2009 Mayıs Anneleri

benimki de sebze çorbası çok sevmiyo. ama 5-6 kaşık da olsa yiyor. kendimize yaptığımız yemeklerden versem bayıla bayıla yiyor sıpa!kaydirigubbakcemile

İlk zaman 5-6 kaşık zorla yediriyordum şimdi daha çorbanın kokusunu alınca ağzını kilitliyor. Bir süre çorba işine ara verip unutturacağım bakalım doktorun dediği gibi. Benimki de diyorum ya fasülye turşusu yiyor kaydirigubbakcemile3

Eşim koltukta uyukluyor çok yorulmuş bugün. Yatalım artık. Sabah görüşürüz. Öptüm hepinizi a.s.

günaydın herkese

cerencim sağol bitanem merak edip sorduğun için:))) duru ve yağmuru doktora götürdük kendi doktoruna ikiside hastaydı doktor duru için faranjit olmuş ama geçirmek üzere dedi 8.500 olmuş kilosu boyuda 68 cm gelişimi çok iyi dedi kalabalık ortamlardan uzak tutun dedi yağmurda hava değişiminden kulak ağrısı ve sinüzit olmuş ikiside hastaydı dün gece yarım saatte bir kalktık uykusuzluğumdan geçtim kızlarım bir iyileşse anne olmak hem çok güzel hemde onların tırnağına birşey olsa ciğerim kopuyor resmen

günaydın herkese

cerencim sağol bitanem merak edip sorduğun için:))) duru ve yağmuru doktora götürdük kendi doktoruna ikiside hastaydı doktor duru için faranjit olmuş ama geçirmek üzere dedi 8.500 olmuş kilosu boyuda 68 cm gelişimi çok iyi dedi kalabalık ortamlardan uzak tutun dedi yağmurda hava değişiminden kulak ağrısı ve sinüzit olmuş ikiside hastaydı dün gece yarım saatte bir kalktık uykusuzluğumdan geçtim kızlarım bir iyileşse anne olmak hem çok güzel hemde onların tırnağına birşey olsa ciğerim kopuyor resmen

Günaydın canıma.s.Maş :nazar:Duru bebeğe hastalığıda geçiyomuş çok şükür allah bidaha hastalık vermesin.
Çalışıyosun galiba kolay gelsina.s.

kızlar ben geldim sonunda!!! dediğim gibi, geçen cumartesi taşındık. annemde yanımdaydı Allah razı olsun. salıya kadar kaldı. bütün evimi yerleştirdik, temizledik, öyle gitti. yani aslında salı günü yerleşmiştim ama, net bağlanmamıştı sıfır bina olunca. dün akşam o da halloldu. bu sıralar sık giremeyecem ama yinede. daha çok işim var. tapu benim üzerime olacağından, bugün bütün gün tapu dairesindeydim nerdeyse. yarın ve diğer gün de kredi için uğraşacam. taşınalı bir haftayı geçti ama daha evimin keyfini süremedim.
tabiki geçmişi de okuyamadım. inşallah şu işleri de yoluna koyunca artık beraberiz.
hepinize öpücükler:)))

Gözün aydın canım ya çoğu gitmiş azı kalmış.Bundan sonra sürersin keyfini.Rabbim bizede nasip etsin bende çok istiyorum valla ev değişikliği.

Heee bu arada doktorumuzla domuz gribi aşısını konuştuk az önce. İsteğinize kalmış zaten aşıyı olurken yan etkilerine karşı imzanızı alıyorlar dedi. Bana sorarsanız ben olmadım. Başbakan bile olmayacağım dedi diyor. Açık açık olmayın demedi ama doktorumuzda karşı belliki. Normal grip aşısını bile bebeklerde önermiyorum, aileler korunmalı dedi.

