valal ececim şaka yaptım ben
allah en hayırlısından en sağlıklısından nasip etsin hepimize erkek kız hiç farketmez
arkadaşaım benimkinede bakarmısın.
eşimin 22.03.1973
benim21.09.1976
bebiş 13.05.2009
senınkı sanırım kız canım kaydirigubbakcemile3
mutlu seneler cnmm daha nice yılları görün küçüğünüzle bende evlendiğimde 3 senemde çocuğum olur dedim ama kısmet 7.senemizi doldurken gelecek ufaklarım mneyse belki 3 senede yapıp sonra 8.senede bidaha yapacaktım ama şimdi toptan çıktı..günaydin hanimlar a.s.
dün aksam sapitmişti gene site :) yazdiklarim hep geri gitti :)
dün sonuclari aldim ve doktora gösterdim..hamdolsun iyimiş sonuclar :) hepimizinki iyi cikar inşaAllah
bugun 2.evlilik yildönümümüz :) 3.seneye giriyoruz :) ne cabuk gecti zaman..seneye inşaAllah bebişimizde bizimle olcak..
hepinize hayirli günler diliyorum hanimlar a.s. öptüm hepinizi Şeniz
arkadaşlar günaydın. dün canım çok sıkıldı. dırımkızına cevap yazacaktım.. moralini bozma senin bebişler sağlıklı ama doktorun rahat vb. bir mesaj atacaktım. onun mesajını aldım ve benle ilgisi olmayan kısmını keserek altına cevap yazayım dedim. aaa üyeliğiniz geçersiz dedi. diyeceğim oki sakın alıntı yaptığnız mesajın 1 harfine bile dokunmayın. üyeliği iptal ediyorlar. neyse bugün açmışlar naılsa??
solala canım gözün aydın. çok sevindi. valla insan kendi başına gelmiş gibi üzülüp seviniyor bu sitede. inşallah hep böyle güzel haberler alırız.
mutahhara bizde 1.5 ay önce doldurduk 2 yılımızı. allah bebeklerimiz ve eşlerimizle birlikte mutlu bir şekilde yaşlanmayı nasip etsin.
canım,rüyan çok güzelmiş gerçekten. hayırlara vesile olur inşallah:)
ya demek hepiniz gündüz burdasınız,ondan akşamları bomboş oluyobende ancak akşamları girebiliyorum işte. şimdi okuldayım bu dersim boştu bi bakayım dedim. ben yokken kaynatın bakim iyice:)
mutahhara canım nice mutlu yıllar diliyorum. bizim 2 yılı bitirmemize de 13 gün kaldı. yakın zaman evlenmişiz,beraber doğuracazhihoyyyt
merhaba arkadaşlar uzun zamandır okudum yazılarınızı yeni fırsat bulabildim üye olup yazabilmek için 10+6 olduk biz bu gün mayıs annesi olucam bende inş. Şimdilik mide bulantıları dışında bi problemim yok. Hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat ve kolay :dance: doğumlar nasip etsin ALLAH.
Günaydın arkadaşlarrr...
Bende merak ettim şu cinsiyet olayını...
Benim doğum tarihim....17 01.1982
Eşimin doğum tarihi......12.0701976
Bebiş.(ultroson hesabına göre)05.05.2009
Sat a göre....................08.05.2009
Her ikisi ni de alabilir miyim:Saruboceq:
ece'cim banada bakarmısın?
benim- 6 şubat 74
eşimin 30 ocak 73
bebiş 12 mayıs 2009