2009 Mayıs Anneleri

91692262.jpg
[/URL][/IMG]

( gülhacm sen bu yazdığımı okuma cnm :))) )
Kızlar bugün kağana havuçlu etli ezogelin yaptım tarifi ek gıdalarda :)))

evet siribron bencede diğer renk daha güzel
ben bu saçımdan istemiyorum zaten....
daha beyaz istiorum.....

bu arada BANUCUM duru nasılmış canım aradınmı?

Herkese günaydınlar pardon tünaydınlar bacılar a.s.

Dün akşamdan beri şu geçmişi okudum 2 kere ama tam alıntı yapıp yazacağım sırada hep bişey oldu sayfa gitti bende fıtık oldum tabi :eek:klava:

Aklımda kalan Ayşe'nin doğum günü. Canım tüm sevdiklerinle nice senelere inşallah. Hediyelerini de güle güle kullan a.s.

Bide ateşi çıkan kuzularım vardı. Banu'nun kuzucuğu da hastalanmış. Çok geçmiş olsun kızlar a.s.

Bana gelince kayınvalidemden dün akşam geldim bende. Annem burdaydı sabah. 2'de gitti. Evi toparla, kahvaltı et, çamaşır yıka as derken bu saat oldu valla. Defne hanımın bir makina çamaşırı birikmiş. Tabi her yediğini püskürte püskürte yediği için :eek:klava:

Ya ben bu kıza meyve ve yoğurt hariç hiçbir şeyi adam akıllı yediremiyorum. Kahvaltısını kaşıkla yemediği için blenderdan geçirip biberonla veriyorum öyle böyle yiyor ama sebze çorbasını hiç sevmedi ya. 3-4 kaşık ancak yiyor onun da yarısını püskürterek. Neler denedim ama fayda yok. İçine yoğurt koydum, olmadı tuz koydum hatta şeker bile ekledim belki şekerli yer diye ama nafile. Şimdide ıspanak yaptım irmikli falan. Belki 3-5 kaşık yer. O yemedikçe vitamin alamayacak diye üzülüyorum valla ama ısrar edipte iyice soğutmak da istemiyorum :çok üzgünüm:

Bizimde çamaşırlarımız var ama çamaşırlık Defne hanımınkilerle doldu diye yarına kaldı artık. Akşam sporum var ama gitmeyeceğim. Çünkü kayınvalideme köyden ablası geldi. O buraya gelemeyeceğine göre benim oraya gidip Defne'yi bırakmam lazım. Bugün evimde olup dışarı çıkmamak istiyorum. Aradı çağırdı gerçi :uhm: İşim var çamaşırım falan gelemem bugün dedim. Ay daha dün akşam geldim ya bi huzur :uhm:

Aaaa bu arada dün Kadıköy'e inip sütyen falan aldım. Hadi fırsat bulmuşken salı pazarına gideyim dedim. Neyse gittim Defnoş'uma külotlu çorap ve ponponlu çoraplardan falan aldım. Kendime de bir iki bişey aldım. Tabi yağmur yağıyordu benim ayağımda da bot olmadığı için sırılsıklam oldu ayaklarım. Tam pazardan çıkıcam naylon poşete basıp bi uçtum kafamçokkarıştı Hemde ne uçmak. Sağ bacağım mosmor oldu resmen. Ama çok güldüm kendime ya kaydirigubbakcemile3

Dün akşam eve geldik bi baktım apartman polis kaynıyo. Ödüm koptu. Bizim 7.kattaki bi daireye akşam vakti 8 gibi hırsız girmiş. Hemde ana kapıdan değil de yangın merdiveni kapısından. Kadın gelip anahtarla kapıyı bi açmışki karşısında hırsız. Bayılmış kalmış. Hırsızlarda kaçmış. Allah'tan bizde alarm varda pek cesaret edemiyolar ama artık evin içindeyken bile ana kapınınkini ve yangın merdiveni kapısının olduğu odanınkini kuruyorum valla ne olur ne olmaz :1no2:

Ay Defne yerde 2 dk oyalandı ya çenem düştü benim de beeee kaydirigubbakcemile3

ayy kızlar bakıyorum ama yok,yazmaya imkan yok kucak kucağa göz göze oturuyoruz,Gülhancım sen yine iyi yazmışsın valla:)) :KK66:)
sorma tubacım konuşamadık olsun canımız sağolsun,tokatlıyım ben bu arada.. :KK66:

pınarcım geçmiş olsun canım bu hırsızlarda azıttılar .benimde şimdiki ofisimdeki arkadaşın annesine dün gece onlar uyurken girmiş.allahtan uyanmamışlar tel.ve cüzdan alıp kaçmışlar.

Dün akşamdan beri şu geçmişi okudum 2 kere ama tam alıntı yapıp yazacağım sırada hep bişey oldu sayfa gitti bende fıtık oldum tabi :eek:klava:

Aklımda kalan Ayşe'nin doğum günü. Canım tüm sevdiklerinle nice senelere inşallah. Hediyelerini de güle güle kullan a.s.

