- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
Pınarcm geçmiş olsun Allah korumuş valla morarmayla kalmış, cicileirnizi güle güle kullanın cnm, kız çrbanın adına aldanma sebze çorbası içinde biber havuç var, irmik pirinç mercimek fln az miktarda, sende yap bence çok besleyici geldi bana paylasayım dedimbide tuz katma cnm çünkü böbrekleri tuzu henüz kaldıramıyomuş
Canım bende sebze çorbasına ulduğum tüm sebzeleri, mercimek, pirinç, kuzu eti falan koyuyorum ama nafile. Tuzu yasak biliyorum ama ne bileyim deneyeyim belki yer yedim onu bile istemedi cadı mafoldumben
Pınar hoşgeldin,full geldin.Ay allahtan daha kötü birsey olmamış.Düşünce bende cok guluyorum kendime.Hazır sebze denedın mı Defneye organıkler var
Sağolasın canım valla olaylı bi gündü kaydirigubbakcemile3
Bacım toz halindeki sebze çorbalarını denedim Bebelac'ın falan yok olmadı Milupa'nın kavanozdakilerin her türlüsünü aldım denedim ama yok bacım yok. Daha kokusundan mı nerden anlıyorsa burnuna yaklaştırınca çıldırıyor. Ama meyve kaşığını yada yoğurtu uzat kocaman açıyor ağzını. Şaştım kaldım valla. Doktora bi sorayım yerini tutan bişey var mıdır ama yoktur heralde ya mafoldumben