstemezler tabı ıkız onlarrrr nede olsa...

Ah bu analar olmasa ne yapacakmışız zaten opuyorumnanaktan

Sağolasın canım komikti valla kaydirigubbakcemile3

Bide pancarlı deneyeyim ya sağolasın tatlım a.s.

Eşim geç geldi, yemeğimizi yedik. Kızım da uyudu. Spora başlayalı Yaprak Dökümü'nü izleyemiyordum. Ona bakıyorum şimdi. Herkes de ona takıldı galiba a.s.

Heee bu arada doktorumuzla domuz gribi aşısını konuştuk az önce. ısteğinize kalmış zaten aşıyı olurken yan etkilerine karşı imzanızı alıyorlar dedi. Bana sorarsanız ben olmadım. Başbakan bile olmayacağım dedi diyor. Açık açık olmayın demedi ama doktorumuzda karşı belliki. Normal grip aşısını bile bebeklerde önermiyorum, aileler korunmalı dedi.

Defne'nin ne yaptıysam sebze çorbası yemediğini anlattım. Bi süre verme. Unutsun çorbayı sonra tekrar denersin dedi :çok üzgünüm:

ayseee hosgeldıınn ıyı hadı bıtmıŞŞ ewwww
hoşbulduk canım sağol:)

benimki de sebze çorbası çok sevmiyo. ama 5-6 kaşık da olsa yiyor. kendimize yaptığımız yemeklerden versem bayıla bayıla yiyor sıpa!kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…