Bide ateşi çıkan kuzularım vardı. Banu'nun kuzucuğu da hastalanmış. Çok geçmiş olsun kızlar a.s.

Bana gelince kayınvalidemden dün akşam geldim bende. Annem burdaydı sabah. 2'de gitti. Evi toparla, kahvaltı et, çamaşır yıka as derken bu saat oldu valla. Defne hanımın bir makina çamaşırı birikmiş. Tabi her yediğini püskürte püskürte yediği için :eek:klava:

Ya ben bu kıza meyve ve yoğurt hariç hiçbir şeyi adam akıllı yediremiyorum. Kahvaltısını kaşıkla yemediği için blenderdan geçirip biberonla veriyorum öyle böyle yiyor ama sebze çorbasını hiç sevmedi ya. 3-4 kaşık ancak yiyor onun da yarısını püskürterek. Neler denedim ama fayda yok. İçine yoğurt koydum, olmadı tuz koydum hatta şeker bile ekledim belki şekerli yer diye ama nafile. Şimdide ıspanak yaptım irmikli falan. Belki 3-5 kaşık yer. O yemedikçe vitamin alamayacak diye üzülüyorum valla ama ısrar edipte iyice soğutmak da istemiyorum :çok üzgünüm:

Bizimde çamaşırlarımız var ama çamaşırlık Defne hanımınkilerle doldu diye yarına kaldı artık. Akşam sporum var ama gitmeyeceğim. Çünkü kayınvalideme köyden ablası geldi. O buraya gelemeyeceğine göre benim oraya gidip Defne'yi bırakmam lazım. Bugün evimde olup dışarı çıkmamak istiyorum. Aradı çağırdı gerçi :uhm: İşim var çamaşırım falan gelemem bugün dedim. Ay daha dün akşam geldim ya bi huzur :uhm:

Aaaa bu arada dün Kadıköy'e inip sütyen falan aldım. Hadi fırsat bulmuşken salı pazarına gideyim dedim. Neyse gittim Defnoş'uma külotlu çorap ve ponponlu çoraplardan falan aldım. Kendime de bir iki bişey aldım. Tabi yağmur yağıyordu benim ayağımda da bot olmadığı için sırılsıklam oldu ayaklarım. Tam pazardan çıkıcam naylon poşete basıp bi uçtum kafamçokkarıştı Hemde ne uçmak. Sağ bacağım mosmor oldu resmen. Ama çok güldüm kendime ya kaydirigubbakcemile3

Dün akşam eve geldik bi baktım apartman polis kaynıyo. Ödüm koptu. Bizim 7.kattaki bi daireye akşam vakti 8 gibi hırsız girmiş. Hemde ana kapıdan değil de yangın merdiveni kapısından. Kadın gelip anahtarla kapıyı bi açmışki karşısında hırsız. Bayılmış kalmış. Hırsızlarda kaçmış. Allah'tan bizde alarm varda pek cesaret edemiyolar ama artık evin içindeyken bile ana kapınınkini ve yangın merdiveni kapısının olduğu odanınkini kuruyorum valla ne olur ne olmaz :1no2:

maşallah pınarcım bir olaylarla geldin yani...kaydirigubbakcemile3
çok çok geçmiş olsun canım ya allahtan kırık filan birşey olmamış verilmiş sadakan varmış...:Saruboceq:
hakkaten hergün hergün k.valdenden sıkılmıyormusun üfff otur bugünde evinde gezmeci :eek:klava:
berkede asla yemiyor canım sebze çorbasını annem yedirememiş bulanmış kusacakmış nerdeyse...bisküvi, arada birkaç kaşık açık çay ama şekersiz olacak şekerliyide içmiyor sıpam, sonra mama filan yiyor meyve birde ne yapalım
komşunada çok geçmiş olsun valla kadın korkudan ölmemiş allahtan ben olsam ne yapardım acaba?

ceren sadece pirinç ve mercimek deneseydiniz belki yer.annecim bugün tel şehriye yapmış iyice eritip süzgeçten geçirmiş domatesle pişirmiş yemiş benimkisi.

ayy herkesler burda ben bır fırsat bulamıyorum ıkı gundur banyo yapıcam fırsat bulamadım ya
gulhan bacım sen napıyon burda bora fırsat verdımıkı

ayy herkesler burda ben bır fırsat bulamıyorum ıkı gundur banyo yapıcam fırsat bulamadım ya

Pınarcm geçmiş olsun Allah korumuş valla morarmayla kalmış, cicileirnizi güle güle kullanın cnm, kız çrbanın adına aldanma sebze çorbası içinde biber havuç var, irmik pirinç mercimek fln az miktarda, sende yap bence çok besleyici geldi bana paylasayım dedimbide tuz katma cnm çünkü böbrekleri tuzu henüz kaldıramıyomuş
ceren sadece pirinç ve mercimek deneseydiniz belki yer.annecim bugün tel şehriye yapmış iyice eritip süzgeçten geçirmiş domatesle pişirmiş yemiş benimkisi.