Defne'nin ne yaptıysam sebze çorbası yemediğini anlattım. Bi süre verme. Unutsun çorbayı sonra tekrar denersin dedi :çok üzgünüm:

Aynen biliyomusun sorunca karar sizin bişey diyemem dedi zorlayınca doktorumuzda ben yaptırmadım çocuklarımada yaptırmayı düşünmüyorum dedi.

günaydın herkese

Günaydın canım çok çok geçmiş olsun ya anne olmak çok büyük sorumluluk,en ufak bişey olsa aklın çıkıyor.Allahım bütün kuzularımızı korusun.

sevgi şimdi farkettim dr muz yani doktorumuzmuş. ben de onu doktor muzu da yavaştan başla diye anlamışım. ay ne güldüm kendime kaydirigubbakcemile3

sağolun kızlar biz tülayla bayramda birlikte olacağız kızlar 21 de çekilişi yapacağız ikimiz daha kolay olur buradanda yazarız bayramdan sonrada göndeririz hediyeleri

bir aydan fazladır ikisini de veriyorum canım.
cevizi kahvaltısına katıyorum. muzuda çatalla ezip veriyorum.

sevgi şimdi farkettim dr muz yani doktorumuzmuş. ben de onu doktor muzu da yavaştan başla diye anlamışım. ay ne güldüm kendime kaydirigubbakcemile3

Merhaba canım bende kahvaltısına katayım o zaman teşekkür ederim.Bende ayrı yazmışım ya neyse muz içinde saol tatlım.Bu arada günaydınn Ayşe umarım isim doğrudur Şeniz

günaydın kızlar nasılsınız... evet banucum görüşeceğimiz için daha iyi olur birlikte yaparız kızlar kabul ederse.

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Bende az önce kalktım. Kızım hala uyuyor. O uyurken rahat rahat kahvaltımı yapayım dedim ama canım kahvaltılık bişey istemedi. Cornflakes yedim şimdi. Defnoş'un kuruyanlarını topladım. Makinaya çamaşır attım. Defnoş'un yumurtasını koydum iyice haşlansın diye.

Size bakayım dedim a.s.

Banu'cum Duru'cuğuma maşallah. Gelişimi çok iyi :nazar: Allah hastalığıda bi daha vermesin a.s.

Sevgi'cim bizim doktor ceviz konusuna hiç girmedi. Ama ben burda arkadaşlardan verdiklerini okudum. O yüzden haftada 1-2 gün kahvaltısına katıyorum a.s.

Sibel'im canım geneli karşı heralde doktorların. Bizde zaten yaptırmayı hiç düşünmüyorduk ama doktorumuzun da bi fikrini almak istedim. Yaptırmıyoruz o zaman a.s.

kızlar ben geldim sonunda!!! dediğim gibi, geçen cumartesi taşındık. annemde yanımdaydı Allah razı olsun. salıya kadar kaldı. bütün evimi yerleştirdik, temizledik, öyle gitti. yani aslında salı günü yerleşmiştim ama, net bağlanmamıştı sıfır bina olunca. dün akşam o da halloldu. bu sıralar sık giremeyecem ama yinede. daha çok işim var. tapu benim üzerime olacağından, bugün bütün gün tapu dairesindeydim nerdeyse. yarın ve diğer gün de kredi için uğraşacam. taşınalı bir haftayı geçti ama daha evimin keyfini süremedim.
tabiki geçmişi de okuyamadım. inşallah şu işleri de yoluna koyunca artık beraberiz.
hepinize öpücükler:)))

Hayırlı uğurlu olsun canım evina.s.

Herkese günaydınlar pardon tünaydınlar bacılar a.s.

Dün akşamdan beri şu geçmişi okudum 2 kere ama tam alıntı yapıp yazacağım sırada hep bişey oldu sayfa gitti bende fıtık oldum tabi :eek:klava:

Aklımda kalan Ayşe'nin doğum günü. Canım tüm sevdiklerinle nice senelere inşallah. Hediyelerini de güle güle kullan a.s.

Bide ateşi çıkan kuzularım vardı. Banu'nun kuzucuğu da hastalanmış. Çok geçmiş olsun kızlar a.s.

Bana gelince kayınvalidemden dün akşam geldim bende. Annem burdaydı sabah. 2'de gitti. Evi toparla, kahvaltı et, çamaşır yıka as derken bu saat oldu valla. Defne hanımın bir makina çamaşırı birikmiş. Tabi her yediğini püskürte püskürte yediği için :eek:klava:

Ya ben bu kıza meyve ve yoğurt hariç hiçbir şeyi adam akıllı yediremiyorum. Kahvaltısını kaşıkla yemediği için blenderdan geçirip biberonla veriyorum öyle böyle yiyor ama sebze çorbasını hiç sevmedi ya. 3-4 kaşık ancak yiyor onun da yarısını püskürterek. Neler denedim ama fayda yok. İçine yoğurt koydum, olmadı tuz koydum hatta şeker bile ekledim belki şekerli yer diye ama nafile. Şimdide ıspanak yaptım irmikli falan. Belki 3-5 kaşık yer. O yemedikçe vitamin alamayacak diye üzülüyorum valla ama ısrar edipte iyice soğutmak da istemiyorum :çok üzgünüm:

