2009 Mayıs Anneleri

valal ececim şaka yaptım ben
allah en hayırlısından en sağlıklısından nasip etsin hepimize erkek kız hiç farketmez

valal ececim şaka yaptım ben
allah en hayırlısından en sağlıklısından nasip etsin hepimize erkek kız hiç farketmez

tabı canım kesınlıkle oyle saglıklı olsunlarda erkek kız hıc farketmez eglencesıne baktıgım bır sey allahtan baska kım bılebılır ...
benımkısını eglencesıne yaptıgım bırsey ama şu da bır gercek tutuyorda bazılarında ya ama eğer dogum tarıhlerı kesınlıkle dogruysa :1rolleyes:

arkadaşlar sabredin hepimiz 2-3 haftaya kalmaz kesin sonuçları alıırz tabi biizm bıcırıklar popolarını dönmezlerse ay yerim ben onlarıııııııııııııııııııııııııı

arkadaşlar günaydın. dün canım çok sıkıldı. dırımkızına cevap yazacaktım.. moralini bozma senin bebişler sağlıklı ama doktorun rahat vb. bir mesaj atacaktım. onun mesajını aldım ve benle ilgisi olmayan kısmını keserek altına cevap yazayım dedim. aaa üyeliğiniz geçersiz dedi. diyeceğim oki sakın alıntı yaptığnız mesajın 1 harfine bile dokunmayın. üyeliği iptal ediyorlar. neyse bugün açmışlar naılsa??

solala canım gözün aydın. çok sevindi. valla insan kendi başına gelmiş gibi üzülüp seviniyor bu sitede. inşallah hep böyle güzel haberler alırız.

mutahhara bizde 1.5 ay önce doldurduk 2 yılımızı. allah bebeklerimiz ve eşlerimizle birlikte mutlu bir şekilde yaşlanmayı nasip etsin.

Günaydın arkadaşlarrr...

Bende merak ettim şu cinsiyet olayını...

Benim doğum tarihim....17 01.1982
Eşimin doğum tarihi......12.0701976
Bebiş.(ultroson hesabına göre)05.05.2009
Sat a göre....................08.05.2009

Her ikisi ni de alabilir miyim:Saruboceq:

mutlu seneler cnmm daha nice yılları görün küçüğünüzle bende evlendiğimde 3 senemde çocuğum olur dedim ama kısmet 7.senemizi doldurken gelecek ufaklarım mneyse belki 3 senede yapıp sonra 8.senede bidaha yapacaktım ama şimdi toptan çıktı..

yok cnm bende tam yazarken oldu siteden kaynaklanmış yani kesinti yaptın diye değil ben konu sorumlusuna sordum ...ama merak etme içim rahatladı dün bebeklerin hareketlerini hisettim sanırım.....ama benim ikili test haftaya perşmebeye denk geliyor benim p.tesi 12 haftam oluyor hemen arayacam hastaneyi ya salıya ya çarşambaya alacam yawww bekleyemmm .bennn annemin karnında bile 7 ay durmusumm

kızlar çok güsel bir rüya gördüm aksam gerçi güsel üyanı anlatma derler ama anlatacağım ben

bir bebek odası görüyorum beyaz bir gardolap var 4 tane alabalık almışım kardolaba asıyorum

düşünün 4 tane balık almışım beyaz gardolaba asıyorum...kuzularım fazlası ile geliyor rızkları ....çok güseldi

canım,rüyan çok güzelmiş gerçekten. hayırlara vesile olur inşallah:)
ya demek hepiniz gündüz burdasınız,ondan akşamları bomboş oluyo bende ancak akşamları girebiliyorum işte. şimdi okuldayım bu dersim boştu bi bakayım dedim. ben yokken kaynatın bakim iyice:)
mutahhara canım nice mutlu yıllar diliyorum. bizim 2 yılı bitirmemize de 13 gün kaldı. yakın zaman evlenmişiz,beraber doğuracazhihoyyyt

merhaba arkadaşlar uzun zamandır okudum yazılarınızı yeni fırsat bulabildim üye olup yazabilmek için 10+6 olduk biz bu gün mayıs annesi olucam bende inş. Şimdilik mide bulantıları dışında bi problemim yok. Hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat ve kolay :dance: doğumlar nasip etsin ALLAH.

cnm kaldır allah rızası için şu kirazı
sen öğretmenmisin ne kadar çok çocuğun var senin kızzzzzz

evet gündüz lak lak yapıyoruz

hoşgeldin cnm benimmmmm hayırlı olsun geçer bulantıların cnm

sanırım kız canım ya ogrenınce bana soylemeyı unutmayın

Dırımkız ruyan gerçekten güsell..hem beyaz renk görmüşsün..Hem de balık...
Her ikisinin yorumları da güsellldir eminim...Sen bi ruya tabirine bak yinede:))

Mutahharacım yine mutlu seneye eşinle birlikte ulaşasınız inşa.s.
Bizde 26 kasım 2006 da evlenmiştik.Aynı sene evlenmişiz yane...Bizim de az kaldı...

Tringo hoşgeldin cnm aramızaaaa.s.

Bu arada egeece nereye kaçtın...Cinsiyet söyleyecektin bize yaafff:1rolleyes:

egeece teşekkürler cnmmm...Mesajı görmeden yazmışıma.s.Bakalım çıkacak mı???

buradayım melıncım nhıc bıyere kacmadım da bı yandan da calısmaya calısıyorum o yuzden....

kızlar ya herşeye ağlıyorum tv bişey görsem ağlıyorum çok duygusalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…