ohh afiyet olsun kuzuma, hiç sehriyeli vermedim ben ama sonuçta yoğurt çorbasınada un koyuyoruz bi sakıncası olacağını zannetmiyorum şeriyesi az olduğu sürece

Cnm hoşgeldin, iki bebeyle Allah kolaylık versin, sana önceki yazdığım yorumu bi oku cnm faydası olacağını düşünüyorum hangi sayfadaydı hatırlayamadım

pınarcım geçmiş olsun canım bu hırsızlarda azıttılar .benimde şimdiki ofisimdeki arkadaşın annesine dün gece onlar uyurken girmiş.allahtan uyanmamışlar tel.ve cüzdan alıp kaçmışlar.

Sağolasın canım valla iyice zaıttı bu hırsılar. Tam akşam vakti herkesin evde olduğu saatte girmişler şok olduk :1shok: Arkadaşın annesine de geçmiş olsun a.s. Allahtan uyanmamışlar valla :1no2:

maşallah pınarcım bir olaylarla geldin yani...kaydirigubbakcemile3
çok çok geçmiş olsun canım ya allahtan kırık filan birşey olmamış verilmiş sadakan varmış...:Saruboceq:
hakkaten hergün hergün k.valdenden sıkılmıyormusun üfff otur bugünde evinde gezmeci :eek:klava:
berkede asla yemiyor canım sebze çorbasını annem yedirememiş bulanmış kusacakmış nerdeyse...bisküvi, arada birkaç kaşık açık çay ama şekersiz olacak şekerliyide içmiyor sıpam, sonra mama filan yiyor meyve birde ne yapalım
komşunada çok geçmiş olsun valla kadın korkudan ölmemiş allahtan ben olsam ne yapardım acaba?

Canım aynen bzimkide abuk subuk şeylere bayılıyor. Dün eline fasülye turşusu verdik emsin diye. Baktı ısıramıyor çıldırdı. Bizde çatalla ezip verdik. 1 tatlı kaşığı kadar yedi çatlak kaydirigubbakcemile3

Bacım sıkılıyorum da ne yapayım işim düşüyor kadına yerimseniben

Sağolasın valla kırılmadığına şükür ama yerde hem kalkmaya çalışıp hem güldüm kendi kendime kaydirigubbakcemile3

Canım bende duş alıcam ama bu cadıda uyuyacak göz yok. Şimdi bırakıp girsem gelince kimbilir salonun neresinde bulurum CADIARZU

Anam bir girdim rahat yok semoş ve ferda hanım.KK hep acıkta Bora uyuyunca okuyorum işte.Yazmayada yazmak denırse ne ala.Semoş su böreğimi yemek istiyorsun sen yoksa.

Burcu ben birsey görmedim canım.Ek gıda topığımı var.Sen takıl.Ya ben dr güvenıyorum diye anlatıyorum ya etkılenmışsındır.Ya zararı olacagından değil gerek yok diyor.Sen de bi sor bakalım.

Ceren diğer sac rengini onaylıyorum.Ama sana sarı yakışmış.Bir de ne cayı kız cocuğa.Verme ya ıhlamur ver barı.

Pınar hoşgeldin,full geldin.Ay allahtan daha kötü birsey olmamış.Düşünce bende cok guluyorum kendime.Hazır sebze denedın mı Defneye organıkler var

Bir sebze denememiz daha hüsranla sonuçlandı :çok üzgünüm : Of ya daha 2.kaşıkta ıspanağı püskürtmeye başladı ve yemedi. Çılgın gibi ağzını kitleyip kafasını sallıyor ya. Offf offff :çok üzgünüm:

burcu canım okudum tatlım ayrı odalarda tutucam ama bırbırlrını okadar cok arıyorlarkı cok huysuzlanıyorlar hıc ayıramıyoruz onları bıde akşam bakıcı 6 da gıdıyorb esım 9 da ancak eve gelıyor o sure zarfında ayrı odalarda yıne tutamıycam mecburn aynı yerdeyız gercekten cok zormuş valla
pınarcım canım benımkılerde basta hıc yemedı ben tatlı dıye ıolk patates havuc bıde balkabagı yaptım sadece cok karıstırmadım oyle oyle alıştılar ama benımkelrde ne yapsam kahvaltıyı yemıyorlr bende ona sinir oluyorum
gulhan hulya yaptı bıde kamerayı acıp karsımda yedı cadı bende yemek ıstıyorum yazınca dıyet doktorumdan fırcayı yedım valla nasıl su boregı o oyle dedı dedım bıldıgınız bol tereyaglı peynırlı borek :))) oldu canımm yazdı bana yarın seansım var verememışsem canıma okur sımdı:))

X