Bizimde çamaşırlarımız var ama çamaşırlık Defne hanımınkilerle doldu diye yarına kaldı artık. Akşam sporum var ama gitmeyeceğim. Çünkü kayınvalideme köyden ablası geldi. O buraya gelemeyeceğine göre benim oraya gidip Defne'yi bırakmam lazım. Bugün evimde olup dışarı çıkmamak istiyorum. Aradı çağırdı gerçi :uhm: İşim var çamaşırım falan gelemem bugün dedim. Ay daha dün akşam geldim ya bi huzur :uhm:

Aaaa bu arada dün Kadıköy'e inip sütyen falan aldım. Hadi fırsat bulmuşken salı pazarına gideyim dedim. Neyse gittim Defnoş'uma külotlu çorap ve ponponlu çoraplardan falan aldım. Kendime de bir iki bişey aldım. Tabi yağmur yağıyordu benim ayağımda da bot olmadığı için sırılsıklam oldu ayaklarım. Tam pazardan çıkıcam naylon poşete basıp bi uçtum kafamçokkarıştı Hemde ne uçmak. Sağ bacağım mosmor oldu resmen. Ama çok güldüm kendime ya kaydirigubbakcemile3

Dün akşam eve geldik bi baktım apartman polis kaynıyo. Ödüm koptu. Bizim 7.kattaki bi daireye akşam vakti 8 gibi hırsız girmiş. Hemde ana kapıdan değil de yangın merdiveni kapısından. Kadın gelip anahtarla kapıyı bi açmışki karşısında hırsız. Bayılmış kalmış. Hırsızlarda kaçmış. Allah'tan bizde alarm varda pek cesaret edemiyolar ama artık evin içindeyken bile ana kapınınkini ve yangın merdiveni kapısının olduğu odanınkini kuruyorum valla ne olur ne olmaz :1no2:

Ay Defne yerde 2 dk oyalandı ya çenem düştü benim de beeee kaydirigubbakcemile3

Ay geçmiş olsun bende düştümmü gülüyorum yaakaydirigubbakcemile3

Bir sebze denememiz daha hüsranla sonuçlandı :çok üzgünüm : Of ya daha 2.kaşıkta ıspanağı püskürtmeye başladı ve yemedi. Çılgın gibi ağzını kitleyip kafasını sallıyor ya. Offf offff :çok üzgünüm:

Benim Defnoşda ne yaptıysam yoğurt yemiyomafoldumben

Heee bu arada doktorumuzla domuz gribi aşısını konuştuk az önce. İsteğinize kalmış zaten aşıyı olurken yan etkilerine karşı imzanızı alıyorlar dedi. Bana sorarsanız ben olmadım. Başbakan bile olmayacağım dedi diyor. Açık açık olmayın demedi ama doktorumuzda karşı belliki. Normal grip aşısını bile bebeklerde önermiyorum, aileler korunmalı dedi.

Defne'nin ne yaptıysam sebze çorbası yemediğini anlattım. Bi süre verme. Unutsun çorbayı sonra tekrar denersin dedi :çok üzgünüm:

Bu grip aşısını napcaz ya offffkafamçokkarıştı

günaydın pınarcım.bizde yaptırmayı düşünmüyoruz.zaten geneli yapyırmıyor artık korumaya çalışıcaz

Günaydın canım a.s.

Benim Defnoşda ne yaptıysam yoğurt yemiyomafoldumben

Bu grip aşısını napcaz ya offffkafamçokkarıştı

Babymix'in sadesini yada elmalıısnı denedin mi canım :uhm: Bizimkide evde yaptığımı yemiyor ama hazırına bayılıyor a.s.

Biz yaptırmıyoruz canım kararımızı verdik. Hakkımızda hayırlısı a.s.

günaydın pınarcım.bizde yaptırmayı düşünmüyoruz.zaten geneli yapyırmıyor artık korumaya çalışıcaz

Evet canım hakkımızda hayırlısı diyelim a.s.

X